Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

fanaticZeljin
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri jun 19, 2024 6:56 pm

Moze li se kako Santos dovesti na posudbu, svakako tamo ne igra gotovo nikako, a nam bi kad vec ide Amoah dobro dosao
Srcu draga, boja PLAVA !

Dzezvar
Kontakt:

sri jun 19, 2024 7:09 pm

cikoradovic je napisao/la:
sri jun 19, 2024 6:50 pm
Bozidar Radosevic je napisao/la:
sri jun 19, 2024 6:42 pm
Krpic nam nije karakter? Blago nama ako nam Krpicev karakter ne valja. A valja nam Zubanov, Hirosev, Mekicev.
Pričam o (ne)ljudskim kvalitetama, a ne o fudbalskim (ne)kvalitetama.
U pravu je ciko kada prica o kakrakterima ljudskim...krpic je sam traziio papire kada mu se dalo samo pola plate i dao rok od 3 dàna da mu se isplati ostatak ili dize sidro....i to pred svima na sastanku...
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

fcz
Kontakt:

sri jun 19, 2024 7:12 pm

Licno nisam nimalo sretan sto se odricemo Amoaha, Krpe i Karica ali ko mene ista pita.
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

ubaceni element
Kontakt:

sri jun 19, 2024 7:31 pm

Sa Karicem se trebalo izgladiti, Stila i Krpic da ostanu za pola sata i zbog autoriteta, a ostalih mi nije zao. S druge strane nekad se moralo presjeci jer imamo previse luzerskog mentaliteta ukorjenjenog u ekipi.

ponosannavas
Kontakt:

sri jun 19, 2024 7:45 pm

Krpic je fino zasro po mojoj logici i ja bi i mater svoju otjerao da je tako uradila. Sa Karicem ne znam sta je bilo. Ako je nesto blaze sigruno da treba popricati jer mozemo zaraditi na njemu, ali ako jr gore nabiti nogom

Jacksparrow
Kontakt:

sri jun 19, 2024 7:52 pm

Ima tu par igraca koji su i meni dragi i volio bi da su jos tu, ali isto tako jednom za sva vremena treba pustiti ljude da rade svoj posao. Imamo i sportskog direktora i sefa strucnog staba pa nek oni odluce, sprovedu i odgovaraju za eventualne uspjehe ili ne
FCŽ

Maestro_1921
Kontakt:

sri jun 19, 2024 8:06 pm

Ako su ovo što se navodi za Karića, Krpića i Amoaha razlozi što su otpisani, onda ih sigurno nije Ćorić otpisao kako neko gore napisa. Ćorić tad nije ni bio u klubu, neko mu je možda rekao, ali on ih još nije ni upoznao uopšte, možda formalno. Nije bio kad se desio problem sa Karićem i menadžerom mu, nije bio kad se desilo ovo što reče Džezvar sa Krpićem i platom, nije još vidio Amoahov neprofesionalizam i bezobrazluk. Nešto sumnjam da bi ih Ćorić tek tako otpisao, pogotovo Krpića i Karića koji još imaju važeće ugovore.

Nadam se da će Štila odigrati još ovu sezonu, bar za zadnjih 20-30 min, njegov nožni prst je tri levela iznad ove lige. Samo ako bude imao dva dobra veznjaka uz sebe koji mogu trčati i pokrivati prostor, kao i krila i napadača koji će ga koliko toliko pratiti, utrčavati u prostor da im može podvaliti loptu. Njegov prekid je uvijek bio pola gola. Bilo bi dobro i zbog malog Šabića, da može od njega učiti i upijati, da uz njega sazrijeva, boljeg učitelja od njega teško da može imati. Neko iznad navede Šabića kao odbrambenog igrača, nije odbrambeni, igrao je par puta na lijevom beku kod Bašića i Arapa jer nije imao ko, silom prilika, i kod Brune na pripremama par puta kao lijevi wing back. Momak je klasična desetka, ofanzivni veznjak, dobar pregled igre, šut, ima dobre prekide, može odigrati i na lijevom krilu. Potencijalno bismo u njemu mogli imati Štilinog nasljednika. Stvarno bi šteta bila da ga gubimo u odbrani, gurajući ga na beka, momak je strašan talenat. Eno i Vranješ sa 37 godina potpisa novi ugovor s Borcem, a ljudi igraju Evropu, bore se za trofeje (ma koliko nezasluženo bilo). Kad može Vranješ, može vala i Štila.

ono.na
Kontakt:

sri jun 19, 2024 8:07 pm

Ne znam cemu pobuna sad. *ebavali ste im mater cijelu sezonu i da treba sve raspustit osim Jabera.

Sad smeta jer se zna valja dovest i uigrat jel tako.

E tako nam treba kad su igraci telad a navijaci strucnjaci.
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Meha87
Kontakt:

sri jun 19, 2024 8:11 pm

Karic nije vise u21 igrac samim time nepotreban. Nije igrao skoro nikako kod Djurbuzovica ne znam sta zalite.

ANamelessGhoul
Kontakt:

sri jun 19, 2024 8:24 pm

Svi nek idu jebat ih pickurine. haram im bilo za ovu sezonu sad trebamo plakat za njima

Dzezvar
Kontakt:

sri jun 19, 2024 8:31 pm

Maestro_1921 je napisao/la:
sri jun 19, 2024 8:06 pm
Ako su ovo što se navodi za Karića, Krpića i Amoaha razlozi što su otpisani, onda ih sigurno nije Ćorić otpisao kako neko gore napisa. Ćorić tad nije ni bio u klubu, neko mu je možda rekao, ali on ih još nije ni upoznao uopšte, možda formalno. Nije bio kad se desio problem sa Karićem i menadžerom mu, nije bio kad se desilo ovo što reče Džezvar sa Krpićem i platom, nije još vidio Amoahov neprofesionalizam i bezobrazluk. Nešto sumnjam da bi ih Ćorić tek tako otpisao, pogotovo Krpića i Karića koji još imaju važeće ugovore.

Nadam se da će Štila odigrati još ovu sezonu, bar za zadnjih 20-30 min, njegov nožni prst je tri levela iznad ove lige. Samo ako bude imao dva dobra veznjaka uz sebe koji mogu trčati i pokrivati prostor, kao i krila i napadača koji će ga koliko toliko pratiti, utrčavati u prostor da im može podvaliti loptu. Njegov prekid je uvijek bio pola gola. Bilo bi dobro i zbog malog Šabića, da može od njega učiti i upijati, da uz njega sazrijeva, boljeg učitelja od njega teško da može imati. Neko iznad navede Šabića kao odbrambenog igrača, nije odbrambeni, igrao je par puta na lijevom beku kod Bašića i Arapa jer nije imao ko, silom prilika, i kod Brune na pripremama par puta kao lijevi wing back. Momak je klasična desetka, ofanzivni veznjak, dobar pregled igre, šut, ima dobre prekide, može odigrati i na lijevom krilu. Potencijalno bismo u njemu mogli imati Štilinog nasljednika. Stvarno bi šteta bila da ga gubimo u odbrani, gurajući ga na beka, momak je strašan talenat. Eno i Vranješ sa 37 godina potpisa novi ugovor s Borcem, a ljudi igraju Evropu, bore se za trofeje (ma koliko nezasluženo bilo). Kad može Vranješ, može vala i Štila.
A jeli mogao procitatit izvjestaj strucnog staba podnesen upravnom odboru gdje su navedeni svi razlozi igranja ili ne igranja nekog od igraca...na kraju u strucnom stabu je ostao Omer Joldic sa kojim je Coric takodje razgovarao na tu temu...i na kraju nije Coric dosao iz Bangladesa da nije imao prilike se uvjeriti u kapacitete tih nelkih igraca....
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

milanribar
Kontakt:

sri jun 19, 2024 8:36 pm

Krpić nam je u lijepom sjećanju ostao al ova sezona zadnja je pokazala da nije više u stanju dati 10-15 golova i bit prvi napadač ekipe. Zamalo smo ispali i dugo dugo je bio bez gola, najbolji strijelac nam je vezni igrač bio čitavu sezonu. Kad je dolazio tražio je uslove puno jače nego što smo mi mogli dati tad i mislim da nam je preskup za ono što pruža... Hvala mu za borbenost na terenu i ozbiljan pristup svakoj utakmici.

Eldar
Kontakt:

sri jun 19, 2024 8:39 pm

Vi zaboravili sta su nam priredili ti "karakteri" nedavno... Nabijem ih na qurac, sve do jednog. Otjerat klosare, nije mi ih zao

SamoNapad
Kontakt:

sri jun 19, 2024 9:03 pm

Je li to žalimo ljude koji su nas zamalo u federalnu gurnuli, strašni karakteri i sportisti.

PlavaDobrinja1921
Kontakt:

sri jun 19, 2024 9:07 pm

Ma pustit ljude da rade i da odlucuju. Ako hocemo naprijed moramo biti spremni na te velike rezove. Vrijeme ce pokazati je li ispravno ili nije. Idemo maksimalno zibiti redove.

kvalitet
Kontakt:

sri jun 19, 2024 9:29 pm

Nije mi žao niti jednog jedinog igrača. Svi su prolazni, ne mogu zaboraviti u kakvu situaciju su nas doveli ne tako davno.

Žao mi je što se malo ili nimalo priča o ključnoj stvari za budućnost našeg kluba - investitoru, strateškom partneru, vlasniku.
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

salle86
Kontakt:

sri jun 19, 2024 9:35 pm

fanaticZeljin je napisao/la:
sri jun 19, 2024 5:56 pm
BHDragons je napisao/la:
sri jun 19, 2024 5:43 pm
Treba otjerati sve igrače na kraju sezone govorilo se. Sad kad se to uradi a što se to radi. Bože sačuvaj kakav narod...
Haj molim te da izvines ne seri.te , sto bi se tjerao Karic? Jel bolje na klupi imati Zubanovica ili Krpica ?
Naravno da je bolje Krpić.
Samo što ovo nije FM pa da jedan igrač kakav je Krpić, sa svim njegovim manama i vrlinama i sa glavom kakva je, da će pristati još uvijek da bude bilo gdje klupa.
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Sky1
Kontakt:

sri jun 19, 2024 9:42 pm

salle86 je napisao/la:
sri jun 19, 2024 9:35 pm
fanaticZeljin je napisao/la:
sri jun 19, 2024 5:56 pm
BHDragons je napisao/la:
sri jun 19, 2024 5:43 pm
Treba otjerati sve igrače na kraju sezone govorilo se. Sad kad se to uradi a što se to radi. Bože sačuvaj kakav narod...
Haj molim te da izvines ne seri.te , sto bi se tjerao Karic? Jel bolje na klupi imati Zubanovica ili Krpica ?
Naravno da je bolje Krpić.
Samo što ovo nije FM pa da jedan igrač kakav je Krpić, sa svim njegovim manama i vrlinama i sa glavom kakva je, da će pristati još uvijek da bude bilo gdje klupa.
Napisa čovjek gore šta je razlog zašto Krpić ide, pa neka ide odmah sada, ako će praviti probleme. Možemo mi i za manje para dovesti boljeg napadača.

adi172
Kontakt:

sri jun 19, 2024 10:02 pm

Omer može biti u SS Radnika iz Hadžića
Toliko
Jebavali smo im majku cijele godine
Sad ih nešto žaliti ne ide eto ovih novih neka rade. Ubačeni je po mom mišljenju dobro napisao Karica ostaviti Stilu i Sulu zbog autoriteta
Ne znam to za platu jel istina
Frajer je od prve do zadnje ganjao svaku loptu

Eldar
Kontakt:

sri jun 19, 2024 10:41 pm

adi172 je napisao/la:
sri jun 19, 2024 10:02 pm
Omer može biti u SS Radnika iz Hadžića
Toliko
Jebavali smo im majku cijele godine
Sad ih nešto žaliti ne ide eto ovih novih neka rade. Ubačeni je po mom mišljenju dobro napisao Karica ostaviti Stilu i Sulu zbog autoriteta
Ne znam to za platu jel istina
Frajer je od prve do zadnje ganjao svaku loptu
Nikakvog hajra mi nemamo od njegovog ganjanja...

Trenutno korisnika/ca: Ujko i 81 gost.

Prijava