Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

baxuz87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned apr 17, 2016 6:16 pm

Neozbiljno je, da ne kazem glupo, pokusati se plasirati u Europu preko kupa. Primis levatski gol u devedesetoj i ispadnes, kup je sreca ili dokazivanje snage. Kup osvojis kad ti se moze kao nama onih godina sa Amarom. Ubijes ligu, deres sve redom, a moze ti se pa i kup uzmes.
Trebamo svi bit svjesni da su nam sanse za Evropu 50-50% i ne trebamo skidati glave ako se desi da ne izadjemo u EU takmicenja.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

ellaxaz
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:19 pm

Ovo sto su odigrali Sloboda i Siroki meni je itekako sumnjivo. Planiraju oni finale kupa Siroki - Sloboda. Slobodin duhovni vodja, nakon punca, pronasao je novog partnera (amidža, daidza, ujak, stric ili svekrva). Svi oni koji ista znaju i ista znace saglasni su u tome da je Zrinjski sampion. Ako mi (FK Zeljeznicar) ne mozemo iz ovog izvuci dodatnu inspiraciju i dodatni motiv za srijedu onda se lagano trebamo okrenuti narednoj sezoni i ne stvarati nepotrebni pritisak na igrace u narednim kolima.
Zadnja izmjena: ellaxaz, dana/u ned apr 17, 2016 6:21 pm, ukupno mijenjano 1 put.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Elegant
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:21 pm

U kupu brzi gol do 20. minute nas vraca u zivot ...

A sto se tice derbija tu je racunica jasna, kao i za Zrinski, Celik...itd.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Administrator
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:23 pm

irfo je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Sad sa tekme u Tuzli, itekako imamo sanse ..
Nadam se da si dzabala uso, ne smije ti se oprostit ako si platio ulaznicu njima :kafa:
Posslovno, dzabalama :p
Željezničar ante portas !

delinjo
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:24 pm

Elegant je napisao/la:U kupu brzi gol do 20. minute nas vraca u zivot ...

A sto se tice derbija tu je racunica jasna, kao i za Zrinski, Celik...itd.
ma ne mora ni to...do poluvremena ako zabijemo gol ...bez obzira i ako primimo jedan samo da zabijemo do poluvremena bar jedan...oni su u banani
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Virtu4L

ned apr 17, 2016 6:24 pm

ellaxaz je napisao/la:Ovo sto su odigrali Sloboda i Siroki meni je itekako sumnjivo. Planiraju oni finale kupa Siroki - Sloboda. Slobodin duhovni vodja, nakon punca, pronasao je novog partnera (amidža, daidza, ujak, stric ili svekrva). Svi oni koji ista znaju i ista znace saglasni su u tome da je Zrinjski sampion.
Bez uvrede, ali ovo što si napisao nema veze sa životom ;)
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:25 pm

Mulalicu zamjeram jedino sto ne pokusava sa iznenadjenjima. Unaprijed protivnici znaju kako ko i gdje igra. Na derbiju je napravio iznenadjenje i odma je uspjelo. Vrti malo Edise, vrti :ganja:
Zadnja izmjena: Minjore, dana/u ned apr 17, 2016 6:26 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hrasno1921'

ned apr 17, 2016 6:26 pm

baxuz87 je napisao/la:Neozbiljno je, da ne kazem glupo, pokusati se plasirati u Europu preko kupa. Primis levatski gol u devedesetoj i ispadnes, kup je sreca ili dokazivanje snage. Kup osvojis kad ti se moze kao nama onih godina sa Amarom. Ubijes ligu, deres sve redom, a moze ti se pa i kup uzmes.
Trebamo svi bit svjesni da su nam sanse za Evropu 50-50% i ne trebamo skidati glave ako se desi da ne izadjemo u EU takmicenja.
Realno trebamo biti i svjesni da lako mozemo ostati bez Evrope ove godine, pet kola je do kraja a direktni konkurenti ne posustaju, ako zelimo izbjeci takav scenarij jednostavno slijedecih pet utakmica trebamo dobiti pocev od derbija, jednostavno nema nam druge.
Sa druge strane tu je i KUP ali nekako mi lakse Evropa kroz ligu, valja prvo Slobod proci u Tuzli pa vjerovatno dvije tekme finala sa Sirokim ....

Razocarenje bi bilo veliko kako kod navijaca tako i ljudi u klubu, a da ne spominjem da bi ne izlazak u Evropu smanjio klupski budzet za jedno 30%, tu je i prica oko rekonstrukcije stadiona, sve bi palo u vodu, jednostavno veliko razocarenje na koje ne smijem ni pomisliti, jbg placamo ceh iz prvog dijela polusezone, use i u svoje kljuse, zajedno svi, bratski pa sta nam dragi bog da ...

:zeljeznicar1:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

ChWilla
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:26 pm

previše je rizično, jer nijedni ni drugi nisu još prošli u kupu, naročito široki nije. a sloboda čeka titulu - otkad postoji. tako da realno nema logike, mnogo je logičnije da su se umorili.
gradi željo boli te *****

Valter
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:30 pm

Minjore je napisao/la:Mulalicu zamjeram jedino sto ne pokusava sa iznenadjenjima. Unaprijed protivnici znaju kako ko i gdje igra. Na derbiju je napravio iznenadjenje i odma je uspjelo. Vrti malo Edise, vrti :ganja:
Memiju vratiti na desnog beka, a Sinisu prebaciti na lijevog. Prvi se najbolje snalazi na toj poziciji, a ovaj drugi ne moze biti gore rjesenje od Kramarica i Stanica.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Virtu4L

ned apr 17, 2016 6:30 pm

ChWilla je napisao/la:previše je rizično, jer nijedni ni drugi nisu još prošli u kupu, naročito široki nije. a sloboda čeka titulu - otkad postoji. tako da realno nema logike, mnogo je logičnije da su se umorili.
Naravno da nema logike. Morali su negdje pući, izvlače maksimum maksimuma iz sebe, isti igrači igraju čitavu sezonu, nemaju klupu, a raspored je nemilosrdan. Sami smo krivi što to nismo iskoristili. Još uvijek imamo neku šansu, ali bojim se da će nam vrlo malo nedostajati...
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Ajzea
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:32 pm

Nadam se da će Mulalić iskoristiti priliku da za derbi, igrače motiviše nekom izmišljenom izjavom igrača FKS.
Npr.
Leon Benko: "Pitanje je samo koliko razlike.."
Amer Bekić: "Zeljeznicaru je bolje da se preda, jer bi u tom slučaju izgubio 3:0, u drugom slučaju će mu biti gore.."
Berberović: "Sramotno je sve ispod sedam razlike !"

ellaxaz
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:33 pm

Virtu4L je napisao/la:
Bez uvrede, ali ovo što si napisao nema veze sa životom ;)[/quote]
Bez uvrede ali ja bi volio da ovo sto si ti napisao ima veze i da mi osvojimo duplu krunu, i da imaju veze sa zivotom oni koji vladaju nasim fudbalom, I da se izbace u treci rang klubovi akteri namjestanja itd.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

ChWilla
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:34 pm

nema logike jer sloboda sad vrlo lako može ostati bez ičega. a trofej čeka cijelu egzistenciju.
gradi željo boli te *****

LARSSONN
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:35 pm

***** ti radnika, slaviju, slobodu, macica

Djulaga_
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:36 pm

Sloboda ima jako mali broj igraca u rosteru.
Klupa im je tanka. Igraju na dva fronta.
Ovo se moralo desiti, a nije ni Siroki bezveze ekipa.
Nema ovdje nista od nekog dogovora jer nema logike za to. Ovo je samo nasa prilika da ih dokrajcimo. Spremiti ekipu psihicki, a onda ici po prolaz.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Eisenbahner1921
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:36 pm

Valter je napisao/la:
Minjore je napisao/la:Mulalicu zamjeram jedino sto ne pokusava sa iznenadjenjima. Unaprijed protivnici znaju kako ko i gdje igra. Na derbiju je napravio iznenadjenje i odma je uspjelo. Vrti malo Edise, vrti :ganja:
Memiju vratiti na desnog beka, a Sinisu prebaciti na lijevog. Prvi se najbolje snalazi na toj poziciji, a ovaj drugi ne moze biti gore rjesenje od Kramarica i Stanica.
Zanimljiva ideja, ovo bi mogla biti dobitna kombinacija :palacgore:
@Ajzea zar nije Barbarić rekao s koliko razlike ?
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:37 pm

A Musa danas na klupi ostavi Sesara, Crnova, Wagnera i opet dobije taj mec. Vjerujem da je Musemic taktiku planirao sa sigurno 2 od ta 3 igraca. Eh sad, cime ih mi mozemo iznenaditi, valjda Edis zna..

MrRiccoli
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:37 pm

Slobodi dolazi sarajevo idu zrinjskom mi u odnosu na njih imamo bolji omjer tako da je vrlo moguce da i njih prestignemo

Sent from my C5303 using Tapatalk

ellaxaz
Kontakt:

ned apr 17, 2016 6:38 pm

Virtu4L je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:previše je rizično, jer nijedni ni drugi nisu još prošli u kupu, naročito široki nije. a sloboda čeka titulu - otkad postoji. tako da realno nema logike, mnogo je logičnije da su se umorili.
Naravno da nema logike. Morali su negdje pući, izvlače maksimum maksimuma iz sebe, isti igrači igraju čitavu sezonu, nemaju klupu, a raspored je nemilosrdan. Sami smo krivi što to nismo iskoristili. Još uvijek imamo neku šansu, ali bojim se da će nam vrlo malo nedostajati...
Nema logike...
Inace je sve kod nas logicno.
Nije bilo logike Ili je bilo, sta mislite, da mi prosle godine osvojimo titulu?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava