Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

igla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 09, 2025 11:35 pm

Drago mi je također da su navijači osjetili trenutak da se na pravi način prozove fašistički pokret iz Banjaluke. Nikada nisam za nacionalizam, nisam jednom ja reagovao na individualne momente nekih debila na tribini, ali sam večeras osjetio sreću jer smo fašistički projekat u više navrata nazvali pravim imenom.

Drago mi je i zbog psovki Enveru, dočekan na način koji zaslužuje, kao i klošar Hiroš. I ovim putem bih želio da im ***** majke u pičku.

igla
Kontakt:

ned mar 09, 2025 11:36 pm

cala je napisao/la:
ned mar 09, 2025 11:28 pm
Samo da ne bude neke ogromne kazne zbog onih skandiranja. Imaju povod da nam zatvore Jug minimalno na jednu utakmicu a mozda i vise.
Halal bilo. Nek nije zbog baklji. Halal bilo.

salle86
Kontakt:

pon mar 10, 2025 12:38 am

igla je napisao/la:
Drago mi je također da su navijači osjetili trenutak da se na pravi način prozove fašistički pokret iz Banjaluke. Nikada nisam za nacionalizam, nisam jednom ja reagovao na individualne momente nekih debila na tribini, ali sam večeras osjetio sreću jer smo fašistički projekat u više navrata nazvali pravim imenom.

Drago mi je i zbog psovki Enveru, dočekan na način koji zaslužuje, kao i klošar Hiroš. I ovim putem bih želio da im ***** majke u pičku.
100%
Sa klošarima, klošarski
Nas svakako kad tad očekuje bolan rasplet, bagra je okupirala sve i neće se lahko povući
Dva su puta, povijati glavu i odlagati neodložno ili uspraviti se i izboriti za normalnu ligu
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

fcz
Kontakt:

pon mar 10, 2025 1:00 am

igla je napisao/la:

Jesmo li im sta naudili skandiranjem? Ni najmanje.
Jesmo li pomogli frljavom govedu iz Laktasa? Itekako.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

ANamelessGhoul
Kontakt:

pon mar 10, 2025 1:13 am

A kako smo to pomogli Bgt

nekonvencionalan
Kontakt:

pon mar 10, 2025 4:27 am

fcz je napisao/la:
pon mar 10, 2025 1:00 am
igla je napisao/la:

Jesmo li im sta naudili skandiranjem? Ni najmanje.
Jesmo li pomogli frljavom govedu iz Laktasa? Itekako.
Jesmo, grotlo Grbavice je postalo patriotski nastrojeno i podigao se moral ljudima koji će možda već sutra morati oružjem braniti Dolinu.
Nismo pomogli glavatom. Dosta je više pičkaluka. Decenijama skandiraju o Mladiću, Karadžiću i sl, nikom ništa, ne znam kako govno genocidno može profitirati od skandiranja četnicima.

505 VITEŠKA
Kontakt:

pon mar 10, 2025 4:46 am

Sta se skandiralo?

Ja sam bio na putu, pobudalio sam sa nekim lajvom

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon mar 10, 2025 5:42 am

J.ebali im majku c.etnicku, i odgovorno tvrdim da himna BIH nikad glasnije nije otpjevana
Alea iacta est!

nikson
Kontakt:

pon mar 10, 2025 7:15 am

Ali zasto onaj faul cvetanoski?? Zasto? Znas da ce ti ttaziti dlaku u jajetu i pravis onakve gluposti, ne ulazim u to da li je dovoljno za crveni. Vjerovatno protiv Igmana bi bio samo zuti ali ovako ide Var…protiv Sarajeva probija covjek i umjesto centarsuta i potencijalne sanse on pada, simulira i dobija zuti. Nama je psiha definitivno ogroman problem, mi kad se dozovemo u svakoj utakmici imamo 30 tak min gdje igramo top i izgledamo kao pravi tim. 30 tak se patimo a 30 ak smo ocajni. Pod hitno psiholog u ekipi!!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

ISB87
Kontakt:

pon mar 10, 2025 7:58 am

Ostaje zal i za ovom sezonom. Vjerovatno kao 4ti u KL.
Moramo naci nacina da dovodimo konkretne igrace, da ojacamo omladinski pogon a uz to da izgradimo zapad i novi teren.
Privatnik, jer ne mozemo drugacije. Puno je struja oko naseg kluba i nikada, ama bas nikada, necemo moc napredovat na ovaj nacin. Mozemo mi ovako 10 godina, ali 10 godina cemo biti neki prosjek ala uskog i necemo igrati niti evropu na proljece niti neku vaznu ulogu u prvenstvu.

Bravo Vedo. Bravo navijaci.
Ostalo tanano.
MIRZA RASCIC

avlami97
Kontakt:

pon mar 10, 2025 8:06 am

Al Jaberu mora neko reći da treba uvijek pasti kada je fauliran, jer mu u suprotnom sudije u ovoj ligi nikada neće svirati faul koji izdrži na nogama.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Ludvig Leple
Kontakt:

pon mar 10, 2025 8:09 am

nikson je napisao/la:
Ali zasto onaj faul cvetanoski?? Zasto? Znas da ce ti ttaziti dlaku u jajetu i pravis onakve gluposti, ne ulazim u to da li je dovoljno za crveni. Vjerovatno protiv Igmana bi bio samo zuti ali ovako ide Var…protiv Sarajeva probija covjek i umjesto centarsuta i potencijalne sanse on pada, simulira i dobija zuti. Nama je psiha definitivno ogroman problem, mi kad se dozovemo u svakoj utakmici imamo 30 tak min gdje igramo top i izgledamo kao pravi tim. 30 tak se patimo a 30 ak smo ocajni. Pod hitno psiholog u ekipi!!
Izvini što te citiram ali želim da pogledate šta je dovelo do revolta i onakvog prekršaja Cvetanovskog (ne opravdavam uopšte njegov start, definitivno je za crvenog kartona).
Njega nabode na lakat nalijetanjem isti onaj na kojem je on napravio crveni. Znači da je sudija svirao čist prekršaj nad Cvetanovskim ne bi došlo do sr.anja, ali ove sitne stvari koje sudije perfidno rade najviše štete u toku igre, ko je igrao zna o čemu pričam.
Dalje, Borac nije prišao golu dok je bilo 11 na 11 i vjerovatno ne bi ni prišao. Tako su nam se sinoć namjestili da ih odvalimo i mi ne uspijemo, oni nikad lošiji na Grbavici.
Odinaka ne može igrati beka, Mirčevskom uručiti papire, igrao on zadnjeg veznog ili ne. Čovjek ne može da primi loptu, doviđenja.
Šta je sa jbenim brazilcima, pa kako je moguće da kod nas uvijek nešto štopa sa radnim dozvolama?

igla
Kontakt:

pon mar 10, 2025 8:43 am

cipiripi je napisao/la:
pon mar 10, 2025 5:42 am
J.ebali im majku c.etnicku, i odgovorno tvrdim da himna BIH nikad glasnije nije otpjevana
1/1

Ako je iko dobar primjer za toleranciju i poštovanje u BiH, to je grad Sarajevo. Ja nisam zapamtio nikada da je ovaj broj ljudi reagovao na ovaj način. Nije se reagovalo ni kada su spominjali Ratka i sl.

Ovo sinoć je samo odgovor na ove zadnje momente u BiH, ljudima je prekipilo jer svaki dan slušaju optužbe da su mudžahedini, muslimansko Sarajevo, da žele rat, provokacije, vrijeđanja... Borac je fašistički projekat istog tog smrada koji na svakodnevnoj bazi ponižava ljude, podržan sestrićem i sestrićevom strukturom u savezu koja ponižava i ligu i sve što ima veze sa državom.

Meni je uvijek imbecilno psovati nekom majke Č ili U samo jer dolazi iz srpske ili hrvatske sredine, i uvijek sam reagovao na to i pokušao spriječiti. Mrzim i fašiste iz "B" komponente, jer su to isti tvorevi, samo ih Bog poslao na drugu stranu.

Borac jeste Č klub koji vode Č, guraju ih Č i simbol su Č ideologije trenutno. Svakom ko je trenutno u onom fašističkom projektu želim sve najgore.

Riki1921
Kontakt:

pon mar 10, 2025 8:49 am

Sinoc su svi dosli na red i sudija i hiros i borac, da cijeli stadion im je.e mater. Dosta je vise bilo!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon mar 10, 2025 9:05 am

Ponosan sam na nas navijace, na igrace i na kompletan strucni stab.

Jedina zamjerka ide Mufticu kod gola jer se napamet bacio i nije gledao loptu, ali sta ces pred kraj utakmice nas je bravurozno izvukao da ne izgubimo.

Sudija sta reci, sudija od zadatka. Cim sam vidio da sudi neki "amater" znao sam da ce biti klanja jer je zeljan dokazivanja i da je dosao sa zadatkom.

Situacija kad je svirao "penal" ocigledan faul Vukovica nad Sosicem ne prekida igru vec pusta akciju, zatim Vukovic pada pola metra od 16 on pokazuje na penal, sreca pa je bio ofsajd.

Start s ledja nad Krpicem ne daje karton, dok je nama svaki kontakt trco da izvadi karton. Kartoni Sukilovicu, Mircevskom i Al Jaberu su bile cisto oduzete lopte.

Igraci Borca su nas udarali povlacili, ali je sudija ostao slijep i nije zelio da reaguje.

Za kraj preponosan sam na navijace i nek smo im pokazali da mi volimo svoj klub i svoju domovinu, a oni ako su se nasli u prozivanjima onda je to dokaz da su zaista ono sto smo i skandirali.

Ocekujem kaznu od jedno 10 000 KM i ne bi se iznenadio da nam zatvore jednu tribinu, e tek tada ce da nastane haos jer se njihova skandiranja provlace iz kola u kolo bez ikakvih sankcija
Alea iacta est!

Valter
Kontakt:

pon mar 10, 2025 9:18 am

Kako je Denis iz utakmice u utakmicu sve zadovoljniji i ponosniji igračima ja sam sve manje zadovoljan. Bilo je i dobrih momenata u utakmici ali nekvalitet pojedinaca vrlo često se osjeti iz utakmice u utakmicu. Ovakve bekove teško da ima koja ekipa u Premierligi. Marković je davno prestao biti dobar lijevi bek, al je nažalost za Radinovića Maldini. Davno sam pisao da se Odinaka povremeno može koristiti na desnom krilu, na desnom beku jok. Ostade Galić najbolji ali daleko od onog što treba Želji. Šukilović u ove četiri utakmice blago rečeno užasan, al što je najtužnije iz utakmice u utakmicu sve je gori a igra na ključnoj poziciji. Što je još gore druga opcija je Mahmić. Dobro je da Karamarko polako podiže igru. Ako bude ikakvih novaca, poslije završetka sezone nulti prioritert treba biti defanziva, nikakvi Vinicijusi, Halandi ... prvo odbrana. U ove četiri utakmice primili smo tri gola i to ne izgleda tako loše, ali zato na terenu vrlo često izgleda. Hvala Vedi i fortuni. A za Mirčevskog ne bih trošio tastaturu. Tužno mi je koliko su prva tri tima kvalitetom otišli ispred nas. Jaber nam je ključni igrač, bez njega smo 50% slabiji. Kako to malo popraviti do lige sa 10 klubova. Naravno drugu imaju pravo da budu i zadovoljni kako izgledamo u ova četiri kola.
Pobjeda u Bijeljini bila bi krucijalna za miran nastavak prvenstva, ali kako do nje doći sa vrlo skromnom igrom i ovakvim igračima.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

nikson
Kontakt:

pon mar 10, 2025 12:13 pm

Ludvig Leple je napisao/la:
pon mar 10, 2025 8:09 am
nikson je napisao/la:
Izvini što te citiram ali želim da pogledate šta je dovelo do revolta i onakvog prekršaja Cvetanovskog (ne opravdavam uopšte njegov start, definitivno je za crvenog kartona).
Njega nabode na lakat nalijetanjem isti onaj na kojem je on napravio crveni. Znači da je sudija svirao čist prekršaj nad Cvetanovskim ne bi došlo do sr.anja, ali ove sitne stvari koje sudije perfidno rade najviše štete u toku igre, ko je igrao zna o čemu pričam.
Dalje, Borac nije prišao golu dok je bilo 11 na 11 i vjerovatno ne bi ni prišao. Tako su nam se sinoć namjestili da ih odvalimo i mi ne uspijemo, oni nikad lošiji na Grbavici.
Odinaka ne može igrati beka, Mirčevskom uručiti papire, igrao on zadnjeg veznog ili ne. Čovjek ne može da primi loptu, doviđenja.
Šta je sa jbenim brazilcima, pa kako je moguće da kod nas uvijek nešto štopa sa radnim dozvolama?
Oprosti ali toga je fudbal prepun i ako ces ti svaki put na to reagovati kao sinoc onda nisi za fudbal. Igraci se sluze svim i svacim, pokusavaju te isprovocirati i to je normalna pojava. Ti ako psihicki nisi dorastao tome da te jedan bek stipka, jedan stoper kucka kad god sudija okrene glavu itd itd onda promjeni profesiju

I sto je najgore nisi uspio ni prekinuti kontru, tvoj pokusaj je neuspjesan i jos dobijes crveni.
Generalno kod nas su se malo igraci digli nakon polusezone, umislili da su bolji nego sto jesu. Nema onog naboja i intenziteta kao u prvom dijelu, nazalost. Da li je to do Denisa, da li fali motivacije, da li sve ostalo stima ne znam ali me strah da ne potrose covjeka
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

ISB87
Kontakt:

pon mar 10, 2025 1:17 pm

Da barem Brazilci mogu zaigrati sad kup, da vidimo znaju li barem trcat.

Sto mladji i sareniji sastav izvesti.
MIRZA RASCIC

igla
Kontakt:

pon mar 10, 2025 1:26 pm

E jel realno da je Kruševo u 15:00 u srijedu...

SamoNapad
Kontakt:

pon mar 10, 2025 2:02 pm

Gledajuci sinoc utakmicu,koja je sigurno jedna od boljih utakmica u nasoj ligi ove sezone, vidi se da imamo dva igraca zrela za dobre prodaje Mufta(i ako kod gola je mogao i bolje) i Jaber vrhunski.
Stice se dojam da bi Sosic za par mjeseci mogao nadoci jos i postati prevaga u nasoj igri samo da glaava bude hladnija i on bi moga za godinu dana biti milionski transfer.
Muftica bi pustio za neku cifru 500 do 700 hiljada eura, Jabe realno vrijedi 1.5 do 2 eura ali zavisi kakve su nam preg9varacke mogucnosti i veze.
Covjek je fantazija u dva pravca .

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], NEZALAGANJE i 38 gostiju.

Prijava