Nisu jos dobili radne dozvole
Ma nek zavrse posao u prvoj tekmi. U uzvratnoj utakmici izvedi koga god i to je to.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto feb 25, 2025 1:11 pmSve mogu shvatiti ali da mi pustamo Boljevica, Cvetanovskog pored Foce i Sabica na HNK Krusevo, da Semdin ne moze bar na klupi biti. Pa dajte malo rezona, ako treba od kruseva strepiti onda ne znam.
100%SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto feb 25, 2025 1:20 pmMa nek zavrse posao u prvoj tekmi. U uzvratnoj utakmici izvedi koga god i to je to.Bozidar Radosevic je napisao/la: ↑uto feb 25, 2025 1:11 pmSve mogu shvatiti ali da mi pustamo Boljevica, Cvetanovskog pored Foce i Sabica na HNK Krusevo, da Semdin ne moze bar na klupi biti. Pa dajte malo rezona, ako treba od kruseva strepiti onda ne znam.
Vidim ja puno njih, al od Boljevica se najvise ocekujeLudvig Leple je napisao/la: ↑uto feb 25, 2025 1:28 pmA ne vidiš Cvetanovskog?
Baš kad se naklatite nekome na kosti nema stajanja.
Treba prvo prezimena igraca naucit pa kenjat. Kog boli ***** trci li protiv Kruseva. 100 puta je pokazao da zna, ali hajde jebaji ga.w0st je napisao/la: ↑uto feb 25, 2025 1:35 pmVidim ja puno njih, al od Boljevica se najvise ocekujeLudvig Leple je napisao/la: ↑uto feb 25, 2025 1:28 pmA ne vidiš Cvetanovskog?
Na stranu golove, ali je imao onu strašnu asistenciju za Cvetanoskog.SkenderijaTM87 je napisao/la: ↑uto feb 25, 2025 1:59 pmTreba prvo prezimena igraca naucit pa kenjat. Kog boli ***** trci li protiv Kruseva. 100 puta je pokazao da zna, ali hajde jebaji ga.w0st je napisao/la: ↑uto feb 25, 2025 1:35 pmVidim ja puno njih, al od Boljevica se najvise ocekujeLudvig Leple je napisao/la: ↑uto feb 25, 2025 1:28 pm
A ne vidiš Cvetanovskog?