Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 15, 2016 10:16 pm

Neandertalac je napisao/la:
cala je napisao/la:
Krips je napisao/la:Čuo sam i da na njega ne računa Kostić.
E jebi ga, ispade Kostic ne racuna na pola ekipe i opet cemo promijeniti 7,8 prvotimaca.
Malo Kostic, malo visoka primanja i pokusaj smanjenja, malo promasaji, mozda i koja prodaja.

Nije ba poenta da nama treba Sd bas po cijenu zivota, nego nam sada tu funkciju vrse, kako ja ono kazem, FM igraci.
Nikad Izvini@ Vidim znas sta je i kako je. Menager strasni, savjetodavac. A Zubanu skoro pa zatvorena vrata.
A sta je problem sto su Zubanu pa skoro zatvorena vrata. Zuban je fino zaradio od svakog posla sa nama jel tako pa pustili su ga da udje ko u obadaniste i da potpise od igraca sta hoce.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Leon_Professional
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:18 pm

Jaozinho22 je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
LARS1921 je napisao/la:Jesi čuo šta za Spahića? Treba nam jedan u odbrani
Zar nisi znao da je Dejo otputovao u Dojčland da porazgovaraju?!
:lol:
Mene i @Leona za SD kad nam se već klub igra FM-a nek ima stručnjake u tom polju. Predočit ćemo sav potreban materijal i usout je @Leon tražio neku ukrajinku niskog morala,o tom ne znam puno,njega pitajte. :kafa:
@shzna će Kosti biti stručni savjetnik za taktiku a @delinjo i :Plava Porodica su još uvijek regeni :DD:
:rofl: :rofl: :rofl:
Ja zaduzen za Balkan, a @Jaozinho za Afriku i Ameriku. Nema talova i guranja nekih poznanika, samo suhi kvalitet.
Snosimo sve moguce posljedice ako fulamo s igracima. Ne mora ukrajinka moze i ruskinja, da ne budemo sad cjepidlacni. :kafa:

Jaozinho22

sri jun 15, 2016 10:22 pm

Iskreno se nadam da ce svaki novi mladi igrač iz našeg pogona potpisivati ugovore bez nekih yebenih klauzula od 140k i ostalog....Ako hoćeš klauzulu od 500 pa do milion al evra :kafa: I bujrum odmah nek te vodi i Kozara szo se mene tice. Onaj koji hoće neke klauzule,prvo mu agenta protjerat i zabranit pristup Grbavici onda njega zlostavljati treninzima i držat na tribinama. JEDINI PRAVI PUT za ovu djecurliju.
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Neandertalac

sri jun 15, 2016 10:23 pm

pile87 je napisao/la:
cala je napisao/la: E jebi ga, ispade Kostic ne racuna na pola ekipe i opet cemo promijeniti 7,8 prvotimaca.
Malo Kostic, malo visoka primanja i pokusaj smanjenja, malo promasaji, mozda i koja prodaja.

Nije ba poenta da nama treba Sd bas po cijenu zivota, nego nam sada tu funkciju vrse, kako ja ono kazem, FM igraci.
Nikad Izvini@ Vidim znas sta je i kako je. Menager strasni, savjetodavac. A Zubanu skoro pa zatvorena vrata.
A sta je problem sto su Zubanu pa skoro zatvorena vrata. Zuban je fino zaradio od svakog posla sa nama jel tako pa pustili su ga da udje ko u obadaniste i da potpise od igraca sta hoce.
Ko kaze da je problem?
A valjao nam je, itekako. Znas sigurno o cemu pricam.
Ali eto, nije podoban...
Željeznicar za život cijeli!

Plava Porodica
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:27 pm

E kada ovako bace kosku i pobjegnu,nema ih godinu.
Samo zvaničnoj oči vjeruju..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Veteran1965
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:30 pm

A zašto nije podoban? Razlog postoji sigurno. Da možda nije malo ucjenjivao kada nam je gorilo i trebale pare ko nikad?
Samo 5% i ni stolice više!!!!

Blueworld21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri jun 15, 2016 10:30 pm

cala je napisao/la:
Krips je napisao/la:Čuo sam i da na njega ne računa Kostić.
E jebi ga, ispade Kostic ne racuna na pola ekipe i opet cemo promijeniti 7,8 prvotimaca.

Zato je otišao u Akademiju tamo ima selamata. Svaka čast Zubanu ali on prije svega svoj interes gleda, što da se razumijemo opravdavam od toga živi, ali sad da ću ga zaliti boli me tuki možda da njega nije bilo bi i više para cvaknuli za Baju, Viscu, Amira. Ima sad jos Kjosevskog i Žeru malog pa cemo da vidimo.

Veteran1965
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:32 pm

Ma hajde valjali Zuban i Hrapa...ccc vjerujte smješni likovi u vodama fudbalskih managera...mogu ovdje nama ublehe valjat...
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

pile87
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:36 pm

Neandertalac je napisao/la: Ko kaze da je problem?
Ali eto, nije podoban...
Zuban je valjao Zelji i Zeljo Zubanu da se ne lazemo. Ako ciljamo na Cuka on je manadzer i Djermanovicu pa ovaj ide ne znam u cemu je problem. Mi navijaci ne bi trebali posmatrati stvari kroz prizmu menadzera pa taman i zuban kad je u pitanju.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

Blueworld21
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:39 pm

Pa to je to, kao dobrocinitelj mogao Amir za manje para da ode da nije njega bilo, pa ko je ucjenio klub da se takav ugovor sklopi? Igrače kao što je Višca Baja i Amir bi ja prodao za iste pare jer su dobri igrači. Al mi volimo praviti heroje od nekih ljudi a druge da pljujemo to je čudo jedno. Najbolje bi bilo kad ne bi ni znao ko je u upravi koji se manager motaju već da dodjem i navijam za svoj klub...

Neandertalac

sri jun 15, 2016 10:43 pm

pile87 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la: Ko kaze da je problem?
Ali eto, nije podoban...
Zuban je valjao Zelji i Zeljo Zubanu da se ne lazemo. Ako ciljamo na Cuka on je manadzer i Djermanovicu pa ovaj ide ne znam u cemu je problem. Mi navijaci ne bi trebali posmatrati stvari kroz prizmu menadzera pa taman i zuban kad je u pitanju.
Opet kazem, nije problem, menageri me ne zanimaju. Ali kada saberem sve, Zuban je jedan extra momak koji je Zelji `itekako` valjao.

A sta je Cuk uradio? Prosvijetlite me, a jos recite koliku ulogu ima u poljednjih god dana. Nisam nesto upucen pa ako nije tajna.

A ovi pametni, oa hajde eto vi prodajte igraca. Bujrum zaradite, uzmite novce. Pametnjakovici, samo bace isaret fol taldzija, nije htio ovo ono. Fuj.

pile87
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:46 pm

Opet kazem, nije problem, menageri me ne zanimaju. Ali kada saberem sve, Zuban je jedan extra momak koji je Zelji `itekako` valjao.

A sta je Cuk uradio? Prosvijetlite me, a jos recite koliku ulogu ima u poljednjih god dana. Nisam nesto upucen pa ako nije tajna.

A ovi pametni, oa hajde eto vi prodajte igraca. Bujrum zaradite, uzmite novce. Pametnjakovici, samo bace isaret fol taldzija, nije htio ovo ono. Fuj.
Ne kazem da je Cuk valjao nego da svi menadzeri imaju isti cilj zaraditi na nasim igracima zvao se Zuban ili Cuk i istini za volju Zuban je imao povlasten status i vjeruj da je meni i tebi interes Zelje na vecem mjestu nego njima dvojici iz jednostavno razloga njima je to posao a nama ljubav.
Mi ćemo opet doći!
Što se već sada rađa.

psihopata
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:46 pm

Blueworld21 je napisao/la:Pa to je to, kao dobrocinitelj mogao Amir za manje para da ode da nije njega bilo, pa ko je ucjenio klub da se takav ugovor sklopi? Igrače kao što je Višca Baja i Amir bi ja prodao za iste pare jer su dobri igrači. Al mi volimo praviti heroje od nekih ljudi a druge da pljujemo to je čudo jedno. Najbolje bi bilo kad ne bi ni znao ko je u upravi koji se manager motaju već da dodjem i navijam za svoj klub...
baš tako,***** ti internet i ko ga izmisli,sad se svi u sve petljaju.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Plavi orkestar
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:47 pm

Blueworld21 je napisao/la:Pa to je to, kao dobrocinitelj mogao Amir za manje para da ode da nije njega bilo, pa ko je ucjenio klub da se takav ugovor sklopi? Igrače kao što je Višca Baja i Amir bi ja prodao za iste pare jer su dobri igrači. Al mi volimo praviti heroje od nekih ljudi a druge da pljujemo to je čudo jedno. Najbolje bi bilo kad ne bi ni znao ko je u upravi koji se manager motaju već da dodjem i navijam za svoj klub...
:palacgore: Ja bih predlozio upravi,ako neko od njih cita,da u narednom periodu prestanu sa objavljivanjem svega što se dešava u klubu i što treba da se desi i razloge zbog cega se nešto desilo.Nije se rodio ko je narodu ugodio.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

fk1921

sri jun 15, 2016 10:47 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
:palacgore: Ja bih predlozio upravi,ako neko od njih cita,da u narednom periodu prestanu sa objavljivanjem svega što se dešava u klubu i što treba da se desi i razloge zbog cega se nešto desilo.Nije se rodio ko je narodu ugodio.
+1
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Veteran1965
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:49 pm

pile87 je napisao/la:

Ne kazem da je Cuk valjao nego da svi menadzeri imaju isti cilj zaraditi na nasim igracima zvao se Zuban ili Cuk i istini za volju Zuban je imao povlasten status i vjeruj da je meni i tebi interes Zelje na vecem mjestu nego njima dvojici iz jednostavno razloga njima je to posao a nama ljubav.
Bravo Pile...valjda ćemo se oko jednog složiti, a to je da mi, navijači jedini bez ikakvog interesa volimo, sikiramo se, svađamo, diskutujemo, veselimo i plačemo....a svi ostali su prvo pare pa onda ljubav....

Blueworld21
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:49 pm

A i ti si mi pametan vala, ako ti je Amar idol nije nužno da budeš i ti kontras za sve. Nije uvijek sve tako jednosmjerno kao što ti gledaš. Priču za Zubana možda znam i više nego što misliš ali eto živi u ubjeđenima da si ti najjispravniji tj tvoja saznanja i tvoji stavovi.

Hurmasica
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:51 pm

Pa Zubanovi igrači su i Žera i Veca, 2 potencijalno dobra transfera, šta bi trebao još? Popustite se Boga vam priče o menadžerima, direktorima i ostalim za*ebancijama. 20 stranica se potezala priča o sportskom direktoru, ovu noć će 20 stranica o menadžerima, šta je sutra? 20 stranica o čistačicama?
Zadnja izmjena: Hurmasica, dana/u sri jun 15, 2016 10:52 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Veteran1965
Kontakt:

sri jun 15, 2016 10:52 pm

Plavi orkestar je napisao/la:
Polako, nadoći će i na to. Sve sa vremenom i skupljanjem iskustva dolazi. Iskreno ne zaslužujemo mi ovakvu transparentnost....

Neandertalac

sri jun 15, 2016 10:52 pm

pile87 je napisao/la:

Pa naravno da im je interes, to je normalno.
Nego nisi mi odgovorio, u kojoj mjeri Cuk ucestvuje zadnjih godinu oko svega?

A glede Zubana, pa zar nije bolje on, koji se dokazao da nema samo namjeru da zaradi nego gleda da klub uzme maximum, da on bude tu nego neko drugi?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava