Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

MrRiccoli
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 19, 2016 2:07 pm

FKZ1921 je napisao/la:Pomažemo svojim novčanim prilozima osposobljavanje stadiona za igranje evropskih utakmica. Akcija je simbolički nazvana stolica za evropsku Grbavicu,ali to nikako ne znači da će se donirani novac potrošiti isključivo na stolice. Na kraju krajeva,što se tiče uvjeta za europske utakmice,stolice su najmanji problem. Jug je riješen ranije,na sjeveru treba možda petstotinjak još i to je to što se stolica tiče a da bi mogli igrati.
Cijene stolica...
Bekto jeste sponzor i donator kluba. Jeste domaća firma i dobra firma,uredna,društveno odgovorna... Ali,ako se nadje negdje (recimo Turska),stolica koja takodje ispunjava sve kriterije a košta tri puta manje...šta bi čovjek? Naravno,kupiti stolicu po toj,drastično nižoj cijeni.
Naravno da ćemo imati oko toga zvanicne informacije iz kluba.
Ma glupp je kako god ako je vec objavljeno tako i jos plus sto su ljudi i sponzori i donirali nesto i sve i sad ih odjebati tako ne ide. Naravno da treba naci najjeftinije ali ako si objavio tender i rekao da je bekto najjeftiniji ispostuj to do kraja

Sent from my C5303 using Tapatalk

Grbavica
Kontakt:

Re: FK Željezničar

uto apr 19, 2016 2:08 pm

damirfile je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Nećemo jeftine stolice!!! Hoćemo ovakve!!! I da imaju grijanje u sebi...
slika
I monitor sa leđa da mogu gledati usporeni snimak kao na stadionu Bešiktaša.
I naravno da se mogu okretati ako neka dobra čkapi prođe ili vidim nekog poznatog...

@MrRiccoli zašto bi majke ti nastavio sa Bektom kad umjesto jedne možeš kupiti dvije tri stolice? (lupam) Lahko je tuđe pare rasipati...
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u uto apr 19, 2016 2:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Djulaga_
Kontakt:

uto apr 19, 2016 2:08 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:evo edis kaže da tiago može igrati 30 minuta (kao i đermanović)?
Gdje gledaš jarane ?
http://gg.ba/bh_fudbal/mulalic- ... -ma/191616" onclick="window.open(this.href);return false;
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

damirfile
Kontakt:

uto apr 19, 2016 2:09 pm

Grbavica je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
Grbavica je napisao/la:Nećemo jeftine stolice!!! Hoćemo ovakve!!! I da imaju grijanje u sebi...
slika
I monitor sa leđa da mogu gledati usporeni snimak kao na stadionu Bešiktaša.
I naravno da se mogu okretati ako neka dobra čkapi prođe ili vidim nekog poznatog...
:rofl1: :rofl1: :rofl1:

ChWilla
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 19, 2016 2:10 pm

MrRiccoli je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Pomažemo svojim novčanim prilozima osposobljavanje stadiona za igranje evropskih utakmica. Akcija je simbolički nazvana stolica za evropsku Grbavicu,ali to nikako ne znači da će se donirani novac potrošiti isključivo na stolice. Na kraju krajeva,što se tiče uvjeta za europske utakmice,stolice su najmanji problem. Jug je riješen ranije,na sjeveru treba možda petstotinjak još i to je to što se stolica tiče a da bi mogli igrati.
Cijene stolica...
Bekto jeste sponzor i donator kluba. Jeste domaća firma i dobra firma,uredna,društveno odgovorna... Ali,ako se nadje negdje (recimo Turska),stolica koja takodje ispunjava sve kriterije a košta tri puta manje...šta bi čovjek? Naravno,kupiti stolicu po toj,drastično nižoj cijeni.
Ma glupp je kako god ako je vec objavljeno tako i jos plus sto su ljudi i sponzori i donirali nesto i sve i sad ih odjebati tako ne ide. Naravno da treba naci najjeftinije ali ako si objavio tender i rekao da je bekto najjeftiniji ispostuj to do kraja

ja koliko znam niko to nije rekao ispred kluba.

a tad, ako umjesto manje prihvatiš veću ponudu, tad se može reći da se rastaljuješ...od čega ćeš sa manjom.
gradi željo boli te *****

damirfile
Kontakt:

uto apr 19, 2016 2:14 pm

Još ništa nije izašlo na zvaničnoj o tome da će se izabrati drugi dobavljač stolica, samo praznu slamu mlatimo. Ajmo se okrenuti tuzli .

dell21
Kontakt:

uto apr 19, 2016 2:15 pm

Kad tiago zadnjih 30 min napravi dar mar u tuzli :DD:

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 19, 2016 2:16 pm

0:2, Lendrić dvostruki strijelac :karanje: :zeljeznicar1:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 19, 2016 2:17 pm

ChWilla je napisao/la:
MrRiccoli je napisao/la:
Cijene stolica...

ja koliko znam niko to nije rekao ispred kluba.

a tad, ako umjesto manje prihvatiš veću ponudu, tad se može reći da se rastaljuješ...od čega ćeš sa manjom.
Nisam ja mislio da ce se neko rastaliti apsolutno vjerujem upravi. Uostalom ne treba se zamarati samo nek se radi

FKZ1921
Kontakt:

uto apr 19, 2016 2:17 pm

ChWilla je napisao/la:evo edis kaže da tiago može igrati 30 minuta (kao i đermanović)?
Edis sigurno zna zašto govori to što govori...

storm_raider
Kontakt:

uto apr 19, 2016 2:28 pm

Sutra 2:0 rutinski.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

sergejevic

uto apr 19, 2016 2:43 pm

Dobra stvar za nas je sto nemamo mnogo toga izgubiti sutra. Naravno u rezultatskom smislu, jer i da primimo neki gol ne mijenja mnogo toga, opet moramo zabiti barem dva da bi se mogli necemu nadati. Ovaj rezultat je jako specifican i klimav za obje ekipe. Jedna je primila dva gola kuci i izgubila, a drugoj jedan dati gol ne mijenja mnogo situaciju. Opet moraju braniti dva gola. Nesto ne vjerujem da ce Edis sutra napasti Slobodu od pocetka, mislim da ce se drzati nula do neke 60. minute, a onda krenuti po golove. Naravno svaka greska odbrane Slobode ce dobro doci ranije. Pitanje je koja ce ekipa imati vise snage i ko ce biti svjezi u toj zavrsnici. Nasa prednost je oskudan igracki kadar Slobode i malo vremena za odmor, mogli bi oni fizicki padati kako bude utakmica tekla. Mi ne smijemo dozvoliti neku mrtvu igru i moramo ih tjerati da trce za svaku loptu i svaki metar terena jer ce ih to dodatno umarati. Moramo uci u svaki duel, ici po svaku loptu, ne dopustiti im da dodju do bilo cega na laksi nacin. Siguran sam da ce nasi bokovi, Memija i Stevanovic, mozda i Tiago tjerati njihove bekove da konstantno trce. Protiv Sirokog su sve niske i nize lopte bile problem za odbranu Slobode, mislim da je to Musa svjesno trazio od svojih igraca. Kostic i Mehmedagic(ili Merzic) dobro reaguju na visoke lopte i nemaju problema da ociste, ali sve one niske lopte im prave probleme i pometnju. Jos kad tome dodamo naseg Lendrica koji je uvijek blizu lopte i kaznjava svaku gresku odbrane, mislim da cemo imati svoje sanse.

Jedan nas gol ce mnogo znaciti nasim igracima i kako Aco rece daje im krila za nastavak igre, ali isto tako mislim da ce njima unjeti veliku nervozu i nemir. Husref ce ih dobro pripremiti i za takvu situaciju, ali ce im biti tesko. Tezak poraz od Sirokog, korak nazad u borbi za titulu, mnogo navijaca koji ce doci jer gostuje Zeljo, cinjenica da nas ne vole bas, publika ce dosta pritiska nabiti igracima Slobode ako mi povedemo. Njima jednostavno nije isto izgubiti od Sirokog i Zelje ili Sarajeva. To je nasa sansa.

Ne vjerujem da su igraci Slobode navikli igrati pod reflektorima, mozda se tu pogube. :lol:

irfo

uto apr 19, 2016 2:43 pm

Sutra plavi voz prolazi kroz tuzlu, nema zaustavljanja

delinjo
Kontakt:

uto apr 19, 2016 2:46 pm

joj nama rasprava braco draga oko stolica....sta god odluce ljudi iz uprave trebamo stati iza njih i to je to ...sve ima svoj razlog sto se mene tice nek naruce stolice iz Mijanmara ako je jeftinije ...nego jel ovo istina da Tiago moze ipak igrati...uh to bi valjalo :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Elegant
Kontakt:

uto apr 19, 2016 2:54 pm

Gdje god se moze ustediti treba iskoristiti, nema rasprave o tome !

Samo da na vrijeme bude sve gotovo, kad krecu na zapadu skidanje drveta i starih stolica ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:00 pm

FOTO: Nastavljeni radovi na proširenju prostorija Stadiona Grbavica

http://fkzeljeznicar.ba/foto-nastavljen ... ica/19702/" onclick="window.open(this.href);return false;
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:01 pm

Jel ovo neko kaze da je bolje kupiti Bektine stolice od 30KM od necijih drugih za duplo manje para :r Ili sam ja nesto pogresno razumio?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

dell21
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:10 pm

Hurmasica je napisao/la:FOTO: Nastavljeni radovi na proširenju prostorija Stadiona Grbavica

http://fkzeljeznicar.ba/foto-nastavljen ... ica/19702/" onclick="window.open(this.href);return false;
Je li ovo onaj zid gdje će biti naša imena sto se oblaže bijelom ciglom ?? :pljesak: :pljesak:

irfo

uto apr 19, 2016 3:11 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Jel ovo neko kaze da je bolje kupiti Bektine stolice od 30KM od necijih drugih za duplo manje para :r Ili sam ja nesto pogresno razumio?
Ocigledno pokazuje se kolko je dobra situaciju u klubu, kad se nemaju zalit na nesto drugo :shisha:

Dominic
Kontakt:

uto apr 19, 2016 3:13 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Jel ovo neko kaze da je bolje kupiti Bektine stolice od 30KM od necijih drugih za duplo manje para :r Ili sam ja nesto pogresno razumio?
A ti fakat vjerujes da necija stolica istog kvaliteta iz Lyona recimo moze biti duplo jeftinija od Bektine za ciji samo transport ti treba dva sata u odnosu na te recimo francuske 15 sati, plus putarine i ostalo!? Meni je licno zao, ako se ispotavi tacnim, da firma iz BiH nece zaraditi, pa jos nas sponzor!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava