Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned jun 19, 2016 9:53 am

nikad_izvini je napisao/la:Moram kratko da se osvrnem na dešavanja sa skupštine. Ko je pogledao slike govornika i ko zna relacije, sve mu je jasno.

Ali ( u ovom slučaju dobro ) :mrgreen: kaže da onaj ko podigne ruku protiv uprave govori da zna i može bolje. U slučaju da nešto zajebe i da se Grbavica prestane graditi, ugroze finansije, raspe igrački ili neka slična retardacija **** je ježa u ledja i to žestoko.

Dizanje ruke protiv, u situaciji kada se očito nešto radi, snosi odgovornost. Zajebanu. Ugrozio si klub + gradnju stadiona. To nije pametan potez :D

Nema ovdje SDA ekipe, niti su nešto pokušavali, ovi što su kao nešto pokušali su smiješni i imaju tačno 0 uticaja na klub ili na tribinu ( iako se na prvu čini da nije tako ).

Mirno spavajte, nema nikakve opasnosti ili situacija osim fb kuknjave pojedinih i to zamotanu u zajebanciju :)
ja sam mišljenja da u ovom trenutku niko nije voljan da od trenutne strukture preuzme vođenje kluba sa svime što to nosi. tj. da je zasad deplasirana priča bi li to radio bolje ili lošije - jer u ovom trenutku niko ne bi ni probao.

naravno da ima voljnih da dovode igrače, toga uvijek ima na bacanje. još su brojniji, i neuporedivo ozbiljniji i "jači" oni koji šmekaju zemlju u vlasništvu kluba. ali voditi klub nije samo to, voditi klub podrazumijeva i neuporedivo više ne tako ugodnih i profitabilnih stvari...i to niko neće, hoće samo kajmak.
gradi željo boli te *****

teteac8684
Kontakt:

ned jun 19, 2016 9:54 am

Alipasino je napisao/la:Osnovno pitanje.Ovi su zijanili od Olimpika tacno Olimpik igro prijateljsku tacno kazu Olimpik napravio faulova koda je derbi tacno pa sta su onda nasi radili jel im stalo da se pokazu ili onako iz zajebancije igrali ipak oni igraju za Zelju mogu sta hoce.Kako vi mislite sa ovim timom osvojit titulu uvazeni treneru jel na osnovu iskustva nema ga na osnovu igraca nemas ih.Otvorite oci i priznajte da Zeljo ima samo 4 kvalitetna igraca Kosoric Blagojevic Stevanovic Lendric ostalo mrtvi prosjek.Sezona duga povrede kartoni moguci ko su zamjene ,napisite vi sad da ja trolam ali ja gledam Zelju 40 godina i znam dobro sta je fudbal i ko kako igra.Titulu obecavat sa ovim timom je neozbiljno.
A zakljucivati na osnovu jucerasnje utakmice je jako ozbiljno...

Model1964

ned jun 19, 2016 9:59 am

ChWilla je napisao/la:
nikad_izvini je napisao/la:Moram kratko da se osvrnem na dešavanja sa skupštine. Ko je pogledao slike govornika i ko zna relacije, sve mu je jasno.

Ali ( u ovom slučaju dobro ) :mrgreen: kaže da onaj ko podigne ruku protiv uprave govori da zna i može bolje. U slučaju da nešto zajebe i da se Grbavica prestane graditi, ugroze finansije, raspe igrački ili neka slična retardacija **** je ježa u ledja i to žestoko.

Dizanje ruke protiv, u situaciji kada se očito nešto radi, snosi odgovornost. Zajebanu. Ugrozio si klub + gradnju stadiona. To nije pametan potez :D

Nema ovdje SDA ekipe, niti su nešto pokušavali, ovi što su kao nešto pokušali su smiješni i imaju tačno 0 uticaja na klub ili na tribinu ( iako se na prvu čini da nije tako ).

Mirno spavajte, nema nikakve opasnosti ili situacija osim fb kuknjave pojedinih i to zamotanu u zajebanciju :)
ja sam mišljenja da u ovom trenutku niko nije voljan da od trenutne strukture preuzme vođenje kluba sa svime što to nosi. tj. da je zasad deplasirana priča bi li to radio bolje ili lošije - jer u ovom trenutku niko ne bi ni probao.

naravno da ima voljnih da dovode igrače, toga uvijek ima na bacanje. još su brojniji, i neuporedivo ozbiljniji i "jači" oni koji šmekaju zemlju u vlasništvu kluba. ali voditi klub nije samo to, voditi klub podrazumijeva i neuporedivo više ne tako ugodnih i profitabilnih stvari...i to niko neće, hoće samo kajmak.
I deset :rofl: :rofl: upola
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Model1964

ned jun 19, 2016 10:00 am

E sad ozbiljno :) :)

Đe Grk, đe Talijan, đesu dresevi i starlete.....đe @super

storm_raider
Kontakt:

ned jun 19, 2016 10:04 am

Kako Faik Kolar jucer takticki zatvori utakmicu... Ko Ferguson. :ganja:
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

exbabilon
Kontakt:

ned jun 19, 2016 10:07 am

Koga god misle dovoditi nek to bude sto prije. Bilo je prvo da cemo ekipu kompletirati do prozivke, sad je cilj bar da na Kupres odemo kompletni, samo da ne bude price kad sezona pocne za nekog igraca ma klasa je on, al nije prosao pripreme s ekipom.. Kad odmaknu pripreme mogu uletiti samo jake klase, a da su fizicki spremni kako treba..

DR.HOUSE
Kontakt:

ned jun 19, 2016 10:12 am

ali i svraka voli menadera slusao sam ga jedno 10 minuta kako bi on slozio Želju koga bi doveo i da odmah kazem ja bi pratio rade Pofalicki ako bi on bio glavni :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1: :rofl1: kaze ne daju Žericu da igra ,a Žeric u tom momentu prolazi dvojicu pa on kaze vidis ko je ovaj na silu kaze prolazi :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

storm_raider
Kontakt:

ned jun 19, 2016 10:14 am

DR.HOUSE je napisao/la:ali i svraka voli menadera slusao sam ga jedno 10 minuta kako bi on slozio Želju koga bi doveo i da odmah kazem ja bi pratio rade Pofalicki ako bi on bio glavni :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl1: :rofl1: :rofl1: kaze ne daju Žericu da igra ,a Žeric u tom momentu prolazi dvojicu pa on kaze vidis ko je ovaj na silu kaze prolazi :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Ma dosta njih generalno nema pojma sta pricaju...

Svraka jucer bio sa Bucanom. Gdje Muamer uopste igra?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

ned jun 19, 2016 10:15 am

mi napokon izgubismo od olimpika... bolje ovako prekinuti niz nego u prvenstvenoj... :ganja:
100/94/37/34 - i to je to!

ChWilla
Kontakt:

ned jun 19, 2016 10:15 am

da je pametan imao bi karijeru...
gradi željo boli te *****

Okolele
Kontakt:

ned jun 19, 2016 10:18 am

jovanmaksimovic je napisao/la:mi napokon izgubismo od olimpika... bolje ovako prekinuti niz nego u prvenstvenoj... :ganja:
Ovo je takticki odradjeno,mi njima tri boda u prijateljskoj oni nama bodove u ligi 12.. :shisha:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSON
Kontakt:

ned jun 19, 2016 10:23 am

Storme jel danas dan d ? :ganja:

addyno1
Kontakt:

ned jun 19, 2016 10:24 am

Grbavica je napisao/la:Ako možemo pare uzeti na njemu prilagodiću mu i ženu, a ne sistem. Ne budite djeca.
Najveca umjetnost svakog trenera je naci poziciju igracu u sistemu koji preferira kao trener. Zato je Ivica Osim bio genijalac. Ova prica o Dadi Sadikovicu je toliko besmislena i dovoditi u pitanje njegove kvalitete je smijesna. Jesenas do povrede je bio nas najbolji igrac, a poslije povrede i operacije tek pred kraj ga je edis uvodio u utakmicama kad je sve gotovo. Podrzavaati neke Hervase i p.m. a ne podrzati nase vec dokazano dijete je bezobrazluk.

Model1964

ned jun 19, 2016 10:26 am

Na jucerašnjoj utakmici je prisustvovalo oko 1500 evropskih i svjetskih trenera i menađera. Odazvali su se pozivu uprave koja na ovaj način želi da unaprijedi postojeci igracki kadar kao i igru pred novu sezonu. Treneru Kostiću ce od velike pomoci biti mišljenja i studiozna analiza priznatih srucnjaka. Vec sada prednjaci u analitickom sagledavanju situacije strucnjak @alipašino. :ganja: :ganja: :ganja: :ganja:

SWRA_1921
Kontakt:

ned jun 19, 2016 10:29 am

Nek' on banuje tebe, a ti njega.

Whisperer

ned jun 19, 2016 10:33 am

KrajPrice je napisao/la:Vrijeme lose, a zeljo sve bolji :DD: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Roki imal sta novo .. :mrgreen:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned jun 19, 2016 10:35 am

Alipasino je napisao/la:Osnovno pitanje.Ovi su zijanili od Olimpika tacno Olimpik igro prijateljsku tacno kazu Olimpik napravio faulova koda je derbi tacno pa sta su onda nasi radili jel im stalo da se pokazu ili onako iz zajebancije igrali ipak oni igraju za Zelju mogu sta hoce.Kako vi mislite sa ovim timom osvojit titulu uvazeni treneru jel na osnovu iskustva nema ga na osnovu igraca nemas ih.Otvorite oci i priznajte da Zeljo ima samo 4 kvalitetna igraca Kosoric Blagojevic Stevanovic Lendric ostalo mrtvi prosjek.Sezona duga povrede kartoni moguci ko su zamjene ,napisite vi sad da ja trolam ali ja gledam Zelju 40 godina i znam dobro sta je fudbal i ko kako igra.Titulu obecavat sa ovim timom je neozbiljno.
:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Željezničar ante portas !

nikson
Kontakt:

ned jun 19, 2016 10:36 am

Sunderland ponudio 11m funti za Dzeksona....ajde prodaj se :klanjase2:
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

SWRA_1921
Kontakt:

ned jun 19, 2016 10:40 am

nikson je napisao/la:Sunderland ponudio 11m funti za Dzeksona....ajde prodaj se :klanjase2:
Čelnici Sunderlanda ponudili su Romi 14 miliona eura, ali to nije bilo dovoljno za rukovodstvo Vučice. Roma za Džeku traži minimalno 19 miliona eura. Sunderland je spreman Džeki ponuditi izdašan ugovor uz sedmičnu platu od čak 178.000 eura, navodi Sky Sport Italia.

Džeko je sa mnogo uspjeha igrao u Engleskoj za Manchester City, a u Romi je imao razočaravajuću sezonu u kojoj nije ispunio očekivanja navijača i uprave kluba. Sunderland u tome vidi priliku i krenuo je u lov na bh. asa.

Trener Rome Luciano Spalletti nedavno je izjavio da klub neće prodati Džeku.
Mislim da jos nema nista od njegove prodaje.

Volio bih da znam da li smo dobili pare od Sehica, kada tacno, koliko, a da li od Dzeke jos uvijek cekamo za prelazak u Romu. Pretpostavljam da smo od Amira i Bajica dobili pare, tj. ukalkulisane su u trenutni budzet, a da li su ove od Dzeke, ne znam.

Model1964

ned jun 19, 2016 10:45 am

AsharaK je napisao/la:
:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Ma gledam i ja Brenu 35 godina a još je karno nisam :rofl:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.

Prijava