I prizivamo Džeku u ovo? Da igra s Krajišnikom ligu i da mu sudi Dragan Petrović?
Baš smo dušmani čovjeku.
SIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 5:29 pmOpet smece Boljevic odmah mase rukama prema Viniju...goni se u pm vise.
e ybg sad. i ja bih mu mahao. morao je dodati BoljevićuSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 5:29 pmOpet smece Boljevic odmah mase rukama prema Viniju...goni se u pm vise.
Ma sto je morao dodati??? Pa imas najmanje 30 situacija ove godine gdje taj isti Boljevic nije dodao. Zasto svi moraju biti tu za njega a on ne mora za njih???avlami97 je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 5:32 pme ybg sad. i ja bih mu mahao. morao je dodati BoljevićuSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 5:29 pmOpet smece Boljevic odmah mase rukama prema Viniju...goni se u pm vise.
govorim za konkretnu situacijunikson je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 5:33 pmMa sto je morao dodati??? Pa imas najmanje 30 situacija ove godine gdje taj isti Boljevic nije dodao. Zasto svi moraju biti tu za njega a on ne mora za njih???avlami97 je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 5:32 pme ybg sad. i ja bih mu mahao. morao je dodati BoljevićuSIMA_SIMAU je napisao/la: ↑sub maj 31, 2025 5:29 pmOpet smece Boljevic odmah mase rukama prema Viniju...goni se u pm vise.
Ma ok ali covjek se ponasa kao da je njegov klub i svi moraju dodati njemu a on moze uraditi sta on zeli. Nabije je u picku materinu i nikom nista.
Ispravio se, strasan pas za krpica.