Ma u huji to mnogo raje kaze, vjerujem i da je @mavi tako. Ali... cim se primice utakmica, trese te nervoza, pravis milion kombinacija i to danima prije. Kako se primices Grbavici, sve vise zaboravljas na sve sto je bilo i samo ti je Zeljo u glavi. Samo te interesuje da dodjes na staro mjesto, stanes pored stare raje i navijas. Tako barem ja to dozivljavam.. i sto je najbolje, svaki put iznova. Kao san, kao bajka.Grbavica je napisao/la:Ne znam kako neko može reći da neće više na utakmice ići zbog ovoga ili onoga. Ja u trenutku huje kažem isto i drži me pet minuta plafon, nakon toga jedva čekam vikend da bih gledo svog Želju, da bih vidio te ljude na tribinama koji dijele istu ljubav, istu pripadnost.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
da on ce ih preuzet 70% posto s njim u paketu idee memisevic na kosevoo tako kone pricajuElegant je napisao/la:Da li Petrovic od ljeta pred europu preuzima Sarajevo ? Ako je tako onda Sloboda 100% uzima kup.
kao što rekoh, radnik je dobio licencu i kup vrijedi 200.000 eura minimalno, plus igrače u izlogu, plus šansu za mnogo više. misliš da sam trener može to pustiti mimo uprave i igrača, da kaže igračima nemojte igrati zbog mene, nemojte da igrate evropu jer ja idem u sarajevo? nemojte biti mahniti. sloboda je bolja ekipa ali o puštanju nema govora, vidjeli ste da im ni odgodu termina nisu htjeli dati...Elegant je napisao/la:Da li Petrovic od ljeta pred europu preuzima Sarajevo ? Ako je tako onda Sloboda 100% uzima kup.
Ma ja i dalje vjerujem da će Olimpic uzeti kite a da ćemo mi uzeti Slaviju i eto evrope. Je,bi ga, bolest.storm_raider je napisao/la:Ma u huji to mnogo raje kaze, vjerujem i da je @mavi tako. Ali... cim se primice utakmica, trese te nervoza, pravis milion kombinacija i to danima prije. Kako se primices Grbavici, sve vise zaboravljas na sve sto je bilo i samo ti je Zeljo u glavi. Samo te interesuje da dodjes na staro mjesto, stanes pored stare raje i navijas. Tako barem ja to dozivljavam.. i sto je najbolje, svaki put iznova. Kao san, kao bajka.Grbavica je napisao/la:Ne znam kako neko može reći da neće više na utakmice ići zbog ovoga ili onoga. Ja u trenutku huje kažem isto i drži me pet minuta plafon, nakon toga jedva čekam vikend da bih gledo svog Želju, da bih vidio te ljude na tribinama koji dijele istu ljubav, istu pripadnost.
Sta ti tu mozes... opet nam je ova polusezona dosta dobrog donijela. Jug se vratio, dobri igraci.. stolice.Grbavica je napisao/la:Ma ja i dalje vjerujem da će Olimpic uzeti kite a da ćemo mi uzeti Slaviju i eto evrope. Je,bi ga, bolest.storm_raider je napisao/la:Ma u huji to mnogo raje kaze, vjerujem i da je @mavi tako. Ali... cim se primice utakmica, trese te nervoza, pravis milion kombinacija i to danima prije. Kako se primices Grbavici, sve vise zaboravljas na sve sto je bilo i samo ti je Zeljo u glavi. Samo te interesuje da dodjes na staro mjesto, stanes pored stare raje i navijas. Tako barem ja to dozivljavam.. i sto je najbolje, svaki put iznova. Kao san, kao bajka.Grbavica je napisao/la:Ne znam kako neko može reći da neće više na utakmice ići zbog ovoga ili onoga. Ja u trenutku huje kažem isto i drži me pet minuta plafon, nakon toga jedva čekam vikend da bih gledo svog Želju, da bih vidio te ljude na tribinama koji dijele istu ljubav, istu pripadnost.
Naravno, lijePo je znati da ipak postoje osobe s kojma se može normalno komuniciratistorm_raider je napisao/la:Postujem, svako ima pravo na svoj stav, pa tako i ti. Ne slazem se da bruka ima i ugled kluba, ali mozemo se sloziti da se ne slazemo oko toga.mavi je napisao/la:Kao što sam već rekao i stojim pri svom stavu, ako ima imalo ponosa, otići će. On vodi klub koji se zove Željezničar, klub koji ima i prezime u ovom podneblju i sasvim je normalno očekivati da nakon ovih blamaža ode s klupe. Ako ti smatraš da to ne treba tako biti, onda u redu, i ti imaš pravo na svoje mišljenje. Ali i dalje stoji konstatacija da Edis trenutno svojim postupcima bruka ime i ugled kluba..storm_raider je napisao/la:Edisu mozes zamjeriti znanje tj. neznanje ili manjak iskustva u ovakvim trenucima, manjak elokventnosti i sl. ali da nema ponosa nikako. @swra, nemoj da vidim vise ovo 'penis'.Ja cu ici na utakmice i ako ispadnemo u Prvu Ligu, kao sto sam isao kada nas je 500 bilo. To je jedina konstanta izmedju mene i Zelje i to se nece promjeniti. Inace, vjerujem da si nick @mavi izabrao zbog turskog znacenje te rijeci.