Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ceze
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 16, 2016 11:04 pm

Ne želim da me neko pogrešno shvati jer lično mislim da Mulalić ima potencijala da postane jedan dobar trener. Energičan je, voljan da uči, da napreduje, zna jako dobro prepoznati šta ne štima u igri i to često popraviti. U njemu vidim nekog trenera ili potencijala za razliku od, recimo, Adžema ili Ušćuplića kod komšija, ali ne razumijem zašto ne daje prilku drugim igračima.
Nisam bio na utakmici tako da neću da pametujem nešto previše, ali nema mi logike da se stalno forsira 11 istih igrača od kojih je nekolicina njih malo van forme. To mi ne bi smetalo da on sam nije toliko potencirao priču onaj ko bude dobro trenirao igrat će. Zar stvarno njih 11 toliko dobro trenira da je uvijek sigurno? Ovo nije retoričko pitanje već pitam vas koji idete na treninge.
Ne smeta meni niko konkretno, daleko od toga, ali mi smeta jer u ovoj ekipi već par utakmica ne vidim onaj žar kao prije, a za koji sam mislio da dolazi zbog nešto jače konkurencije. Ovako, zašto bi Zahirović, primjera radi, igrao sa 200% svojih mogućnosti i letio glavom na kopačku kad zna da će igrati i iduću kako god odigrao.

Hurmasica
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:08 pm

phpBB [video]
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

storm_raider
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:09 pm

Mi kao navijaci u sekundama idemo iz sjaja do ocaja. Nit' moze neko ocekivati dominaciju (jos nismo toliko dobri), nit' je toliko lose. Bice tu utakmica gdje cemo za 50-60 minuta dominirati, bice i utakmica gdje cemo 50-60 minuta izgledati izgubljeno. Protiv nas svi ce davati uvijek 100 % (i vise) svojih mogucnost, jer zele da se nametnu, jer je Zeljo uvijek povoljna destinacija (sto potvrdjuje dolazak Stevanovica i Zahirovica) i jer je Zeljo uvijek atraktivan protivnik. I dobro je da je tako, to je samo potvrda velicine kluba. Sa druge strane je uvijek igrac koji trenira koliko ti treniras, manje - vise, koji ima iskustvo igranja nase lige i koji ce dati sve od sebe da se protiv tebe pokaze. Hladne glave treba pogledati neke stvari. 2. poluvrijeme je izgledalo dosta indisponirano danas, ali to ne znaci da su oni zaboravili igrati ili da su losi igraci. Naidju ti dani jednostavno, kao sto naidju svima nama. Treba biti realan, rezultat je tu otkad je Edis sa ovim momcima tu. To je cinjenica. Nismo briljirali igrom danas, a zabili smo 2 stvarno lijepa gola, s tim sto je prvi nesto sto dugo nisam vidio na Grbavici. Pored toga bilo je jos sigurno 5-6 dobrih prilika za postizanje gola. Greske su bile vecinom individualne, pretezno od Zolotica i Stanica, ali to ne znaci da je Edis los trener odjednom ili sa druge strane fenomenalan trener. Za sada njegove brojke pokazuju da los nije definitivno, pa hajdemo pokazati strpljenja i sacekati ga, kao sto smo cekali mnoge nase vojnike.

Danas su falili Blagojevic i Memija, a ovaj prvi je nezamjenjiv. U veznom redu, samo je Bekric znao danas u napadu sta da uradi, Zahirovic i Zolotic su u tom segmentu jednostavno ograniceni. Ova liga je specificna i sta god neko pricao ima kvalitet i to ne mali (nemojte porediti sa Europom, jer mi kao narod imamo kompleks od svega sto nije nase. Vise nam mirise tudje sto smrdi, nego nas sapun.).

Ekipa se "filtrira", neka i nama kao navijacima ovo bude svojevrsna lekcija da se naucimo umjerenosti. Ne moze Mulalic protiv pitara biti "Simeone", niti protiv Travnika "lafo Murinjo", "trener za djecu". Ja bih rekao da je istina, kao i uvijek, u sredini negdje. Mlad trener, koji voli Zelju kao rodjenu mater i koji ima veliki potencijal. Veliki radnik i autoritet. Rezultati govore da ga treba podrzati. Tako bismo trebali poceti razmisljati, pa da vidimo gdje ce nas to odvesti. Umjereno, odmjereno, sredinom, iskusno i sa dobrom vjerom u srcu. Jer, to je Zeljo, uprkos svemu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

diego1921
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:09 pm

Tryg je napisao/la:Imal tog izvjestaja sa tekme ?
http://fkzeljeznicar.ba/video-pogledajt ... ika/19650/" onclick="window.open(this.href);return false;

boccaccio
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:13 pm

Eisenbahner1921 je napisao/la:Toliko pozitivnih dešavanja oko Kluba i nakon jednog poraza odmah se stvara negativna atmosfera. Previše očekujemo, a svi smo govorili kako će biti teško ove polusezone, jer valja uigrati potpuno novi tim i posložiti stvar. Nakon par pobjeda porasli su nam apetiti, pa zajebi tu priču. Moramo igrati prelijepo i dobiti svakoga 4:0. Lijeva strana šteka, mislite da Edis to ne vidi? Mi smo Željo, to protivnici itekako znaju. Evo uzmite primjer Slobode, za koju neki govore da igra najljepši fudbal u BiH ove sezone, a protiv nas ljepote nije bilo. Nego ganjaj da zabiješ gol, a ako ga zabiješ odugovlači. Meni je ljepše igrao Široki nego Sloboda protiv nas. Ne ide sve glat, ali to se prije svega može nadoknaditi podrškom!
Za život cijeli!
P.S. Sad je očigledno da je šteta što nas je Amir napustio na pauzi. Legao bi nam ko kec na desetku, jer bi imala još jednog igrača tipa Blagoje, a Amir dolje ne igra... Ali hajde novac smo dobili (valjda :mrgreen: )
Previše očekujemo jer smo otprilike vec zaboravili za koje ciljeve je dovedeno ovoliko novih igrača. Skup novih igrača ne može se dovesti da bi odmah tim napravio eksploziju u igrama i rezultatima. To je nemoguće,iako imamo rezultate zasad. Već je poodavno prošlo kako sam pisao na forumu o ciljevima dolaska i sklapanju ovakve ekipe. Sve je ovo bilo za projekat zvani liga 12. Naravno,Edis je imao sedam sedmica da svakako pokuša da ovom ekipom pokuša vratiti klub u jedan kolosijek prema Evropi. I vratili smo se u igru. Da li ćemo uspjeti saznajemo ubrzo.
Ali moramo se sjetiti osnovne činjenice da se veliki broj igrača prvenstveno doveo u klub kako bi kroz igre u ostatku sezonu ti igrači preko svih ovih utakmica prepoznali tek u optimalnoj formi za ligu 12. Kroz ovaj period trebali su se iskristalisati i neki igrači koji će otići iz kluba a nadopunio bi se kvalitet do početka sljedecih priprema kako bi u naredno prvenstvo ušli kao prvi favoriti lige sa uigranom ekipom koja uz kvalitet ima i neko vrijeme provedeno zajedno na terenu,a dva tri nova igrača se već mogu uklopiti lakše nego čitav tim odmah.
Zato je po meni za očekivati što igra nije na nivou ovih imena koje imamo u ekipi. Mene zapravo čudi što uopste imamo i ovakve rezultate. To nisam očekivao. Imamo sve pobjede do sada u prvenstvu. Prezadovoljan sam tom činjenicom. A od sljedeće sezone očekujem popravak igre u samom polju iz već navedenih razloga. Sada to,bar po meni jednostavno nije moguće. Mi smo ispočetka morali početi graditi tim,imena,karakter ekipe,sklapati mentalitet svakog pojedinca u jednu cjelinu. Ne ide to tako brzo. To je proces. I to proces za ligu 12. A opet imamo evo i pobjede sada. Kako god,ponijelo nas je da sada nešto i previše očekujemo od igara. Ja realno ne očekujem do sljedećeg prvenstva ništa više od igara koje sada dobivamo od igrača. Meni je ovo potpuno u redu. Samo da zadržimo rezultate,biće teško ali trebamo navijati za to.

Republika
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:20 pm

VIDEO: Pogledajte golove i prilike sa utakmice Željezničara i Travnika

Pročitajte više na: http://sport1.ba/video-pogledajte-golov ... -travnika/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ajzea
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:24 pm

Predaj se Dino, izgubio si boj, pušiš nam *****, ZELJO ŠAMPION ! :kafa:

chile
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 16, 2016 11:27 pm

sajo10 je napisao/la:
chile je napisao/la:Stojim i dalje pri svom misljenju da nama pored lijevaka pod obavezno dodje traziti veznjaka s mozgom, sto bi kod nas rekli desetku.
Jer statistika zna i zavarati sto je ocigledan primjer kod Bekrica, po statistici nas najbolji igrac a u stvarnosti ko ga gleda ove utakmice najlosija karika.
Danas Zola preuzima njegovu ulogu zato je i imao mnogo losih pasova.
U biti utakmica kao i sve ovog proljeca... daj loptu desno pa ce Stevanovici nesto osposlovati, atihijski napamet nabijanje prema Lendricu ili Bekrija krene u gomilu i zasere.
Mozda i ja imam veca ocekivanja od ove ekipe ali igra nam je nula bodova i ako redamo pobjede i ta igra je glavni razlog slabe posjete... raju je euforija drzala ali lagano popusta sto se tice posjete.
Ne dolaze svi da navijaju, mnogo vise je onih koji dodju da vide i neki potez, smislenu akciju i na kraju igru koje realno za sad nema.

Sent from my Plavo Sokocalo
Evo danas nije bilo Memije pa opet kako sam shvatio vas koji ste bili na mecu nismo nista napravili po toj strani. Znaci nije sve ni do Kerima. A oni koji citaju moje postove znaju da sam ga dosta puta kritikovao, naravno uvjek jer sam imao argument. Ta lijeva strana je vrlo, vrlo tanka. I prioriteti na ljeto moraju biti da dovedemo lijevo krilo, lijevog beka i stopera. Stanic nijedan mec na lijevom beku nije odigrao dobro i uvijek smo imali problema po toj strani. Nije sto je Stanic toliko los opcenito vec sto nije defanzivan igrac i nezna se ponasati kao defanzivac. Mirko nista bolji ali za razliku od Srdjana zna kako se treba ponasati na toj poziciji. Medjutim nijedan od njih nije dorastao startnoj postavi.

Mozda postoji neka fudbalska taktika kod Edisa da se stovise lopte guraju po toj desnoj strani jer ocigledno da nije vise slucajnost. Zasto imamo toliki problema u vecini utakmica? Zato jer su nas timovi procitali, itekako. Mi nasu igru baziramo na Stevanovice i ponekad duga lopta prema Lendricu. MORAMO ukljuciti i lijevu stranu, moramo poceti vise kombinacija da pravimo. Mjenjanje pozicija Mire i Tiaga naprimjer, mjenjati taktike. Tesko je slomiti otpor protivnika ako imas samo Plan A. U slucaju da on ne proradi sta ti preostaje? Nista. Onda ces gurati pobjede na guzove.

Na kraju krajeva bolje je i pobjedjivati kad igras lose nego gubiti. To je i stvar velike ekipe da mozes pobjedjivati i kad ne igras najbolje. Ocigledo je da mi imamo igrace koji i ako su prosli pripreme nisu dovoljno fizicki spremni da odigraju dvije utakmice sedmicno na kvalitetnom nivou. Ja se nadam i ocekujem da ce igraci poput Bekrica, Zahe, Miroslava, Lendrica posle ljetnih priprema biti jos spremniji za AkoBogda evropske utakmice i Ligu 12.
Nema igre kroz sredinu, lijeva je standardna, Tiago kada je usao trckara nonsalantno osim kad dobije u for loptu tada prebaci u 3 nrzinu inace u leru ide.
I ono sto nama iz mentaliteta nikako da izadje povedes i stanes branis rezultat.
Realno bilo je mucno gledati srugo poluvrijeme, na trenutke nas je Travnik dobro pritisnuo.
Moram dodati da su me gosti pozitivno iznenadili sekunde se nisu valjali ni pri njihovom vodstvu, veoma korekrno i sportski su odigrali.
Cak su i sami sebi klizece uletalislika

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

delinjo
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:34 pm

boccaccio je napisao/la:
Eisenbahner1921 je napisao/la:Toliko pozitivnih dešavanja oko Kluba i nakon jednog poraza odmah se stvara negativna atmosfera. Previše očekujemo, a svi smo govorili kako će biti teško ove polusezone, jer valja uigrati potpuno novi tim i posložiti stvar. Nakon par pobjeda porasli su nam apetiti, pa zajebi tu priču. Moramo igrati prelijepo i dobiti svakoga 4:0. Lijeva strana šteka, mislite da Edis to ne vidi? Mi smo Željo, to protivnici itekako znaju. Evo uzmite primjer Slobode, za koju neki govore da igra najljepši fudbal u BiH ove sezone, a protiv nas ljepote nije bilo. Nego ganjaj da zabiješ gol, a ako ga zabiješ odugovlači. Meni je ljepše igrao Široki nego Sloboda protiv nas. Ne ide sve glat, ali to se prije svega može nadoknaditi podrškom!
Za život cijeli!
P.S. Sad je očigledno da je šteta što nas je Amir napustio na pauzi. Legao bi nam ko kec na desetku, jer bi imala još jednog igrača tipa Blagoje, a Amir dolje ne igra... Ali hajde novac smo dobili (valjda :mrgreen: )
Previše očekujemo jer smo otprilike vec zaboravili za koje ciljeve je dovedeno ovoliko novih igrača. Skup novih igrača ne može se dovesti da bi odmah tim napravio eksploziju u igrama i rezultatima. To je nemoguće,iako imamo rezultate zasad. Već je poodavno prošlo kako sam pisao na forumu o ciljevima dolaska i sklapanju ovakve ekipe. Sve je ovo bilo za projekat zvani liga 12. Naravno,Edis je imao sedam sedmica da svakako pokuša da ovom ekipom pokuša vratiti klub u jedan kolosijek prema Evropi. I vratili smo se u igru. Da li ćemo uspjeti saznajemo ubrzo.
Ali moramo se sjetiti osnovne činjenice da se veliki broj igrača prvenstveno doveo u klub kako bi kroz igre u ostatku sezonu ti igrači preko svih ovih utakmica prepoznali tek u optimalnoj formi za ligu 12. Kroz ovaj period trebali su se iskristalisati i neki igrači koji će otići iz kluba a nadopunio bi se kvalitet do početka sljedecih priprema kako bi u naredno prvenstvo ušli kao prvi favoriti lige sa uigranom ekipom koja uz kvalitet ima i neko vrijeme provedeno zajedno na terenu,a dva tri nova igrača se već mogu uklopiti lakše nego čitav tim odmah.
Zato je po meni za očekivati što igra nije na nivou ovih imena koje imamo u ekipi. Mene zapravo čudi što uopste imamo i ovakve rezultate. To nisam očekivao. Imamo sve pobjede do sada u prvenstvu. Prezadovoljan sam tom činjenicom. A od sljedeće sezone očekujem popravak igre u samom polju iz već navedenih razloga. Sada to,bar po meni jednostavno nije moguće. Mi smo ispočetka morali početi graditi tim,imena,karakter ekipe,sklapati mentalitet svakog pojedinca u jednu cjelinu. Ne ide to tako brzo. To je proces. I to proces za ligu 12. A opet imamo evo i pobjede sada. Kako god,ponijelo nas je da sada nešto i previše očekujemo od igara. Ja realno ne očekujem do sljedećeg prvenstva ništa više od igara koje sada dobivamo od igrača. Meni je ovo potpuno u redu. Samo da zadržimo rezultate,biće teško ali trebamo navijati za to.
slazem se sa tobom ...mada su ovo utakmice koje tjeraju simpatizere sa sadiona...ovdje se ponavlja kako je slaba posjeta danas a ljudi nece da shvate da mi imamo 3 do 4 hiljade navijaca i ostalo su simpatizeri....eh oni za 5 ili 8 KM zele da nesto vide na terenu a realno to ovdje ne vide i zato posjeta konstantno pada ...ljudi to ne razumiju ...mada stoji ovo sve sto si napisao oko ekipe skroz ali mislim da i pored toga igra morala biti bolja jbg ...svi ovi igraci su negdje igrali znaju lotpe igrati,znaju fudbalska kretanja i te stvari ...jbg ako protiv nekog travnika ne mozemo dominirati pa makar s juniorima igrali onda nesto ne valja sa nama...mada kad pogledas rezultate ovo je i savrseno ja jos jne vjerujem kako mi imamo sve pobjede do sada ...treba izgurati ovu polusezonu nije ni Edisu lako...a vidim njega jedni hvale i prave Murina od njega a drugi bi ga tjerali a istina je uvijek u sredini pa tako ovaj put..niti je on neki murinjo i znalac samo takav ali vala nije ni krampa zna i on dosta stvari...mada oko ovih izmjena mislim da ni on ne konta sta radi i sta zeli...mada kad covjek bolje pogleda i mi smo se digli malo i previse i nafurali...osim Lendrica i Stevanovica...i donekle desnog beka sve ostale igrace realno mozes naci u svakom timu u prvenstvu...bar u ovim boljim klubovima ako nista...nemam pojma zasto smo se digli toliko ...zivim za taj dan kad cemo imati 3 igraca sa klube da ubacim oa da donesu prevagu i preokret na terenu ...kada ne ide prvoj ekipi...e tek tada mozemo o nekim dominacijama,....ovo ostalo je sve odlicno guramo nekako ...nadam se da cemo do kraja ovo izgurati plasirati se u evropu...a i ako ne bude ...nema predaje idemo dalje zivot nece stati... :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

blueheart
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:36 pm

Ajzea je napisao/la:Predaj se Dino, izgubio si boj, pušiš nam *****, ZELJO ŠAMPION ! :kafa:
Eee to je ta :) za koševa
DRZAVA ZELJO

bianco blu
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:39 pm

nekad mi nije jasan Mulalić. Zašto nikad, ama baš nikad nije zaigrao Dino Hasanović? Pratio sam par treninga i momak daje sve od sebe na treninzima. Dženis Beganović također, sramota da ima mizernu minutažu, pa Mirza iz Švedske... Podržavam Sablju, ali se sa ovim ne slažem

Elegant
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:40 pm

bianco blu je napisao/la:nekad mi nije jasan Mulalić. Zašto nikad, ama baš nikad nije zaigrao Dino Hasanović? Pratio sam par treninga i momak daje sve od sebe na treninzima. Dženis Beganović također, sramota da ima mizernu minutažu, pa Mirza iz Švedske... Podržavam Sablju, ali se sa ovim ne slažem
Mozda nakon ovog ludog perioda Sloboda, Sarajevo, Zrinski, Celik dobiju priliku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

ž'21
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:48 pm

bianco blu je napisao/la:nekad mi nije jasan Mulalić. Zašto nikad, ama baš nikad nije zaigrao Dino Hasanović? Pratio sam par treninga i momak daje sve od sebe na treninzima. Dženis Beganović također, sramota da ima mizernu minutažu, pa Mirza iz Švedske... Podržavam Sablju, ali se sa ovim ne slažem
Pa da oni igraju ne bi nikoga pobijedili. Dino i Dzenis su dobijali sansu u prvom dijelu sezone pa smo sad tu gdje jesmo. Pustite se vise Mulalica, on je trener i on odgovara za rezultate i on odredjuje ko ce igrati a ko nece. Mislim da ovdje vlada mišljenje da mi imamo dva podjednaka sastava i da koga god izvedemo da cemo postici pet golova. Nije tako i postoji razlog zasto ne igraju pojedinci. Ne mozes traziti i rezultat a i da ti Mulalic eksperimentise.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Virtu4L

sub apr 16, 2016 11:52 pm

Edis je dobar trener, za naše uslove odličan i pravi trener za Želju. Preozbiljno je on shvatio ovaj posao a nekada to može biti kontraproduktivno. Da, trenutno je prva postava ograničena na skoro iste igrače i neki drugi bi trebali dobiti šansu, ali kako kad nam je svaka utakmica ključna i nemamo vremena za eksperimente? Edis im beskrajno vjeruje, on je sa tim momcima svaki dan i sigurno da ima bolji uvid u stvarnu situaciju.

Zavisimo od Bekrića, Lendrića, Blagojevića i Stevanovića, ok, ali svaka ekipa na planeti zavisi od par igrača i oni rješavaju utakmice. Još nisam vidio ekipu koja ima deset igrača koji se izdvajaju, i u Lesteru su najbolji Vardy, Mahrez i Kante.

Mi još uvijek nadoknađujemo zaostatak iz prvog dijela sezone i poprilično smo ga svukli, ali i ostale ekipe pobjeđuju i imaju kvalitet. Ljudi moji mi imamo osam vezanih pobjeda u ovakvoj ligi, ako to nije podvig onda ne znam šta jeste. Igra kao igra, danas je loša , sutra malo bolja, i tako u krug, prvenstvo je takvo da ne može drugačije.

Osvajaćemo mi titule, slaviti, plakati, ali neke stvari se nikad neće promijeniti, sjever će uvijek biti jadan i brutalan prema našim igračima. To je ono što meni konkretno najviše smeta. Kako će neko psovati Lendriću, momku koji se ponaša kao da je odrastao uz Želju, a na terenu nam je donio toliko radosti? To je ono što me uvijek rastuži i ja takve ljude ne mogu smatrati jednim od nas.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Leon_Professional
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:54 pm

phpBB [video]

:klanjase2: :klanjase2: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Virtu4l :pljesak: :pljesak:

mali plavisa
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:56 pm

Kako je meni lijepo 3 bobe upisali!**** ti nas mentalitet,mjenjajte Edisa kakav je on ba strucnjak,niko ne valja,samo ostroooo nemoj da bi podrzali kad je tesko :roll: !Do juce svi kovani u zvijezde,sad vam ne valjaju :oops1: !Meni su zlatni svi ovi momci sa svojim trenerom,a vi pljujte i dalje! :zeljeznicar1:

delinjo
Kontakt:

sub apr 16, 2016 11:57 pm

Virtu4L je napisao/la:Edis je dobar trener, za naše uslove odličan i pravi trener za Želju. Preozbiljno je on shvatio ovaj posao a nekada to može biti kontraproduktivno. Da, trenutno je prva postava ograničena na skoro iste igrače i neki drugi bi trebali dobiti šansu, ali kako kad nam je svaka utakmica ključna i nemamo vremena za eksperimente? Edis im beskrajno vjeruje, on je sa tim momcima svaki dan i sigurno da ima bolji uvid u stvarnu situaciju.

Zavisimo od Bekrića, Lendrića, Blagojevića i Stevanovića, ok, ali svaka ekipa na planeti zavisi od par igrača i oni rješavaju utakmice. Još nisam vidio ekipu koja ima deset igrača koji se izdvajaju, i u Lesteru su najbolji Vardy, Mahrez i Kante.

Mi još uvijek nadoknađujemo zaostatak iz prvog dijela sezone i poprilično smo ga svukli, ali i ostale ekipe pobjeđuju i imaju kvalitet. Ljudi moji mi imamo osam vezanih pobjeda u ovakvoj ligi, ako to nije podvig onda ne znam šta jeste. Igra kao igra, danas je loša , sutra malo bolja, i tako u krug, prvenstvo je takvo da ne može drugačije.

Osvajaćemo mi titule, slaviti, plakati, ali neke stvari se nikad neće promijeniti, sjever će uvijek biti jadan i brutalan prema našim igračima. To je ono što meni konkretno najviše smeta. Kako će neko psovati Lendriću, momku koji se ponaša kao da je odrastao uz Želju, a na terenu nam je donio toliko radosti? To je ono što me uvijek rastuži i ja takve ljude ne mogu smatrati jednim od nas.
a Virtu bratice sta ces kad su to simpatizeri a nisu navijaci ,znas onu Amarovu izjavu ko god kupi kartu ima pravo da komentarise i dobacuje sta pozeli..a na sjeveru su vecinom takvi i to se nikada nece promjeniti ...osim ako ne zaigramo ko Paris pa osvojimo titulu na polusezoni :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

pile87
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:05 am

Sta se imas slagati ili ne bitan je rezultat a ne gluposti hoce li Dino dobiti priliku. Hoce vjerovatno kada ne bude imperativa pobjede ili u nekoj manje vaznoj utakmici. Sloboda igra dvije godine na okupu ova ekipa mi smo par mjeseci zajedno a prica mi jedan covjek kojem je fudbal hljeb gledao ih protiv Rudara od kojeg smo mi zijanili a oni igrom bili gori od nas negdje pred kraj Zeba ga cuhno iz slobodnjaka i otisli kuci sa tri boda.
Svaki tim ima perode kada ne ide ali tada i igraci i navijaci moraju dati vise od sebe. Meni nije jasno da neko ocekuje da mi moramo kantatin sve ekipe redom po 3-0 po meni je jako mala razlika izmedju travnika i recimo radnika a raj radnik nam bodove odnio sa Grbavice.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u ned apr 17, 2016 12:05 am, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

cala
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:06 am

Na stranu rezultat, danasnja igra je goli *****. Pogotovo drugo poluvrijeme gdje smo dali Travniku da igra na nasoj polovici. Udje Tiago i samo se utopi u sivilu ekipe. Blagojevic je nama 30-40% ekipe i danas se to vidjelo. Takodjer Edisova postava i izmjene mi nisu imale logike. Ima Dadu a on pocinje sa Zahom i Zolom na sredini a ne zna se ko je gori pri predaji lopte. Protiv jebenog Travnika on pocinje sa Stanom i Mirkom na lijevoj strani. Daj Boze da grijesim al isto kao da nema muda da malo kombinuje vec gura jednu te istu postavu protiv svake ekipe.
Jedina pozitivna stvar danas meni licno je bio jug. Ja nisam znao momka a skoro svaki put kad se skandiralo sam bio na ivici da zaplacem. Onim pljuvacima iz D sektora se najebem mame.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

ned apr 17, 2016 12:07 am

dell21 je napisao/la:
Rodom s mejtaša je napisao/la:Meni više ništa nije jasno. Ni raja, ni Edis, ni većina igrača. Svaka čast Lendriću i Miri. Neću da detaljišem jer Valter je gotovo sve rekao.
Definitivno nisam optimista ni za jednu od slijedeće četiri utakmice, a bio sam umjereni optimista ne tako davno jer sam mislio ići će na bolje, a ustvari sve je gore i gore. Nama trebaju gotovo sve pobjede u te četiri utakmice, a ja se bojim da ćemo teško i do dva remija. Zbunjen sam. Podrška Upravi, a na terenu nek nam je Bog na pomoći. Rezultatom u BL Borac je definitivno drugoligaš uz Olimpic tako da Vitezu više ne treba, a znate šta bi to sutra moglo značiti. Šteta, baš šteta, a lijepa se priča bila zakotrljala. Ali eto tako je u Želji oduvijek. Ništa, nadam se da će Uprava nastaviti sa fantastičnim radom, dovesti par vrhunskih igrača pa dogodine da pokušamo nešto.
Ti se vec predao a toliko utakmica ima do kraja :psujem:
Nisam ja bitan jer ni utičem ni na šta. Predo sa je ne predo to stanje na terenu neće promijeniti. Ja sam pokušao kroz ovih već evo devet utakmica skontati čemu mi težimo u igri i priznajem nisam uspio. Uvijek sam se trudio da objektivno sagledam situaciju. Ja lično sam bio zadovoljan jedino igrom protiv Širokog i nakon te utakmice sam pomislio to je to i ode ovo sad naprijed, ali nažalost nije tako bilo. Realno, ne očekujem više ništa specijalno i tako mi je lakše da se ne bih previše razočarao i počeo sa ružnim riječima. Ovako samo mogu sebi reći prevelik je bio zaostatak u ligi da bi se napravilo ćudo, a Kupu smo naletili na bolju ekipu i to je to. Naravno, može se desiti neko ćudo, ali te se stvari dešavaju baš rijetko inače ne bi se zvale tako. Čak mogu reči da smo mi ćudo već napravili kad pomislim gdje smo bili prije godinu dana.
Idemo dalje, na dobrom smo putu ako Uprava nastavi sa dobrim radom i bit će sigurno bolje do godine.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava