Ma sta smo uradili druze otkad traje hajka na upravu? STAAAA? Jedno veliko NISTA. Znamo samo seruckat po forumu, ne valja nam ovo, ne valja ono. Zamislite kako je tim ljudima koji se bore za nas dok mi seruckamo? Da on sebe, svoju porodicu stavlja ispred svega dok se vrse raznorazni pritisci? Necemo se lagati ... Neka nam ovo bude lekcija za ubuduce.Hadzijalagic je napisao/la:A kakvu podrsku? Odgovorili smo posjetom, clanarinom, akcijom za stolice, pritiskom (kakvim takvim) na Koldzu i uhljupe i sd-a.. Sta mi to mozemo jos uraditi? Predlagane su jos neke ideje za koje je receno da nisu potrebne..AsharaK je napisao/la:Mi navijaci smo krivi, treba biti realan pa reci da ni u jednom trenutku nismo pruzili podrsku ljudima koji su je zasluzili. Ako se to desi, sami smo sebi krivi, i nije nam niko kriv, ni SDA, ni Koldzo, ni Violina.
Zasluzio si "condetine" ako bude sve oksalemprolic je napisao/la:Kazu brutalno iskren govor, nayebo se svima, niko nije rijeci poslije rekao...ne znam ni ja nista vise, ovo sam na brzinu dobio poruku samo. Bice dobro nadam se jer ovaj covjek nam treba, koliko god imao negdje gresaka.
Mirna setnja, zvanicno saopstenje grupe, neka okupljanja mirnog karaktera ili utakmica prijateljska medju navijacima da se samo okupimo u velikom broju, kakve clanarine kakvi bakraci, pa gledajte sta su torcida i boysi u stanju uradit, zavit drzavu u crno za svoj klub, ja sam protiv nasilja svakom pogledu, ali cinjenica je da nista nismo uradili kako bi iskazali podrsku u konkretnom slucaj sd-a i Koldze, clanske i godisnje uzimas cisto da pomognes finansijama i to je obaveza ovako ili onako a ne mirni prtest protiv opstrukcije kluba..Hadzijalagic je napisao/la:A kakvu podrsku? Odgovorili smo posjetom, clanarinom, akcijom za stolice, pritiskom (kakvim takvim) na Koldzu i uhljupe i sd-a.. Sta mi to mozemo jos uraditi? Predlagane su jos neke ideje za koje je receno da nisu potrebne..AsharaK je napisao/la:Mi navijaci smo krivi, treba biti realan pa reci da ni u jednom trenutku nismo pruzili podrsku ljudima koji su je zasluzili. Ako se to desi, sami smo sebi krivi, i nije nam niko kriv, ni SDA, ni Koldzo, ni Violina.
apsolutno se slazem sa svakom rjeci koju si napisao mi jednostavno nemamo to nesto Volimo mi Zelju ali nismo u ovim nekim situacijama organizovani ali nikako slabo i sporo djelujemo NIKAKO MI NIJE JASNO DA NE STANEMO IZA OVIH LJUDI I DA SE OKUPIMO JER OVO AKO PROKOCKAMO NAREDNIH 10 GODINA NAM NE GINE LOSEcikazubo je napisao/la:Ovako nam i treba, necemo pisati saopstenja kao grupa, necemo praviti mirnu setnju u cast podrske upravi, necemo vrsiti pritisak na vladajuce strukture, necemo im pokazat koja je masa iza Želje, sve smo pustili da padne na ledja par ljudi iz uprave, ako se ovo sve obestini ovo je poraz nas navijaca koji smo sjedili pasivno skrstenih ruku i gledali kako nas unistavaju sa svih strana..
TO MU JE 10000%Omar500 je napisao/la:Cekamo kraj skupstine, pa sve saznamo. Mene samo strah da oni diletanti iz zelene stranke mu ne udare svim silama na firmu, a realna je mogucnost. -.-
Ja sam prvi bio za mirnu setnju i da se grupa izjasni po ovom pitanju.. Za prvo je odmah receno da nije potrebno i da niko nije u stanju da tako nesto organizuje i da preuzme odgovornost.. Ovdje nam temu izbrisase zbog poziva na proteste i prozivanja Koldze i uhljupa.. Grupi izgleda njihov "ultra" kodeks ne dozvoljava da javnim obavjestenjem upute podrsku klubu sto je glupost nevidjena alo na njihovu dusu.. Ostalo smo sve uradili.. Sta ja mogu kao pojedinac, ili grupa nas? Mogu se uclaniti, uplatiti par stolica, kupiti godisnju i dolaziti na utakmice.. Ako to nije podrska i znak da vjerujemo upravi onda ne znam sta vise da uradim..cikazubo je napisao/la:Mirna setnja, zvanicno saopstenje grupe, neka okupljanja mirnog karaktera ili utakmica prijateljska medju navijacima da se samo okupimo u velikom broju, kakve clanarine kakvi bakraci, pa gledajte sta su torcida i boysi u stanju uradit, zavit drzavu u crno za svoj klub, ja sam protiv nasilja svakom pogledu, ali cinjenica je da nista nismo uradili kako bi iskazali podrsku u konkretnom slucaj sd-a i Koldze, clanske i godisnje uzimas cisto da pomognes finansijama i to je obaveza ovako ili onako a ne mirni prtest protiv opstrukcije kluba..Hadzijalagic je napisao/la:A kakvu podrsku? Odgovorili smo posjetom, clanarinom, akcijom za stolice, pritiskom (kakvim takvim) na Koldzu i uhljupe i sd-a.. Sta mi to mozemo jos uraditi? Predlagane su jos neke ideje za koje je receno da nisu potrebne..AsharaK je napisao/la:Mi navijaci smo krivi, treba biti realan pa reci da ni u jednom trenutku nismo pruzili podrsku ljudima koji su je zasluzili. Ako se to desi, sami smo sebi krivi, i nije nam niko kriv, ni SDA, ni Koldzo, ni Violina.
Nisam te nigdje spomenuo kao pojedinca druze, rekao sam samo da smo svi mi JEDNA VELIKA KURCINA.Hadzijalagic je napisao/la:Ja sam prvi bio za mirnu setnju i da se grupa izjasni po ovom pitanju.. Za prvo je odmah receno da nije potrebno i da niko nije u stanju da tako nesto organizuje i da preuzme odgovornost.. Ovdje nam temu izbrisase zbog poziva na proteste i prozivanja Koldze i uhljupa.. Grupi izgleda njihov "ultra" kodeks ne dozvoljava da javnim obavjestenjem upute podrsku klubu sto je glupost nevidjena alo na njihovu dusu.. Ostalo smo sve uradili.. Sta ja mogu kao pojedinac, ili grupa nas?cikazubo je napisao/la:Mirna setnja, zvanicno saopstenje grupe, neka okupljanja mirnog karaktera ili utakmica prijateljska medju navijacima da se samo okupimo u velikom broju, kakve clanarine kakvi bakraci, pa gledajte sta su torcida i boysi u stanju uradit, zavit drzavu u crno za svoj klub, ja sam protiv nasilja svakom pogledu, ali cinjenica je da nista nismo uradili kako bi iskazali podrsku u konkretnom slucaj sd-a i Koldze, clanske i godisnje uzimas cisto da pomognes finansijama i to je obaveza ovako ili onako a ne mirni prtest protiv opstrukcije kluba..Hadzijalagic je napisao/la: A kakvu podrsku? Odgovorili smo posjetom, clanarinom, akcijom za stolice, pritiskom (kakvim takvim) na Koldzu i uhljupe i sd-a.. Sta mi to mozemo jos uraditi? Predlagane su jos neke ideje za koje je receno da nisu potrebne..
Nemamo mi grupe, imaju ti klinci na kojim je ostao jug, drze navijanje koliko toliko to fino izgleda, ali neke druge stvari su pale sa odlaskom generacije 9.. Da je situacija na tribini kao prije 6-7 godina danas bi nas protiv olimpika bilo 3 milje na jugu i na sav glas bi poslali jasnu poruku svima da se ne smiju igrati sa Željom...AsharaK je napisao/la:Nisam te nigdje spomenuo kao pojedinca druze, rekao sam samo da smo svi mi JEDNA VELIKA KURCINA.Hadzijalagic je napisao/la:Ja sam prvi bio za mirnu setnju i da se grupa izjasni po ovom pitanju.. Za prvo je odmah receno da nije potrebno i da niko nije u stanju da tako nesto organizuje i da preuzme odgovornost.. Ovdje nam temu izbrisase zbog poziva na proteste i prozivanja Koldze i uhljupa.. Grupi izgleda njihov "ultra" kodeks ne dozvoljava da javnim obavjestenjem upute podrsku klubu sto je glupost nevidjena alo na njihovu dusu.. Ostalo smo sve uradili.. Sta ja mogu kao pojedinac, ili grupa nas?cikazubo je napisao/la: Mirna setnja, zvanicno saopstenje grupe, neka okupljanja mirnog karaktera ili utakmica prijateljska medju navijacima da se samo okupimo u velikom broju, kakve clanarine kakvi bakraci, pa gledajte sta su torcida i boysi u stanju uradit, zavit drzavu u crno za svoj klub, ja sam protiv nasilja svakom pogledu, ali cinjenica je da nista nismo uradili kako bi iskazali podrsku u konkretnom slucaj sd-a i Koldze, clanske i godisnje uzimas cisto da pomognes finansijama i to je obaveza ovako ili onako a ne mirni prtest protiv opstrukcije kluba..
Znam da nisi.. Veliki broj navijaca je ucestvovao u aciji.. Imamo 4000 clanova.. Posjeta je bila ubjedljivo najbolja u ligi.. To je nacin na koji smo mi, obicni navijaci, mogli nesto uraditi da bi upravi porucili da im vjerujemo i da imaju nasu podrsku.. Ne vidim sta jos mi to mozemo uraditi..AsharaK je napisao/la:Nisam te nigdje spomenuo kao pojedinca druze, rekao sam samo da smo svi mi JEDNA VELIKA KURCINA.Hadzijalagic je napisao/la:Ja sam prvi bio za mirnu setnju i da se grupa izjasni po ovom pitanju.. Za prvo je odmah receno da nije potrebno i da niko nije u stanju da tako nesto organizuje i da preuzme odgovornost.. Ovdje nam temu izbrisase zbog poziva na proteste i prozivanja Koldze i uhljupa.. Grupi izgleda njihov "ultra" kodeks ne dozvoljava da javnim obavjestenjem upute podrsku klubu sto je glupost nevidjena alo na njihovu dusu.. Ostalo smo sve uradili.. Sta ja mogu kao pojedinac, ili grupa nas?cikazubo je napisao/la: Mirna setnja, zvanicno saopstenje grupe, neka okupljanja mirnog karaktera ili utakmica prijateljska medju navijacima da se samo okupimo u velikom broju, kakve clanarine kakvi bakraci, pa gledajte sta su torcida i boysi u stanju uradit, zavit drzavu u crno za svoj klub, ja sam protiv nasilja svakom pogledu, ali cinjenica je da nista nismo uradili kako bi iskazali podrsku u konkretnom slucaj sd-a i Koldze, clanske i godisnje uzimas cisto da pomognes finansijama i to je obaveza ovako ili onako a ne mirni prtest protiv opstrukcije kluba..