boccaccio je napisao/la:exbabilon je napisao/la:Pozdrav za sve insajdere sa porukom "Zaboravite Subica, nasi ga nemaju u planu i nisu ga kontaktirali". Zivi nam bili 100 godina.
Niko se iz kluba javno nije oglasio po ovom pitanju.Tako i treba. Sva prica oko Subica je samo interes raje za njega i objava medija gdje Subic kaze da je kontaktiran od strane naseg kluba. U ovom slucaju, insajder je onda novinar koji je napisao clanak. Da li to znaci da se kontakt izmedju predstavnika igraca i predstavnika naseg kluba stvarno desio ili nije, to ce vrijeme pokazati.
Ja sam na primjer miran po tom pitanju. Vise dumam oko ovih silnih igraca koji su dosli i pravim sebi predstavu kako ce to izgledati ako bar pola od ovih igraca budu pojacanja, kao nadogradnja na prethodnu ekipu u smislu kvaliteta.
Imamo ionako previse nepoznanica u nasem timu, od kojih ocekujem i nadam se da ce biti pojacanja, da bi se sad opteretio jos jednim igracem, koji zapravo nije nas igrac, jer do ovog momenta Subic je igrac Partizana i to je jedina poznata cinjenica.
U slucaju Subica ili nekoga slicnog, ako je pozajmica nisam za nju nikako. Slabi smo mi za neke ugovore sa pravom otkupa ili podjelom profita. Nismo nicija filijala.
Ovo sto si napisao za novopridosle, to je prava tema. Siroka i lijepa

I ja sam to gledao pa stvarno djeluje kada vidis rubriku dolasci i odlasci, ne da smo jaci nego smo dozivjeli nivo vise. Bar na papiru.
Naravno u realnosti kako kazes, bar pola njih ako se dokaze mi pravimo korak naprijed.
Juce sam pisao za spanca, ja nekako, iako me privatno smatraju preoptimisticnim kada o njemu pricamo, smatram da ce on biti taj segment koji nam je nedostajao.
Vazda smo mi imali majstora, znaju igrati lopte, raja ih vole ali su vazda imali i falinke.
Ovaj, bar po meni, nema te nase falinke a sigurno je majtstor cim je u jednom trenutku karijere dospio na radar Sevilje, pa cak i RM.
Ako proces privikavanja bide kratak gledat cemo strasnu kontrolu lopte, pozicioniranje, trku sa i bez lopte, precizan pas, razigravanje, asistencije i koliko vidim na onom klipu pokoji dribling iako mu to nije najjaca strana. A upravo to je nasima nekada velika falinka, umiru za taj potez koji raju dizu na noge, dok je vani to skoro pa eliminisano, zna se ko to moze i smije raditi.
Naravno sve ovo mogu i nasi igraci, ali oni top i oni koji su okusili malo veci nivo igre a takvih malo imamo.
Stevanovic je jedan od njih, pa sa nekih 70 % forme cini prevagu.
Eh sada, ako neko ode, od nazovi kostura tima, nije da nije nezamjenjiv ali dugorocno tako nema sportskog uspjeha. A moras ga dati, cak i za nekih po mill € , bar jos koji godinu dok se finasijski dodatno ne stabilizujemo pa budemo imali luxuz kontrolisanog rizika.
Niko ne prica o nasim mladima a ja sam misljenja da su npr Secerovic, Ugljesa, itd nista bolji nisu od nasih mladih.
Da ne pricamo sada o finansijskim benificijama koje su mnogostruko na strani nase skole.
Jednostavno, moramo imati nekih pet mladih koji ce biti tu negdje, konkurisati i bar jednog u prvom timu koji ce stasavati.
Valja nasa skola, izbacivali smo mi vrhunske igrace koji su klase svjetske pa zasto ne i nastaviti tak trend.
Jedno su mladi kao nosioci igre a drugo kada su okruzeni sa par klasa u timu, kada imaju slobodu pokazati svoj kvalitet.
Samo pogledajte top ekipe.
Real osvoji LP igrao pravo puno onaj malac jedan njihov, Atl Mad ima onog stopera ili Dm prosle godine ga promovisali, Man utd rRasforda, Bajern u pet sezona izbaci po petoricu. Hocu reci i veliki to rade a ne trpe rezultati, vjeruju im.
Oduzi ja ovo