Pa zna se za šta služi ona kancelarija, za hakerske napade1921.ba je napisao/la:izbrisa nam ugljesa sliku sa shishom, kostic mu provalio profil
da ga ne zovne na sofu na razgovorHurmasica je napisao/la:Pa zna se za šta služi ona kancelarija, za hakerske napade1921.ba je napisao/la:izbrisa nam ugljesa sliku sa shishom, kostic mu provalio profil
E to je plan B1921.ba je napisao/la:da ga ne zovne na sofu na razgovorHurmasica je napisao/la:Pa zna se za šta služi ona kancelarija, za hakerske napade1921.ba je napisao/la:izbrisa nam ugljesa sliku sa shishom, kostic mu provalio profil
Kad sutra osvane faktura za beton, armaturu i radove naslovljena na FKZ. A u prilogu otpremnica potpisana od g dina Muftagicastorm_raider je napisao/la:Nemam pojma i ja se danas pitam. Radnici stoje, nadgledaju onu armaturu i dogovaraju se. Bezveze srusise covjeku restoran.11plavih'92 je napisao/la:Kako li oni na kraj izlaze sa birokratijom i zezancijama oko urbanističke i gradjevinske dozvolestorm_raider je napisao/la: Nadgleda danas nesto ispred SD-a. Izlili plocu i armaturu stavili.
@Mirso, oba su stopera koliko znam.
Nakon nasih peripetija po tom pitanju tacno saosjecam sa njima
Morace da riba sofu.Leon_Professional je napisao/la:Ko bude pusio šišu bit ce zatvoren preko noci u Kostinoj kancelariji
I pored toga, hoce li se postavljati nove klupe za strucne stabove i delegate, kao i novi tunel, posto je to neko spomenuo, da li je to uopste u opticaju ili mahalska?Hurmasica je napisao/la:Zna li se kada će krenuti sa postavljanjem nove ograde iznad juga?
Ja jedino vidim da je tebe neko za bobe zajebo.Alipasino je napisao/la:Divi nam skauta sabane mrtvi jesta ovo.Ko koga ovdje zajebaje.
Alipasino je napisao/la:Divi nam skauta sabane mrtvi jesta ovo.Ko koga ovdje zajebaje.
nikad bijelo nikad zuto samo vutra... bolje hors u venu nego sin za zeljuAlipasino je napisao/la:Divi nam skauta sabane mrtvi jesta ovo.Ko koga ovdje zajebaje.