Ali tu nije problem sistema, nego para. Nije niko pustio Santosa i Hodzica sto je mislio da ne valjaju, nego nismo imali para da platimo njihove papire. Me moli niko Boga da se proda Al Jaber zato sto mislimo da cemo nekog time prevariti, nego zato sto nemamo para...fanaticZeljin je napisao/la: ↑ned jul 28, 2024 1:48 pmSistem , sistem , sistem. Nas problem je sto iz prelazog roks do prelaznog roka odlaze najbolji igrači , da si imao pare i sistem pa zadrzao Hodzica , Santosa , pa onda dodas njima jos dva iste kvalitete , evo Al Jabera i Boljevica , i tako napravis ekipu i ne uzimam po 10 novih igraca svaki prelazni rok . Kad smo mi zadnji put našem najboljem igraču produzili ugovor ??? Eto nek mi samo to neko odgovori .
@Nezalaganje vjeruj da nema ni blizu para da bi se napravilo to sto ti pricas. Jos uvijek se vraćaju stari dugovi. Jos uvijek se placa Zec. Plate igracima sve vece, a kvalitet isti ili losiji. Svi troškovi rastu. Kada se jednom u 10godina digne cijena karte, drama. Prihoda sve vise, ali pare vrijede sve manje. Svake godine nam treba sve vise i vise para da bar ostanemo na istom...jedini sto se slažem sa tobom je konstatacija da je raja dosta kriva tome. I kad se počne praviti sistem, raja je samo nacelno za, a ustvari raja samo trazi instant rezultate, i onda vremenom samo trosimo jednu po jednu garnituru ljudi sve dok ne dodje neka koja obeca svega, sve kate baci na pokusaj osvajanja titule i kad to ne uspije (a cesto i kad uspije) kasno skontamo da nas je taj pokusaj kostao 6-7-8 godina gradnje ja sistema. I hajdemo opet sve iz početka