Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jan 31, 2018 6:44 pm

BabOsim je napisao/la:
sri jan 31, 2018 6:16 pm
Hoće juniori igrati protiv Zorje? Nadam se da neće..
Ne vjerujem. Vjerovatno će tu utakmicu igrati bar 60.minuta prvi tim, bez ranih izmjena. Pri tome juniori će vjerovatno biti pošteđeni, a vraćaju se Zakarić i Graovac.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

svraka
Kontakt:

sri jan 31, 2018 6:46 pm

Plava Porodica je napisao/la:
sri jan 31, 2018 6:44 pm
BabOsim je napisao/la:
Ne vjerujem. Vjerovatno će tu utakmicu igrati bar 60.minuta prvi tim, bez ranih izmjena. Pri tome juniori će vjerovatno biti pošteđeni, a vraćaju se Zakarić i Graovac.
Nece igrati, vracaju se oni 3. kuci.
Forza 1921!

Oda majstore!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri jan 31, 2018 6:46 pm

ofsajd ko kuća
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

sri jan 31, 2018 6:52 pm

Stoperi kod sva tri gola smjesni. Nisu bas pokazali pouzdanost.
Nadam se da ce to vremenom biti bolje.

Ostalo ne bi mogao komentarisati jer nisam gledao :D
Ali dobro dosao poraz stoposto. Svima.

Grbavica
Kontakt:

sri jan 31, 2018 6:56 pm

Hajde puštajte karte u prodaju za ovu djecu :D Naravno, da članovi imaju prednost kao i za evropske utakmice.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

BabOsim
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jan 31, 2018 6:56 pm

Plava Porodica je napisao/la:
BabOsim je napisao/la:
Bilo bi šteta da im nešto bude (nedaj bože) pred utakmicu Atletikom

Brkoo
Kontakt:

sri jan 31, 2018 6:59 pm

Jel nas klub dobio novac za tv prava, za ovu tekmu juniora, jer ce ga prenositi minimalno 8 tv kuca na 3 kontinenta(ovo je klub objavio). Kako to ide u juniorskoj ligi sampiona?
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LeBlue
Kontakt:

sri jan 31, 2018 7:02 pm

Ko je iz odbrane uputio loptu direkt njima kod prvog gola? Ako je Bogicevic onda je napravio dvije kardinalne greske, a to se kaznjava na ovom i vecem nivou. Isto tako lose su mi izgledali i Cubara i Osmankovic, ali otom potom. Nemoze se Cubara kritikovati jer je tek dosao iz Visocke Bosne a ovo je skroz drugi nivo. Kao sto je Adzem rekao, ok je izgubiti, ali nije ok ako nisi prisutan na utakmici. Mehremic dobar, Ramovic isto dobar pas, i raduje me Zeric. Zeric je fizicki ojacao, mislim da ce mu to dosta pomoci. Tesko je isto ocekivati isti nivo igre u drugom poluvremenu kad imas spore igrace naprijed Zeba, Kajkut i Zajmovic koji sebe nikako nije pronasao. Onaj prvi gol koji smo primili malo slican golu ili sansi protiv Radnika. Igraci stoje visoko a jos nonsalantno, a jak protivnik to kaznjava. Drugi gol Cubara nije konkretan u odbrani i dopusti igracu da mu se onako postavi. Treci gol losa koordinacija izmedju golmana i odbrane. Najnizi igrac skace po loptu a imas Cubara i Osmankovica. Ovo je prijateljska i neka se vidilo ko sta moze. Vodili smo na poluvremenu 2-1 protiv dobrog protivnika, i bez 2 dosta vazna igraca. Ja sam zadovoljan.
Zadnja izmjena: LeBlue, dana/u sri jan 31, 2018 7:06 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Brkoo
Kontakt:

sri jan 31, 2018 7:04 pm

Ko je Cutahija? :D
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

LARSSON
Kontakt:

sri jan 31, 2018 7:05 pm

Taj Cutahija baš loše odigrao

LeBlue
Kontakt:

Brkoo je napisao/la:
sri jan 31, 2018 7:04 pm
Ko je Cutahija? :D
Jbg izvini mislio sam Cubara, slicno brate

ChWilla
Kontakt:

zeba i kajkut znamo da danas ne mogu ni protiv viteza zajedno. ništa to novo nije niti se ima šta i probavati.
gradi željo boli te *****

black64
Kontakt:

sri jan 31, 2018 7:06 pm

kad se mehremic i zec uigraju to ce da bude dar mar

LeBlue
Kontakt:

sri jan 31, 2018 7:07 pm

ChWilla je napisao/la:
zeba i kajkut znamo da danas ne mogu ni protiv viteza zajedno. ništa to novo nije niti se ima šta i probavati.
Upravo tako, patnja protiv Goska, Viteza i slicnih ekipa. Kao dejavu.

azbaha
Kontakt:

sri jan 31, 2018 7:42 pm

Očigledno ni Adžem nije zadovoljan njihovim izdanjem

Veteran1965
Kontakt:

sri jan 31, 2018 7:44 pm

black64 je napisao/la:
sri jan 31, 2018 7:06 pm
kad se mehremic i zec uigraju to ce da bude dar mar
Još samo da se dogovore oko defanzive, i biće dobro.

Ne mogu ove utakmice biti mjerilo ničega. Nema takmičarskog naboja, u pola priprema, ko zna šta je trener rekao i tražio od njih. Ono što je sigurno, da je većina prvog poluvremena, uprkos svemu bila solidna, sa velikim izazovom u sredini, i sporosti centralnih bekova u odnosu na njihove špiceve. Uz to još i glupi i nerezonski pasovi, a možda su i zadnji vezni mogli malo bolje osigurati, nisam siguran. Meni se nekako čini da je falilo malo discipline u igri i u prvom, a drugo poluvrijeme da i ne spominjem. I ne zamjerajte ovom malom Čubari, njemu je ovo prva utakmica u karijeri na iole ozbiljom nivou. Znaš kad bi se onakav penal u prvoj federalnoj svirao? Malo mu treba da nadođe, mada nije neki poseban potencijal.
Raja spominje,i u pravu je kako god završi proljetni dio, na ljeto nas veliki remont i skoro nova ekipa čeka. Što zbog odlazaka i isticanja ugovora, a što zbog nekvaliteta za neke veće iskorake i ostvarenja.Mislim da će nam sigurno golman, dva stopera i špic za prvih 11 trebati. Veca bi trebao ići Graha možda produžiti, a Vojo takođe otići.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

mirzza
Kontakt:

sri jan 31, 2018 7:49 pm

LeBlue je napisao/la:
sri jan 31, 2018 7:02 pm
Ko je iz odbrane uputio loptu direkt njima kod prvog gola? Ako je Bogicevic onda je napravio dvije kardinalne greske, a to se kaznjava na ovom i vecem nivou. Isto tako lose su mi izgledali i Cubara i Osmankovic, ali otom potom. Nemoze se Cubara kritikovati jer je tek dosao iz Visocke Bosne a ovo je skroz drugi nivo. Kao sto je Adzem rekao, ok je izgubiti, ali nije ok ako nisi prisutan na utakmici. Mehremic dobar, Ramovic isto dobar pas, i raduje me Zeric. Zeric je fizicki ojacao, mislim da ce mu to dosta pomoci. Tesko je isto ocekivati isti nivo igre u drugom poluvremenu kad imas spore igrace naprijed Zeba, Kajkut i Zajmovic koji sebe nikako nije pronasao. Onaj prvi gol koji smo primili malo slican golu ili sansi protiv Radnika. Igraci stoje visoko a jos nonsalantno, a jak protivnik to kaznjava. Drugi gol Cubara nije konkretan u odbrani i dopusti igracu da mu se onako postavi. Treci gol losa koordinacija izmedju golmana i odbrane. Najnizi igrac skace po loptu a imas Cubara i Osmankovica. Ovo je prijateljska i neka se vidilo ko sta moze. Vodili smo na poluvremenu 2-1 protiv dobrog protivnika, i bez 2 dosta vazna igraca. Ja sam zadovoljan.
Loptu prodao najbolji stoper lige, naravno.
Mislio sam da ne može gore od Bogicevica ali je Zajmovic dokazao da može.
Veliki plus su Žera, Saban i Adi, dok Ćeman treba biti drugi golman. Bit će ovo dobro aBd kad se uigra.

kvalitet
Kontakt:

sri jan 31, 2018 7:51 pm

Govorio sam kad je tek došao, govorio sam u toku polusezone, govorio kad je završena polusezona, govorim i sad - Zajmović nije igrač za FK Željezničar. Sve vrijeme čekam da mi začepi usta, ali ništa. Uz to, nije više mlad igrač da ga trpimo. U napadu prednost ima Mujagić, na lijevom krilu Žerić, na desnom krilu svi ostali su bolji od njega. Nadam se da će nas napustiti na kraju sezone.

Vidjeti ovu polusezonu koliko može Kemo - ako ne može dovoljno, tražiti dalje. Ista stvar sa Ćubarom. Što se ostalih tiče, sve ste rekli.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

Grbavica
Kontakt:

sri jan 31, 2018 7:53 pm

Ja sam Zaima branio od kako je došo, ali ovo danas je gluho bilo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

storm_raider
Kontakt:

sri jan 31, 2018 7:54 pm

Pa ne moze, Bogicevic kada potrci prvo se stomak pomakne. On treba srediti prvo taj bojler ispred sebe, pa bi onda mogao nesto. Valjda mu dobro dodje kada cita knjigu da nasloni. Odlicno je odigrao jesen, ali nama treba bolji stoper.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava