Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 14, 2016 8:05 pm

Ima li gdje da se ovo fino vidi i čuje, inače nisam sklon da vjerujem klipovima jer je lahko se za*ebati čitajući sa usana, a evo da se i uvjerimo
phpBB [video]
イビチャ・オシム

Okolele
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:12 pm

Po meni juce je umjesto Sadikovica, Edis trebao ubaciti Beganovića u igru jer bi on svojm borbenoscu puno vise doprinio a samim tim bi i rasteretio Lendrića koji bi imao vise prilike prema naprijed..Onako Lendrić vec umoran morao nastaviti i da grize i da se bori za svaku loptu a uz to i da pokusava postici gol u cemu nije imao pomoc igraca iz veznog reda..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

LARSSONN
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:14 pm

ajde storme daj jedan bum :(

FKZ1921
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:15 pm

Mijenjajte temu ljudi...

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:15 pm

Hurmasica je napisao/la:Pa kako je trebao reagovati? Sasvim logična reakcija u tom momentu, sigurno je mislio da može još doprinijeti svojom igrom na terenu i iznervirao se. Bolje i ovo nego da šuti, barem vidimo da im je stalo. Ni prvi ni posljednji put da vidim igrača ovako da reaguje na izmjenu.
Edis je jucer zahvaljujuci ovoj izmjeni kod mnogih navijaca pao u ocima..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

FKZ1921
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:16 pm

Prekosutra je nova utakmica...

Ajzea
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:18 pm

Ma ne, vec se preslusavao lekciju iz Biologije koju bi danas trebao odgovarati.
Lendricu sam sinoc zamjerio jednu stvar, sto nije patosirao onog odvratnog golmana Slobode.

Znaci, jedva cekam sutrasnji press da vidim o cemu ce se govoriti, narocito zbog ovoga sto je Samir tu.
Cestitam nam na novom sponzoru, samo nastaviti..

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:20 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:Pa kako je trebao reagovati? Sasvim logična reakcija u tom momentu, sigurno je mislio da može još doprinijeti svojom igrom na terenu i iznervirao se. Bolje i ovo nego da šuti, barem vidimo da im je stalo. Ni prvi ni posljednji put da vidim igrača ovako da reaguje na izmjenu.
Fula je bila sa tom izmjenom i to stoji. Jbg, da smo dali neki gol svi bi ovdje pričali o genijalnom Edisu koji je napravio odličan potez. Ovo mu je ja mislim prva ozbiljna fula što se tiče izmjena i ne treba ga sada razapeti radi toga. Dobro je što je i stručni štab poslije utakmice priznao da su pogriješili sa tom izmjenom. Uostalom šta je bilo, bilo je čeka nas nova utakmica u subotu.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:20 pm

Ajzea je napisao/la:Ma ne, vec se preslusavao lekciju iz Biologije koju bi danas trebao odgovarati.
Lendricu sam sinoc zamjerio jednu stvar, sto nije patosirao onog odvratnog golmana Slobode.

Znaci, jedva cekam sutrasnji press da vidim o cemu ce se govoriti, narocito zbog ovoga sto je Samir tu.
Cestitam nam na novom sponzoru, samo nastaviti..
Mog'o bi Ligata neko "pametno" pitanje postaviti, nije vala odavno :ganja:

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:21 pm

Kad smo vec kod tog golmana skrivio je bar jedan indirekt zbog predugog drzanja lopte u rukama.. Sudija bilde je bio svjestan toga i nije zelio svirati..

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:22 pm

Hurmasica, odakle si kopirao ovo za sponzora?!

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:23 pm

Leon_Professional je napisao/la:Hurmasica, odakle si kopirao ovo za sponzora?!
http://sportavaz.ba/clanak/15634/fk-zel ... -logistics" onclick="window.open(this.href);return false;

PS. Sinan kopirao od Fene :)

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:26 pm

Hurmasica je napisao/la:
http://sportavaz.ba/clanak/15634/fk-zel ... -logistics" onclick="window.open(this.href);return false;

:palacgore: Gledam na zvanicnoj i vidim nema. Bit ce sutra raznih "zlih" pitanja Tucetu i Edisu, bit ce zanimljivo kako ce ih Edis skinuti s k.... :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:28 pm

Hurmasica je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
Fula je bila sa tom izmjenom i to stoji. Jbg, da smo dali neki gol svi bi ovdje pričali o genijalnom Edisu koji je napravio odličan potez. Ovo mu je ja mislim prva ozbiljna fula što se tiče izmjena i ne treba ga sada razapeti radi toga. Dobro je što je i stručni štab poslije utakmice priznao da su pogriješili sa tom izmjenom. Uostalom šta je bilo, bilo je čeka nas nova utakmica u subotu.
Ma nije nikakva greska uvodjenje Dade ali je svaki rezon bio da se mijenja Zahirovic.. Em nista do tad nije pokazao, em smo ganjali rezultat a Blagojevic je dosta ofanzivniji igrac od Zahirovica i jos je Jovan najzasluzniji i za nas gol.. Potez glup da ne moze biti gluplji.. Ljudski je grijesiti al ova greska je bila bas cudna.. Naravno da ne treba nikoga razapinjati al meni neke stvari iz sinosnje tekme ne izlaze iz glave..

diego1921
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:29 pm

Ma sve se moze okrenuti na nasu stranu ako kone i siroki kiksaju,pogotovo kone ce biti pod velikim pritiskom na derbiju,nadam se samo da cemo evropu izboriti,pa kako god :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:33 pm

Lendriću treba vise pomoci u narednim utakmicama..Covjek svaku utakmicu pretrci ko budala boreci se ali slabe pomoci ima od ostalih igraca..Ili mu kao ispomoc staviti borbenog Beganovica ili Đermanovića da navlaci igrace na sebe..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:34 pm

@Hadzijalagic, slažem se s tobom i vjeruj mi ja sam očekivao prije svega da će Edis nakon našeg gola povući izmjenu ali eto kada je već mijenjao mogao je npr zamijeniti Bekrića sa Dadom, ili Dženisa uvesti, Zahirović i Blagojević su svakako trebali ostati tu do kraja utakmice. Pokušali smo "nešto" sa onom izmjenom i to "nešto" nam nije uspjelo... idemo dalje :palacgore:

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:39 pm

Kjosevski-Siniša-Aco-Hodzurda-Kramaric----Zola-Dado-Stana-Dzenis-Tiago-Lendric.
Po meni najboljih prvih 11 za subotu u ovom trenutku,naravno na klupu ostaviti Sevilju i Jovana ako ne daj bože pu pu prigusti.Očekujem sigurnu pobjedu 2:0 ili 3:0.Ne bi valjalo primiti gol,da se malo poveća samopouzdanje kod Vece i štopera.Očekujem posjetu oko 5000,ne više,a ni manje.I dođite na Jug,naš brat nikad neće biti zaboravljen!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 14, 2016 8:50 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:

:palacgore: Gledam na zvanicnoj i vidim nema. Bit ce sutra raznih "zlih" pitanja Tucetu i Edisu, bit ce zanimljivo kako ce ih Edis skinuti s k.... :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
I treba biti pitanja jer je utakmicu izgubio on i jos kad zamjeni Blagojevica to je bio vrhunac gluposti.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 14, 2016 8:55 pm

Plava Porodica je napisao/la:Kjosevski-Siniša-Aco-Hodzurda-Kramaric----Zola-Dado-Stana-Dzenis-Tiago-Lendric.
Po meni najboljih prvih 11 za subotu u ovom trenutku,naravno na klupu ostaviti Sevilju i Jovana ako ne daj bože pu pu prigusti.Očekujem sigurnu pobjedu 2:0 ili 3:0.Ne bi valjalo primiti gol,da se malo poveća samopouzdanje kod Vece i štopera.Očekujem posjetu oko 5000,ne više,a ni manje.I dođite na Jug,naš brat nikad neće biti zaboravljen!
Jovan svakako ne moze igrati. Miroslav, Bogi, Hasanovic, Hodza i Began su pred suspenzijom, tj. 1 im fali. Vidjet cemo kako ce Edis to zamisliti, ali ne smijemo mnogo rizikovati.

P.S. MrRiccoli, to smo vec apsolvirali i to su priznali. Ostaje zal, jer u trenutku kad je Sloboda uzdrmana bila, izmjena je okrenula situaciju na terenu.
Zadnja izmjena: Leon_Professional, dana/u čet apr 14, 2016 8:57 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava