Grijeh je pljuvati retardiraneFormat je napisao/la:Subic Abd i stoper i juris
Ovog Saida bi bas volio pljunut je ljakse da te Bog sacuva
A daj hahahahaModel1964 je napisao/la:Grijeh je pljuvati retardiraneFormat je napisao/la:Subic Abd i stoper i juris
Ovog Saida bi bas volio pljunut je ljakse da te Bog sacuva
tm87 napisa da je otvoren sjever, streama vjerovatno nece bitiOmar500 je napisao/la: Znaci tacno je sutra za Olimpic?
Subic nije samo bek, on moze i na krilu igrati, moze kompletnu lijevu stranu pokriti..sajo10 je napisao/la:Mislim da nam vise nebi trebao nijedan igrac kad bi dovela ova tri igraca. Subic znam da je igrao lijevog beka ali zasto ga ne probati na lijevo krilo? lijevi napadac? Pokazao je da ima vrlo dobre napadacke predispozicije!Brkoo je napisao/la:Evo kaze Subic da smo ga kontaktirali, on i dva stopera i nek igra pocne![]()
Kapiten je napisao/la:Hajde Subaša![]()
" I popravlja jednog dana tako Karađorđe prošće na tarabi, a naiđe Subaša i kaze ajde skloni se s puta da prođem, a Karađorđe kaže ha ha, ko da ti se sklone, jel ja da ti se ...."
Izlija je napisao/la:Sjever otvoren ali samo za članove. Navijači bez članske mogu samo da vire preko ograde.
+1 ! Brate treba jos napomenuti da mi te klizece nismo vidjeli na tekmi! A sto se tice svjezine,ovaj Seferovic je spominjao u onom intervju dok je bio kod kona,kako su odigrali dobro protiv Atromitosa a poslije par dana dobili Borac ! Bice ovo dobro !Hadzijalagic je napisao/la:Crkavali su igraci i kod Edisa na treninzima, borili se kao da im je zadnja.. Na jednom treningu bilo vise klizecih nego na pet utakmica.. Islo se u kost.. Svega je bilo ali opet intenzivni treninzi nisu bili dovoljni.. Nadam se da ce Kostic i ovaj kondicioni znati ono sto Edis nije a to je da odrzi svjezinu u ekipi kako prvenstvo bude odmicalo, da kvalitetno izrotira igrace koji budu energetski padali a ne ko mazga da forsira jedne te iste i onda kada je primjetno da je doslo do zamora..
Izlija je napisao/la:Sjever otvoren ali samo za članove. Navijači bez članske mogu samo da vire preko ograde.
taman ko se nije uclanio sutra ima prilikuIzlija je napisao/la:Sjever otvoren ali samo za članove. Navijači bez članske mogu samo da vire preko ograde.
ukratko - znanje. "samo" to.Hadzijalagic je napisao/la:Crkavali su igraci i kod Edisa na treninzima, borili se kao da im je zadnja.. Na jednom treningu bilo vise klizecih nego na pet utakmica.. Islo se u kost.. Svega je bilo ali opet intenzivni treninzi nisu bili dovoljni.. Nadam se da ce Kostic i ovaj kondicioni znati ono sto Edis nije a to je da odrzi svjezinu u ekipi kako prvenstvo bude odmicalo, da kvalitetno izrotira igrace koji budu energetski padali a ne ko mazga da forsira jedne te iste i onda kada je i coravom primjetno da je doslo do zamora..