čet jan 04, 2018 10:26 am
Bezveze je pricati o Lendricu kada ga nema, da bi bio prva postava bio bi, da bi promijenio sistem igre vjerovatno bi, ali bi imali centarfora ubicu, sto Vojo nije, ali Vojo radi druge stvari.
O psima, karavanama i ostalim glupostima, kada se onom sindikalcu nakon davljenja Kosorica, napadanja Zole, tuzbe sindikatu pred vaznu tekmu u Tuzli u govnjivim prostorijama oprostilo i dala mu se jos traka kao nagrada za sav taj prljavi posao, smetao bi Lendric zbog svog ponasanja. Smijesno.
Imamo Voju i Kajkuta i Mujagu, ne treba nam Lendric u ovom trenutku, ali ako se moze dovesti djaba na ljeto, treba ici na tu kartu. Za razumne novce, dakako.
Ova suplja prica po forumu je dokaz da Papac radi dobar posao, da se radi u tisini, bez bumova, fpetica i slicnih glupostii hajcanja.
Treba nastaviti u tisini u okviru porodice, a mi smo ovdje svi porodica, na forumu u zivotu, na tekmi.
Na tekmi 100 puta grlim nekoga koga prvi put vidim kada Zeljo da gol, starog, mladog, musko, zensko, sve nas veze Zeljo.
Veze sa porodicom treba cuvati i njegovati, a posebno paziti nasu djecu, jako sam osjetljiv na njih, to je nase, to mi odgajamo da bi nam pomogli, njih treba hvaliti i u njih ulagati i sta bude ne treba ih kuditi jer nisu svi Dzeko i ne mogu biti ili Seha.
Tako i Stanic, neko ko je 10 godina bio sa nama, odigrao 250 tekmi, on je nas, htio to neko priznati ili ne, niciji drugi nego nas. Otisao je, sretno mu bilo. Njegova je greska sto nece proslaviti duplu ove godine.
Sretna nova godina plava porodico, sto vise radosti i srece da dozivimo u 2018 a da nam se nikad ne ponovi onakav kraj kao u 2017.