Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Brkoo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 18, 2016 11:00 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
Brkoo je napisao/la:Sta mislite o Stevi Nikolicu,? razisao se sa Zrinjskim, ima 31 godinu.
Moje misljenje je da bi bio dobar za klupe, strasan igrac za ovu ligu..
Moje misljenje da nam nije potreban, bolje nekog mladjeg za treceg napadaca, a jos je i skup da bi grijao klupu
Mladi napadaci poput Beganovica i Mujagica nisu materijal za ekipu koja hoce titulu, oni se moraju istrpiti i opet je pitanje kako ce se razviti dok Stevo posjeduje iskustvo i kvalitet..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

exbabilon
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:02 pm

Ma Stevo bi bio pun pogodak za tog nekog igraca koji ulazi s klupe i pravi prevagu. S takvim igracima na klupi se moze ganjati titula. Ipak onda nema smisla zadrzati i Dzenisa i Mujagu, 5 napadaca nam ipak ne treba...

mavi
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:02 pm

Ajzea je napisao/la:Napisat cu nesto iskljucivo o onima koji su ostavili bilo kakav utisak.
Lazic bi mogao biti koristan sa klupe, brz i ide okomito ka golu.
Husic danas brz, prodoran i agresivan. Mogao bi biti pogodak, jer je zaista odskakao. Pozitivno iznenadjen..
Radinovic se konstantno otvara, kreativan, ne znam da li je imao pogresnog pasa a ne radi se o famoznim alibi pasovima. Par puta presjekao napad te klizecim ukrao loptu. Dobro se postavlja, agresivan kad napadne..
Secerovic se takodjer non stop otvara, konstantno trci, agresivan kada napada jednako kao i Radinovic, u nekoliko navrata odlicno ukrao loptu na sredini terena. :palacgore:

Zeric ce biti igracina ! Zivi bili pa vidjeli..
Husić već odavno kotira kao jedan od boljih bekova u ligi, čak je jedno vrijeme bio u kombinacijama za poziv u repku. Kada je dolazio, dobio sam informaciju da je na Kvesinom levelu, nadam se da izvor nije pogriješio. Od prijatnih iznenađenja bih izdvojio Lazića, obzirom da zaista prije dolaska u Želju nisam imao previše informacija o njemu. Mislim da bi mogao biti pun pogodak kao džoker s klupe. Od ostalih, prolaznu ocjenu zaslužuju Beganović, Radinović, Osmanković, Šećerović, Mujagić, donekle i Pozder. Za Ćelu je još uvijek rano reći bilo šta, ali, ako se po jutru dan poznaje..potanko. I da, Žera će biti igračina ako se bude pravilno radilo s njim. Čuo sam da se i Hirošu i Midžiću reklo da se više ne računa na njih. Šteta, mogli su ih barem isprobati na današnjoj utalmici umjesto one dvojice panjeva koji promašili profesiju.

ChWilla
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:09 pm

meni djeluje ofanzivnije od kvesića koji je jako rijetko išao u neke agresivnije driblinge, već se naprijed uglavnom otvarao bez lopte. ovaj je dobro valja i vrlo agresivno ide naprijed sa loptom.
gradi željo boli te *****

FKZ1921
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:10 pm

E jebiga,ko god se pojavi slobodan,dajte ga...Sad bi na četiri napadača trebalo dovesti još kojeg.
Zašto imamo potrebu da se dovodi i dovodi...
i danas igraš...i igra ti sila dovedenih igrača i od svih dvadeset koji su igrali najviše ti na pravog igrača liči tvoje dijete...Žera.

ChWilla
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:13 pm

megalomanija, samo daj, daj, daj...
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:13 pm

Hoće li sutra biti ta prezentacija dresova ili je neradna nedjelja? :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Brkoo
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:18 pm

FKZ1921 je napisao/la:E jebiga,ko god se pojavi slobodan,dajte ga...Sad bi na četiri napadača trebalo dovesti još kojeg.
i danas igraš...i igra ti sila dovedenih igrača i od svih dvadeset koji su igrali najviše ti na pravog igrača liči tvoje dijete...Žera.
Mujagic i Beganovic trenutno nemaju kvalitet za Zelju, jedan od njih ce vjerovatno ici na posudbu neku. Djermanovic vjerovatno ide i onda ostajemo na Lendricu i Pozderu. Dolaskom Nikolica imas 3 normalna napadaca i dodas jos Beganovica ili Mujagica i imas 4 napadaca sto bi bilo dovoljno za sljedecu sezonu. Ne vidim to kao neko gomilanje igraca. Zerica vrijedi i istrpiti jer bas ima talenat i napravit ce ako Bog da strasnu karijeru..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:23 pm

Brkoo je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:E jebiga,ko god se pojavi slobodan,dajte ga...Sad bi na četiri napadača trebalo dovesti još kojeg.
Mujagic i Beganovic trenutno nemaju kvalitet za Zelju, jedan od njih ce vjerovatno ici na posudbu neku. Djermanovic vjerovatno ide i onda ostajemo na Lendricu i Pozderu. Dolaskom Nikolica imas 3 normalna napadaca i dodas jos Beganovica ili Mujagica i imas 4 napadaca sto bi bilo dovoljno za sljedecu sezonu. Ne vidim to kao neko gomilanje igraca. Zerica vrijedi i istrpiti jer bas ima talenat i napravit ce ako Bog da strasnu karijeru..
Kako bolan nije gomilanje kad imas 5 kandidata za jednu poziciju, imamo i sad previse napadaca, a Nikolic ide iz Zrinjskog jer su ga Mesanovic i Bilbija istisnuli iz 11, hoce covjek da igra, a kod nas se pored ove konkurencije pogotovu nece naigrati.. A da Mujagic i Beganovic nisu igraci za Želje su smijesne price, pa to su djeca, oni rastu iz minute u minutu koju im pruzis, i moraju ih dobit u situacijama kada je to moguce..

Djulaga_
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:26 pm

Beganovic i Mujagic sasvim solidno odigrali.
Zasto bi ih tjerali?
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Format
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:29 pm

Neki bi da se pojacamo a ustvari samo stojimo u mjestu il daj napadaca koji je bolji od Lendrica il nemoj nikog tako za svaku poziciju,hocemo pravu ekipu a ne iz godine u godine isto.

fk1921

sub jun 18, 2016 11:29 pm

Djulaga_ je napisao/la:Beganovic i Mujagic sasvim solidno odigrali.
Zasto bi ih tjerali?
Beganovic napamet daje lopte, trudi se al igra bez mozga po meni, mujagic lik ko da na stiklama igra lopte, nogu ne moze pruzit da dohvati loptu nego to uradi olimpikov igrac -_-
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

cikazubo
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:30 pm

Zasto bi ih tjerali?
Sve i da su lose odigrali, Mujagic je jos junior koji je odigrao tek par puta po 10-15min za prvi tim i odma postigao par golova, klasicni sidras jak u skoku, dobro se gradi, solidan s loptom, svakako da ima puno puno stvari za popraviti ali to je normalno za juniora, a Beganovic moze biti ekstra igrac da se malo dohaviza psihofizicki, i onda bi neko njih dvojicu mijenjao za igraca koji ulazi u 32. godinu i koji je treci izbor na spicu u Zrinjskom..
:cigara:

mavi
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:33 pm

Zasto bi ih tjerali?
Baš tako, Beganović preore čitav teren svojom beskompromisnom borbom i stalno se nudi i traži loptu. Što se tiče Mujage, pa, pobogu, on je "98. godište, u njegovim godinama Adilović (fizičkom konstitucijom su haman pa isti) nije znao hodati, a kamoli uštopati loptu.

Jaozinho22

sub jun 18, 2016 11:36 pm

Ne bih se složio da Beganović i Mujagić nisu kvalitet.Sjetite se Beganovića pretprošlu sezonu na kraju. Gol mašina i u seniorima i u juniorima.Momak jednostavno ne igra na svojoj poziciji.Protiv Viteza kad je igrao špica,dao i gol bio super,ovo ostalo slabo i igrao na špicu pretežno neka desetka neka krila... Dje ćeš gol igrača stavljat na desetku :ne:
Što se tiče Mujagića,pokazao je i u juniorima da zna a i u seniorskom fudbalu.Pričao sam s drugom koji igra u akademiji kaže mi da poslije Amira nije igrao protiv boljeg igrača od Mujagića,jak kao zemlja,dobar na skoku,dobro se gradi,treba to kristalizovat,nećemo puštat da naši talenti propadaju,manite se nekih Nikolića i ostalih polovnjaka,Stevo i ide iz Zrinje jer je skup kao ''klupa''.
Nekako imam najviše nade da bi Dženis i Žera mogli explodirat ovu godinu, i dozirat minutažu Keme i Mujagića koji moraju dobiti šansu.
Također od Pozdera očekujem da bude dimenzija više za ovu ligu,jer je kao takav i doveden a ne da bude prosjek koji smo mogli naći za duplo manje para u našoj ligi.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

psihopata
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:50 pm

zato od mujagića nikad neće biti igrač,kad on sa 18 ne zna uštopati loptu,a tih 18 ovdje pojedinci predstavljaju kao da igra u pjetlićima,zato i jesmo tu gdje jesmo u odnosu na regiju a kamoli evropu,čekajući da nadođu dječaci od 24-25 godina pa da uzmemo milione za njih.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

exbabilon
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:51 pm

A zasto Beganovic ne igra svoju prirodnu poziciju? Zato sto se ne moze izboriti na treninzima za to da bude prvi napadac, prosto ko pasulj. Iz istog razloga Memija nije igrao desnog beka... ta prica Memija(Dzenis) je slab jer ne igra svoju poziciju drzi vode donekle, ali ostatak price je da ima neko bolji od njega, ili da bar trenutni trener misli da je bolji. Dzenis i Mujaga su rezerve u ovoj konstalaciji snaga. Kao sto Kostic kaze nema tu mlad ili star igrac, ili moze ili ne moze. Istina je da Lendric moze puno vise od obojice, Nikolic takodjer... vi mislite da dolaskom Nikolica zatvaramo vrata Dzenisu i Mujagi, indirektno priznajete da je bolji igrac od obojice. Helem, sta onda ocekujemo od njih kada je treci napadac Zrinjskog bolji igrac od njih. Mladi, napredovat ce? Daj Boze..S koliko godina je Bajic bio najbolji strijelac lige, a koliko su ova dvojica daleko od tog nivoa?
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u sub jun 18, 2016 11:53 pm, ukupno mijenjano 1 put.

godrina
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:52 pm

ja od kostica puno ocekujem sto se tice uvodjenja tih nasih mladih igraca...znam da je situacija malo zajebana da su apetiti veliki ali imali smo skoro primjer da ti nasi omladinci zasluzuju sansu i sa dobrom ekipom uz sebe mogu sigurno puno toga uraditi.
beganovic, zeric, mujagic, hasanovic i kemo- trebali bi sigurno dobit neku ulogu neko manje neko vise ali ih ocekujem u ekipi
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Djulaga_
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:52 pm

mavi je napisao/la:
Zasto bi ih tjerali?
Baš tako, Beganović preore čitav teren svojom beskompromisnom borbom i stalno se nudi i traži loptu. Što se tiče Mujage, pa, pobogu, on je "98. godište, u njegovim godinama Adilović (fizičkom konstitucijom su haman pa isti) nije znao hodati, a kamoli uštopati loptu.
Bas tako.
Iz tog razloga mi je cudno tjerati a dovoditi igrace koji su pred kraj karijere.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Hurmasica
Kontakt:

sub jun 18, 2016 11:53 pm

Kad smo kod Keme, kakav je bio danas?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava