Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub jun 18, 2016 1:03 pm

Joj kad ovako izlete i bace neku vijest,zar je problem sacekati kraj skupstine..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

Joj tek uđoh na forum, šta se to dešava na skupštini ba?
Neće Miske niđe.

NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

Hadzijalagic je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Mi navijaci smo krivi, treba biti realan pa reci da ni u jednom trenutku nismo pruzili podrsku ljudima koji su je zasluzili. Ako se to desi, sami smo sebi krivi, i nije nam niko kriv, ni SDA, ni Koldzo, ni Violina.
A kakvu podrsku? Odgovorili smo posjetom, clanarinom, akcijom za stolice, pritiskom (kakvim takvim) na Koldzu i uhljupe i sd-a.. Sta mi to mozemo jos uraditi? Predlagane su jos neke ideje za koje je receno da nisu potrebne..
Ma sta smo uradili druze otkad traje hajka na upravu? STAAAA? Jedno veliko NISTA. Znamo samo seruckat po forumu, ne valja nam ovo, ne valja ono. Zamislite kako je tim ljudima koji se bore za nas dok mi seruckamo? Da on sebe, svoju porodicu stavlja ispred svega dok se vrse raznorazni pritisci? Necemo se lagati ... Neka nam ovo bude lekcija za ubuduce.
Željezničar ante portas !

Tavas1921
Kontakt:

sub jun 18, 2016 1:04 pm

Da li je red da se pokaze podrska ovim ljudima? Mislim da i oni vjeruju da je imaju, ali ako danas vide i cuju to od nas to ce biti vjetar u ledja. Samo to se treba pokazati, i ovo nas mora malo prodrmati! Koji je tvoj izgovor da ne dodjes danas :?:

psihopata
Kontakt:

što se tiče rata i če.tnik,ustaša,b.alija itd,najglasniji su uvijek oni koji ga se i ne sjećaju ili nisu bili ni u planu.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

sofronije
Kontakt:

salemprolic je napisao/la:Kazu brutalno iskren govor, nayebo se svima, niko nije rijeci poslije rekao...ne znam ni ja nista vise, ovo sam na brzinu dobio poruku samo. Bice dobro nadam se jer ovaj covjek nam treba, koliko god imao negdje gresaka.
Zasluzio si "condetine" ako bude sve ok :)
:zeljeznicar1:

boja mora
Kontakt:

sub jun 18, 2016 1:05 pm

Kad se sjetim samo kad su u ratu pitare slali u Saudisku arabiju a naši igrači po rvovima skakali. Pa donesoše odluku da kao ne postoji FK Željezničar jer je kao na okupiranoj teritoriji a uprava bila na Marindvoru i odvedoše u pitare Baljića, Elkaza, Uščuplića.. Jedva nas Škija spasio.

cikazubo
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:Mi navijaci smo krivi, treba biti realan pa reci da ni u jednom trenutku nismo pruzili podrsku ljudima koji su je zasluzili. Ako se to desi, sami smo sebi krivi, i nije nam niko kriv, ni SDA, ni Koldzo, ni Violina.
A kakvu podrsku? Odgovorili smo posjetom, clanarinom, akcijom za stolice, pritiskom (kakvim takvim) na Koldzu i uhljupe i sd-a.. Sta mi to mozemo jos uraditi? Predlagane su jos neke ideje za koje je receno da nisu potrebne..
Mirna setnja, zvanicno saopstenje grupe, neka okupljanja mirnog karaktera ili utakmica prijateljska medju navijacima da se samo okupimo u velikom broju, kakve clanarine kakvi bakraci, pa gledajte sta su torcida i boysi u stanju uradit, zavit drzavu u crno za svoj klub, ja sam protiv nasilja svakom pogledu, ali cinjenica je da nista nismo uradili kako bi iskazali podrsku u konkretnom slucaj sd-a i Koldze, clanske i godisnje uzimas cisto da pomognes finansijama i to je obaveza ovako ili onako a ne mirni prtest protiv opstrukcije kluba..

kvalitet
Kontakt:

Pa već mjesecima traje kampanja Koldže, Violine i ostalih protiv ove Uprave, kako javna, tako i ona mnogo opasnija. A mi, umjesto da se*emo zbog Subića, trenera, sportskog direktora i ostalog, treba da damo punu podršku Klubu, a razloga je bezbroj. Od stadiona i svega što je urađeno (za nekoliko mjeseci više nego za 20 godina), do samog ustroja Kluba i načina na koji funkcionira, vraća dugove, posluje javno, transparentno itd. Neki ovdje bi se trebali zacrveniti...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Plava Porodica
Kontakt:

sub jun 18, 2016 1:06 pm

PONAVLJAM SE OD SINOĆ..

NE DAJTE DA SE OBRUKAMO DANAS KAO NA PROZIVCI, NEMOJ DA KO FALI!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

CARSONIO
Kontakt:

sub jun 18, 2016 1:07 pm

cikazubo je napisao/la:Ovako nam i treba, necemo pisati saopstenja kao grupa, necemo praviti mirnu setnju u cast podrske upravi, necemo vrsiti pritisak na vladajuce strukture, necemo im pokazat koja je masa iza Želje, sve smo pustili da padne na ledja par ljudi iz uprave, ako se ovo sve obestini ovo je poraz nas navijaca koji smo sjedili pasivno skrstenih ruku i gledali kako nas unistavaju sa svih strana..
apsolutno se slazem sa svakom rjeci koju si napisao mi jednostavno nemamo to nesto Volimo mi Zelju ali nismo u ovim nekim situacijama organizovani ali nikako slabo i sporo djelujemo NIKAKO MI NIJE JASNO DA NE STANEMO IZA OVIH LJUDI I DA SE OKUPIMO JER OVO AKO PROKOCKAMO NAREDNIH 10 GODINA NAM NE GINE LOSE

Kapiten
Kontakt:

sub jun 18, 2016 1:10 pm

Hajde danas s prvim sudijskim zvizdukom da zagrmimo MIX MIX MEGAMIX ! :zeljeznicar1:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

psihopata
Kontakt:

sub jun 18, 2016 1:10 pm

misimović poručio

slika
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

diego1921
Kontakt:

sub jun 18, 2016 1:11 pm

Sta bi sad na kraju ? Miske ostani ! :kafa:

CARSONIO
Kontakt:

sub jun 18, 2016 1:12 pm

Omar500 je napisao/la:Cekamo kraj skupstine, pa sve saznamo. Mene samo strah da oni diletanti iz zelene stranke mu ne udare svim silama na firmu, a realna je mogucnost. -.-
TO MU JE 10000%

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jun 18, 2016 1:16 pm

cikazubo je napisao/la:
Mirna setnja, zvanicno saopstenje grupe, neka okupljanja mirnog karaktera ili utakmica prijateljska medju navijacima da se samo okupimo u velikom broju, kakve clanarine kakvi bakraci, pa gledajte sta su torcida i boysi u stanju uradit, zavit drzavu u crno za svoj klub, ja sam protiv nasilja svakom pogledu, ali cinjenica je da nista nismo uradili kako bi iskazali podrsku u konkretnom slucaj sd-a i Koldze, clanske i godisnje uzimas cisto da pomognes finansijama i to je obaveza ovako ili onako a ne mirni prtest protiv opstrukcije kluba..
Ja sam prvi bio za mirnu setnju i da se grupa izjasni po ovom pitanju.. Za prvo je odmah receno da nije potrebno i da niko nije u stanju da tako nesto organizuje i da preuzme odgovornost.. Ovdje nam temu izbrisase zbog poziva na proteste i prozivanja Koldze i uhljupa.. Grupi izgleda njihov "ultra" kodeks ne dozvoljava da javnim obavjestenjem upute podrsku klubu sto je glupost nevidjena alo na njihovu dusu.. Ostalo smo sve uradili.. Sta ja mogu kao pojedinac, ili grupa nas? Mogu se uclaniti, uplatiti par stolica, kupiti godisnju i dolaziti na utakmice.. Ako to nije podrska i znak da vjerujemo upravi onda ne znam sta vise da uradim..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sub jun 18, 2016 1:19 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub jun 18, 2016 1:18 pm

cikazubo je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la: A kakvu podrsku? Odgovorili smo posjetom, clanarinom, akcijom za stolice, pritiskom (kakvim takvim) na Koldzu i uhljupe i sd-a.. Sta mi to mozemo jos uraditi? Predlagane su jos neke ideje za koje je receno da nisu potrebne..
Ja sam prvi bio za mirnu setnju i da se grupa izjasni po ovom pitanju.. Za prvo je odmah receno da nije potrebno i da niko nije u stanju da tako nesto organizuje i da preuzme odgovornost.. Ovdje nam temu izbrisase zbog poziva na proteste i prozivanja Koldze i uhljupa.. Grupi izgleda njihov "ultra" kodeks ne dozvoljava da javnim obavjestenjem upute podrsku klubu sto je glupost nevidjena alo na njihovu dusu.. Ostalo smo sve uradili.. Sta ja mogu kao pojedinac, ili grupa nas?
Nisam te nigdje spomenuo kao pojedinca druze, rekao sam samo da smo svi mi JEDNA VELIKA KURCINA.
Željezničar ante portas !

Omar500
Moderator
Kontakt:

sub jun 18, 2016 1:19 pm

Ma moras prijavit tu setnju, tipa ja prijavim u MUP-u i samim tim odgovorno tvrdim da odgovaram za sve sto ce se desiti, a sta ja znam ko ce doci na setnju, poslao bi onaj Koldzo oraguntane neke svoje koji bi napravili belaj i sta ces tu -.-
Ali da je trebala biti neka reakcija - trebala je. Stid me je iskreno, kao da se ne sjecamo perioda prije Amara Osima, a bilo bi nam sad i jos gore kada bi ovi ljudi otisli, kao da bi se Amar opet vratio da se s lesinarima bori, kao da vise iko snage ima. Danas svi na tekmu!
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

cikazubo
Kontakt:

sub jun 18, 2016 1:21 pm

AsharaK je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Mirna setnja, zvanicno saopstenje grupe, neka okupljanja mirnog karaktera ili utakmica prijateljska medju navijacima da se samo okupimo u velikom broju, kakve clanarine kakvi bakraci, pa gledajte sta su torcida i boysi u stanju uradit, zavit drzavu u crno za svoj klub, ja sam protiv nasilja svakom pogledu, ali cinjenica je da nista nismo uradili kako bi iskazali podrsku u konkretnom slucaj sd-a i Koldze, clanske i godisnje uzimas cisto da pomognes finansijama i to je obaveza ovako ili onako a ne mirni prtest protiv opstrukcije kluba..
Ja sam prvi bio za mirnu setnju i da se grupa izjasni po ovom pitanju.. Za prvo je odmah receno da nije potrebno i da niko nije u stanju da tako nesto organizuje i da preuzme odgovornost.. Ovdje nam temu izbrisase zbog poziva na proteste i prozivanja Koldze i uhljupa.. Grupi izgleda njihov "ultra" kodeks ne dozvoljava da javnim obavjestenjem upute podrsku klubu sto je glupost nevidjena alo na njihovu dusu.. Ostalo smo sve uradili.. Sta ja mogu kao pojedinac, ili grupa nas?
Nisam te nigdje spomenuo kao pojedinca druze, rekao sam samo da smo svi mi JEDNA VELIKA KURCINA.
Nemamo mi grupe, imaju ti klinci na kojim je ostao jug, drze navijanje koliko toliko to fino izgleda, ali neke druge stvari su pale sa odlaskom generacije 9.. Da je situacija na tribini kao prije 6-7 godina danas bi nas protiv olimpika bilo 3 milje na jugu i na sav glas bi poslali jasnu poruku svima da se ne smiju igrati sa Željom...

Hadzijalagic
Kontakt:

sub jun 18, 2016 1:22 pm

AsharaK je napisao/la:
cikazubo je napisao/la: Mirna setnja, zvanicno saopstenje grupe, neka okupljanja mirnog karaktera ili utakmica prijateljska medju navijacima da se samo okupimo u velikom broju, kakve clanarine kakvi bakraci, pa gledajte sta su torcida i boysi u stanju uradit, zavit drzavu u crno za svoj klub, ja sam protiv nasilja svakom pogledu, ali cinjenica je da nista nismo uradili kako bi iskazali podrsku u konkretnom slucaj sd-a i Koldze, clanske i godisnje uzimas cisto da pomognes finansijama i to je obaveza ovako ili onako a ne mirni prtest protiv opstrukcije kluba..
Znam da nisi.. Veliki broj navijaca je ucestvovao u aciji.. Imamo 4000 clanova.. Posjeta je bila ubjedljivo najbolja u ligi.. To je nacin na koji smo mi, obicni navijaci, mogli nesto uraditi da bi upravi porucili da im vjerujemo i da imaju nasu podrsku.. Ne vidim sta jos mi to mozemo uraditi..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.

Prijava