Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

plavi kanarinac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri apr 13, 2016 8:43 pm

PA HEBO GA TITO COVJEK UZME DEVET UTAKMICA JEDNU IZGUBI I DAJ MU OTKAZ ODMAH, PA STA TREBA ZIDANU DAT OTKAZ POSLIJE WOLSBURGA ODMAH A COVJEK IH OKRENU, HEBO TE TO RAZMISLJANJE I POLITIKA, NISMO MI PITARI NIKAD BILI NITI CEMO BITI, IZGUBIO IZGUBIO,STA NE MOZE SE SVE DOBITI... NAPRIJED MULALICU I EKIPA, DICI CEMO SE.. Čovjek je takav da uradis hiljadu dobrih dijela jedno lose osude te radi tog loseg dok recimo primjer jeste da nakon hiljadu losih uradis jedno dobro, treba ti čestitati na tom jednom dobrom....Nemojte biti takvi ba molim vas nismo mi oni sa lavora, daaaj ba..
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

staaarinavijac
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:44 pm

Nema se šta filozofirati ... zaslužen poraz kojemsu kumovali i trener i tim.Po meni više Edis , možda i zbog objektivnog razloga jer je čini se Husref ipak bolji i iskusniji taktičar.Ima Edis još toga da uči... igrači su večeras bili posebna priča - toliko dekoncentrisanosti i greški k'o da su prvi put izašli na teren zajedno ... Jedini koji su nešto pružili su Lendrić i Blagojević , a Bekrić ... mislim da se Edisu mora upaliti alarm da Bekriću objasni neke stvari ne bi li ovaj nastavio igrati timski i koncentrisano ... Moguće da i igrači nisu imali svoj dan, ali se onda baš sve negativno poklopilo ...
Ovakvi kakvi smo bili danas protiv Slobode kakva jeste gotovo nemoguće je dati dva gola a ne primiti nijedan stoga Kup halaliti .

Sad svi protivnički treneri mogu "prepisati" Husrefovu postavku i to bi značilo teško mučenje za nas do kraja sezone.
Dakle , pokušati izboriti nastup u Evropi kroz prvenstvo ali bez velikih nada .
Nažalost , vjerovatno će se broj gledalaca bar prepoloviti u narednim utakmicama ....

Charlie Sheen
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:44 pm

plavi kanarinac je napisao/la:PA HEBO GA TITO COVJEK UZME DEVET UTAKMICA JEDNU IZGUBI I DAJ MU OTKAZ ODMAH, PA STA TREBA ZIDANU DAT OTKAZ POSLIJE WOLSBURGA ODMAH A COVJEK IH OKRENU, HEBO TE TO RAZMISLJANJE I POLITIKA, NISMO MI PITARI NIKAD BILI NITI CEMO BITI, IZGUBIO IZGUBIO,STA NE MOZE SE SVE DOBITI... NAPRIJED MULALICU I EKIPA, DICI CEMO SE.. Čovjek je takav da uradis hiljadu dobrih dijela jedno lose osude te radi tog loseg dok recimo primjer jeste da nakon hiljadu losih uradis jedno dobro, treba ti čestitati na tom jednom dobrom....Nemojte biti takvi ba molim vas nismo mi oni sa lavora, daaaj ba..
ako jedan covjek napise ne mora znaciti da je to misljenje vecine,podrska Edisu i nadam se da ce uciti na svojim greskama

Ajzea
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:45 pm

Izlaskom Blagojevića, sve je otišlo u tri pič.ke materine. :)

Tryg
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:45 pm

Bar su priznali strucnjaci da su pogrijesili kod Jovana jer su ga izmjenili. Karic je brutalno iskreno sto neko rece, nema tu rijesit cemo interno, tako je kako je. Zao mi bilo Blagoje, kad je vidio da izlazi, sjebo se.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Špekac1921
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:46 pm

Neshvatljiva izmjena, dovoljno govori da se i on previše iznenadio prilikom iste.
Kad nikog nema znaj da tu sam ja, da ti pjevam i za te da se lemam...
Samo tebe volim ja, tebe volim ja..

ChWilla
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:46 pm

reći da je neko pogriješio, ne znači da mu treba dati nogu. ali mislim da bi danas bolje odigrali sa blagojevićem, enisom i dinom nego sa ovim što je ostalo kad ga je izvadio...
gradi željo boli te *****

Rodom s mejtaša
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:47 pm

Bilo prošlo, idemo dalje. Bitno je da oni koji su zaduženi izvuku pouke. Ekipa se mora pojačati sa tri vrhunska igrača za slijedeću sezonu i bit će dobro ako Bog da.

Hurmasica
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:48 pm

Kad ja leksilium moram piti ***** ti fudbal. 2 gola amaterska primimo, al' baš amaterska, nedopustiva ekipi koja ima ambicije kakve mi imamo. Kod prvog gola dvojica ostanu na Siniši, kod drugog čovjek na 16 metara sam može pitati gdje će šutati. Mi traljavi, sredina u pojedinim trenucima nije postojala i činilo se kao da Tuzlaci igraju sa igračem više konstantno upravo zbog toga, Bekrić stvarno danas neshvatljiv u nekim potezima, primanje lopte mu je predstavljalo problem u nekim situacijama. Zaha ni tamo ni vamo ali nije njegovo da kreira naše napade protiv ovakve ekipe Slobode. Izmjena fula, kad smo dali gol mislio sam da će povući Dadu, da ćemo nastaviti igrati sa istom ekipom kad ono Blagojevića izvadi iz igre :r . Ako je neko trebao izaći to je trebao biti Tuce. Memija je jedan od razloga što tabletu popih čim sam došao, shvatam ja sve lijeva strana ti nije priroda itd.. al' brate mili imao je neke poteze da te Bog mili sačuva. Ne prati igru, ne otvara se, užasno je igrao. Mićo na drugoj strani je bio dosta agilniji ali nije bio na nivou. Lendra svaka ti čast! Borba, htijenje, želja za pobjedom je kod njega danas bila najizraženija i ostavio je zadnji atom snage na onom terenu. Nisam baš najbolje vidio onu šansu iz prvog poluvremena kada se našao 1 na 1 sa golmanom, da li je mogao bolje šutirati al jbg.. Također nije mi jasno zašto nismo ubacili i Dženisa na kraju. Jebajiga, poraz se morao desiti kad tad mada je bolje bilo da se desio npr protiv Travnika nego u kupu al' Bože moj. Teško će biti gore 2 gola dati al' ja vjerujem u ovu ekipu. Uostalom jedan brzi gol naš mijenja gore sve, kao što je promijenio i njihov danas na Grbavici. Da nije bilo onog gola ko zna kako bi se utakmica odvijala. Što prije zaboraviti ovu blijedu partiju, okrenuti se Travniku, malo izmiješati sastav, vratiti se pobjedničke staze a tek onda misliti o Slobodi. Jeste floskula ali lopta je okrugla i ima još 90. minuta igre u Tuzli. Glavu gore braćo, mi smo Željo! :palacgore:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:48 pm

to se već radi. ali valja ovima koji su tu objasniti da pobjeda neće uvijek sama doći...
gradi željo boli te *****

addyno1
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:49 pm

idemo dalje, moralo se i ovo desiti....los dan odbrane, los vezni red, los dan i nase klupe...sve se sastavilo, ali igra se i dalje i jos nije nista zavrseno. tesko ce biti u revansu ali nije i nemoguce. a imamo i prvenstvo jos uvijek.

idemo dalje i pobjedjivati opet. najgore je sad okrenuti ledja ekipi. nije ni meni lako, ali dozivljavao sam i gore. pobijediti travnik, otici hrabro na revans i napasti i onda derbi...jos se dosta ima igrati

hardwell
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:49 pm

Papagaj, jedina utakmica koju je Edis dobio je ona protiv Sarajeva gdje je postavio ekipu kako treba. Sve ostale smo dobijali na guzove jer su naši igrači pravili individualno razliku. (Bekrić, Lendrić, Stevanović, Stevanović 2, Blagojević, Tiago)
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

rodrigo87
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:50 pm

Na greskama se uci. Nadam se. Zasluzena pobjeda Slobode, ali im nije trebalo ono valjanje. Okrenuti se Travniku, pa cemo onda o Slobodi opet razmisljati. VOLIM TE ŽELJO !

Plavi orkestar
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:51 pm

Ko se bar malo razumi u fudbal vidjeo je u prethodnim utakmicama da naša igra ni u cemu ne odskace od vecine klubova u našoj ligi.Neki dan sam napisao da je pitanje dana kada ce nas koštati neke stvari.Vrlo brzo se Edis odrekao malog Beganovica koji je orao po terenu zbog nekih koji su "zvijezde"na papiru.Svi moraju da se dokazu na terenu a ne da imaju zagarantovano mjesto pa bilo kako da se zove.Igrali smo tako da smo utakmice rješavali tako što je uslijed grešaka protivnika utakmice u našu korist rješavao taj naš individualni kvalitet i iskustvo pojedinih igraca.Danas smo udarili na protivnika sa slicnim individualnim kvalitetom i iskustvom i rezultat je takav kakav jeste.Realno je da je i pored svih pojacanja naš najbolji igrac Blagojevic kojeg danas Edis izvede.I ovo je dobro jer ce se sad mnogi spustiti na zemlju i vidjeti gdje su,na kojem su nivou i nadam se vidjeti šta im je raditi da u biducnosti bude bolje.Svima u Zelji treba biti jasno da su kroz Zelju prošla imena sa ogromnim ljudskim i fudbalskim kvalitetima i ta imena su uvijek bila na zemlji,izgarali na terenu i nikad nisu pokazali nonšalanciju kao danas neki pojedinci koji zbog toga nikad i nece biti veliki.Nadam se da ce se ovi pojedinci koji su "poletili" što brze spustiti na zemlju,prihvatit se posla i pokazati poštovanje dresu i grbu kojeg nose.Edis i Karic nisu za bilo kakav ozbiljniji posao.Edis mi je drag ali to je realnost.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja".

Hrasno1921'

sri apr 13, 2016 8:53 pm

hardwell je napisao/la:Papagaj, jedina utakmica koju je Edis dobio je ona protiv Sarajeva gdje je postavio ekipu kako treba. Sve ostale smo dobijali na guzove jer su naši igrači pravili individualno razliku. (Bekrić, Lendrić, Stevanović, Stevanović 2, Blagojević, Tiago)
Sta hoces da kazes? Da je Edis nakon jedne tekme, odjednom kurcev trener i strucnjak !?
Sarajevo smo pobijedili kao eto zahvaljujuci njemu, a ostalo sve ne njemu kao treneru i taktici, vec igracima koji su pravili individualnu razliku, odnosno odskakali po kvaliteti !? :r
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Leon_Professional
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:54 pm

ChWilla je napisao/la:reći da je neko pogriješio, ne znači da mu treba dati nogu. ali mislim da bi danas bolje odigrali sa blagojevićem, enisom i dinom nego sa ovim što je ostalo kad ga je izvadio...
Upravo, ionako kako je tesko bilo organizovati nesto, Edis mjenja covjeka koji je do tad najvise pokazao i nesto organizovao. Cijelo vrijeme Bekric je igrao previse naprijed, odsjecen od vezne linije. Nije bio tu da poveze igru i da odigra nesto. Nakon izmjene katastrofa, Zaha jedini nesto pokusava a nije to Zahin posao. Dade nije bilo jednostavno, kao da smo s igracem manje igrali. Bas jedan trenutak, Aco ima loptu, niko ne prilazi a Dado trci u cosak, ne gleda nista, okrenut ledjima.

Mi u sustini i nismo odigrali losu tekmu, ali smo primili golove skroz naivno. Da ne pricam o onom pricanju Bekrica s nekim igracem slobode kad je korner bio i ostavlja covjeka samog i primamo gol. Svaka cast Bogicevicu pa mu je prisao i sasuo mu sve u lice.

Svaka cast Bekricu do sad, ali igrac moze imati los dan, sto je on imao danas, ali tad stupa na scenu trener i vadi ga iz igre. Danas to nije bio slucaj. Svaka cast na tekmi, mogu reci da smo mi sami sebe pobjedili danas.

Nije nista gotovo, mozemo ih dobiti dole, hoce biti tesko ali ne i neizvodivo.

Virtu4L

sri apr 13, 2016 8:55 pm

Previše pametovanja, kao i uvijek nakon poraza.

Sad svi znaju da loše igramo, p agdje ste ranije stručnjaci.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

chile
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:57 pm

Sta reci nakon ovakve partije.
Poraz Mulalica, ni do sad nismo nista odigrali ali smo pobjedjivali dok se vecersa vidjela nasa nemoc i staticna igra. Sloboda nas je pojela u sredini gdje Zeba trci tri puta vise od Bekrije. Nasa krila kao da su vezana uz aut liniju narosito Miroslav.
Od kupa sam se licno vec oprostio i nadam se da cemo nekako preko lige izboriti europu.
Najveca steta bi bila da raja digne ruke i padne posjeta jer ovakva igra tome doprinosi.
Ps. na kraju da pomenem sramotno valjanje igraca ekipe koja je danas bolje stajala na terenu i odugovlacenje golmana. Ono je fakat sramota i nadmasili su i Travnik.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

storm_raider
Kontakt:

sri apr 13, 2016 8:58 pm

Brkoo je napisao/la:Karic je sve objasnio. Kod Karica mi se svidja sto je brutalno iskren u svakoj mogucoj situaciji. Ovo je Edisov poraz, sablonska igra vec par utakmica zaredom gdje stoperi kreiraju napade dugim loptama, zaustavis nam desnu stranu i to je to. Izmjene je smijesno i komentarisati, ocekivao sam ulazak i Enisa Sadikovica, Edisovog miljenika..
Naredna tekma je protiv Travnika i tu ne smijemo uci opusteno u utakmicu kao sto je to bio slucaj veceras, pobjeda je pod moranje..
Upravo tako, ovo treba uzeti kao pouku i nastaviti raditi. Ja ne mogu da prezalim jos uvijek sto smo Odu onako pustili lako, zato Edisu puna podrska!! Uci, glavu dolje, marljivo radi kao sto si radio i kao igrac i napreduj Edise! S tobom ce i ekipa rasti, a mi moramo imati strpljenja. Na stranu Bekriceva sebicnost i nespremnost, totalno neshvatljiva izmjena Blagojevic - Sadikovic, istina je da ova ekipa jos nije uigrana. Mnogo je tu igraca, vrijedi ih sacekati definitivno. Zeznuta situacicja za Memiju, ne mozes ga staviti umjesto Stevanovica nijednog, a nije vala ni za zamjene, pa mora na to lijevo krilo. A decko se definitivno vratio.

Porazi ce doci, kao i pobjede - sastavni su dio fudbala, sastavni su dio zivota. Idemo dalje!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Hrasno1921'

sri apr 13, 2016 8:58 pm

Virtu4L je napisao/la:Previše pametovanja, kao i uvijek nakon poraza.

Sad svi znaju da loše igramo, p agdje ste ranije stručnjaci.
:palacgore:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.

Prijava