Ima li gdje da se ovo fino vidi i čuje, inače nisam sklon da vjerujem klipovima jer je lahko se za*ebati čitajući sa usana, a evo da se i uvjerimo
Edis je jucer zahvaljujuci ovoj izmjeni kod mnogih navijaca pao u ocima..Hurmasica je napisao/la:Pa kako je trebao reagovati? Sasvim logična reakcija u tom momentu, sigurno je mislio da može još doprinijeti svojom igrom na terenu i iznervirao se. Bolje i ovo nego da šuti, barem vidimo da im je stalo. Ni prvi ni posljednji put da vidim igrača ovako da reaguje na izmjenu.
Fula je bila sa tom izmjenom i to stoji. Jbg, da smo dali neki gol svi bi ovdje pričali o genijalnom Edisu koji je napravio odličan potez. Ovo mu je ja mislim prva ozbiljna fula što se tiče izmjena i ne treba ga sada razapeti radi toga. Dobro je što je i stručni štab poslije utakmice priznao da su pogriješili sa tom izmjenom. Uostalom šta je bilo, bilo je čeka nas nova utakmica u subotu.Hadzijalagic je napisao/la:Edis je jucer zahvaljujuci ovoj izmjeni kod mnogih navijaca pao u ocima..Hurmasica je napisao/la:Pa kako je trebao reagovati? Sasvim logična reakcija u tom momentu, sigurno je mislio da može još doprinijeti svojom igrom na terenu i iznervirao se. Bolje i ovo nego da šuti, barem vidimo da im je stalo. Ni prvi ni posljednji put da vidim igrača ovako da reaguje na izmjenu.
Mog'o bi Ligata neko "pametno" pitanje postaviti, nije vala odavnoAjzea je napisao/la:Ma ne, vec se preslusavao lekciju iz Biologije koju bi danas trebao odgovarati.
Lendricu sam sinoc zamjerio jednu stvar, sto nije patosirao onog odvratnog golmana Slobode.
Znaci, jedva cekam sutrasnji press da vidim o cemu ce se govoriti, narocito zbog ovoga sto je Samir tu.
Cestitam nam na novom sponzoru, samo nastaviti..
http://sportavaz.ba/clanak/15634/fk-zel ... -logistics" onclick="window.open(this.href);return false;Leon_Professional je napisao/la:Hurmasica, odakle si kopirao ovo za sponzora?!
Hurmasica je napisao/la:http://sportavaz.ba/clanak/15634/fk-zel ... -logistics" onclick="window.open(this.href);return false;Leon_Professional je napisao/la:Hurmasica, odakle si kopirao ovo za sponzora?!
PS. Sinan kopirao od Fene
Ma nije nikakva greska uvodjenje Dade ali je svaki rezon bio da se mijenja Zahirovic.. Em nista do tad nije pokazao, em smo ganjali rezultat a Blagojevic je dosta ofanzivniji igrac od Zahirovica i jos je Jovan najzasluzniji i za nas gol.. Potez glup da ne moze biti gluplji.. Ljudski je grijesiti al ova greska je bila bas cudna.. Naravno da ne treba nikoga razapinjati al meni neke stvari iz sinosnje tekme ne izlaze iz glave..Hurmasica je napisao/la:Fula je bila sa tom izmjenom i to stoji. Jbg, da smo dali neki gol svi bi ovdje pričali o genijalnom Edisu koji je napravio odličan potez. Ovo mu je ja mislim prva ozbiljna fula što se tiče izmjena i ne treba ga sada razapeti radi toga. Dobro je što je i stručni štab poslije utakmice priznao da su pogriješili sa tom izmjenom. Uostalom šta je bilo, bilo je čeka nas nova utakmica u subotu.Hadzijalagic je napisao/la:Edis je jucer zahvaljujuci ovoj izmjeni kod mnogih navijaca pao u ocima..Hurmasica je napisao/la:Pa kako je trebao reagovati? Sasvim logična reakcija u tom momentu, sigurno je mislio da može još doprinijeti svojom igrom na terenu i iznervirao se. Bolje i ovo nego da šuti, barem vidimo da im je stalo. Ni prvi ni posljednji put da vidim igrača ovako da reaguje na izmjenu.
I treba biti pitanja jer je utakmicu izgubio on i jos kad zamjeni Blagojevica to je bio vrhunac gluposti.Leon_Professional je napisao/la:Hurmasica je napisao/la:http://sportavaz.ba/clanak/15634/fk-zel ... -logistics" onclick="window.open(this.href);return false;Leon_Professional je napisao/la:Hurmasica, odakle si kopirao ovo za sponzora?!
PS. Sinan kopirao od FeneGledam na zvanicnoj i vidim nema. Bit ce sutra raznih "zlih" pitanja Tucetu i Edisu, bit ce zanimljivo kako ce ih Edis skinuti s k....
![]()
Jovan svakako ne moze igrati. Miroslav, Bogi, Hasanovic, Hodza i Began su pred suspenzijom, tj. 1 im fali. Vidjet cemo kako ce Edis to zamisliti, ali ne smijemo mnogo rizikovati.Plava Porodica je napisao/la:Kjosevski-Siniša-Aco-Hodzurda-Kramaric----Zola-Dado-Stana-Dzenis-Tiago-Lendric.
Po meni najboljih prvih 11 za subotu u ovom trenutku,naravno na klupu ostaviti Sevilju i Jovana ako ne daj bože pu pu prigusti.Očekujem sigurnu pobjedu 2:0 ili 3:0.Ne bi valjalo primiti gol,da se malo poveća samopouzdanje kod Vece i štopera.Očekujem posjetu oko 5000,ne više,a ni manje.I dođite na Jug,naš brat nikad neće biti zaboravljen!