Da. I vrlo vazno, o cemu nisam jedini pisao ovdje, da je trenirati na pomocnom terenu - ''luksuz''! Odlicno receno predsjednice. Prodati investitorima i da to bude startni kapital za trening kamp.
Nema ti ovdje 'vidjenijih', ima samo ovakvih kao Hurmasica sto uzimaju 100 km mjesecno na forumu.Simply Blue je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 3:30 pmTaj trg ce biti mesto susreta i on ce generisati posao..Ovo fino zvuči..treba vidjeti sa tom gospođom Hadziosmanovic koja je zadužena za trg..da lijepo kaže da lokomotivi nema života bez kvalitetnog ugostiteljskog objekta kafanskog tipa...pa da lijepo za šankom ima taster čijim pritiskom se aktivira huk na lokomotivi..Kada se začuje huk svi u kafani moraju eksirati...kakvo bi to generisanje prihoda bilo![]()
Drago mi je i ovo spominjanje Foče, treba dole uzeti primat..ako ništa fizičke predispozicije su na strani hercegovaca..
Zna li neko od ovih viđenijih forumaša, kako je Samardžija uključen u rad kluba, šta je radio ili na čemu radi...Ako se ne varam on je realizirao Kramaricev transfer u Leister i to za jako dobre novce.
Mislim da je pisalo da je on Lendrićev menadžer i da je sredio transfer, nije uzimao proviziju koliko sam skontaoSimply Blue je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 3:30 pmTaj trg ce biti mesto susreta i on ce generisati posao..Ovo fino zvuči..treba vidjeti sa tom gospođom Hadziosmanovic koja je zadužena za trg..da lijepo kaže da lokomotivi nema života bez kvalitetnog ugostiteljskog objekta kafanskog tipa...pa da lijepo za šankom ima taster čijim pritiskom se aktivira huk na lokomotivi..Kada se začuje huk svi u kafani moraju eksirati...kakvo bi to generisanje prihoda bilo![]()
Drago mi je i ovo spominjanje Foče, treba dole uzeti primat..ako ništa fizičke predispozicije su na strani hercegovaca..
Zna li neko od ovih viđenijih forumaša, kako je Samardžija uključen u rad kluba, šta je radio ili na čemu radi...Ako se ne varam on je realizirao Kramaricev transfer u Leister i to za jako dobre novce.
Pa mislio sam na te privilegovane...kad je trebalo preći ovdje na forum..obećavala se zemlja od vlastelina, konje vrane po livadi nesvrstane..na kraju spalo na 50KM, a sad mi i to oduzelistorm_raider je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 3:36 pm
Nema ti ovdje 'vidjenijih', ima samo ovakvih kao Hurmasica sto uzimaju 100 km mjesecno na forumu.![]()
Salim se, preko njega smo ostvarili dobre kontakte.
Plava Porodica je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 2:55 pmNemoj prijatelju, poginut ćeš.
Dođi kući pa gledaj.
Ali, obavezno neka antišok terapija neka ti je pri ruci.
Ne sanjas bracika ovo je stvarnost, mada ne bi bilo lose da zveknes sebi nekad samarcinu hehePlava Porodica je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 2:21 pmZnači teren "gotov", reklamni paneli na sjeveru "gotovi" , "ježevi" ili brojači ulaznica "gotovi" , u prvom dijelu ove godine se radi idejni projekat za zapadnu tribinu, sa južnu već imamo, za istočnu tribinu ganjamo se sa dozvolama sa opštinom oko izgradnje trga, tražimo najeftiniju moguću varijantu za plac na kojem će biti građen kamp u kojem će novac biti usmjeren od partnera ali uslov je taj plac.
Jesam li ja sve ovo dobro shvatio ili da zveknem šamarčinu da se probudim?
Brkoo je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 4:18 pmNe sanjas bracika ovo je stvarnost, mada ne bi bilo lose da zveknes sebi nekad samarcinu hehePlava Porodica je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 2:21 pmZnači teren "gotov", reklamni paneli na sjeveru "gotovi" , "ježevi" ili brojači ulaznica "gotovi" , u prvom dijelu ove godine se radi idejni projekat za zapadnu tribinu, sa južnu već imamo, za istočnu tribinu ganjamo se sa dozvolama sa opštinom oko izgradnje trga, tražimo najeftiniju moguću varijantu za plac na kojem će biti građen kamp u kojem će novac biti usmjeren od partnera ali uslov je taj plac.
Jesam li ja sve ovo dobro shvatio ili da zveknem šamarčinu da se probudim?![]()
Mene najvise brine to sto nas opet opcina sabotira oko dozvola, nevjerovatno, a koldzo svake jebene godine obecava po 200 hiljada koje samo prenese za narednu godinu i onda kad neko ko nije upucen pogleda, pomislio bi da nam je svake godine davao po 200 hiljada KM..
Simply Blue je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 3:48 pmPa mislio sam na te privilegovane...kad je trebalo preći ovdje na forum..obećavala se zemlja od vlastelina, konje vrane po livadi nesvrstane..na kraju spalo na 50KM, a sad mi i to oduzelistorm_raider je napisao/la: ↑ned jan 07, 2018 3:36 pm
Nema ti ovdje 'vidjenijih', ima samo ovakvih kao Hurmasica sto uzimaju 100 km mjesecno na forumu.![]()
Salim se, preko njega smo ostvarili dobre kontakte.