Ne bih se složio da Beganović i Mujagić nisu kvalitet.Sjetite se Beganovića pretprošlu sezonu na kraju. Gol mašina i u seniorima i u juniorima.Momak jednostavno ne igra na svojoj poziciji.Protiv Viteza kad je igrao špica,dao i gol bio super,ovo ostalo slabo i igrao na špicu pretežno neka desetka neka krila... Dje ćeš gol igrača stavljat na desetku
Što se tiče Mujagića,pokazao je i u juniorima da zna a i u seniorskom fudbalu.Pričao sam s drugom koji igra u akademiji kaže mi da poslije Amira nije igrao protiv boljeg igrača od Mujagića,jak kao zemlja,dobar na skoku,dobro se gradi,treba to kristalizovat,nećemo puštat da naši talenti propadaju,manite se nekih Nikolića i ostalih polovnjaka,Stevo i ide iz Zrinje jer je skup kao ''klupa''.
Nekako imam najviše nade da bi Dženis i Žera mogli explodirat ovu godinu, i dozirat minutažu Keme i Mujagića koji moraju dobiti šansu.
Također od Pozdera očekujem da bude dimenzija više za ovu ligu,jer je kao takav i doveden a ne da bude prosjek koji smo mogli naći za duplo manje para u našoj ligi.