WartburgGrbavica je napisao/la:zakara je dizelaš
Uvijek on unutrašnjim felšom gađa iz tih situacija i u taj ćošak.. Nije ni ovo loš šut bio, da je koji cenat po strani još gol bi bio.
Ne znam gdje si pročitao. Nebitno. Ali sve što čuješ je istina ili će biti ubrzoKospicar je napisao/la:Jel istina ovo za krov na istoku
Ma kad je to Elsner bio igrac utakmiceKospicar je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 8:31 pmHurmasica je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 7:58 pmRezultati nakon 20. kola:
viewtopic.php?f=73&t=504&start=20
Zanimljivo kako Ramovic ima 240 glasova a nijednom igrac utakmice, a Zeric i Elsner imaju 40-ak i bili su po jednom igraci utakmice.
Dokaz koliko je Ramovic konstantan, al enigma ziva kako nikad nije izabran za igraca utakmice.
Inace meni najdrazi igrac
Ne znam u šta je Kospicar gledao al' Elsner nije proglašen nikada igračem utakmice i ima 7 glasova.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 9:32 pmMa kad je to Elsner bio igrac utakmiceKospicar je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 8:31 pmHurmasica je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 7:58 pmRezultati nakon 20. kola:
viewtopic.php?f=73&t=504&start=20
Zanimljivo kako Ramovic ima 240 glasova a nijednom igrac utakmice, a Zeric i Elsner imaju 40-ak i bili su po jednom igraci utakmice.
Dokaz koliko je Ramovic konstantan, al enigma ziva kako nikad nije izabran za igraca utakmice.
Inace meni najdrazi igrac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E jes se i nazor guralo da se pokaze da je igrac..![]()
![]()
Joj ove djece danas... Ne znate vi kako je kada se u godine udje.
**** ovo cuj Legenda ispred Voje hahahaHurmasica je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 9:34 pmNe znam u šta je Kospicar gledao al' Elsner nije proglašen nikada igračem utakmice i ima 7 glasova.Leon_Professional je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 9:32 pmMa kad je to Elsner bio igrac utakmiceKospicar je napisao/la: ↑pon feb 26, 2018 8:31 pm
Inace meni najdrazi igrac![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E jes se i nazor guralo da se pokaze da je igrac..![]()
![]()
![]()
Sta je u stvari istina?Istina je sve sto nije laz.A 100 puta izgovorena laz postane istina.I sta je sad istina?Istina je da je minus 11 sa tendencijom pada temperature.Istina je da imas hadzije i lazne hadzije.Sad da li je hadzija ko je hadzija ili je hadzija ko je hadzija?Tesko pitanje.....
Ko ti je kriv kad je sve naopako..