Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kapiten
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 18, 2016 11:55 pm

Mene je Mujaga danas razocarao malo. Djelovao mi je skroz nezainteresovan i bezvoljan, cak i na istezanju i trckaranju poslije.

Milivoje Miki dobar bas.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Djulaga_
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:55 pm

Hurmasica je napisao/la:Kad smo kod Keme, kakav je bio danas?
Nisu nas napadali da bi se mogao dati neki veci sud o njemu.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Simply Blue
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:56 pm

Daj samo novih igrača i da su po mogućnosti napadači...pa da bacamo drkicu
Treba poraditi na realizaciji...
NO ODA, NO PARTY

godrina
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:58 pm

exbabilon je napisao/la:A zasto Beganovic ne igra svoju prirodnu poziciju? Zato sto se ne moze izboriti na treninzima za to da bude prvi napadac, prosto ko pasulj. Iz istog razloga Memija nije igrao desnog beka... ta prica Memija(Dzenis) je slab jer ne igra svoju poziciju drzi vode donekle, ali ostatak price je da ima neko bolji od njega, ili da bar trenutni trener misli da je bolji. Dzenis i Mujaga su rezerve u ovoj konstalaciji snaga. Kao sto Kostic kaze nema tu mlad ili star igrac, ili moze ili ne moze. Istina je da Lendric moze puno vise od obojice, Nikolic takodjer... vi mislite da dolaskom Nikolica zatvaramo vrata Dzenisu i Mujagi, indirektno priznajete da je bolji igrac od obojice. Helem, sta onda ocekujemo od njih kada je treci napadac Zrinjskog bolji igrac od njih. Mladi, napredovat ce? Daj Boze..S koliko godina je Bajic bio najbolji strijelac lige, a koliko su ova dvojica daleko od tog nivoa?
bajic je bio najbolji strijelac lige jer je super igrac ali i jer je konsantno igrao. ja se ne bih bas slozio sa tobom, ni beganovic ni memija nisu igrali svoju poziciju jer smo imali bas zajebanu sezonu i trenera koji je citavu polusezonu odigrao sa istim igracima, bez ikakve rokade bilo sta..
ne moze me niko uvjerit da je sinisa toliko bolji igrac od memije koliko to minute na terenu pokazuju
postavi ti carvajala, alvesa, maicona na lijevo krilo pa ces vidjet sta ces dobit.. to je skroz druga prica
zeric jednom odigrao jedno poluvrijeme protiv viteza cini mi se i svi smo bili zadovoljni, imao je bas dobrih poteza i onda odjednom kao ne moze zadovoljit ma ni blizu
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

delinjo
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:02 am

godrina je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:A zasto Beganovic ne igra svoju prirodnu poziciju? Zato sto se ne moze izboriti na treninzima za to da bude prvi napadac, prosto ko pasulj. Iz istog razloga Memija nije igrao desnog beka... ta prica Memija(Dzenis) je slab jer ne igra svoju poziciju drzi vode donekle, ali ostatak price je da ima neko bolji od njega, ili da bar trenutni trener misli da je bolji. Dzenis i Mujaga su rezerve u ovoj konstalaciji snaga. Kao sto Kostic kaze nema tu mlad ili star igrac, ili moze ili ne moze. Istina je da Lendric moze puno vise od obojice, Nikolic takodjer... vi mislite da dolaskom Nikolica zatvaramo vrata Dzenisu i Mujagi, indirektno priznajete da je bolji igrac od obojice. Helem, sta onda ocekujemo od njih kada je treci napadac Zrinjskog bolji igrac od njih. Mladi, napredovat ce? Daj Boze..S koliko godina je Bajic bio najbolji strijelac lige, a koliko su ova dvojica daleko od tog nivoa?
bajic je bio najbolji strijelac lige jer je super igrac ali i jer je konsantno igrao. ja se ne bih bas slozio sa tobom, ni beganovic ni memija nisu igrali svoju poziciju jer smo imali bas zajebanu sezonu i trenera koji je citavu polusezonu odigrao sa istim igracima, bez ikakve rokade bilo sta..
ne moze me niko uvjerit da je sinisa toliko bolji igrac od memije koliko to minute na terenu pokazuju
postavi ti carvajala, alvesa, maicona na lijevo krilo pa ces vidjet sta ces dobit.. to je skroz druga prica
zeric jednom odigrao jedno poluvrijeme protiv viteza cini mi se i svi smo bili zadovoljni, imao je bas dobrih poteza i onda odjednom kao ne moze zadovoljit ma ni blizu
Mnogo istine je u njegovom postu... Nazalost ali tako je... I logika je.... Ne mogu prismrditi Lrndri i to je realnost....
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Dolina
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:02 am

Danas mi se familija naklatila u stanu u vrijeme utakmice, mrdno nisam a stadion mi ispred nosa :roll:
Nisam za to da tjeramo Mujagu u Denisa. Ipak su to naša djeca. Beganović je uvijek davao 100% pa i ako je odigrao nekad loše uklapao se u sivilo same igre ali je sigurno najveći borac pored Stevanovića.
Ako im ne bude mjesta, ako će sjediti na klupi ja bih ih na posudbu u Olimpik s tim da ne mogu igrati protiv nas a bili bi nam na oku.
Što se tiće Sadikovića više nisam pametan, toliko su u Želji a opet...
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

LARSSON
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:12 am

kalechw
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:13 am

sunderland poslao ponudu ˛za dzeku 11 miliona funti... koliko bi nama islo ???

godrina
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:13 am

ok nisu bolji od lendrica, to je realnost ali ko je u ekipi bolji od njega osim miroslava ?
ova dvojica nisu dobili ni blizu sansu kao lendric, ta djeca koja nicemu ne valjaju su se skoro do zadnjeg kola borili i protiv sudija, i protiv ekipa, i protiv dine feninga i svih i tad su bili dobri...
lako je to otjerat ali sta ako opet ne izborimo evropu sad, hocemo li opet furat pricu nasa djeca, sami sebe lagat ?
memija, dzenis, dado i mujaga sigurno mogu uz pravog trenera uz pravi rad biti 200% bolji nego zadnju polusezonu..eno espanjolu se svidja zeric nama ne jesmo mocni jbt
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Jaozinho22

ned jun 19, 2016 12:14 am

Stigla ponuda za Dzeku :kafa:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

LARSSON
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:15 am

kalechw je napisao/la:sunderland poslao ponudu ˛za dzeku 11 miliona funti... koliko bi nama islo ???
Prije je bilo 3,5% valjda je i sad :D

Joj mirse brate već munta radonjica da dodje kod nas :D

Whisperer

ned jun 19, 2016 12:15 am

kalechw je napisao/la:sunderland poslao ponudu ˛za dzeku 11 miliona funti... koliko bi nama islo ???
ja msm oko 300.000 neka me neko ispravi ako grjesim , ako se proda odmah krilo topp uzeti ajde dzeko :mrgreen:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Ajzea
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:16 am

Zerica bih od ove sezone polako poceo gurati u prvi tim. Nemamo sta cekati sa njim...

Whisperer

ned jun 19, 2016 12:16 am

LARS1921 je napisao/la:
Prije je bilo 3,5% valjda je i sad :D

Joj mirse brate već munta radonjica da dodje kod nas :D
samo mu fin com ostavio :P
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:17 am

Hajde Dzeko...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Plavo - Bijeli

ned jun 19, 2016 12:21 am

Dzeko je kod nas bio od svoje 10 godine pa sve do svoje 19 tj. rodjen je 1986, a otisao je kod Ceha u 2005 godini

slika

I te pare od solidarnosti se mogu naplatiti tek 365 dana od zavrsetka trasnfera
Zadnja izmjena: Plavo - Bijeli, dana/u ned jun 19, 2016 12:25 am, ukupno mijenjano 1 put.
BOG BOSNA I BOSNJACI

LARSSON
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:23 am

Nek se on proda, lako cemo mi pare, uzmemo kredit sa finom kamatom :ganja:

kalechw
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:25 am

LARS1921 je napisao/la:Nek se on proda, lako cemo mi pare, uzmemo kredit sa finom kamatom :ganja:
7% bi bilo taman :rofl:

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

ned jun 19, 2016 12:29 am

godrina je napisao/la:ok nisu bolji od lendrica, to je realnost ali ko je u ekipi bolji od njega osim miroslava ?
ova dvojica nisu dobili ni blizu sansu kao lendric, ta djeca koja nicemu ne valjaju su se skoro do zadnjeg kola borili i protiv sudija, i protiv ekipa, i protiv dine feninga i svih i tad su bili dobri...
lako je to otjerat ali sta ako opet ne izborimo evropu sad, hocemo li opet furat pricu nasa djeca, sami sebe lagat ?
memija, dzenis, dado i mujaga sigurno mogu uz pravog trenera uz pravi rad biti 200% bolji nego zadnju polusezonu..eno espanjolu se svidja zeric nama ne jesmo mocni jbt
Ja sam milion puta branio Dadu jer smatram da ima dosta osobina koje dobar fudbaler treba da ima.. On bi sa tim osobinama do sada trebao biti nosilac nase igre i neko ko je medju najrazenijim igracima u ligi.. On to nije i ja mislim da nece ni biti.. Amiru je trebalo par utakmica da pokaze ko je i da postane nas glavni veznjak, Baja cim je stavljen na spica isto pokazao klasu, Ara svojevremeno, Veca cim je stao medju stative odmah nam guzove spasavao.. Memija je isto tako odmah pozitivno odgovorio kada je usao u prvi tim i zacementirao svoje mjesto u 11.. Dado je dobijao najvise sansi a neki napredak kod njega nije vidljiv.. On u najmanju ruku stagnira i vec sad je mali Zeric neko ko bi po meni trebao imati prednost u odnosu na Dadu..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

ned jun 19, 2016 12:31 am

Mislim da se od Mujagica i Osmankovica necemo "hljeba najesti" kao od malog Žere. Daj Bože da grijesim :roll:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 14 gostiju.

Prijava