Treba pohvaliti navijanje i izgled tribine. Posjeta i sve drugo nije za price..baxuz87 je napisao/la:Ne komentarisite tribinu, ovo nije navijacki forum!
Samo mi nije jasno sto je bila losa posjeta ja licno sam zadovoljan ono sto bi ja uradio protiv slobode. Stavi druhi tim I neka pokusaju proci prvi tim odmori za derbi I to je to previse smi propustili u prvoj utakmici da bi se vadili u tuzli zato odmori I na derbiju pogini pa sta bog daPlava Porodica je napisao/la:O utakmici ste manje više sve napisali.Da ne spamam temu,jedino što mi se nije svidjelo je da smo dopustili Travniku kpmplet drugo poluvrijeme da oni diktiraju igru i tempo,srećom nisu imali igrača koji može zabiti gol za izjednačenje.Opet strepnja do zadnje minute.Da li je to taktički bilo,igrali koliko treba ili ne,to ne znam,ali igra ne daje neku zadovoljavajuću ocjenu još od utakmice sa širokim.
Eh sad u Tuzli,ako prođemo,a tinja neka nada,ja vjerujem da će Tiago bizi igrač prevage..koliko god danas nije pokazao nešto aman zaman,imaćemo konačno nekoga ko može prijetiti i sa lijeve strane.
Što se tiče posjete:![]()
Što se tiče Juga i navijanja:Bravo braćo!
Nekih 4-4,5 milje ljudi,slabo jbg.
Upravo toJaozinho22 je napisao/la:sergejevic brate ne možeš svaku utakmicu davat s200 % od sebe kad za 4 dana igraš opet utakmicu pa opet utakmica ona tamo za 3-4 dana,presaugali bi igrači...Koliko god se kaze da se gleda samo slijedeća utakmica moraš misliti i na onu odmah iza unaprijed razsmisljati bar dvije utakmice. Ekipa je to uradila tako za derbi imaš sve spremne igrače osim ako ne do Bog bude kakvih povreda jer se unaprijed gledalo smatram da smo ovo odradili s 40 % snage ksd smo trebali dodali smo gas i zabili 2 komada..Jednostavno ova ekipa može samo napredovati ništa više
Nemoj molim te da u ovom trenutku zapocinjemo raspravu o Edisu. Do kraja sezone ne treba ga ni hvaliti (da nebi izazvali repliku ovih drugih) ni kuditi (da ne bi izazvali repliku ovih prvih). Bice prilike da iznesemo svoje misljenje kakav trener treba za Evropskog Zelju na kraju sezone.storm_raider je napisao/la:Podrska Edisu definitivno! On ce rasti kako ekipa bude rasla, a tek je poceo. Komentare poput "mi ni ne trebamo u Europu, ovo je bruka" i slicne ni ne treba uzeti za ozbiljno. I pored svih pojacanja nama fali zamjena za Blagojevica. On je toliko falio i mi moramo shvatiti svi da je on jedini mdozak ove ekipe. Svaka cast Tucetu, ali bez Jovana tu fali maste. Zola i Zahirovic jednostavno nisu ti igraci. Enis Sadikovic je korektno odigrao ono malo sto je igrao i on uvijek tako odigra. Enis ide glavom gdje neko ne bi nogom. Ja i dalje pamtim onu golcinu Vitezu u 89. minuti za pobjedu. Dino ce dobiti vremena, valjda Edis najbolje zna zasto nije sada vrijeme da igra. Zato i jeste trener.
Minjore je napisao/la:Treba pohvaliti navijanje i izgled tribine. Posjeta i sve drugo nije za price..baxuz87 je napisao/la:Ne komentarisite tribinu, ovo nije navijacki forum!
U tom slučaju joj zasigurno ne bih gledao u zube, nadam se da će me sutra dočekati takav scenario.Dolina je napisao/la:Možda ova pobjeda ma kakva god bila sutra dobije još veći značaj
Da ne hvalim covjeka koji je dobio 9 od 10 utakmica na proljece ? Uvijek cu ga hvaliti. Ne razumijem zasto vam toliko smeta Enis, ali bas ne razumijem. Ni jebenog livaju niste ovoliko prozivali. Momak gine za nas klub, ne igra za neke pare, uvijek sasvim korektan (mozda da je jednom podbacio, i to onda u Prijedoru kada je cijela ekipa bila ispod svakog nivoa).Valter je napisao/la:Nemoj molim te da u ovom trenutku zapocinjemo raspravu o Edisu. Do kraja sezone ne treba ga ni hvaliti (da nebi izazvali repliku ovih drugih) ni kuditi (da ne bi izazvali repliku ovih prvih). Bice prilike da iznesemo svoje misljenje kakav trener treba za Evropskog Zelju na kraju sezone.storm_raider je napisao/la:Podrska Edisu definitivno! On ce rasti kako ekipa bude rasla, a tek je poceo. Komentare poput "mi ni ne trebamo u Europu, ovo je bruka" i slicne ni ne treba uzeti za ozbiljno. I pored svih pojacanja nama fali zamjena za Blagojevica. On je toliko falio i mi moramo shvatiti svi da je on jedini mdozak ove ekipe. Svaka cast Tucetu, ali bez Jovana tu fali maste. Zola i Zahirovic jednostavno nisu ti igraci. Enis Sadikovic je korektno odigrao ono malo sto je igrao i on uvijek tako odigra. Enis ide glavom gdje neko ne bi nogom. Ja i dalje pamtim onu golcinu Vitezu u 89. minuti za pobjedu. Dino ce dobiti vremena, valjda Edis najbolje zna zasto nije sada vrijeme da igra. Zato i jeste trener.
Jos da dodam, ako ovi igraci ne naprave znacajniji pomak u svoj igri u odnosu na zadnje igre, Sarajevo ce nas pregaziti ko plitak potok.
Vitez sutra obezbjeđuje opstanak ako izgube do samog kraja ce da strepe jer su bod-dva od ispadanja. A vec nardnu utakmicu idu Zrinskom.Rodom s mejtaša je napisao/la:Meni više ništa nije jasno. Ni raja, ni Edis, ni većina igrača. Svaka čast Lendriću i Miri. Neću da detaljišem jer Valter je gotovo sve rekao.
Definitivno nisam optimista ni za jednu od slijedeće četiri utakmice, a bio sam umjereni optimista ne tako davno jer sam mislio ići će na bolje, a ustvari sve je gore i gore. Nama trebaju gotovo sve pobjede u te četiri utakmice, a ja se bojim da ćemo teško i do dva remija. Zbunjen sam. Podrška Upravi, a na terenu nek nam je Bog na pomoći. Rezultatom u BL Borac je definitivno drugoligaš uz Olimpic tako da Vitezu više ne treba, a znate šta bi to sutra moglo značiti. Šteta, baš šteta, a lijepa se priča bila zakotrljala. Ali eto tako je u Želji oduvijek. Ništa, nadam se da će Uprava nastaviti sa fantastičnim radom, dovesti par vrhunskih igrača pa dogodine da pokušamo nešto.