Sigurno. Ali i u omladinskom pogonu se mora "modernije" raditi i vise uloziti.azbaha je napisao/la: ↑čet feb 01, 2018 10:04 amRjesenje za to je prejednostavno. Igraju ti Menalo, Saban, Cavar, Hajdar i sl. Potrbni su moderni igraci, jer ovi su zastarjeli, pa nas najbolji igrac ne moze meda i to je ocito. Jednostavno tip krila koji je dobar dribler, ali je spor, je zastario. Brzina je danas najvaznija stvar, dal to bila brzina tranzicije, brzina trka ili brzina oslobadjana lopte, ko je brzi, brze ce do gola i tjtLeon_Professional je napisao/la: ↑čet feb 01, 2018 9:49 amMa ono sinoc sto sam gledao me samo iznerviralo i razocaralo. Zakaric je u 5min.prodao 3-4 lopte i to 2 u kontru njima.
Bekic trci ne gleda gdje je lopta i u ledja ga pogodi lopta spusti na nogu Dos Santosu. Veze nigdje. Ne mogu 10sekundi da se dodaju.
Ahmetovic ne moze duela da uzme. I on Drogba?
Menalo se nafurao pa misli da je Ronaldo iz najboljih dana, zalijece se driblati kroz 3igraca.
Daniel odigrao Ok partiju.
Nasi igraci mnogo zaostaju tehnicki od svijeta. Zato je najbolje kad odu sto ranije. Bar za njih.
Nama.dodje neko iz Hrvatske i vidis kako ima ljepsi sut, poteze skolovanije, a kamoli negdje drugo kako se radi.
P.S ko je ono pominjao nagradu za prvi post na 10hiljaditoj stranici.![]()
Mi u ekipi imamo Sinana koji je najblizi tom modernom fudbalu. Zna i on drzati loptu nekad malo previse u nogama, ali trk, agresija, driblanje u trku, radijus kretanja su nesto sto ima u odnosu na ove starohane. Cisti primjer Zeba, on je harao ligom, strasan igrac ali i u najboljim godinama nije trcao. Majstor u mjestu. Danas ne ide to bas, jos kad i ostaris.