upload, jos maloLARS1921 je napisao/la:Pa jesi joj ga montiro? Imaš još 5 minuta1921.ba je napisao/la: bice do 6 najkasnije, dok smontiramo

upload, jos maloLARS1921 je napisao/la:Pa jesi joj ga montiro? Imaš još 5 minuta1921.ba je napisao/la: bice do 6 najkasnije, dok smontiramo
pile87 je napisao/la:Evo zarezi jel sad u redu prvi puta kad ti vidim ono Č Ć krv cu ti popitiModel1964 je napisao/la:Pa đesi Nerminkapile87 je napisao/la:Mislim da bi najveci dobitak bio da nekako ove mladje igrace, pri tome mislim na ove koji jos nisu u prvom timu, klub uspije staviti pod svoje, da ih klub predstavlja a ne nekakvi menadzeri. Mislim da bi to bio najveci dobitak dugorocno gledano.![]()
Imali zareza?
za_zivot_cijeli je napisao/la:po meni je Uprava u sportskom dijelu nase price imala samo jednu neiznudjenu gresku. to je otkaz Odovicu. svakoj narednoj koja je usljedila je bilo predodredjeno da se desi. to je lancana reakcija u kojoj se pod pritiskom vuku krivi potezi.
ono sto me raduje i daje mi nadu za buducnost, jeste naznaka da se "trenerska kriza" smiruje i da polako uplovljavamo u mirnije vode.
Kosticu treba dati vrijeme i upravo kljuc naseg dugorocnog uspjeha lezi u nasoj dugorocnoj podrsci Milosu i ovoj upravi koja nam dokazuje da zna, zeli, hoce i moze da radi posao na jednom pristojnom nivou.
http://www.avaz.ba/clanak/241582/grbavi ... ise-istoka" target="_blankLeon_Professional je napisao/la:Ma kakav Said, svaka njemu cast i svaka cast Sarajevu, ali mi gledati u svoju avliju moramo prije svega. Imamo mi svojih "problema" , treba to rijesiti. Prije svega mislim da igracku krizaljku, bit ce i kod nas pojacanja, nadam se.
Danas izgleda opet nista ni od dresova ni od Grka
Nije ikoga ponijelo, vec se nije naslo adekvatno rjesenje. Neki sportski direktor iz Premijer Lige nije opcija, jer je svaki u talu sa nekim. Ovi koje zele, vani, nisu zainteresovani toliko za dolazak u ovu ligu. Nije nikoga ponijelo, vec su nazalost morali tako, inace svi koji bi mogli biti u opciji iz ove lige su profila Ibrakovica ili gore. Slozili smo se oko toga da treba sportski direktor i to pod hitno, sve jasno. Na tome se i radi. Idemo dalje.Neandertalac je napisao/la:Ako nista, malo je dinamicniji forum nakon par mojih postova, razbikam monotoniju, nemilosran sam prema njoj.
Da ukratko kazem par rijeci.
Mislim da je ljude u klubu ponijelo kada su sredili ovak finasijski dio i kada su stabilizirali klub, pa su u jednom trenutku pomislili kako mogu i sportski, da su dovoljno sposobni i za to.
Mozda ce i srediti ako budu imali vremena, koju godinu. Neko napisa da je Stanic rekao; prevelik je klub Hakduk da se ja stelim na njemu. Fino receno.
Bio sam napisao kilometarski post, ali uglavnom to je sustina njegova, da ne peglam.
Vidi druže, sa matematikom je lakše, pogotovo kada se stvari poklope kao kod nas. Još ako neko radi bez posebnog interesa stvari se brzo poklope. Što se sportskog segmenta tiče znaš iz iskustva da tu nekoliko faktora utiče, i da se stvari uvijek ne poklope. Primjer Edis....ja nisam čuo niti pročitao niti jedan komentar kontra njegovog imenovanja za šefa struke, ali jbg kolektivno smo se zajebali. Iskreno nas zaboli neka stvar, ali u klubu je neko odgovoran zbog toga. Zahirović takođe, Tuce.....pa evo sad i Kostić...ko zna šta će nam njegov "red, rad i disciplina" donijeti. Svi očekujemo najbolje, ali.....ko zna.Neandertalac je napisao/la:Ako nista, malo je dinamicniji forum nakon par mojih postova, razbikam monotoniju, nemilosran sam prema njoj.
Da ukratko kazem par rijeci.
Mislim da je ljude u klubu ponijelo kada su sredili ovak finasijski dio i kada su stabilizirali klub, pa su u jednom trenutku pomislili kako mogu i sportski, da su dovoljno sposobni i za to.
Mozda ce i srediti ako budu imali vremena, koju godinu. Neko napisa da je Stanic rekao; prevelik je klub Hakduk da se ja stelim na njemu. Fino receno.
Bio sam napisao kilometarski post, ali uglavnom to je sustina njegova, da ne peglam.
1921.ba je napisao/la:1921 TV, Intervju: Miloš Kostić
http://1921.ba/1921-tv-intervju-milos-kostic-2331" target="_blank
Možeš isto kao i ja ,ali samo "teoretski" to je osnovni element svakog trenera, i znanje bez autoriteta ti ne znači ništa. Eh kad se to dvoje poklopi, onda nema granica. Nije to samo u sportu nego i u životu...ChWilla je napisao/la:red, rad i disciplinu teoretski mogu uvesti i ja, ili neko od vas. ako ne sam, onda uz pomoć par ljudi loših namjeraono što nama treba prije svega je znanje.
Šta ono Ancelotti voli da igraChWilla je napisao/la:red, rad i disciplinu teoretski mogu uvesti i ja, ili neko od vas. ako ne sam, onda uz pomoć par ljudi loših namjeraono što nama treba prije svega je znanje.