Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

1921.ba
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto okt 28, 2025 9:45 pm

KUP BiH: Željezničar po trofej kreće iz Tuzle!

https://1921.ba/kup-bih-zeljeznicar-po- ... tuzle-9943
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

kb80
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri okt 29, 2025 9:06 am

dobar tri je napisao/la:
uto okt 28, 2025 4:12 pm
kb80 je napisao/la:
uto okt 28, 2025 9:42 am
cikoradovic je napisao/la:
pon okt 27, 2025 2:56 pm
Pretjerujete, po običaju. Znam da smo se puno puta opekli, pa da sad i u jogurt pušemo, ali smatram da Slobodu moramo pobijediti i to apsolutno očekujem. Mi ne briljiramo da kažem da ćemo ih rutinirati i zabiti im 4-5 komada, ali sigurna pobjeda od bar 2 gola razlike, po meni, ne smije doći u pitanje. Na stranu što su oni napaljeni kad mi gostujemo, posebno jer je sad i Sisoje tu ali da ih se trebamo plašiti, ja smatram da ne trebamo. Sloboda je ekipa u totalnom disbalansu, osim par pojedinaca, oni nemaju ekipe, a ni trenera, kondicijska sprema im je pretanka, poslije 60 minuta ne mogu hodati. Puno mladih, neiskusnih i puno starih, istrošenih i sporih igrača, totalan disbalans u ekipi imaju.

Nadam se sljedećim igračima: Abdulahović - Odinaka, Seedorf, Karamarko, Alić - Erick, Gojak - Cvetanoski, Konings, Šabić - Jaganjac.
Slažem se, ali ne bih Tarika... Nema opuštanja i da, u totalnom su disbalansu, ali već su nas najavili kao najveću utakmicu u godini. Nalože se delegati to je nevjerovatno...
Tako da bih sa maksimalnim pristupom išao tamo, žao mi je zbog ovoga, na seljački fudbal.
pa kad ce decko braniti ako nece u kupu
Isto mislimo, ali da igramo protiv normalnog kluba. Ovako protiv ovih ... Nadam se da nam je stručni štab malo okrenuo mentalni sklop i da ako bi ubacili par mladih u tim, ne bi se svi opustili, jer smo takvi nekakvi bili
Vidjećemo za šta se odluče
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Trenutno korisnika/ca: kemo i 54 gosta.

Prijava