Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Rodom s mejtaša
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 14, 2016 3:03 pm

Ja sam samo bio zadovoljan kako smo odigrali protiv Širokog, sve ostale utakmice su pokazale brojne slabosti i to sam stidljivo par puta spomenuo ovdje jer nije momenat za neki veći kritički osvrt obzirom da je vladala euforija. Ko se i malo razumije u fudbal vidio je da je u našoj igri puno više lošeg nego dobrog. Međutim, objektivno gledajući nova je ekipa, novi trener, veliki zaostatak itd. nisam ni očekivao neke vrhunske predstave pa ni neko taktičko nadmudrivanje jer ni Edis nije od toga posla. Ono što sam ja očekivao je totalni fudbal, dakle non stop kretanje i s loptom i bez nje što se kaže. Nažalost, Edis možda to i želi, ali očito ovaj roster nije za toga. Meni od Edisa i njegovih igrača ne treba bolje od onoga kako smo pitare dobili sa lošijim kadrom od ovoga. Ja sam očekivao da će ono biti Edisov stil - ili kako je on rekao dovoljno je da imaš trojicu da znaju i osam da smetaju - za ovu ligu. Smeta mi brate mrljavost, bezidejnost, pogubljenost, glumljenje igrača itd. (čast izuzecima) a toga nam se baš nakupilo što se nisam nadao.
Jučer je samo došlo na naplatu ono što se vidjelo već odavno. Igra bez lopte vrlo vrlo loša, pogotovo na sredini. Nemamo igru, to je ono što boli, nije problem što ćemo ispasti iz kupa, pa nije problem ni ako ne odemo u Evropu jer realno šanse su nam ionako bile samo teoretske, ali mene je strah što nemamo nikakvu igru. Poslije Širokog sam mislio ovo je super, bit će sve bolje, tek se uigravaju, a ustvari je bilo sve gore. Patnja sa Veležom na teškom terenu, vrlo neubjedljivo protiv Mladosti, protiv Olimpica na mahove, katastrofa ovdje protiv Borca (slično ko sinoć samo što je Borac slabiji od Slobode), u BL igrali smo 10 minuta i onda stali, patnja protiv Drine većim djelom utakmice, provukli smo protiv Slobode (Veca bio igrač utakmice, a mi do njihovih 16 tri put došli i dali go). Dakle, teško mi je, ali uopšte nisam iznenađen što mi još teže pada.
Nama nešto fali i nadam se da će zaduženi skontati šta i to riješiti. Kako god završilo podrška Upravi, a ovo sve ostalo se da popraviti ili zamijeniti.

sergejevic

čet apr 14, 2016 3:04 pm

Morao je poraz doci, mozda je ovo za nas u losem trenutku, ali kada je to dobro izgubiti ? Desilo se, Sloboda dobila, idemo dalje. Pregledao sam opet i nisu bili toliko bolji, mislim da smo sami sebe pobjedili. Zao mi sto ne udje onaj sut Bekrica pred kraj utakmce, jos je imao samog Lendrica na lijevoj strani. Po meni je to najveci problem Samira, previse se ufurao u neku ulogu lidera ekipe i ne misli uopste na saigrace i tim u cjelini. Njegovo je da pravi sanse, da asistira i nekada zabije iz drugog plana. To je ono u cemu je najbolji, a on igra suprotnu rolu od toga. Mada poslije snimka i nije toliko kriminalan bio u odnosu na ostale, igrao je otprilike kao i ranije utakmice. Poklopilo se mnogo losih stvari, previse, ekipa u cjelinu totalno podbacili, i tesko da moze gore. Kao takvi smo izgubili "samo" 2-1. To treba da nas veseli. Siguran sam da cemo revans odigrati mnogo, mnogo bolje, a za sta ce to biti dovoljno vidjecemo. Ja sada vjerujem da ovo nije izgubljen "rat", bitka jeste, ali najvece pobjede dolaze poslije nekog poraza. Ovo ce biti veliki motiv nasim igracima, njima je krivo kao i nama, i nece dopustiti da ih neko jos jednom izlevati na isti nacin.

Prosla je utakmica, dosta smo napisali, bilo je stvarno pametnih komentara i osvrta na situaciju, a sada se treba okrenuti Travniku. Nasa velika prednost je sto smo kroz ligu dosli u poziciju da se borimo za Evropu i vise ne zavisimo od drugih u onoj mjeri kao ranije. Racunica je jasna, ako dobijemo svoje utakmice idemo u Evropu. Koliko je realno da sve dobijemo? Ne znam, ali isto tako je malo vjerovatno da Sarajevo i Siroki dobiju sve do kraja. Dakle, sanse imamo itekako i ne smijemo sada posustati. Kazu da su prepreke sve vece kako se priblizavas cilju, mi smo na dobrom putu, negdje se mora i zapeti, ali samo onaj koji nastavi dalje moze uspjeti. Imamo sjajnu pricu, najbolju posjetu, dobre igrace, odlicne ljude u upravi, dugogodisnji san postaje java i jedna losa utakmica nas ne smije zaustaviti. Protiv Travnika ponovo svi na Grbavicu, podrzati momke, ne dozvoliti da psovke budu glasnije od nase pjesme i aplauza. Uvijek ima onih koji psuju, neko je jednostavno takav, sigurno i oni vole ovaj klub, jer su zato i dosli na stadion, mozda ne mogu da se kontrolisu, ali ako njihovo psovanje bude glasnije od nase pjesme onda je problem u nama.

Ovo je nas klub, nasa prica, nasa ljubav i ako mi ne poguramo ekipu naprijed nece niko drugi. Ovo nije klub Bekrica, Lendrica, Kosorica, Zahirovica, Mulalica ili pak Misimovica, ovaj klub postoji stoljece i ako Bog da jos ce dugo postojati kada ne bude ovih pobrajnih tu, kada ne bude ni nas. Zeljo je veci od nas samih, mozda smo ljuti, mozda razocarani, ali to je prava ljubav.
"Dok drugi traze mane i seru sa druge strane..."

Hurmasica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 3:05 pm

Nego šta mislite da se na desno krilo gurne protiv Travnika Mailson ili Halvadžić, da Stevanovića odmorimo malo?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

dell21
Kontakt:

čet apr 14, 2016 3:07 pm

Hurmasica je napisao/la:Nego šta mislite da se na desno krilo gurne protiv Travnika Mailson ili Halvadžić, da Stevanovića odmorimo malo?
Stevanovic je juce dosta los bio vjerovatno je i umor uticao na to.
Ne bi bilo loše brazilca gurnuti i da mu se da prava prilika u ovoj utakmici a ne minute na kapaljku.

GoodisonPark
Kontakt:

čet apr 14, 2016 3:16 pm

ceze je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la: Zato umjesto da je navalio sinoć na Grbavici i iznenadio Musemića on je postavio šablonsku taktiku prema kojoj je Musemić i pripremio postavku na terenu, zato sada umjesto na Grbavici moraš napadati na Tušnju inače će finale ove godine ostati samo san.
Kad primiš gol nakon 80 sekundi svaki, ali bukvalno svaki plan koji si imao uoči utakmice pada u vodu. Ja sam očekivao baš mrtvu utakmicu, negledljivu, gdje nijedna ekipa neće htjeti napasti i vjerujem da bi tako nešto gledali da prvi gol nije poremetio sve.
Baš zato, to je očekivao i Musemić pojačao sredinu i zatvorio bokove a golovi iz prekida su došli više kao plod grešaka igrača nego postavke igre na terenu. Kada igraš šablonski to protivnički treneri brzo uvide i na taj način postavljaju igru, taktika je i dobra za kada igraš u gostima, čvrsto strpljivo ali na Grbavici nemaš šta čekati. Ako treba krenuti sa 2 špica ali presing je ključna stvar i bez obzira na fizičku spremu prvih 20 minuta možeš odigrati u žestokom ritmu, tjerati protivnika na greške na njihovoj polovini i na taj način ako dođeš do gola onda igraj čvrsto i na kontre kad se protivnik malo otvori.

Kad kažem navaliti znači napraviti presing na njihovoj polovini sa našom zadnjom linijom visoko do centra, narediti krilima da uđu unutra i sa 3-4 igrača ganjati njihovu zadnju liniju, milion stvari ali suština je ne igrati šablonski.
Željo samo Željo!!!

Bekrija majstore goodison je uz tebe!

Europa League - We are coming!

MrRiccoli
Kontakt:

čet apr 14, 2016 3:24 pm

Mi smo dva gola primili kao plod nasih gresaka, a ne jer smo nadigrani, ja zalim sto smo primili drugi gol jer sam sa 1:1 bio zadovoljan s obzirom kako smo igrali ali sta he tu je. Evidentan je i umor i evidentno je da Edis jednostavno nista ne mijenja nikakve rotacije, svaku utakmicu ista postava iste pozicije jedine su promjene one kad neko ima kartone. Meni se postavlja pitanje sto smo onda dovodili igrace da imamo sirinu na klupi kad igraje konstantno isti igraci

Sent from my C5303 using Tapatalk

nookey
Kontakt:

čet apr 14, 2016 3:26 pm

MrRiccoli je napisao/la:Mi smo dva gola primili kao plod nasih gresaka, a ne jer smo nadigrani, ja zalim sto smo primili drugi gol jer sam sa 1:1 bio zadovoljan s obzirom kako smo igrali ali sta he tu je. Evidentan je i umor i evidentno je da Edis jednostavno nista ne mijenja nikakve rotacije, svaku utakmicu ista postava iste pozicije jedine su promjene one kad neko ima kartone. Meni se postavlja pitanje sto smo onda dovodili igrace da imamo sirinu na klupi kad igraje konstantno isti igraci

pa zato brate što su povrijeđeni Đermanović i Tiago, Stana nema pravo nastupa, Zola bolestan...
Sa ova četiri to je druga priča ali jbg...

kontranogama
Kontakt:

čet apr 14, 2016 3:26 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Ja sam samo bio zadovoljan kako smo odigrali protiv Širokog, sve ostale utakmice su pokazale brojne slabosti i to sam stidljivo par puta spomenuo ovdje jer nije momenat za neki veći kritički osvrt obzirom da je vladala euforija. Ko se i malo razumije u fudbal vidio je da je u našoj igri puno više lošeg nego dobrog. Međutim, objektivno gledajući nova je ekipa, novi trener, veliki zaostatak itd. nisam ni očekivao neke vrhunske predstave pa ni neko taktičko nadmudrivanje jer ni Edis nije od toga posla. Ono što sam ja očekivao je totalni fudbal, dakle non stop kretanje i s loptom i bez nje što se kaže. Nažalost, Edis možda to i želi, ali očito ovaj roster nije za toga. Meni od Edisa i njegovih igrača ne treba bolje od onoga kako smo pitare dobili sa lošijim kadrom od ovoga. Ja sam očekivao da će ono biti Edisov stil - ili kako je on rekao dovoljno je da imaš trojicu da znaju i osam da smetaju - za ovu ligu. Smeta mi brate mrljavost, bezidejnost, pogubljenost, glumljenje igrača itd. (čast izuzecima) a toga nam se baš nakupilo što se nisam nadao.
Jučer je samo došlo na naplatu ono što se vidjelo već odavno. Igra bez lopte vrlo vrlo loša, pogotovo na sredini. Nemamo igru, to je ono što boli, nije problem što ćemo ispasti iz kupa, pa nije problem ni ako ne odemo u Evropu jer realno šanse su nam ionako bile samo teoretske, ali mene je strah što nemamo nikakvu igru. Poslije Širokog sam mislio ovo je super, bit će sve bolje, tek se uigravaju, a ustvari je bilo sve gore. Patnja sa Veležom na teškom terenu, vrlo neubjedljivo protiv Mladosti, protiv Olimpica na mahove, katastrofa ovdje protiv Borca (slično ko sinoć samo što je Borac slabiji od Slobode), u BL igrali smo 10 minuta i onda stali, patnja protiv Drine većim djelom utakmice, provukli smo protiv Slobode (Veca bio igrač utakmice, a mi do njihovih 16 tri put došli i dali go). Dakle, teško mi je, ali uopšte nisam iznenađen što mi još teže pada.
Nama nešto fali i nadam se da će zaduženi skontati šta i to riješiti. Kako god završilo podrška Upravi, a ovo sve ostalo se da popraviti ili zamijeniti.
Sa ovim se 100% slazem i sam sam poceo nesto ovako pisati pa vidjeh tvoj post. Na zalost sve tacno.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Jaozinho22

čet apr 14, 2016 3:32 pm

MrRiccoli je napisao/la:Mi smo dva gola primili kao plod nasih gresaka, a ne jer smo nadigrani, ja zalim sto smo primili drugi gol jer sam sa 1:1 bio zadovoljan s obzirom kako smo igrali ali sta he tu je. Evidentan je i umor i evidentno je da Edis jednostavno nista ne mijenja nikakve rotacije, svaku utakmicu ista postava iste pozicije jedine su promjene one kad neko ima kartone. Meni se postavlja pitanje sto smo onda dovodili igrace da imamo sirinu na klupi kad igraje konstantno isti igraci

To je to,sva suština. Ništa još nije gotovo :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Elegant
Kontakt:

čet apr 14, 2016 3:45 pm

Protiv Travnika dati priliku od pocetka Mailosonu, Tiagu, neka se rastrce pred derbi i revans kupa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

GoodisonPark
Kontakt:

čet apr 14, 2016 3:46 pm

Još na pripremama sam pisao da nam krila stoje ko prikovani uz aut liniju a onda tome dodaš i bekove koji su u takvoj postavci ofanzivno neupotrebljivi + štoperi dođemo do brojke od 6 igrača koji ne učestvuju "aktivno" u igri, znači ova 3 u sredini i 1 u napadu moraju izmisliti neku kreaciju ali ako niko od njih nije sposoban napraviti višak 1na1 tj. ako je kvalitetna ekipa protivnik onda dobiješ mrtvu igru od sinoć. Otkrivanje, promjena pozicija, kretanje bez lopte.. ali nema koristi pisati.. Edis je konstantno na pripremama govorio da mora imati i "B i C" varijantu. Samo neka izvuku pouke iz ovog poraza i idemo dalje.. Naša borba ovim nije završena, čak mislim da je tek sad počela. Pobjeda od 3:2 nas vodi u finale!

Sad protiv Travnika neka odmori igrače koji su u opasnosti od kartona, (može se i bez njih sastaviti respektabilna ekipa) jer na derbiju nam trebaju sve raspložive snage.. Idemo ponovo praviti niz, spustili smo se na zemlju i sad dobro znamo da moramo ginuti do kraja da obezbjedimo evropu i ispunimo cilj.
Željo samo Željo!!!

ceze
Kontakt:

čet apr 14, 2016 3:49 pm

GoodisonPark je napisao/la: Baš zato, to je očekivao i Musemić pojačao sredinu i zatvorio bokove a golovi iz prekida su došli više kao plod grešaka igrača nego postavke igre na terenu. Kada igraš šablonski to protivnički treneri brzo uvide i na taj način postavljaju igru, taktika je i dobra za kada igraš u gostima, čvrsto strpljivo ali na Grbavici nemaš šta čekati. Ako treba krenuti sa 2 špica ali presing je ključna stvar i bez obzira na fizičku spremu prvih 20 minuta možeš odigrati u žestokom ritmu, tjerati protivnika na greške na njihovoj polovini i na taj način ako dođeš do gola onda igraj čvrsto i na kontre kad se protivnik malo otvori.

Kad kažem navaliti znači napraviti presing na njihovoj polovini sa našom zadnjom linijom visoko do centra, narediti krilima da uđu unutra i sa 3-4 igrača ganjati njihovu zadnju liniju, milion stvari ali suština je ne igrati šablonski.
Ma imaju oni finu kontru, vidjelo se to jako dobro protiv Sarajeva, napasti ih tako je ravno samoubistvu. Još si imao Krpića koji je kud i kamo pokretljiviji od Ahmetovića, Zebu koji može sačuvati i poslati loptu. Ne mislim da je Mulalić toliko pogriješio, koliko je voda od prvog minuta krenula njima na mlin.

rodrigo87
Kontakt:

čet apr 14, 2016 3:54 pm

Subota, svi na JUG ! 16.4. ...

Elegant
Kontakt:

čet apr 14, 2016 3:55 pm

Strah me da sad ne zavlada panika, Edis mora da pruzi sasnu drugim igracima ova prva postava je umorna !

Protiv Travnika dati sansu brazilcima, Đermanovicu, ko ima dva zuta neka odmara da ne brinemo za derbi - Stevanovic je u opastnosti a jedan je od kljucnih igraca. Blagojevic, Bekric, Lendric umorni.

Tesko je sad bilo sta reci pred revans kupa, a odmah nakon toga dva derbia koja ce nam dati odgovor ima li europe ove godine !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

diego1921
Kontakt:

čet apr 14, 2016 3:55 pm

GoodisonPark je napisao/la:Još na pripremama sam pisao da nam krila stoje ko prikovani uz aut liniju a onda tome dodaš i bekove koji su u takvoj postavci ofanzivno neupotrebljivi + štoperi dođemo do brojke od 6 igrača koji ne učestvuju "aktivno" u igri, znači ova 3 u sredini i 1 u napadu moraju izmisliti neku kreaciju ali ako niko od njih nije sposoban napraviti višak 1na1 tj. ako je kvalitetna ekipa protivnik onda dobiješ mrtvu igru od sinoć. Otkrivanje, promjena pozicija, kretanje bez lopte.. ali nema koristi pisati.. Edis je konstantno na pripremama govorio da mora imati i "B i C" varijantu. Samo neka izvuku pouke iz ovog poraza i idemo dalje.. Naša borba ovim nije završena, čak mislim da je tek sad počela. Pobjeda od 3:2 nas vodi u finale!

Sad protiv Travnika neka odmori igrače koji su u opasnosti od kartona, (može se i bez njih sastaviti respektabilna ekipa) jer na derbiju nam trebaju sve raspložive snage.. Idemo ponovo praviti niz, spustili smo se na zemlju i sad dobro znamo da moramo ginuti do kraja da obezbjedimo evropu i ispunimo cilj.
Ovo si dobro primjetio,neshvatljivo mi je to da nasi vezni igraci ne ulaze unutra da igraju,tako bi stvarali visak a i bekovi bi imali vise prostora 1 na 1,zato smo juce imali par situacija kad dodje Sinisa do Miroslava i nabije je aut ili odigra pogresno,mora se na tome raditi,i moramo imati rezervni plan,dal da se formacija mjenja na 4-4-2 ili na 3-5-2,imamo takve igrace da mozemo igrati ove formacije,tu bi Bekric najvise ispastao,al klub je iznad svega..Nadam se da cemo sad vidjeti Halvadzica na desnoj strani,Mailsona na lijevoj,bar u 2 pol !!

Ajzea
Kontakt:

čet apr 14, 2016 3:58 pm

16.04.
Molim vas hajcajte raju da dođu, kako zbog Zelje tako i zbog našeg rahmetli brata !

Leon_Professional
Kontakt:

čet apr 14, 2016 3:59 pm

GoodisonPark je napisao/la:Još na pripremama sam pisao da nam krila stoje ko prikovani uz aut liniju a onda tome dodaš i bekove koji su u takvoj postavci ofanzivno neupotrebljivi + štoperi dođemo do brojke od 6 igrača koji ne učestvuju "aktivno" u igri, znači ova 3 u sredini i 1 u napadu moraju izmisliti neku kreaciju ali ako niko od njih nije sposoban napraviti višak 1na1 tj. ako je kvalitetna ekipa protivnik onda dobiješ mrtvu igru od sinoć. Otkrivanje, promjena pozicija, kretanje bez lopte.. ali nema koristi pisati.. Edis je konstantno na pripremama govorio da mora imati i "B i C" varijantu. Samo neka izvuku pouke iz ovog poraza i idemo dalje.. Naša borba ovim nije završena, čak mislim da je tek sad počela. Pobjeda od 3:2 nas vodi u finale!

Ne znam da li odmarati neke igrace, jer Liga je jako bitna nama za Evropu. Mislim da je prevelik rizik da se nesto kalkulise, dosli smo u tu situaciju da nam kup visi, i da nam ostaje sansa u ligi.

Slozio bi se sa tobom, a to sam i pisao prije da nam krila stoje siroko, da li je to zamisao Edisa ili sta vec. Mi imamo jako dobre i ofanzivne bekove, tako da krila mogu ulaziti u sredinu i praviti pometnju u odbrani. Tesko da ce neko nase krilo zabiti gol u ovakvoj postavci, jer oni samo ubacuju lopte u kazneni i to je to. Mislim da bi trebali s loptom ulaziti u sredinu i podusati nesto uraditi, takodjer i krizanja kada je lopta negdje na sredini. Govorio sam i prije da u Evropi na desnom krilu igraju ljevaci a na lijevom desnjaci, jer mnogo je lakse zabiti gol kad udjes u sredinu npr. sa desne strane i pucas lijevom.

Sad opet, to je neko moje misljenje, da li je do Edisa ili koga vec ne znam. Protiv Travnika moramo rijesiti tekmu sto prije, da ne ulazi nervoza u redove i da se ne dobiju neki glupi kartoni. Zao mi je Mailsona sto ne igra, jer mislio sam da bi mogao da svojom brzinom i prvim korakom pobjegne protivniku i da puca lijevom. Zasto njeg nema ni u 18 igraca to ne znam, ali decko nije dobio pravu priliku...

GoodisonPark
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:01 pm

ceze je napisao/la:
GoodisonPark je napisao/la: Baš zato, to je očekivao i Musemić pojačao sredinu i zatvorio bokove a golovi iz prekida su došli više kao plod grešaka igrača nego postavke igre na terenu. Kada igraš šablonski to protivnički treneri brzo uvide i na taj način postavljaju igru, taktika je i dobra za kada igraš u gostima, čvrsto strpljivo ali na Grbavici nemaš šta čekati. Ako treba krenuti sa 2 špica ali presing je ključna stvar i bez obzira na fizičku spremu prvih 20 minuta možeš odigrati u žestokom ritmu, tjerati protivnika na greške na njihovoj polovini i na taj način ako dođeš do gola onda igraj čvrsto i na kontre kad se protivnik malo otvori.

Ma imaju oni finu kontru, vidjelo se to jako dobro protiv Sarajeva, napasti ih tako je ravno samoubistvu. Još si imao Krpića koji je kud i kamo pokretljiviji od Ahmetovića, Zebu koji može sačuvati i poslati loptu. Ne mislim da je Mulalić toliko pogriješio, koliko je voda od prvog minuta krenula njima na mlin.
Kako ravno samoubistvu kad smo primili gol svakako u drugoj minuti, zar nije bolje napasti i totalno iznenaditi protivnika ili igrati igru za koju je i sam Musemić govorio da je uvijek ista? Vidio si protiv Olimpica 25 minuta pozicione igre i ništa... A zamalo i tad nismo dobili gol od Hebibovića. Na Grbavici se mora napadati, pritisak sa tribina i totalni presing u prvih 20 minuta = pogubljena zadnja linija protivnika i veliki broj grešaka. Mi sinoć ni jednu loptu nismo oduzeli na polovini protivnika već smo uvijek gradili napade od zadnje linije i ne ide pa ne ide..

"Krila" su također "vezni" igrači i njihovo je da aktivno učestvuju u igri, nema stajanja uz aut liniju, povuci igrača u sredinu pa otvori prostor za beka i to moraš raditi "100" puta na utakmici ako želiš da igra i vezni red liče na nešto.
Željo samo Željo!!!

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:06 pm

Svakako ce Dado igrati umjesto Blagojevica. Ja bih volio sastav : Kjosevski-Sinisa,Kosoric,Hodzurda,Kramaric-Zaha-Dado-Bekric,Stanic,Tiago i Lendric. Ne bi me cudilo da Zola pocne ili da u slucaju da ne mogne Tiago 90 minuta, da pocnemo sa Lendricem na krilu a Mujagic ili Djermanovic na spicu..

Hadzijalagic
Kontakt:

čet apr 14, 2016 4:12 pm

Sto svi Djenisa izostavljate?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.

Prijava