Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

DR.HOUSE
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2016 9:57 am

FKZ1921 je napisao/la:Šef je tražio mrežu na pomoćnom da se treninzi ne mogu gledati...
kako mislis da raja ne mogu doci da gledaju e to mi se ne svida nikako ,ali eto i u tom niko nista ne pita mene ... :palacdole: :palacdole:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Mirek11
Kontakt:

čet jun 16, 2016 9:59 am

ChWilla je napisao/la:a kako husić izgleda, o njemu niko ništa? zaboravili da je i on doveden a da nije još igrao...
Jucer su bile teske teme ovdje pa nisam htio pisati, izgubio bih se u masi.
Bio sam na treningu i prema mom skromno misljenju i poznavanju fudbala ( ako nista treniralo se par godina u omladinskom pogonu i pratim Želju redovno :rofl: =), Husić će biti pojačanje na lijevom beku i vjerujem prvi izbor. Jak, poprilicno brz, eksplozivan, spremno izgleda, za beka dobar sa loptom, vidi se da ima iskustva.
Pored njega od novih koje nisam gledao i na prvu. najvise me dojmio Secerovic. Kao i Husic spremno izgleda, jak, puno trci u oba pravca, otvara se i trazi loptu. Tu je i Radinovic, kod njih se vidi zelja da se dokazu a mislim da imaju mjesta za prvih 11 ali sve zavisi u kojoj formaciji budemo igrali.
Kod Pozdera i spanca, barem ja nisam vidio tu eksplozivnost, Pozder ima dobar sut a spanac sa loptom dobar. Ne bi mogao nesto vise reci.
Ono sto mi se ucinilo, ne mora biti da sam u pravu ali mi se nije svidjelo kod Memije i S.Stevanovica, djelovali su nekako bezvoljno ili je mozda umor u pitanju. Ali dobro tek su pocele pripreme i ja nisam relavantan, samo na glas iznosim licno misljenje.
Trening dosta sadrzajan, u pauzam vjezbi sa loptom se radi sa kondicionim trenerom :rofl: , treneri prate sve, objasnjavaju vise puta a vode racuna i mladim igracima ( npr. Zericu par puta Kostic prilazi objasnjava, gura da igra. Mali zna lopte ali vidi se da je u nekom grcu, sta li. Ali vjerujem dok se privikne na rad sa novim trenerom i prvi tim da ce se moci ozbiljnije racunati na njega.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

storm_raider
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:04 am

DR.HOUSE je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Šef je tražio mrežu na pomoćnom da se treninzi ne mogu gledati...
kako mislis da raja ne mogu doci da gledaju e to mi se ne svida nikako ,ali eto i u tom niko nista ne pita mene ... :palacdole: :palacdole:
Bice i treninga koji ce biti otvoreni, ali ne jos.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

čet jun 16, 2016 10:06 am

Kako je krenuo zabranice nam i na utakmice da dolazimo.. Ima onih penzionera koji citav zivot dolaze na treninge i kojima je to neki gust.. Jel obrazlozio taj svoj zahtijev?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Elegant
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:08 am

Dzeko ostaje u Romi. :(
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

cikazubo
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:08 am

Pa sta ako je penzionerima gust da dolaze, radi necijeg gusta necemo prihvatiti profesionalizam ? U svim evropski klubovima se tako radi, imas treninge koji su otvoreni i treninge koji su potpuno zatvoreni za javnost..

exbabilon
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:13 am

A ne treba vala ni pretjerivat. Zatvori treninge pred neke vazne utakmice, kad razradjujes taktiku i slicno, on nama zatvara treninge cetvrti dan priprema...

Elegant
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:13 am

Mi nemamo ni U od uslova za prfesionalan rad, nema dvadest metara od terena cesta, prometna, prolazi kako ko hoce - kad god hoce. Dok nije dosao Kostic nismo znali za ovu opremu sto je narucio i sto dolazi lagano, tako da me ne cudi sto hoce da "sakrije" trening.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Administrator
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:14 am

Cuj da obrazlozis zatvaranje treninga. Kome, cemu? Malo smo se umislili previse.
Željezničar ante portas !

storm_raider
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:15 am

Ja koliko znam u iokle ozbiljnijim ligama tako je vec 20 i vise godina, nas je problem sto smo navikli na mahalu.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:15 am

Moje osnovno ljudsko pravo je da gledam treninge :mrgreen: , pogotovo kada su ove pauze.. Ne znam sto mu smeta dvadesetak ljudi koji, manje vise, u tisini prate treninge..

mula
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:16 am

Od dovedenih igraca najjbolje se pokazuje Husic, ovo ostalo tu i tamo, niti sam zadovoljan niti nezadovoljan, nekako mi isto.
Da se prijetiti da će se morati pojačati lijeva strana za jos jednog igraca, stoperska pozicija i Bgm mozda smijesno zvuci ali i sredina.
Ne znam koja je formacija u glavi Kostica, da li će to biti sa dva spica, ali ako bude formacija od proslih sezona sigurno je da će i u sredini faliti ona 10tka.
Naravno ne moze se uvidjeti situacija nakon dva odradena treninga, ali ono sto sam do sada kao laik mogao primjetit, nema onog igraca koji uzme loptu i visak napravi.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Blueworld21
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:17 am

Hocemo trenera koji plače i kupi mrve sa stola nazad!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:18 am

mula je napisao/la:Od dovedenih igraca najjbolje se pokazuje Husic, ovo ostalo tu i tamo, niti sam zadovoljan niti nezadovoljan, nekako mi isto.
Da se prijetiti da će se morati pojačati lijeva strana za jos jednog igraca, stoperska pozicija i Bgm mozda smijesno zvuci ali i sredina.
Ne znam koja je formacija u glavi Kostica, da li će to biti sa dva spica, ali ako bude formacija od proslih sezona sigurno je da će i u sredini faliti ona 10tka.
Naravno ne moze se uvidjeti situacija nakon dva odradena treninga, ali ono sto sam do sada kao laik mogao primjetit, nema onog igraca koji uzme loptu i visak napravi.
Po meni je dobar i Secerovic na osnovu ovih par treninga..

mula
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:19 am

Blueworld21 je napisao/la:Hocemo trenera koji plače i kupi mrve sa stola nazad!
I koji pobijedi Sarajeva dva puta u sezoni
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:21 am

Haj dobro ako ih ometamo.. Trebali su ranije reci da su navijaci koji citav zivot prate klub smetnja i da se igraci ne mogu usredotociti i opustiti radi Fate i manje grupe Zeljinih bolesnika..

Blueworld21
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:25 am

mula je napisao/la:
Blueworld21 je napisao/la:Hocemo trenera koji plače i kupi mrve sa stola nazad!
I koji pobijedi Sarajeva dva puta u sezoni
Sad bi potpisao da bilo koji trener ima statistiku kao Amar u derbijima i da u trofejima bježi toliko da se svi trebaju dobro napet da to stignu. Svaka njemu čast na dvije pobjede ali sad bi ja potpisao da svake godine uzimamo titulu a da ne dobijemo derbi nikad. Ta njegova statistika osim moralne satisfakcije u rezultatskom smislu nam ništa nije značila.

DR.HOUSE
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:25 am

ma nek zatvore sve da ne mozemo nista gledati mozda im bude lakse duse drage
🫡🫡

Hadzijalagic
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:27 am

DR.HOUSE je napisao/la:ma nek zatvore sve da ne mozemo nista gledati mozda im bude lakse duse drage
Ma to Kostic da ne ureknemo igrace hvaleci ih na treninzima.. Nismo govorili masala kad neko odradi dobar potez pa igraci padali u formi :mrgreen:

DR.HOUSE
Kontakt:

čet jun 16, 2016 10:29 am

Hadzijalagic je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:ma nek zatvore sve da ne mozemo nista gledati mozda im bude lakse duse drage
Ma to Kostic da ne ureknemo igrace hvaleci ih na treninzima.. Nismo govorili masala kad neko odradi dobar potez pa igraci padaju u formi :mrgreen:
ma naravno to je to dode deset ljudi koji dolaze ja mislim od 1980 ,fata i par momaka valja tu rulju sprijeciti ....
🫡🫡

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava