Kako bolan nije lošeNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 9:50 pmNije ovo lose uopste.Ne pretjerujte.Imao si par situacija, nisi iskoristio.
Da se razumijemo, nisu ni ovi kanta za nabijanje.Ocigledno je da je bilo skidanje gaca u BL.
Tako je brate...neka ide na tribine i lajva.
Jarane, imali smo i mi 3 situacije u prvih 20min da zabijemo go.Nismo zabili i jbg.SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 9:52 pmVjerovatno su i Sirokom skinuli gace i onda ih odlucili obuci na Grbavici.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 9:50 pmNije ovo lose uopste.Ne pretjerujte.Imao si par situacija, nisi iskoristio.
Da se razumijemo, nisu ni ovi kanta za nabijanje.Ocigledno je da je bilo skidanje gaca u BL.
Zasto? Da izbacimo dijete iz svih kombinacija jel? Erick i Lagumdzija ce morati igrati plus taj novi eventualni.vinston.cercil je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 9:59 pmIma li se jos vakta za dovesti veznjaka jednog
Nisam ja focu nagazio, ja mislim na komplet vezni red, neka foce mi smo naucili trpiti pa cemo i njega. Erick, lagumdzija, radovac sve goli prosjekNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 10:01 pmZasto? Da izbacimo dijete iz svih kombinacija jel? Erick i Lagumdzija ce morati igrati plus taj novi eventualni.vinston.cercil je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 9:59 pmIma li se jos vakta za dovesti veznjaka jednog
Foco mora imati sigurnu minutazu i tacka ba.
Nemas sta misliti, druze.Novi veznjak znaci da on nece nikako igrati.To ti je tako.vinston.cercil je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 10:04 pmNisam ja focu nagazio, ja mislim na komplet vezni red, neka foce mi smo naucili trpiti pa cemo i njega. Erick, lagumdzija, radovac sve goli prosjekNEZALAGANJE je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 10:01 pmZasto? Da izbacimo dijete iz svih kombinacija jel? Erick i Lagumdzija ce morati igrati plus taj novi eventualni.vinston.cercil je napisao/la: ↑sub avg 09, 2025 9:59 pmIma li se jos vakta za dovesti veznjaka jednog
Foco mora imati sigurnu minutazu i tacka ba.
Jer znaju opucat, nasi ko da nisu nista jeli pet dana. Ljudi cim predju centar gledaju kako ce opucat.