ChWilla je napisao/la:a kako husić izgleda, o njemu niko ništa? zaboravili da je i on doveden a da nije još igrao...
Jucer su bile teske teme ovdje pa nisam htio pisati, izgubio bih se u masi.
Bio sam na treningu i prema mom skromno misljenju i poznavanju fudbala ( ako nista treniralo se par godina u omladinskom pogonu i pratim Želju redovno

=), Husić će biti pojačanje na lijevom beku i vjerujem prvi izbor. Jak, poprilicno brz, eksplozivan, spremno izgleda, za beka dobar sa loptom, vidi se da ima iskustva.
Pored njega od novih koje nisam gledao i na prvu. najvise me dojmio Secerovic. Kao i Husic spremno izgleda, jak, puno trci u oba pravca, otvara se i trazi loptu. Tu je i Radinovic, kod njih se vidi zelja da se dokazu a mislim da imaju mjesta za prvih 11 ali sve zavisi u kojoj formaciji budemo igrali.
Kod Pozdera i spanca, barem ja nisam vidio tu eksplozivnost, Pozder ima dobar sut a spanac sa loptom dobar. Ne bi mogao nesto vise reci.
Ono sto mi se ucinilo, ne mora biti da sam u pravu ali mi se nije svidjelo kod Memije i S.Stevanovica, djelovali su nekako bezvoljno ili je mozda umor u pitanju. Ali dobro tek su pocele pripreme i ja nisam relavantan, samo na glas iznosim licno misljenje.
Trening dosta sadrzajan, u pauzam vjezbi sa loptom se radi sa kondicionim trenerom

, treneri prate sve, objasnjavaju vise puta a vode racuna i mladim igracima ( npr. Zericu par puta Kostic prilazi objasnjava, gura da igra. Mali zna lopte ali vidi se da je u nekom grcu, sta li. Ali vjerujem dok se privikne na rad sa novim trenerom i prvi tim da ce se moci ozbiljnije racunati na njega.