Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ž'21
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 14, 2016 5:05 pm

cala je napisao/la:Onda se nemaju pravo zaliti da nisu imali ofanzivnih rjesenja na klupi kad su sami to odabrali. Nije racunao da ce morati ganjati rezultat i tu je podcijenio Slobodu. Greska i nadam se da ce nauciti nesto iz te greske.
Tačno, ali su priznali svoju grešku, nisu pokušali prebaciti to na nekog drugoga.

godrina
Kontakt:

čet apr 14, 2016 5:08 pm

mislilm da protiv travnika beganovic treba biti u prvoj postavi moze na mjesto blagojevica, tiago umjesto memije, stanic umjesto miroslava..
zola i zaha po poluvrijeme i hodzurda neka zamjeni bogicevica
valjda se mogu zabiti 2 gola na poluvremenu pa da vidimo sta je sa mailsonom, ja ne znam kakav je on na treningu nije valjda toliko los da ga nema ni u kakvim kombinacijama
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

Ajzea
Kontakt:

čet apr 14, 2016 5:11 pm

Dzenis ne moze igrati mjesto Jovana, ne izmisljajte momku pozicije kad se svakako pati i na poziciji desetke.
Neka igra napadača, ili neka ne igra nikako.

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 14, 2016 5:13 pm

Ajzea je napisao/la:Dzenis ne moze igrati mjesto Jovana, ne izmisljajte momku pozicije kad se svakako pati i na poziciji desetke.
Bas.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet apr 14, 2016 5:15 pm

Izgubili smo, to nije bio cilj. Ali u svakom zlu neko dobro. Sad vise nece biti price o nepobjedivosti, o tome da smo predobri/prelosi. Ova ekipa se uigrava, nedostaci dosad nisu prosli kaznjeno, jucer jesu. Moralo je nekad. Imamo jos 90 min. Ako su oni nama mogli zabiti 2, mozemo i mi njima. Sad ce nam biti lakse igrati psiholoski, jer smo se susreli s dvije nove situacije - ganjanjem rezultata i porazom. Da, postoje krivci za poraz, ali ako cemo pljuvati po njima onda nek se gonimo u 3 pm. Dio smo lijepe price i nemojte kritike pretvarati u pljuvanje. Ne valja vam to nikako.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Eisenbahner1921
Kontakt:

čet apr 14, 2016 5:17 pm

Novopečenom moderatoru Asharaku sretan rođendan uz želje da doživi puno Željinih pobjeda s nama i da položi sve u roku :D Nadam se da je cura ispunila obecanje :zeljeznicar1:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

shzna
Kontakt:

čet apr 14, 2016 5:20 pm

Haman godina.. MIRZA RAŠČIĆ!
1987

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet apr 14, 2016 5:46 pm

Tražeći po netu snimak utakmice naletim na ovo
phpBB [video]
イビチャ・オシム

Tryg
Kontakt:

čet apr 14, 2016 5:48 pm

ž'21 je napisao/la:
cala je napisao/la:A zasto nisu? Ne mogu nigdje da nadjem podatak jesu li bili povrijedjeni ili sta vec. Imaju pravo nastupa, to je sigurno.
Pa zato što je tako odlučeno. Da je Edis mislio da mogu pomoći, stavio bi ih barem na klupu. I realno, smatram da nije pogriješio jer Mailson i Halvadžić do sada nisu pokazali neki kvalitet niti bi mogli biti prevaga. Jedino što bi imali više ofanzivaca na klupi i to je sve.
Jeste pa onda dodju na press konferenciju i kazu nismo imali ofanzivnih igraca da izvrsimo trecu izmjenu. Nisam ja za to kriv, sta radi Beganovic onda tu, ma nisu mi jasni nikako.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 14, 2016 5:49 pm

Evo uplate idu i dalje dobro, svaka cast svima :pljesak: Bilo bi steta kad ne bi uzeli ligu, zato ne treba ocajavati, nego idemo podrzati jos jace, nek nam proradi inat. Protiv Travnika doci u sto vecem broju i nastaviti niz u Ligi, i ocekivati kikseve protivnika, mada mi bi mogli sami o sebi odlucivati. Evropa krooz ligu je vrlo vrlo dostizna, ako dobijemo Travnik, jer ja ocekujem kiks Sarajeva. Evropa se mora izboriti i zato hajmo svi skupa da zapnemo i da to ostvarimo. Sloboda prosla, nauciti nesto iz tog i izaci jos jaci. :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

ž'21
Kontakt:

čet apr 14, 2016 5:50 pm

Tryg je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
cala je napisao/la:A zasto nisu? Ne mogu nigdje da nadjem podatak jesu li bili povrijedjeni ili sta vec. Imaju pravo nastupa, to je sigurno.
Pa zato što je tako odlučeno. Da je Edis mislio da mogu pomoći, stavio bi ih barem na klupu. I realno, smatram da nije pogriješio jer Mailson i Halvadžić do sada nisu pokazali neki kvalitet niti bi mogli biti prevaga. Jedino što bi imali više ofanzivaca na klupi i to je sve.
Jeste pa onda dodju na press konferenciju i kazu nismo imali ofanzivnih igraca da izvrsimo trecu izmjenu. Nisam ja za to kriv, sta radi Beganovic onda tu, ma nisu mi jasni nikako.
Pa jbg greske se desavaju. Da su Lendric ili Bekric pogodili ono na pocetku druga bi prica bila. Dzenis je mogao jedino Lendrica zamijeniti a ko bi od vas izbacio njega? Ovaj poraz nam je trebao jer su se neki previse digli i poceli razmisljati o 16 0 0. Okrenuti se ligi jer od Kupa nema nista i to je to.

krajisnik87
Kontakt:

čet apr 14, 2016 5:54 pm

Protiv Slobode pod reflektorima u 19:30

Poslano sa mog GT-I8200N koristeći Tapatalk
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

sajo10
Kontakt:

čet apr 14, 2016 6:01 pm

ž'21 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:Dzenis ne moze igrati mjesto Jovana, ne izmisljajte momku pozicije kad se svakako pati i na poziciji desetke.
Bas.

Pa onda se ista logika moze nadovezati za Memiju. Zasto izmisljati toplu vodu i gurati ga u prvu postavu kad ocito da mi lijeve strane nemamo kad on igra tu. Memija je DESNIK BEK i tu je morao se vec gurati. Okej, moje misljenje. Sve dok je bio desni bek ima sam nadu da ce zaigrati u A-repci, da cemo napokon dobiti kvalitetnog desnog beka u A-repci ali od promjene pozicije to je sve manje i manje izgledljivo.

Btw. Slazem se za Dzenisa. To govorim nesto vise od godinu dana.

ChWilla
Kontakt:

čet apr 14, 2016 6:08 pm

treba vidjeti njega i m. stevanovića na desnoj strani. naročito ako ganjamo rezultat gore. mada on realno nije pravi sve od evrope bez obzira na poziciju...
gradi željo boli te *****

delinjo
Kontakt:

čet apr 14, 2016 6:10 pm

ChWilla je napisao/la:treba vidjeti njega i m. stevanovića na desnoj strani. naročito ako ganjamo rezultat gore. mada on realno nije pravi sve od evrope bez obzira na poziciju...
chwilla djaba mu izmisljas pozicije a znas i sam da on ne moze vise :D :D

bratu je slava trajala koji mjesec i to je to ccc
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

ChWilla
Kontakt:

čet apr 14, 2016 6:12 pm

pa i nije, prošlu sezonu je cijelu bio među glavnim igračima i tu se nema šta reći. u evropi protiv "pravih" je isto izgledao da pripada tamo.

Grbavica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 6:19 pm

Ja sanjam o lijevom krilu koje će smjeti krenuti 1 na 1 i biti uspješan ponekad i koji će krenuti okomito prema golu i šutirati iz okoline šesnaesterca. Mi takvog igrača nismo imali od Višće. Nešto kao Veselinović koji igra u Slobodi. Vidjeli ste, jednom ušao u sredinu sa lijeve strane, šutirao i pogodio stativu.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

čet apr 14, 2016 6:20 pm

pa dobro, i mi smo gol za pobjedu tamo postigli nakon takvog prodora i šuta memije.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

čet apr 14, 2016 6:20 pm

ž'21 je napisao/la:
Tryg je napisao/la:
ž'21 je napisao/la: Pa zato što je tako odlučeno. Da je Edis mislio da mogu pomoći, stavio bi ih barem na klupu. I realno, smatram da nije pogriješio jer Mailson i Halvadžić do sada nisu pokazali neki kvalitet niti bi mogli biti prevaga. Jedino što bi imali više ofanzivaca na klupi i to je sve.
Pa jbg greske se desavaju. Da su Lendric ili Bekric pogodili ono na pocetku druga bi prica bila. Dzenis je mogao jedino Lendrica zamijeniti a ko bi od vas izbacio njega? Ovaj poraz nam je trebao jer su se neki previse digli i poceli razmisljati o 16 0 0. Okrenuti se ligi jer od Kupa nema nista i to je to.

Otkud ti znas da od kupa nema nista, zasto Zeljo ne moze dati dva gola u tuzli

Sent from my C5303 using Tapatalk

Grbavica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 6:22 pm

ChWilla je napisao/la:pa dobro, i mi smo gol za pobjedu tamo postigli nakon takvog prodora i šuta memije.
Tako je. Volio bih da to češće pokušava, pogotovo u ovakvim utakmicama kao što je bila sinošnja.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.

Prijava