To je rekao jer Odovic i šef omladinskog pogona nisu razgovarali, tako da u tom smislu njega ne interesuje jesu li oni u dobrim odnosima ili ne, vec da se ima poso odraditi, ako neće nogaDon Juan je napisao/la:jeste brate reko je to za njeg jos je nesto dodo ... nesto ako on ne obavi taj poso kako treba moze ici tako nestož'21 je napisao/la:Je li ono Miske rekao ne zanima me je li Kostic dobar sa Cenanom. Bitno je sta on moze dati klubu? Ako sam ga dobro skontao svaka mu cast za tu izjavu makar na kraju i ne bila tacna
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Razapeće nas forumašiAjzea je napisao/la:PS
Kaze on: "Svi ovi ljudi u upravljackim strukturama imaju pritisak od mene od jutra do navecer."![]()
![]()
![]()
![]()
Sponzorske ugovore, rece, oni koji su zaduzeni za taj segment kluba moraju pronalaziti kako znaju i umiju. Tako i rade..
@avlami
Ma shvatio sam oko infrastrukture, ali nisam bas najbolje shvatio raspodjelu sredstava između prvog tima i omladinskog pogona. Devet miliona po sezoni jesam cuo, ali nisam shvatio oko cega ce ovisiti ono sto sam rekao u prethodnoj recenici za raspodjelu novca..
Ovo je mislim za Edisa rekao ne za Kostica, a mozda i jeste za Kostica ko zna.Po izboru trenera smo napravili veliku gresku.
Ima li link za videož'21 je napisao/la:Ova struktura imala snage i pameti da angazuje strucnjake da pricamo o poreskom dugu. Do 2014. godine imali smo 3 300 000 duga plus kamate sto smo mi morali vratiti. Istok ce sa ili bez podrske biti izgradjen. Ako treba članovi uprave ce napraviti pozajmnice. U odredjenoj fazi poslovanja ako se ne desi nijedan transfer opet ce clanovi uprave posuditi novac klubu do momenta dok on ne bude mogao vratiti. Klub se ne moze zadužiti kod banke ni na ulici. Po izboru trenera smo napravili veliku gresku. OP ce biti slozen na nacin da cemo morati pokidati neke veze. Sada klub funkcioniše po blagajnickom maksimumu. Ne zelimo samo sponzore iz BiH nego i iz regije dovesti. Nije bitno je li poslovanje pozitivno ili negativno bitno je da je transparentno. Ja sam bio ismijavan da se raspise konkurs za kondicionog trenera i trenera golmana. Bice onako kako klub bude trazio. Cetvrtina novca blokirana za Istok, ostala trecina ce se naci. Istok ce se raditi onako kako je svojevremeno Osim htio. Od 5 000 mjesta partneri bi trebali 'kupiti' 500 mjesta za 1 000 KM kako bi kupili mjesto u sljedecih 20 godina i kako bi se pronasao novac za istok. Da su malo stroziji propisi mi na Grbavici ne bi mogli igrati Ligu 12 jer Savez nam gleda kroz prste a sad će se od jeseni igrati U21 reprezentacije na Grbavici. Moramo obezbijediti video nadzor i brojcanike za ulaz. Ne postoji opcija za malverzacije jer bi Miske svog oca prijavio SIPA-i. To vam je to ukratko.
Nema brate. Obrisali su ga. Meni je ostao upaljen pa sam ga preslusao jos dva putaiggy2377 je napisao/la:Ima li link za videož'21 je napisao/la:Ova struktura imala snage i pameti da angazuje strucnjake da pricamo o poreskom dugu. Do 2014. godine imali smo 3 300 000 duga plus kamate sto smo mi morali vratiti. Istok ce sa ili bez podrske biti izgradjen. Ako treba članovi uprave ce napraviti pozajmnice. U odredjenoj fazi poslovanja ako se ne desi nijedan transfer opet ce clanovi uprave posuditi novac klubu do momenta dok on ne bude mogao vratiti. Klub se ne moze zadužiti kod banke ni na ulici. Po izboru trenera smo napravili veliku gresku. OP ce biti slozen na nacin da cemo morati pokidati neke veze. Sada klub funkcioniše po blagajnickom maksimumu. Ne zelimo samo sponzore iz BiH nego i iz regije dovesti. Nije bitno je li poslovanje pozitivno ili negativno bitno je da je transparentno. Ja sam bio ismijavan da se raspise konkurs za kondicionog trenera i trenera golmana. Bice onako kako klub bude trazio. Cetvrtina novca blokirana za Istok, ostala trecina ce se naci. Istok ce se raditi onako kako je svojevremeno Osim htio. Od 5 000 mjesta partneri bi trebali 'kupiti' 500 mjesta za 1 000 KM kako bi kupili mjesto u sljedecih 20 godina i kako bi se pronasao novac za istok. Da su malo stroziji propisi mi na Grbavici ne bi mogli igrati Ligu 12 jer Savez nam gleda kroz prste a sad će se od jeseni igrati U21 reprezentacije na Grbavici. Moramo obezbijediti video nadzor i brojcanike za ulaz. Ne postoji opcija za malverzacije jer bi Miske svog oca prijavio SIPA-i. To vam je to ukratko.
ž'21 je napisao/la:Ova struktura imala snage i pameti da angazuje strucnjake da pricamo o poreskom dugu. Do 2014. godine imali smo 3 300 000 duga plus kamate sto smo mi morali vratiti. Istok ce sa ili bez podrske biti izgradjen. Ako treba članovi uprave ce napraviti pozajmnice. U odredjenoj fazi poslovanja ako se ne desi nijedan transfer opet ce clanovi uprave posuditi novac klubu do momenta dok on ne bude mogao vratiti. Klub se ne moze zadužiti kod banke ni na ulici. Po izboru trenera smo napravili veliku gresku. OP ce biti slozen na nacin da cemo morati pokidati neke veze. Sada klub funkcioniše po blagajnickom maksimumu. Ne zelimo samo sponzore iz BiH nego i iz regije dovesti. Nije bitno je li poslovanje pozitivno ili negativno bitno je da je transparentno. Ja sam bio ismijavan da se raspise konkurs za kondicionog trenera i trenera golmana. Bice onako kako klub bude trazio. Cetvrtina novca blokirana za Istok, ostala trecina ce se naci. Istok ce se raditi onako kako je svojevremeno Osim htio. Od 5 000 mjesta partneri bi trebali 'kupiti' 500 mjesta za 1 000 KM kako bi kupili mjesto u sljedecih 20 godina i kako bi se pronasao novac za istok. Da su malo stroziji propisi mi na Grbavici ne bi mogli igrati Ligu 12 jer Savez nam gleda kroz prste a sad će se od jeseni igrati U21 reprezentacije na Grbavici. Moramo obezbijediti video nadzor i brojcanike za ulaz. Ne postoji opcija za malverzacije jer bi Miske svog oca prijavio SIPA-i. To vam je to ukratko.
Čovjek nije Kostića spomenuoElegant je napisao/la:Ovo je mislim za Edisa rekao ne za Kostica, a mozda i jeste za Kostica ko zna.Po izboru trenera smo napravili veliku gresku.
Nisam bas zapamtio.
E svaštaLARS1921 je napisao/la:Čovjek nije Kostića spomenuoElegant je napisao/la:Ovo je mislim za Edisa rekao ne za Kostica, a mozda i jeste za Kostica ko zna.Po izboru trenera smo napravili veliku gresku.
Nisam bas zapamtio.
Za Edisa je toLARS1921 je napisao/la:Čovjek nije Kostića spomenuoElegant je napisao/la:Ovo je mislim za Edisa rekao ne za Kostica, a mozda i jeste za Kostica ko zna.Po izboru trenera smo napravili veliku gresku.
Nisam bas zapamtio.
Ko je radio 1921?ž'21 je napisao/la:Nema brate. Obrisali su ga. Meni je ostao upaljen pa sam ga preslusao jos dva putaiggy2377 je napisao/la:Ima li link za videož'21 je napisao/la:Ova struktura imala snage i pameti da angazuje strucnjake da pricamo o poreskom dugu. Do 2014. godine imali smo 3 300 000 duga plus kamate sto smo mi morali vratiti. Istok ce sa ili bez podrske biti izgradjen. Ako treba članovi uprave ce napraviti pozajmnice. U odredjenoj fazi poslovanja ako se ne desi nijedan transfer opet ce clanovi uprave posuditi novac klubu do momenta dok on ne bude mogao vratiti. Klub se ne moze zadužiti kod banke ni na ulici. Po izboru trenera smo napravili veliku gresku. OP ce biti slozen na nacin da cemo morati pokidati neke veze. Sada klub funkcioniše po blagajnickom maksimumu. Ne zelimo samo sponzore iz BiH nego i iz regije dovesti. Nije bitno je li poslovanje pozitivno ili negativno bitno je da je transparentno. Ja sam bio ismijavan da se raspise konkurs za kondicionog trenera i trenera golmana. Bice onako kako klub bude trazio. Cetvrtina novca blokirana za Istok, ostala trecina ce se naci. Istok ce se raditi onako kako je svojevremeno Osim htio. Od 5 000 mjesta partneri bi trebali 'kupiti' 500 mjesta za 1 000 KM kako bi kupili mjesto u sljedecih 20 godina i kako bi se pronasao novac za istok. Da su malo stroziji propisi mi na Grbavici ne bi mogli igrati Ligu 12 jer Savez nam gleda kroz prste a sad će se od jeseni igrati U21 reprezentacije na Grbavici. Moramo obezbijediti video nadzor i brojcanike za ulaz. Ne postoji opcija za malverzacije jer bi Miske svog oca prijavio SIPA-i. To vam je to ukratko.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk![]()
640jovanmaksimovic je napisao/la:gledam sad slike novog zapada... koliki je kapacitet trenutno te tribini i stadiona uospte? jel vise nego lani?
nikakve logike da je za Kostica rekao, de razmisli maloElegant je napisao/la:Ovo je mislim za Edisa rekao ne za Kostica, a mozda i jeste za Kostica ko zna.Po izboru trenera smo napravili veliku gresku.
Nisam bas zapamtio.
Koliko ovaj smimak ima rok upotrebeDon Juan je napisao/la:Grande Miske...Tavas1921 je napisao/la:[video]https://www.youtube.com/watch?v=QARwMI7 ... ture=share[/video]
Veliki gospodin.![]()