https://www.facebook.com/slobodan.janju ... 5489985:26
Jedan nas mali poklon za velikog cobu... Inace I sam cobo je clan nase grupe...
P.S.Stadion „Grbavica“ još nije dostigao stepen opremljenosti koji ima „Bilino polje“, ali je u posljednje dvije godine značajan pomak urađen zahvaljujući novoj upravi FK „Željezničar“. Konkretno, izvršena je rekonstrukcija postojeće zapadne tribine i dogradnja novih prostorija (tv studio, kontrolna soba, proširena prostorija za medijske aktivnosti), izgrađena nova istočna tribina i dr. Podsjetiću da je i NS/FS BiH za utakmicu EQ sa reprezentacijom Belgije finansirao pojačanje reflektorske rasvjete u iznosu od 230.000,00 KM“.
Sada ce i par ostalih dobiti ono sto smo mi dobili pred Belgiju.Ono što nam predstoji u narednom periodu jeste novi projekat u okviru kojeg će Savez uložiti sredstva kako bi stadioni na kojima se igraju utakmice Premijer lige dobili reflektore.
Projekat je osmišljen i odobren od Izvršnog odbora NS/FS BiH. Savez će obezbijediti fotometrijski proračun, nabavku i montažu reflektora i izdavanje certifikata o jačini rasvjete. Klubovi i njihove lokalne zajednice su obavezni da naprave odgovarajuću trafo stanicu, zatim tu je i nabavka, te razvod kablova i razvodnih ormara, te nabavka i montaža stubova na prethodno izgrađene temelje. Vrijednost učešća NS/FS BiH je oko 230.000,00 KM po stadionu, a učešće kluba i lokalne zajednice je oko 450.000,00 KM po stadionu. Planira se uraditi 4-5 stadiona Premijer lige, po jedan perspektivni stadion iz entitetskih liga, te rekonstrukcija instalacija i rasvjete na 2-3 stadiona sa postojećim reflektorima, za koje je putem urađenog elaborata utvrđeno loše stanje instalacija i dotrajalost rasvjetnih tijela“.
Skontali momci da nema hljeba od fudbala, pa odose u pjevace, pinkove zvezdice.
Prijatelju moj,jesi li ti vidio Zilica izbliza?Momak ima tako jake misice nogu da ih hladno nema nijedan nas prvotimac.Ni blizu!LeBlue je napisao/la: ↑pon feb 05, 2018 2:56 pmMeni obadva beka izgledaju blize seniorskom fudbalu nego stoperi. Stoperi su vise tehnicki jaki nego fizicki. Stoperi nam dosta ucestvuju u kreiranju igre sto je pozitivno. Tako meni izgleda. Sve u svemu jedna sjajna generacija sa puno potencijala. Naprijed Zeljo!
Nisam ga nikad vidio iz bliza, a drago mi je da je tako kao sto si napisao. Mozda sam se isto slabo izrazio, ono sto sam htjeo da kazem da nam je igra odbrane bolja prema naprijed kad se igra treba da stvori nego kad su cisto defanzivni zadaci u pitanju. Mozda isto sto po definiciji igramo za gol vise. A mozda i ja i ovo pogresno vidim.NEZALAGANJE je napisao/la: ↑pon feb 05, 2018 5:55 pmPrijatelju moj,jesi li ti vidio Zilica izbliza?Momak ima tako jake misice nogu da ih hladno nema nijedan nas prvotimac.Ni blizu!LeBlue je napisao/la: ↑pon feb 05, 2018 2:56 pmMeni obadva beka izgledaju blize seniorskom fudbalu nego stoperi. Stoperi su vise tehnicki jaki nego fizicki. Stoperi nam dosta ucestvuju u kreiranju igre sto je pozitivno. Tako meni izgleda. Sve u svemu jedna sjajna generacija sa puno potencijala. Naprijed Zeljo!
Vala bas.Ovi nas ne razumiju tako da ide yebemo ti mamu regoje