Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

avlami97
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned sep 21, 2025 6:34 pm

Jebe.m li im majku lopovsku
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

400000razloga
Kontakt:

ned sep 21, 2025 6:38 pm

Trebalo bi zaganjati neku pozajmicu od saveza, a članovima i navijačima prosipati demagogiju.

Charlie Sheen
Kontakt:

ned sep 21, 2025 6:43 pm

Nemojte da se cudite ovakvom sudjenju jer smo i mi sudionici ovog kriminala, nas predsjednik je pristao na ovo tako da, bez nerviranja.

avlami97
Kontakt:

ned sep 21, 2025 6:51 pm

avlami97 je napisao/la:
ned sep 21, 2025 6:34 pm
patacoboy je napisao/la:
ned sep 21, 2025 6:21 pm
slika
Jasno se vidi da je liniji šesneasterca najbliža peta igrača Širokog.
ni jedan dio tijela našeg igrača nije bliže liniji 16.
Lopovi.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned sep 21, 2025 6:54 pm

Kako smo opljačkani i dalje ne mogu sebi doći. Luka i Dragane sjetim vam se djece i kostiju predaka. Živim za dan kad će nekoj budali prekipit i kad neko od ovih plati golemu cijenu

kvalitet
Kontakt:

ned sep 21, 2025 6:57 pm

Ma neka nas hebu, i nas i kone. Ovdje se recimo mjesecima prosipala priča da s anamo onima ne treba nikakve borbe voditi, nego eto da je samo kako Brkovića gurnuti, da vodu na svoj mlin okrenemo. Pa eto, kad smo razjedinjeni, baš nam je lijepo. A dok se mi ovdje ne dogovorimo, nikad nećemo ništa promijeniti. Do tad, nema potrebe da se nerviramo i živciramo.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

TheBlue
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned sep 21, 2025 7:00 pm

Ovo je pljačka!
Prvenstvo Jugoslavije (1): 1971/1972.
Prvenstvo BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013.
Kup BiH (6): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012, 2017/2018.
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001.

igla
Kontakt:

ned sep 21, 2025 7:00 pm

kvalitet je napisao/la:
Ma neka nas hebu, i nas i kone. Ovdje se recimo mjesecima prosipala priča da s anamo onima ne treba nikakve borbe voditi, nego eto da je samo kako Brkovića gurnuti, da vodu na svoj mlin okrenemo. Pa eto, kad smo razjedinjeni, baš nam je lijepo. A dok se mi ovdje ne dogovorimo, nikad nećemo ništa promijeniti. Do tad, nema potrebe da se nerviramo i živciramo.
Nemoj, sad ce opet neko navesti 4-5 navijackih provokacija i reci da ne treba s njima. Ne kontaju ljudi da fudbal i navijacki svijet nisu isto.

Svi srpski i svi hrvatski klubovi bi po direktivi izasli iz lige da im se ovo radi.

ANamelessGhoul
Kontakt:

ned sep 21, 2025 7:04 pm

Hoce li ko broj

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned sep 21, 2025 7:05 pm

Vise puta nama u Sirokom povukli linije u ovim godinama nego sto je Maradona u zivotu to uradio
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

400000razloga
Kontakt:

ned sep 21, 2025 7:07 pm

Ne možeš sarađivati sa lopovima i biti im partner, ako nisi lopov.
Bitno je da se dvojni C oduzima na ulazu, a vakum ispod istočne tribine gledamo već 8 godina, nikako da vazduh uđe u prostor.
Koldžo, Hasan, Benjamina, svi po društvenim mrežama opraše sa podrškom Želji a na Grbavici su redovno VIP gosti.

SamoNapad
Kontakt:

ned sep 21, 2025 7:13 pm

Ovo je PLJACKA !!!
Znaci imas Var da varas ljude , ovo bez VAR-a je moglo proci da opravdas. Sad imas to i ovo urade , ne vjerujem da ovako nisko moze se ici. Nije VAR uveden da se subjektivno ocjenjuje i radi nego da imas.dokaze .

plavi kanarinac
Kontakt:

ned sep 21, 2025 7:54 pm

400000razloga je napisao/la:
ned sep 21, 2025 7:07 pm
Ne možeš sarađivati sa lopovima i biti im partner, ako nisi lopov.
Bitno je da se dvojni C oduzima na ulazu, a vakum ispod istočne tribine gledamo već 8 godina, nikako da vazduh uđe u prostor.
Koldžo, Hasan, Benjamina, svi po društvenim mrežama opraše sa podrškom Želji a na Grbavici su redovno VIP gosti.

***** i njima troma mrtve u guzicu smrdljivu uhljebarsku pogotovo ovoj fuksi Benjki jer mi je ogavna populistkinja... STA JE PROBLEM DA OPCINA PO DIREKTIVI NACELNIKA IZDA DOZVOLU ZA UPOTREBU? nista..aaaali

I da, kakav investitor ti moze pomoc u ovim slučajevima, mores ***** pusit i jest muda svoja sto si dao milione, a ono karina pa karina, jedan luka ti remeti investiciju.

Nemamo države drugovi, samo malo oko Sarajeva i to je to, ostalo nas nema nigdje, trobojka i sahovnica gdje god maknes...
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

ISB87
Kontakt:

ned sep 21, 2025 8:01 pm

Ovo je bas klanje.
Protiv sam price prije utakmice sudija nas dosao zaklat, ali ovo je bas...
Momci nisu nesto aman odigrali, ali za boda jesu.

Sjest sa ljudima iz kantonalnih saveza i u dogovoru sa navijačima rusiti savez. Ostaviti sitnicarske talove sa strane, ovo je borba za drzavu.
Nema od piskaranja po forumu nista, kada vidim koliko su penzioneri indolentni ukinuo bih im penzije. Samo borba, protesti. Pa nekad ce zavrsiti i njihova.
MIRZA RASCIC

igla
Kontakt:

ned sep 21, 2025 8:14 pm

Najgore je što nema reakcije nikakve, isto je i u državi i društvu, većinski narod terorisan od strane fašističkih kozojeba.

Nema reakcije, nema ničega, nema hrabrosti, smišljamo razloge zašto se ne udružiti s nekima u borbu i zašto se dijeliti, čak bi neki radije mešetarili i postali treći politički projekat nego ušli u borbu protiv fašista.

NEZALAGANJE
Kontakt:

ned sep 21, 2025 8:27 pm

svabo je napisao/la:
ned sep 21, 2025 6:05 pm
NEZALAGANJE je napisao/la:
ned sep 21, 2025 5:37 pm
svabo je napisao/la:
ned sep 21, 2025 5:32 pm

Ma gdje uopće piše da mora biti dodavanje svom saigraču??? Dodavanje može biti tačno i netačno.
Nigdje.Sve si upravu.Inace se dodavanjem smatra samo da je nabijes nekom nebitno kome i to je to.Sve udure i izvini.
Naravno. Evo još jednom da objasnim, u ekipnim sportovima s loptom (fudbal, košarka, rukomet, vaterpolo...) dodavanje može biti tačno i netačno i računa se i jedno i drugo u zvaničnu statistiku. Igrač Širokog koji je odigrao glavom prije Odinakinog slaloma je bio neometan i imao je namjeru poslati loptu svom saigraču što znači da je kontrolisao loptu i nije je nasumično izbacivao. Nadam se da sam bio jasan i ne bih više na ovu temu. Pozdrav.
Majstore, nemoj pogresno da ucis ljude.Zaista ispadas smijesan i to na clan koji si sam postavio.Hajde jos jednom sad fino i trezveno procitaj taj clan:
"Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje."

Sta kaze on? Kaze da je niz dodavanja prve ekipe prekinut TEK (kljucna rijec) kad je druga ostvarila makar jedno dodavanje.Kod tog jednog dodavanja misli se na dodavanje izmedju 2 igraca iste ekipe, jer tad oni imaju POSJED.U protivnom niz nije prekinut jer nije bilo ni promjene posjeda!! Znaci ovdje se ne pikaju panicna ispucavanja igraca Sirokog, jer to nije dodavanje, niti je igra glavom kontrola lopte.Cista logika.
Pomenuo si i kosarku, evo da ti neko ko je profesionalno igrao taj sport objasni kako tamo stvari funkcionisu...Primjer...Ja dodajem loptu saigracu, on je ne hvata dobro zbog duela sa protivnikom i lopta ide u aut.Protivnicki igrac nesiguran u to cija ce lopta biti pokusava jednom rukom (namjerno pisem jednom rukom, jer kad je drzi s dvije ruke to je kontrola lopte i posjed, isto kao sto je to u fudbalu kad je lopta u nogama) da spasi tu loptu, uzima je i u padu je baca meni u ruke.On jeste imao dodavanje, ali nije imao posjed i ja ne dobijam novo vrijeme za napad, iako je on dirao loptu, vec nastavljam isti napad.

P.S.Ovaj 3.gol je regularan.Ako se moze lricati za 2 prva, za treci ne moze.
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u ned sep 21, 2025 8:46 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
STOP "POLOVNJACIMA" U ZELJI!!!

Lumen
Kontakt:

ned sep 21, 2025 8:33 pm

Samo jedna konstatacija

Obradov i 90 minuta...nadam se da necemo ovo morati vise gledati, mo.ak je fizicki nespreman, a druga stvar kad ga pretrce igraci vrlo brzo odustane, ne vjerujem da je voljni momenat, pretposyavljam jer nema snage.

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

ned sep 21, 2025 8:43 pm

A, teska dana, braco moja draga. Pa se jos onda pocnemo prepirati oko poznavanja ili nepoznavanja fudbalskih pravila od kojih su neki toliko komplikovani, neki nedovoljno konkretni, sto uvijek ostavlja prostor za manipulaciju, neki vec postali arhaicni jer se odnose na situacije koje se desavaju jednom u sto godina. Evo jednog indikativnog primjera, nisam siguran da bi cak i Peljto znao sta odsvirati u slijedecoj situaciji : tim iz slobodnog udarca postigne autogol ??? Zvuci nevjerovatno, nisam nikada ni vidio da se to desilo, ali, u praksi je i to moguce. Ekipa koja napada pravi prekrsaj u napadu, sudija dosudi slobodan udarac za protivnika, izvodjac hoce da vrati loptu golmanu koji to ne ocekuje i ona zavrsi u mrezi. Sta ce sudija svirati?
Vjerovali ili ne, po jos uvijek vazecim pravilima, gol se ponistava i dosudjuje KORNER za protivnicku ekipu . Pa ti budi pametan. A sto se tice ofsajda i igranja rukom u sesnaestercu, tu je vec napravljena takva filozofija da moras zavrsiti tri fakulteta da bi mogao tumaciti pravila, pa nije ni cudo da nam mogu raditi sta hoce...Jbg, da li je casa poluprazna ili polupuna, pitanje je slobodnog sudijskog uvjerenja.
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

Dzezvar
Kontakt:

ned sep 21, 2025 9:03 pm

kvalitet je napisao/la:
Sa vecim dusmanima od ovih iz BANJA LUKE ni u halu zajedno....givna cemo jesti sami ako treba....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

svabo
Kontakt:

ned sep 21, 2025 9:07 pm

ned sep 21, 2025 8:27 pm
svabo je napisao/la:
ned sep 21, 2025 6:05 pm
ned sep 21, 2025 5:37 pm

Nigdje.Sve si upravu.Inace se dodavanjem smatra samo da je nabijes nekom nebitno kome i to je to.Sve udure i izvini.
Naravno. Evo još jednom da objasnim, u ekipnim sportovima s loptom (fudbal, košarka, rukomet, vaterpolo...) dodavanje može biti tačno i netačno i računa se i jedno i drugo u zvaničnu statistiku. Igrač Širokog koji je odigrao glavom prije Odinakinog slaloma je bio neometan i imao je namjeru poslati loptu svom saigraču što znači da je kontrolisao loptu i nije je nasumično izbacivao. Nadam se da sam bio jasan i ne bih više na ovu temu. Pozdrav.
Majstore, nemoj pogresno da ucis ljude.Zaista ispadas smijesan i to na clan koji si sam postavio.Hajde jos jednom sad fino i trezveno procitaj taj clan:
"Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje."

Sta kaze on? Kaze da je niz dodavanja prve ekipe prekinut TEK (kljucna rijec) kad je druga ostvarila makar jedno dodavanje.Kod tog jednog dodavanja misli se na dodavanje izmedju 2 igraca iste ekipe, jer tad oni imaju POSJED.U protivnom niz nije prekinut jer nije bilo ni promjene posjeda!! Znaci ovdje se ne pikaju panicna ispucavanja igraca Sirokog, jer to nije dodavanje, niti je igra glavom kontrola lopte.Cista logika.
Pomenuo si i kosarku, evo da ti neko ko je profesionalno igrao taj sport objasni kako tamo stvari funkcionisu...Primjer...Ja dodajem loptu saigracu, on je ne hvata dobro zbog duela sa protivnikom i lopta ide u aut.Protivnicki igrac nesiguran u to cija ce lopta biti pokusava jednom rukom (namjerno pisem jednom rukom, jer kad je drzi s dvije ruke to je kontrola lopte i posjed, isto kao sto je to u fudbalu kad je lopta u nogama) da spasi tu loptu, uzima je i u padu je baca meni u ruke.On jeste imao dodavanje, ali nije imao posjed i ja ne dobijam novo vrijeme za napad, iako je on dirao loptu, vec nastavljam isti napad.

P.S.Ovaj 3.gol je regularan.Ako se moze lricati za 2 prva, za treci ne moze.
Nisam više mislio na ovu temu s tobom, but here we go again. To što ti tumačiš da dodavanje mora biti svom saigraču ne znači da je tačno, jer da tako treba biti neko pametniji od nas dvojice bi to tako i napisao. I još jednom, DODAVANJE MOŽE BITI I NETAČNO, ali je i dalje dodavanje.

A evo bio je i Eurobasket nedavno, ne znam koliko si pratio, ja jesam bar 80% utakmica, pa pogledaj i ti koju i možeš provjeriti lako te svoje tvrdnje.

I izvini, neću ti više replicirati na bilo koju temu ovdje, ne vrijedi. Ti si uvijek u kontru 99% ljudi ovdje, ti i možda još jedan ili dvojica ovdje. To je baš specifično, da ne kažem neka vrsta poremećaja.
Kada je jedna ekipa prekinula posjed lopte drugoj, niz dodavanja prve ekipe prekinut je tek kada je druga ostvarila barem jedno dodavanje.

Trenutno korisnika/ca: Baidu [Spider], Bing [Bot], Google [Bot] i 78 gostiju.

Prijava