Spoiler:
Ko misli da je Nedo relevantan, ja sa njim nemam šta pričati, da budem iskren.PratimsamoPlave je napisao/la: ↑čet nov 15, 2018 7:48 pmSad udjem na profil Nede Turkovica, i haj malo listam komentare. Znaci ne mogu da vjerujem pisu on izbacio Ferenc lik, gdje je on tad bio.
A brukas se samo Nedo, nek ti nekk prenese da si ti dio generacije koja se obrukala (cast onoj djeci sto su igrala) i ispala od Metalurga nakon 2:0,zabio si majstore dva gola koliko se sjecam u isto toliko godina igranja za Zeljeznicar. i to I oni bi da nekog tjeraju, jos spominju Diatu kao njemu se nije desavalo da gubi takve utakmice, a taj Diata dio generacije zbog koje nismo Evropu vidjeli.Jos si jadniji kad si pricao da je sad neki drugi sistem u Zelji prijw godinu.
Ovo nije prica o Nedi, nego o nama. Takvi smo mi svi, lako je kritikovat pogledajte koliko smo sami uradili za FKZ. Povodljivi smo glupi. Vecina koja pljuje veze nemaju i sto to rade.
Morace iduci patch obuhvatati i pravilnu upotrebu afrikata...AsharaK je napisao/la:Hahahhhh e Amidja
Tipično Bosanski. Daš mu prst...storm_raider je napisao/la: ↑čet nov 15, 2018 7:50 pmA gdje je krov na istoku na ovoj slici? Samo nam mazes oci.
![]()
Ma moze on bolje.
vala si mogao i zapad caskom odraditiOccasionally je napisao/la: ↑čet nov 15, 2018 8:32 pmTipično Bosanski. Daš mu prst...storm_raider je napisao/la: ↑čet nov 15, 2018 7:50 pmA gdje je krov na istoku na ovoj slici? Samo nam mazes oci.
![]()
![]()
Evo tema za tebe, pa ko hoce neka prati. Ja cu pratiti.Occasionally je napisao/la: ↑čet nov 15, 2018 8:32 pmTipično Bosanski. Daš mu prst...storm_raider je napisao/la: ↑čet nov 15, 2018 7:50 pmA gdje je krov na istoku na ovoj slici? Samo nam mazes oci.
![]()
![]()