Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 19, 2025 10:04 am

Coric nije isti trener od kako mu je zimus otisao onaj pomocnik...

Refa1921
Kontakt:

pon maj 19, 2025 10:20 am

Eto ode Ćorić, opet jovo na novo.

flux
Kontakt:

pon maj 19, 2025 10:25 am

Raspad sistema vol. 2534

Robi
Kontakt:

pon maj 19, 2025 10:25 am

Zacarani krug, trebali smo ispast prosle godine.

igla
Kontakt:

pon maj 19, 2025 10:28 am

Ma nema lijeka nama dok nas neko ne uzme, ide sad ukrug opet.

Mulalic Edis
Kontakt:

pon maj 19, 2025 10:29 am

Nazirao se sistem. S ovim vidis da je to misaona imenica. Od 10 zadnjih trenera koji su otisli samo su Amar(sam sebi dao otkaz) i Akrapovic zasluzili otkaze. Ovo ostalo totalno nesmisleno.
Grande Miske 💪

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon maj 19, 2025 10:36 am

Kakav cirkus. Ko su degeni što nama vode klub uopšte. Nista bez gazde. Stvarno treba odmor od ovog cirkusa do daljnjeg

milanribar
Kontakt:

pon maj 19, 2025 10:42 am

Po meni nema puno boljih od Ćorića u ligi, ostvario je cilj evropu. Degenerici koji ne dolaze na utakmice su ga tjerali u komentarima, dok je imao podršku publike na stadionu.
Dao bi mu šansu još jednu sezonu sa poboljšanom ekipom da pokuša napraviti iskorak u evropi jer mislim da imamo potencijala.

Vidjet ćemo šta je stvarni razlog otkaza, mislim da je želja obostrana i da se nisu mogli dogovoriti oko produženja saradnje...

SamoNapad
Kontakt:

pon maj 19, 2025 10:43 am

Opet kazem klub ne cine trener i igrac , klub u organizacijskom sistemu cini uprava i ljudi koji rukovode. Bajern, Real nisu veliki klubovi jer ih nekad vodio neki trener nego zato sto imaju sistem u koji se uklope igraci i treeneri. Mi sad ne trebamo plakati jer Denis ode, mi treba plakati jer svaki trener i igrac moze raditi u klubu kako hoce jer nema smijernica u kojem pravcu klub zeli da ide nego svako donese svoj sistem. Plati brate trenera sjedni sa njim dogovori pojacanja koja se uklapaju u viziju kluba i do kraja forsiraj pricu koja klubu odgovara. A ne da citavu polusezonu lutamo od sastava do igraca mladjih , stranih . Denis nije kriv sto kod nas nema ko da mu kaze da nam nije cilj da u nebitnim utakmicama nema smisla da igraju neki igraci, na kraju krajeva uzasna odbrana je kumovala svemu neko je njih doveo neko je njih aminovao (Uprava,Denis itd).Drugu polusezonu smo sve sto je bilo bitno izgubili, primili smo golova kao i prosle sezone (napredak nikakav u tom pogledu) , naprijed smo bolji jer imamo Al Jaber koji konstantno napreduje zbog svog talenta, Sosica koji je bolji od Hirosa i boljeg Krpica i Boljevica u odnosu na proslu sezonu. Ne moze vise bez strategije i para jednostavno ne moze takav vakat.

Jacksparrow
Kontakt:

pon maj 19, 2025 10:44 am

Rekoh ja siroki ce presudit, a zasto je to tako kad je sezona vec rijesena to samo ptice znaju
FCŽ

Bozidar Radosevic
Kontakt:

pon maj 19, 2025 10:46 am

SamoNapad je napisao/la:
Opet kazem klub ne cine trener i igrac , klub u organizacijskom sistemu cini uprava i ljudi koji rukovode. Bajern, Real nisu veliki klubovi jer ih nekad vodio neki trener nego zato sto imaju sistem u koji se uklope igraci i treeneri. Mi sad ne trebamo plakati jer Denis ode, mi treba plakati jer svaki trener i igrac moze raditi u klubu kako hoce jer nema smijernica u kojem pravcu klub zeli da ide nego svako donese svoj sistem. Plati brate trenera sjedni sa njim dogovori pojacanja koja se uklapaju u viziju kluba i do kraja forsiraj pricu koja klubu odgovara. A ne da citavu polusezonu lutamo od sastava do igraca mladjih , stranih . Denis nije kriv sto kod nas nema ko da mu kaze da nam nije cilj da u nebitnim utakmicama nema smisla da igraju neki igraci, na kraju krajeva uzasna odbrana je kumovala svemu neko je njih doveo neko je njih aminovao (Uprava,Denis itd).Drugu polusezonu smo sve sto je bilo bitno izgubili, primili smo golova kao i prosle sezone (napredak nikakav u tom pogledu) , naprijed smo bolji jer imamo Al Jaber koji konstantno napreduje zbog svog talenta, Sosica koji je bolji od Hirosa i boljeg Krpica i Boljevica u odnosu na proslu sezonu. Ne moze vise bez strategije i para jednostavno ne moze takav vakat.
Sosic je kita a ne bolji od Krpica i Boljevica

SamoNapad
Kontakt:

pon maj 19, 2025 10:50 am

Bozidar Radosevic je napisao/la:
pon maj 19, 2025 10:46 am
SamoNapad je napisao/la:
Sosic je kita a ne bolji od Krpica i Boljevica
Mislim na to da je Sosic bolji od Hirosa, a da ove sezone Krpic i Boljevic su bolji nego prosle sezone.

cala
Kontakt:

Ne znam sto vam je zao Denisa. Primamo golove kao na traci ove polusezone, na Grbavici strepimo od ekipa koje su haman ispale, fijasko u kupu i generalno dosta glupiranja sa formacijom i prvom postavom. Hvala mu sto nas je vratio u Evropu, ali sa ovakvim pristupom nema sanse da bismo odigrali vise od jednog pretkola.

Jos sam i zaboravio 5:0 u Mostaru u prvom poluvremenu...
Zadnja izmjena: cala, dana/u pon maj 19, 2025 10:56 am, ukupno mijenjano 1 put.

south side
Kontakt:

pon maj 19, 2025 10:55 am

SVE DOK SE MAHALA I TRIBINE PITAJU ZA NESTO U KLUBU NEMA NAMA NAPRIJED . POSTALI SMO SPRDANCIJA OD KLUBA
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

nikson
Kontakt:

pon maj 19, 2025 11:09 am

I hajmo jovo nanovo. Nabijem na ***** skupstinu, ove iz uprave, buduce uprave i stare uprave. Sve vas nataknem na spolovilo. Kada ce remont skupstine strucnjaci???
Do kada ce tamo sjediti ljudi koji ne mogu sebi platu da namaknu s kamol Zelji???
Do kada ce upravni odbor da donosi retardirane odluke??
Do kada ce svake godine da se kasni s doprinosima itd itd???
Bitno je da je vama svima uvijek trener kriv za sve. Kriv sto ga opstruira Bekric koji je na platnom spisku kluba i slicni. Uvijek je trener kriv nikad niko drugi. Jadovi jadni
I da budemo nacisto, danas Denis, jucer Nermin, sutra Edis i idemo konstantno u isto kolo.

Hocemo promjene u skupstini pa da se krene naprijed! Dosta je da od 50 ljudi tamo sjedi 35 debila koji nicim ne doprinose. Ako na nivou drzave nema 50 ljudi koji ce doprinijeti Zelji, smanji onda broj skupstinara.
Do kada ce se prodavati kineski salovi prekoputa stadiona kad je utakmica??? Ko to gura??? Ko stoji iza toga??? Do kada ce ljudi donositi rostilje i prziti cevape a tebi propadati cevabdzinica koja ti placa zakup, bas iz razloga sto im neko otima posao. Mnostvo problema a vi se samo trenera uhvatili, picke jebene.
Formirajte radnu skupinu da se vidi ko sta radi u skupstini i kako doprinosi Zelji, ***** i vas i skupine radne, samo to znate
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

pon maj 19, 2025 11:14 am

Ma nije stvar Denisa toliko, nego smo dokazano neozbiljni. Sa tribina se mora poslati jasna poruka da je investitor neophodan.

vinston.cercil
Kontakt:

pon maj 19, 2025 11:15 am

cala je napisao/la:
Ne znam sto vam je zao Denisa. Primamo golove kao na traci ove polusezone, na Grbavici strepimo od ekipa koje su haman ispale, fijasko u kupu i generalno dosta glupiranja sa formacijom i prvom postavom. Hvala mu sto nas je vratio u Evropu, ali sa ovakvim pristupom nema sanse da bismo odigrali vise od jednog pretkola.

Jos sam i zaboravio 5:0 u Mostaru u prvom poluvremenu...
Tako je. Ljudi brzo zaborave debakl u mostaru, bruku u sirokom brijegu, na misice odigrane utakmice na grbavici. Kao trener je obicni prosjek, nista posebno.

milanribar
Kontakt:

pon maj 19, 2025 11:20 am

Polako s teškim riječima, razlozi postoje za prijevremeni prekid saradnje, nadam se da će nam i saopštit neko. Pa i ako nije lijepo...

nikson
Kontakt:

pon maj 19, 2025 11:26 am

Kod nas uvijek postoje razlozi kad treba otjerat trenera i tad ce se reci. Imal iko da kaze razloge sto igraci povuku rucnu, sto se ne ispostuju ugovori, sto nam propada skola fudbala, sto se kasni s doprinosima itd itd. Ne branim ja Denisa kao Denisa nego je poenta toga dokad se misli da ce se svi problemi rijesiti tjeranjem trenera. A nasi problemi nazalost idu mnogo mnogo dublje
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

pon maj 19, 2025 11:27 am

Koje smo mi budale. Al ajd opet iznova. Nema nama opet napretka. Katastrofa.

Da je ovo zrinjski umjesto nas ne bi se nikad desilo i sljedece godine dvije bi uzeo titulu ali ne kod nas.
100/94/37/34 - i to je to!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 149 gostiju.

Prijava