Nije ni on siguran, kažu nešto zapelo s njim..Qwerty_1987 je napisao/la:Jure Matjasic![]()
![]()
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
Nije ni on siguran, kažu nešto zapelo s njim..Qwerty_1987 je napisao/la:Jure Matjasic![]()
![]()
Samo se čuvajte povratnog udaraMinjore je napisao/la:Forumski udar , HOCEMO OSTAVKE
nasmija mebaxuz87 je napisao/la:Sta ce Cenan, ja prije njega saznam ko nam dolazi.Neymar 11 je napisao/la:najvise volim kad me ti prozivassss , teb , nebi dao jedan dokaz nema sanse , nemozes znat bolje od cenana nit bilo ko na forumu sam cu to reci sta ak kazem da je stila prihvatio uslove, da je reko ako ispadne bolja ponuda sto smo mi dali da ce ipak zavrsit npr ako je hajduk dao od nase ponude vise naravno da ce prihvatit , to prenosim sto znam sto sam cuo..baxuz87 je napisao/la:Mi smo mirsini plaćenici i razyebat ćemo vam temu.![]()
Onakav igrac se ne moze naci u PL. On je krilo kakvo ja sanjam, desnjak, malen, brz... U biti krilo kakvo sam ja bio u vakatQwerty_1987 je napisao/la:Kako bi nam samo valjao, pravo lijevo krilo. Bugar je otpao zbog povrede tetive.
pitaj Baxsuza koji je mene pito noc kad je bewab potpiso ko nam potpisuje ha ha rece ti on zna bolje od cenana i jos jednog covjeka iz uprave hahaha, ja necu odat vise ni jednnu rijecc , znam da su trojica u kombinaciji , jedan bi nas mogo izradit za milju dvije samo otic u hajduk ili negdje drDr. Kostic je napisao/la:Kad će više neko potpisat ubi cekanje
Baci koju bummm da ozivis rajuIzlija je napisao/la:Samo se čuvajte povratnog udaraMinjore je napisao/la:Forumski udar , HOCEMO OSTAVKE![]()
![]()
![]()
Kakve ti trebaju ?shzna je napisao/la:Neko da prodaje ili poklanja knjige ili kolekcije istih?
Lars sta ti mislis sad ozbiljno o ovim potencijalnim Mirsinim pojacanjima?LARS1921 je napisao/la:irfo mineru hoćeš da te deminiram