Ma klasična šuplja,čim se spomene neki igrač ili trener odmah mu je brat bio prvi pomoćnik Mladića a mama mu je pjevala po četničkim veseljima.
Batalimo to familijo,trebamo gledat samo kvalitet i kvalitet.
Pa ja sam ovdje za ova dva mjeseca saznao o njemu sve,cak šta jede,pije,kad kaki,piški...eto cak i da je u Partizanu,da je izvrstan al eto trener ga nako nešto ne voli..,Ma bolan ne kazem ja da on mozda nije dobar igrac al nije toliko dobar da se svi oni koje imamo nipodaštavaju zbog nekog polu-anonimusa.Leon_Professional je napisao/la:Nema veze brate, kad se informises onda pisi o necemu, ne valja samo doci i tipkati. LP
P.S. Virtu, vidis da ne zna uopce da igra u Partizanu, misli da je u Borcu.
"Zoran simulira da trci."starigrad je napisao/la:http://ba.n1info.com/a100946/Sport-Klub ... o-gol.html
lijepi livaja, diata, joco, kokot (pile, sta mislis jel ovaj makar znao folirati da trci?)... vidi ove ublehe.
Plava Porodica je napisao/la:SUTRA ŽELJEZNIČAR C IGRA!
SVI U DOLINU!
Nemojte da se obrukamo posjetom kao na prozivci..
Da si pitao šta o Subicu odmah bi odgovor dobio.godrina je napisao/la:Pa koji.je konacan odgovor za te clanske, jel vaze do 30.06. ili godinu dana nakon vadjenja ??
Godinu nakon vađenjagodrina je napisao/la:Pa koji.je konacan odgovor za te clanske, jel vaze do 30.06. ili godinu dana nakon vadjenja ??
sad vaze do 30.06 ove stare ! A nove ce vaziti godinu dana,od dana kad uzmes clansku !godrina je napisao/la:Pa koji.je konacan odgovor za te clanske, jel vaze do 30.06. ili godinu dana nakon vadjenja ??
Evo ti odgovorPlavi orkestar je napisao/la:Da si pitao šta o Subicu odmah bi odgovor dobio.godrina je napisao/la:Pa koji.je konacan odgovor za te clanske, jel vaze do 30.06. ili godinu dana nakon vadjenja ??
Dobro je, stek preusmjerit na dres. HvalaLARS1921 je napisao/la:Godinu nakon vađenjagodrina je napisao/la:Pa koji.je konacan odgovor za te clanske, jel vaze do 30.06. ili godinu dana nakon vadjenja ??
Ja sa prije 20 dana izvadio clansku. I cura mi rece vazi godinu. Na njoj nema broja . Ima bar code i brojeva bruku nazad.godrina je napisao/la:Pa koji.je konacan odgovor za te clanske, jel vaze do 30.06. ili godinu dana nakon vadjenja ??
38719210xxxx ? Koliko sam skonta xxxx je broj clanske mada nije toliko tacno mislim jer ili se neke ne racunaju ili je bio neki problem.barbarez je napisao/la:Ja sa prije 20 dana izvadio clansku. I cura mi rece vazi godinu. Na njoj nema broja . Ima bar code i brojeva bruku nazad.godrina je napisao/la:Pa koji.je konacan odgovor za te clanske, jel vaze do 30.06. ili godinu dana nakon vadjenja ??
Dobro si jer meni su trazili zadnja 4 broja kad sam morao popunjavati onaj upit za uplatu stolica.LARS1921 je napisao/la:38719210xxxx ? Koliko sam skonta xxxx je broj clanske mada nije toliko tacno mislim jer ili se neke ne racunaju ili je bio neki problem.barbarez je napisao/la:Ja sa prije 20 dana izvadio clansku. I cura mi rece vazi godinu. Na njoj nema broja . Ima bar code i brojeva bruku nazad.godrina je napisao/la:Pa koji.je konacan odgovor za te clanske, jel vaze do 30.06. ili godinu dana nakon vadjenja ??
Uglavnom tacan mjerac je na fkzeljeznicar.ba