Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

baxuz87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub apr 16, 2016 9:34 pm

Ne komentarisite tribinu, ovo nije navijacki forum!
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub apr 16, 2016 9:36 pm

baxuz87 je napisao/la:Ne komentarisite tribinu, ovo nije navijacki forum!
Treba pohvaliti navijanje i izgled tribine. Posjeta i sve drugo nije za price..

Jaozinho22

sub apr 16, 2016 9:37 pm

sergejevic brate ne možeš svaku utakmicu davat s200 % od sebe kad za 4 dana igraš opet utakmicu pa opet utakmica ona tamo za 3-4 dana,presaugali bi igrači...Koliko god se kaze da se gleda samo slijedeća utakmica moraš misliti i na onu odmah iza unaprijed razsmisljati bar dvije utakmice. Ekipa je to uradila tako za derbi imaš sve spremne igrače osim ako ne do Bog bude kakvih povreda jer se unaprijed gledalo smatram da smo ovo odradili s 40 % snage ksd smo trebali dodali smo gas i zabili 2 komada..Jednostavno ova ekipa može samo napredovati ništa više :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hurmasica
Kontakt:

sub apr 16, 2016 9:39 pm

Ajzea ti si nam ono sredio Uglješu jel tako? Od ljeta je naš igrač? :ganja:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Elegant
Kontakt:

sub apr 16, 2016 9:40 pm

Sad idu tri testa jedan za drugim, pa cemo vidjeti sta moze ekipa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

CARSONIO
Kontakt:

sub apr 16, 2016 9:40 pm

Plava Porodica je napisao/la:O utakmici ste manje više sve napisali.Da ne spamam temu,jedino što mi se nije svidjelo je da smo dopustili Travniku kpmplet drugo poluvrijeme da oni diktiraju igru i tempo,srećom nisu imali igrača koji može zabiti gol za izjednačenje.Opet strepnja do zadnje minute.Da li je to taktički bilo,igrali koliko treba ili ne,to ne znam,ali igra ne daje neku zadovoljavajuću ocjenu još od utakmice sa širokim.
Eh sad u Tuzli,ako prođemo,a tinja neka nada,ja vjerujem da će Tiago bizi igrač prevage..koliko god danas nije pokazao nešto aman zaman,imaćemo konačno nekoga ko može prijetiti i sa lijeve strane.
Što se tiče posjete: :palacdole:
Što se tiče Juga i navijanja: :palacgore: Bravo braćo!
Nekih 4-4,5 milje ljudi,slabo jbg.
Samo mi nije jasno sto je bila losa posjeta ja licno sam zadovoljan ono sto bi ja uradio protiv slobode. Stavi druhi tim I neka pokusaju proci prvi tim odmori za derbi I to je to previse smi propustili u prvoj utakmici da bi se vadili u tuzli zato odmori I na derbiju pogini pa sta bog da

Hurmasica
Kontakt:

sub apr 16, 2016 9:41 pm

Posjeta stvarno razočaravajuća, ne kontam mentalni sklop naših ljudi nikako...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sub apr 16, 2016 9:42 pm

Jaozinho22 je napisao/la:sergejevic brate ne možeš svaku utakmicu davat s200 % od sebe kad za 4 dana igraš opet utakmicu pa opet utakmica ona tamo za 3-4 dana,presaugali bi igrači...Koliko god se kaze da se gleda samo slijedeća utakmica moraš misliti i na onu odmah iza unaprijed razsmisljati bar dvije utakmice. Ekipa je to uradila tako za derbi imaš sve spremne igrače osim ako ne do Bog bude kakvih povreda jer se unaprijed gledalo smatram da smo ovo odradili s 40 % snage ksd smo trebali dodali smo gas i zabili 2 komada..Jednostavno ova ekipa može samo napredovati ništa više :ganja:
Upravo to
I zna Edis sta radi kod izmjena kao sto je i rekao kod izmjene Dado-Jovan u srijedu tako ni ova a ni jedna nije bezveze

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Valter
Kontakt:

sub apr 16, 2016 9:46 pm

storm_raider je napisao/la:Podrska Edisu definitivno! On ce rasti kako ekipa bude rasla, a tek je poceo. Komentare poput "mi ni ne trebamo u Europu, ovo je bruka" i slicne ni ne treba uzeti za ozbiljno. I pored svih pojacanja nama fali zamjena za Blagojevica. On je toliko falio i mi moramo shvatiti svi da je on jedini mdozak ove ekipe. Svaka cast Tucetu, ali bez Jovana tu fali maste. Zola i Zahirovic jednostavno nisu ti igraci. Enis Sadikovic je korektno odigrao ono malo sto je igrao i on uvijek tako odigra. Enis ide glavom gdje neko ne bi nogom. Ja i dalje pamtim onu golcinu Vitezu u 89. minuti za pobjedu. Dino ce dobiti vremena, valjda Edis najbolje zna zasto nije sada vrijeme da igra. Zato i jeste trener.
Nemoj molim te da u ovom trenutku zapocinjemo raspravu o Edisu. Do kraja sezone ne treba ga ni hvaliti (da nebi izazvali repliku ovih drugih) ni kuditi (da ne bi izazvali repliku ovih prvih). Bice prilike da iznesemo svoje misljenje kakav trener treba za Evropskog Zelju na kraju sezone.

Jos da dodam, ako ovi igraci ne naprave znacajniji pomak u svoj igri u odnosu na zadnje igre, Sarajevo ce nas pregaziti ko plitak potok.
1921. godine Dimitrije Dimitrijević, Ludvig Leple, Stjepan Katalinić i ostali radnici iz Željezničke radionice skupljaju novac za kupovinu lopte i dresova na kojima je bila kao grb izvezena lokomotiva.

Od ovog kluba uzeti KAMATU, najveći je haram.

Plava Porodica
Kontakt:

sub apr 16, 2016 9:47 pm

Minjore je napisao/la:
baxuz87 je napisao/la:Ne komentarisite tribinu, ovo nije navijacki forum!
Treba pohvaliti navijanje i izgled tribine. Posjeta i sve drugo nije za price..
:palacgore:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Dolina
Kontakt:

sub apr 16, 2016 9:56 pm

Možda ova pobjeda ma kakva god bila sutra dobije još veći značaj :ganja:
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Ajzea
Kontakt:

sub apr 16, 2016 9:58 pm

Dolina je napisao/la:Možda ova pobjeda ma kakva god bila sutra dobije još veći značaj :ganja:
U tom slučaju joj zasigurno ne bih gledao u zube, nadam se da će me sutra dočekati takav scenario.

shzna
Kontakt:

sub apr 16, 2016 10:02 pm

MIRZA RAŠČIĆ!
1987

indexi
Kontakt:

sub apr 16, 2016 10:02 pm

odavno nisam gledao slabijih 45 minuta.... visio nam go u zraku
djecurlija se po jugu gurala
posjeta slaba
i onaj dribling vece mi je zivot skratio odma se hasagica sjetio

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub apr 16, 2016 10:07 pm

Dzenis opet bez minutaze..

Kapiten
Kontakt:

sub apr 16, 2016 10:08 pm

Valter je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Podrska Edisu definitivno! On ce rasti kako ekipa bude rasla, a tek je poceo. Komentare poput "mi ni ne trebamo u Europu, ovo je bruka" i slicne ni ne treba uzeti za ozbiljno. I pored svih pojacanja nama fali zamjena za Blagojevica. On je toliko falio i mi moramo shvatiti svi da je on jedini mdozak ove ekipe. Svaka cast Tucetu, ali bez Jovana tu fali maste. Zola i Zahirovic jednostavno nisu ti igraci. Enis Sadikovic je korektno odigrao ono malo sto je igrao i on uvijek tako odigra. Enis ide glavom gdje neko ne bi nogom. Ja i dalje pamtim onu golcinu Vitezu u 89. minuti za pobjedu. Dino ce dobiti vremena, valjda Edis najbolje zna zasto nije sada vrijeme da igra. Zato i jeste trener.
Nemoj molim te da u ovom trenutku zapocinjemo raspravu o Edisu. Do kraja sezone ne treba ga ni hvaliti (da nebi izazvali repliku ovih drugih) ni kuditi (da ne bi izazvali repliku ovih prvih). Bice prilike da iznesemo svoje misljenje kakav trener treba za Evropskog Zelju na kraju sezone.

Jos da dodam, ako ovi igraci ne naprave znacajniji pomak u svoj igri u odnosu na zadnje igre, Sarajevo ce nas pregaziti ko plitak potok.
Da ne hvalim covjeka koji je dobio 9 od 10 utakmica na proljece ? Uvijek cu ga hvaliti. Ne razumijem zasto vam toliko smeta Enis, ali bas ne razumijem. Ni jebenog livaju niste ovoliko prozivali. Momak gine za nas klub, ne igra za neke pare, uvijek sasvim korektan (mozda da je jednom podbacio, i to onda u Prijedoru kada je cijela ekipa bila ispod svakog nivoa).

Stevanovic danas odlican ponovo. Brao Boske :pljesak: :palacgore:
Zaha zapazeniji nego u prethodnim utakmicama. Lijeva strana tanka.

Idemo u Tuzlu. Bice gusto, bice 0:2 :zeljeznicar1:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sub apr 16, 2016 10:11 pm

Meni više ništa nije jasno. Ni raja, ni Edis, ni većina igrača. Svaka čast Lendriću i Miri. Neću da detaljišem jer Valter je gotovo sve rekao.
Definitivno nisam optimista ni za jednu od slijedeće četiri utakmice, a bio sam umjereni optimista ne tako davno jer sam mislio ići će na bolje, a ustvari sve je gore i gore. Nama trebaju gotovo sve pobjede u te četiri utakmice, a ja se bojim da ćemo teško i do dva remija. Zbunjen sam. Podrška Upravi, a na terenu nek nam je Bog na pomoći. Rezultatom u BL Borac je definitivno drugoligaš uz Olimpic tako da Vitezu više ne treba, a znate šta bi to sutra moglo značiti. Šteta, baš šteta, a lijepa se priča bila zakotrljala. Ali eto tako je u Želji oduvijek. Ništa, nadam se da će Uprava nastaviti sa fantastičnim radom, dovesti par vrhunskih igrača pa dogodine da pokušamo nešto.

Djulaga_
Kontakt:

sub apr 16, 2016 10:12 pm

Ja sam na pocetku bio skeptican sto se tice Edisa.
Ali ovaj niz, protiv koga god da je ostvaren pokazuje da je Edis dobar trener.
Svakako da zasluzuje da radi narednih par godina. Jer kod nas su treneri ko carape, svaka dva mjeseca novi.
To ne ide.
Ono sto meni samo nije jasno, zasto ne ubacuje nasu djecu. Prije svega Beganovica koji je njegov igrac.
I jos sta mu zamjeram a to je ubacivanje Enisa Sadikovica. Dino Hasanovic mora imati sanse prije njega.
"Sa Željom sam se dogovorio u dvije minute.Jedva čekam obući dres najboljeg kluba u Bosni i Hercegovini.Velika čast i obaveza prema upravi, treneru i naravno navijačima.Uvjeren sam da ću im uzvratiti na ukazanom povjerenju" ; Ivan Lendrić

Izlija
Moderator
Kontakt:

sub apr 16, 2016 10:18 pm

Velika turbulencija osjećaja me još uvijek drže pa neću večeras puno pisati. Tim je u padu i to svi vide, trener je u krizi i to svi vide, tribine u padu i to svi vide. Vječiti sam optimista i vjerujem da se sve ovo može popraviti ali je očigledano da nam je u lokomotivi nestalo ćumura, svi mi imamo neko svoje viđenje kako i šta ali se samo struka pita i ona odlučuje. Oni imaju priliku da postanu heroji ali trenutno stoje na jednoj staklenoj nozi, dvije naredne utakmice će sezonu za nas prelomiti i tu ukoliko uspiju podići tim na nivo u kojem smo ušli u polusezonu sve je otvoreno ali ukoliko tu padnu bojim se da ni sve ostalo što se uradilo u ovoj godini neće biti dovoljno da zadovolji apetite navijača. Ne zbog kupa niti zbog evrpoe jer smo krenuli sa velikim zaostatkom već što svi vide da se može ali i da nešto fali.
イビチャ・オシム

Elegant
Kontakt:

sub apr 16, 2016 10:20 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Meni više ništa nije jasno. Ni raja, ni Edis, ni većina igrača. Svaka čast Lendriću i Miri. Neću da detaljišem jer Valter je gotovo sve rekao.
Definitivno nisam optimista ni za jednu od slijedeće četiri utakmice, a bio sam umjereni optimista ne tako davno jer sam mislio ići će na bolje, a ustvari sve je gore i gore. Nama trebaju gotovo sve pobjede u te četiri utakmice, a ja se bojim da ćemo teško i do dva remija. Zbunjen sam. Podrška Upravi, a na terenu nek nam je Bog na pomoći. Rezultatom u BL Borac je definitivno drugoligaš uz Olimpic tako da Vitezu više ne treba, a znate šta bi to sutra moglo značiti. Šteta, baš šteta, a lijepa se priča bila zakotrljala. Ali eto tako je u Želji oduvijek. Ništa, nadam se da će Uprava nastaviti sa fantastičnim radom, dovesti par vrhunskih igrača pa dogodine da pokušamo nešto.
Vitez sutra obezbjeđuje opstanak ako izgube do samog kraja ce da strepe jer su bod-dva od ispadanja. A vec nardnu utakmicu idu Zrinskom.

Neka bod uzmu konama nama ide u prilog.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u sub apr 16, 2016 10:20 pm, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

Prijava