Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Velahalve
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet apr 14, 2016 12:04 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
pinki je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la: Ako Zrinjski bude prvak a Sloboda osvoji kup onda ide 4-ti.
A Sloboda dupla kruna isto?
finalista kup nikako ne moze u evropu... znaci da...
Sve su ovo razmišljanja sta bi bilo kada bi ispali iz kupa, i na koji način do Evrope, zato nam je jako bitna utakmica sa Travnikom kao i svaka naredna utakmica do kraja sezone, sigurno je da će nam na tom putu mnogi smetati, ali neće i ne smije nas poljuljati jedan poraz...

ceze
Kontakt:

čet apr 14, 2016 12:21 pm

Ja fakat ne znam jesam ja ovdje jedini kojem je Blagojević bio baš loš?
Čitam ove komentare i u većini slučajeva je on kao odigrao dobro, nezasluženo je izašao ili slično. Stvarno se ne slažem sa tim, daleko od toga da je glavni krivac, ali je odigrao najlošiju partiju od kako je u Želji. Meni je on drag igrač i vjerovatno jedini za kojeg nemamo pravu zamjenu, ali jučer je bio kriminalan i krivac za to što su se lopte nabijale i što su stoperi morali kreirati igru. Loš je bio, opisao sam u prošlom postu kako i zašto. Nemoj da vas zavara par prodora i to što je bio jak na lopti, džaba mu sve to kad glavni dio svog posla nije odradio.
Da li je trebao biti zamjenjen, vjerovatno ne, ali samo zato što nemamo igrača koji će ući umjesto njega. Ne možeš izvaditi ni Zahirovića pa riskirati da primiš još jedan gol. Koliko god i on loše odigrao, orijentisan je tako da igra igra prema nazad.

Ne bih se složio ni sa tim da je Musemić nadmudrio Edisa. Jeste on posložio svoju ekipu na jedan nevjerovatan način, ali jučer su mu se više stvari poklopile nego što je to bilo neko veliko nadmudrivanje. Mislim, izašao je kao pobjednik i treba mu čestitati na tome, ali u globalu je jučer Željo bio više loš nego što je Sloboda bila dobra.

pile87
Kontakt:

čet apr 14, 2016 12:22 pm

ceze je napisao/la:Ja fakat ne znam jesam ja ovdje jedini kojem je Blagojević bio baš loš?
Čitam ove komentare i u većini slučajeva je on kao odigrao dobro, nezasluženo je izašao ili slično. Stvarno se ne slažem sa tim, daleko od toga da je glavni krivac, ali je odigrao najlošiju partiju od kako je u Želji. Meni je on drag igrač i vjerovatno jedini za kojeg nemamo pravu zamjenu, ali jučer je bio kriminalan i krivac za to što su se lopte nabijale i što su stoperi morali kreirati igru. Loš je bio, opisao sam u prošlom postu kako i zašto. Nemoj da vas zavara par prodora i to što je bio jak na lopti, džaba mu sve to kad glavni dio svog posla nije odradio.
Da li je trebao biti zamjenjen, vjerovatno ne, ali samo zato što nemamo igrača koji će ući umjesto njega. Ne možeš izvaditi ni Zahirovića pa riskirati da primiš još jedan gol. Koliko god i on loše odigrao, orijentisan je tako da igra igra prema nazad.

Ne bih se složio ni sa tim da je Musemić nadmudrio Edisa. Jeste on posložio svoju ekipu na jedan nevjerovatan način, ali jučer su mu se više stvari poklopile nego što je to bilo neko veliko nadmudrivanje. Mislim, izašao je kao pobjednik i treba mu čestitati na tome, ali u globalu je jučer Željo bio više loš nego što je Sloboda bila dobra.
Jedino sto je dobro, tesko cemo ponoviti ovako losu igru.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Model1964

čet apr 14, 2016 12:29 pm

Pile varas sr uvjek moze gore.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

nikson
Kontakt:

čet apr 14, 2016 12:30 pm

Probudim se mahmuran, los, nikakav, praznog dzepa a jos praznije se osjecam. Ne zbog izgubljene utakmice, desava se, fudbal je to...izgubili smo tamo gdje smo trebali dobiti ( Stevanovici i prekidi) al smo izgubili od ekipe koja je 2 god zajedno, a mi 10 utakmica - razlika je..
Uglavnom da ne duzim nije jedan poraz razlog za nekakve smjene, za psovanje, za bojkot Edisa u kojeg se kunemo mjesecima, za objavljivanje toga da je Lendric u argeliniju a on jedini gine na terenu od prve do zadnje min ( a vjerujte ako vec moramo birat bolje argelini po danu neg hacienda po noci, a citave garniture igraca su nam visilew tamo i opijale se)

NAJBITNIJE OD SVEGA, NEMOJMO SEBI BITI DUSMANI, IMAMO IH DOVOLJNO, POKUSAVAJU DA NAS GAZE SA SVIH STRANA, SAD SE TREBAMO IZDICI IZNAD SVEGA, NAFURATI LJUDE PROTIV TRAVNIKA, DOCI NA UTAKMICU I NAVIJATI KAO NIKAD!!

Ponosan sam sto sam manijak, ponosan sam sto navijam za Zelju pa i kad je los, i bolje navijati za najlosijeg Zelju i bodriti ga, nego pratit bilo kakve sampione svemira, vjestacki stvorene!

Volim te Zeljo!
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Model1964

čet apr 14, 2016 12:34 pm

Kljuc je bekrija. Mora smrsati i promjeniti nacin igre. Ako ne,cao. U modernom fudbalu niko se ne ceka. Ili jesi ili nisi.
Nije on doveden da loni drinu i slaviju nego da rszigrava druge.

Plavi orkestar
Kontakt:

čet apr 14, 2016 12:38 pm

Poslije prespavane noci i sad sa mahmurnom glavom kazem dobro je sve ovo.Svi volimo Zelju i teško nam padne poraz i u tom afektu jedino što mozemo je da trazimo krivce i kritikujemo i to je normalan gest navijaca.Nije normalno a ni lijepo da se našim igracima,štabu,upravi itd psuje i da se oni vrijedjaju ni ovdje a pogotovo ne sa tribina.Ja ovim putem molim sve da to nikada ne rade a da one,koji su skloni takvim stvarima,na lijep i kulturan nacin opomenemo i ukazemo da to nije lijepo i da to ne prilici Zelji a mi svi skupa cinimo Zelju i dajemo sliku Zelje.Ništa još nije izgubljeno.Cilj je Evropa i ona je dostizna a sve je u našim rukama.Uprava odlicno radi svoj posao,podrška navijaca je uvjek tu i sve je sad do strucnog štaba i igraca.Oni ce svojim igrama i ponašanjem u slijedecim utakmicama reci gdje nam je mjesto.Oni ce pokazati koliko znaju,mogu i umiju.Krajnji rezultat ce pokazati i koliko vrijede.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Ajzea
Kontakt:

čet apr 14, 2016 12:42 pm

Molim igrače da kolektivno odu kod Lendrića na časove iz predmeta Kako poginuti za naš klub u svakoj utakmici.

Okolele
Kontakt:

čet apr 14, 2016 12:43 pm

Ajzea je napisao/la:Molim igrače da kolektivno odu kod Lendrića na časove iz predmeta Kako poginuti za naš klub u svakoj utakmici.
Potpisujem
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

ChWilla
Kontakt:

čet apr 14, 2016 12:46 pm

ili bar za sebe i svoju buduću karijeru.
gradi željo boli te *****

Format
Kontakt:

čet apr 14, 2016 12:51 pm

Lendric je profesionalac,igra samo kako i treba da se igra,hoce da uradi nesto u karijeri jer vrijedi momak dok je nekima dosta i uhvatili se picke i nargile i to je to

pile87
Kontakt:

čet apr 14, 2016 12:54 pm

Model1964 je napisao/la:Pile varas sr uvjek moze gore.
Ma tesko poremetio je sve rani gol, to ce ti potvrditi svako ko se bavio fudbalom, po meni sloboda ima veliku prednost ali nije sve gotovo ima i druga utakmica a mi smo Zeljo.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Plava Porodica
Kontakt:

čet apr 14, 2016 12:56 pm

HAJDE DAMIRE MOŽEŠ!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

čet apr 14, 2016 1:02 pm

Format je napisao/la:Lendric je profesionalac,igra samo kako i treba da se igra,hoce da uradi nesto u karijeri jer vrijedi momak dok je nekima dosta i uhvatili se picke i nargile i to je to
kod nas jeste, ali šta je radio da dospije sada kod nas...naravno, bolje ikad nego nikad, ali mnogi nikad ne skontaju.
gradi željo boli te *****

za_zivot_cijeli
Kontakt:

čet apr 14, 2016 1:05 pm

kada ne mozes ili ne znas adekvatno odgovoriti na takticke prednosti koje ima protivnik onda cijela ekipa izgleda lose. Musemic je postavio taktiku u kojoj je odsjekao Blagojevica i Bekrica i tu smo izgubili na prenosu lopte izmedju linija, poceli smo sa ispucavanjem, oni su vrsili konstantan presing na ostatak nase ekipe, uz sve to smo rano primili pogodak i rezultat smo vidjeli na kraju.
nema tu puno mudrosti.

mogli smo odgovoriti nekim taktickim rokadama u kojima bi pojacali sredinu na racun desne strane koja nam je bila neprimjetna, vecom trkom na terenu.... nista od toga nismo uradili.

moramo se sabrati i zbiti redovove na svim poljima i nastaviti dalje uz odredjene pouke.
jos uvijek nista nije izgubljeno. rezultatski zaostatak je nadoknadiv i imamo sansu da se u narednih 90 minuta izvadimo.

protiv Travnika moramo odigrati maksimalno, bez kalkulacija kako i tu ne bi usrali motku.

jedan poraz ne znaci nista iako nam je znatno otezao put kojim zelimo ici.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

FKZ1921
Kontakt:

čet apr 14, 2016 1:10 pm

Sinoćnja utakmica nam je u ovom momentu potpuno nebitna. Vezano za nju,ništa se promjeniti ne može. Treba je zaboraviti i razmišljati samo o narednoj,protiv Travnika u subotu. Sad je samo i isključivo ta utakmica bitna.
Ni derbi,ni revanš,niti bilo koja druga...
Nije to floskula. Glave dobivaju i gube utakmice.
Glave naših sinoć nisu bile dobre. Možda i zbog toga što nisu posložili prioritete i nisu se uspjeli fokusirati...To struka mora znati i mora riješiti.
Travnik je ispit za sve u klubu i oko kluba. Naravno i za nas navijače.

Model1964

čet apr 14, 2016 1:14 pm

Previse mi gladimo i tetosimo igrace. Nisam za psovanjd i vrijedanje ali stariji se sjecaju kako se je Škori zvizdalo kada se je zajebavo. Svabo ga ko sposlom zamjeni.
Nema nedodirljivih. Hos nes, Banglades

Ajzea
Kontakt:

čet apr 14, 2016 1:19 pm

Nadam se da se igrači razlikuju od navijača, te da su u stanju fokusirati se na utakmicu koja slijedi. Ja ne mogu prestati misliti, koliko god se trudio, a ovu utakmicu moramo ozbiljno shvatiti kao da nam zivot ovisi o njoj. Kako igrači, tako i stručni štab te navijači, za koje se najiskrenije nadam da neće razočarati jer posjeta ne smije pasti značajno. Inače, dokazat ćemo igračima da smo tu samo kada ide, ne smijemo im okrenuti leđa jer smo svi, kao i oni, bili svjesni koliko tezak zadatak je pred njima.

nookey
Kontakt:

čet apr 14, 2016 1:20 pm

evo hajmo s druge strane, šta je Sloboda odigrala?
Presing ok, igra? Nabijali loptu na onog pitara u prvom, uveo Ahmetovića u drugom i nastavio.
Golovi? Iz prekida. Eto hajmo mi svoje pljuvati a oni su odigrali maestralno... Jesu ali malo sutra, moglo je otići i na drugu stranu kao naša tekma protiv Širokog. Da je Lendrić dao za 1-1 uvalili bi im još dva, ovako nije išlo i to je to...
Zašto? Zato što smo u pet deka, odlučuju gluposti, sitnice koje su otišle na njihovu stranu i to je to...
Ne treba sad protjerati sve igrače koje smo kovali u zvijezde do sinoć... Ovo se isto može ponoviti i u srijedu ali na našu stranu i onda bi bili Barsa, razmišljali o grunim fazama itd... Fali ovoj ligi još kvaliteta i to pokazuju ove tekme... Sve je to tu negdje, zato će iduća sezona biti još jača...

pile87
Kontakt:

čet apr 14, 2016 1:21 pm

Model1964 je napisao/la:Previse mi gladimo i tetosimo igrace. Nisam za psovanjd i vrijedanje ali stariji se sjecaju kako se je Škori zvizdalo kada se je zajebavo. Svabo ga ko sposlom zamjeni.
Nema nedodirljivih. Hos nes, Banglades
Ma nije tako drug, imali smo odlican niz pobjeda nekad se mora i zijaniti to je fudbal. Vec se treba okrenuti iducem protivniku i spremiti se ako sebi zelimo dobro. Ja vjerujem u ove igrace i ekipu u ovom trenutku mi velicinu moramo pokazati u podrsci nikako sa nekim primjedbama.
Najbitnija stvar je izboriti evropu po nas iduce sezone ce sve biti na vecem nivou od sadasnjeg pocevsi od igraca do kluba a vjerujem da cemo mi navijaci pratiti taj trend.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava