Mene je Mujaga danas razocarao malo. Djelovao mi je skroz nezainteresovan i bezvoljan, cak i na istezanju i trckaranju poslije.
Milivoje Miki dobar bas.
Nisu nas napadali da bi se mogao dati neki veci sud o njemu.Hurmasica je napisao/la:Kad smo kod Keme, kakav je bio danas?
bajic je bio najbolji strijelac lige jer je super igrac ali i jer je konsantno igrao. ja se ne bih bas slozio sa tobom, ni beganovic ni memija nisu igrali svoju poziciju jer smo imali bas zajebanu sezonu i trenera koji je citavu polusezonu odigrao sa istim igracima, bez ikakve rokade bilo sta..exbabilon je napisao/la:A zasto Beganovic ne igra svoju prirodnu poziciju? Zato sto se ne moze izboriti na treninzima za to da bude prvi napadac, prosto ko pasulj. Iz istog razloga Memija nije igrao desnog beka... ta prica Memija(Dzenis) je slab jer ne igra svoju poziciju drzi vode donekle, ali ostatak price je da ima neko bolji od njega, ili da bar trenutni trener misli da je bolji. Dzenis i Mujaga su rezerve u ovoj konstalaciji snaga. Kao sto Kostic kaze nema tu mlad ili star igrac, ili moze ili ne moze. Istina je da Lendric moze puno vise od obojice, Nikolic takodjer... vi mislite da dolaskom Nikolica zatvaramo vrata Dzenisu i Mujagi, indirektno priznajete da je bolji igrac od obojice. Helem, sta onda ocekujemo od njih kada je treci napadac Zrinjskog bolji igrac od njih. Mladi, napredovat ce? Daj Boze..S koliko godina je Bajic bio najbolji strijelac lige, a koliko su ova dvojica daleko od tog nivoa?
Mnogo istine je u njegovom postu... Nazalost ali tako je... I logika je.... Ne mogu prismrditi Lrndri i to je realnost....godrina je napisao/la:bajic je bio najbolji strijelac lige jer je super igrac ali i jer je konsantno igrao. ja se ne bih bas slozio sa tobom, ni beganovic ni memija nisu igrali svoju poziciju jer smo imali bas zajebanu sezonu i trenera koji je citavu polusezonu odigrao sa istim igracima, bez ikakve rokade bilo sta..exbabilon je napisao/la:A zasto Beganovic ne igra svoju prirodnu poziciju? Zato sto se ne moze izboriti na treninzima za to da bude prvi napadac, prosto ko pasulj. Iz istog razloga Memija nije igrao desnog beka... ta prica Memija(Dzenis) je slab jer ne igra svoju poziciju drzi vode donekle, ali ostatak price je da ima neko bolji od njega, ili da bar trenutni trener misli da je bolji. Dzenis i Mujaga su rezerve u ovoj konstalaciji snaga. Kao sto Kostic kaze nema tu mlad ili star igrac, ili moze ili ne moze. Istina je da Lendric moze puno vise od obojice, Nikolic takodjer... vi mislite da dolaskom Nikolica zatvaramo vrata Dzenisu i Mujagi, indirektno priznajete da je bolji igrac od obojice. Helem, sta onda ocekujemo od njih kada je treci napadac Zrinjskog bolji igrac od njih. Mladi, napredovat ce? Daj Boze..S koliko godina je Bajic bio najbolji strijelac lige, a koliko su ova dvojica daleko od tog nivoa?
ne moze me niko uvjerit da je sinisa toliko bolji igrac od memije koliko to minute na terenu pokazuju
postavi ti carvajala, alvesa, maicona na lijevo krilo pa ces vidjet sta ces dobit.. to je skroz druga prica
zeric jednom odigrao jedno poluvrijeme protiv viteza cini mi se i svi smo bili zadovoljni, imao je bas dobrih poteza i onda odjednom kao ne moze zadovoljit ma ni blizu
Prije je bilo 3,5% valjda je i sadkalechw je napisao/la:sunderland poslao ponudu ˛za dzeku 11 miliona funti... koliko bi nama islo ???
ja msm oko 300.000 neka me neko ispravi ako grjesim , ako se proda odmah krilo topp uzeti ajde dzekokalechw je napisao/la:sunderland poslao ponudu ˛za dzeku 11 miliona funti... koliko bi nama islo ???
samo mu fin com ostavioLARS1921 je napisao/la:Prije je bilo 3,5% valjda je i sadkalechw je napisao/la:sunderland poslao ponudu ˛za dzeku 11 miliona funti... koliko bi nama islo ???
Joj mirse brate već munta radonjica da dodje kod nas
Dzeko je kod nas bio od svoje 10 godine pa sve do svoje 19 tj. rodjen je 1986, a otisao je kod Ceha u 2005 godinikalechw je napisao/la:sunderland poslao ponudu ˛za dzeku 11 miliona funti... koliko bi nama islo ???
7% bi bilo tamanLARS1921 je napisao/la:Nek se on proda, lako cemo mi pare, uzmemo kredit sa finom kamatom
Ja sam milion puta branio Dadu jer smatram da ima dosta osobina koje dobar fudbaler treba da ima.. On bi sa tim osobinama do sada trebao biti nosilac nase igre i neko ko je medju najrazenijim igracima u ligi.. On to nije i ja mislim da nece ni biti.. Amiru je trebalo par utakmica da pokaze ko je i da postane nas glavni veznjak, Baja cim je stavljen na spica isto pokazao klasu, Ara svojevremeno, Veca cim je stao medju stative odmah nam guzove spasavao.. Memija je isto tako odmah pozitivno odgovorio kada je usao u prvi tim i zacementirao svoje mjesto u 11.. Dado je dobijao najvise sansi a neki napredak kod njega nije vidljiv.. On u najmanju ruku stagnira i vec sad je mali Zeric neko ko bi po meni trebao imati prednost u odnosu na Dadu..godrina je napisao/la:ok nisu bolji od lendrica, to je realnost ali ko je u ekipi bolji od njega osim miroslava ?
ova dvojica nisu dobili ni blizu sansu kao lendric, ta djeca koja nicemu ne valjaju su se skoro do zadnjeg kola borili i protiv sudija, i protiv ekipa, i protiv dine feninga i svih i tad su bili dobri...
lako je to otjerat ali sta ako opet ne izborimo evropu sad, hocemo li opet furat pricu nasa djeca, sami sebe lagat ?
memija, dzenis, dado i mujaga sigurno mogu uz pravog trenera uz pravi rad biti 200% bolji nego zadnju polusezonu..eno espanjolu se svidja zeric nama ne jesmo mocni jbt