Fakat ne znam sta je smijesno, pa to jeste tako. Igraju FM u stvarnom ziviotu, kratko jasno. Okruzeni sa par poltroma koji samo klimaju glavom na svaki potez.Jaozinho22 je napisao/la:Al definitivno najjače je da Dejo i Miske igraju FM-a
Deju zeza sto igraci nece da potpisu za Zelju, ima bag igrica, nije upratio da mora skinuti novi krek. Kad to uradi, onda stizu prava pojacanjaKapiten je napisao/la:Javit ce vam se Dejo sutra na ovu temu "Zeljo na FM-u " nesta mu oko ugovora i procenata nije jasno.Jaozinho22 je napisao/la:Al definitivno najjače je da Dejo i Miske igraju FM-a
Pripremite se.
Slazem se sa tobom da nam je neophodan sportski direktor koji bi bio spona izmedju strucnog staba te Uprave, tacnije onog dijela ljudi koji rade na pojacanjima, ili su bar zaduzeni za detalje ugovora. Ja vjerujem da su svu struku prepustili Kosticu, a da li bi dovodjenje sportskog direktora bio ispravan potez, mislim da bi. Medjutim, vjerujem da osnovni problem lezi u pronalasku kvalitetnog rjesenja, obzirom da je ta pozicija jako osjetljiva iako bi i oni sami veliki teret skinuli sa svojih pleca. Jedino sto bi im preostalo jesu administrativni, pravni, finansijski i ovi gradjevinski radovi a u ovom trenutku, za sve nabrojano, niti jedan od nas im ne moze rijeci zucnuti.. Vjerujem da bi i njima znatno olaksan posao bio, i **** bi im mogao biti iskljucivo na onim segmentima kluba koji bar za sada perfektno funkcionisu i za koje su vise no kompetentni.Neandertalac je napisao/la:Fakat ne znam sta je smijesno, pa to jeste tako. Igraju FM u stvarnom ziviotu, kratko jasno. Okruzeni sa par poltroma koji samo klimaju glavom na svaki potez.Jaozinho22 je napisao/la:Al definitivno najjače je da Dejo i Miske igraju FM-a
Da rasclanim. Sve u vezi kluba, papirologija, stadion, sredjivanje nereda koji su NASLIJEDILI, za sve to kapa dole naklon do poda, ljubim ruke, svaka cast. Odlicni ste, hvala vam.
Sportski dio. Rijesite to. Nadjite neog ko je kompetentniji od Nikolica , dvicu i opravdanje imao iz fizickog. Ne moze to tako a hocemo iskorak.
Ja to trubim, ne znam sta nije jasno. Sta imam gledati i cekati, sve se ponavlja iz sezone u sezonu.
Ovaj sto je pitao koliko je Amar mijenjao igraca. Poredis neuporedivo, gdje ces to care.
Znaci, neka ljudi, rade Sizifov posao, samo jos taj sportski dio da se prepusti strucnijim ljudima.
Nasa raja trpi, trpi, ali kada prekipi onda okrene ledja zauvijek. Nevjerovatno kako je to sve islo, spontano. Nije ni cudo sto su najbolje stvari takve, neplanske, spontane, inercijom pokrenute. Ujedinjenje kakvo ne pamtim, a vjerujem tako i mnogi. Ovdje bez represije, za raju i od raje. Uostalom sto i jeste Zeljo. Tako ce i biti. Ovdje nece biti jednoumlja, osim jednog: "Ko misli zlo Zelji, nije dobrodosao!" Prelazak ovdje je iskljucivo pobjeda istine nad lazima.AsharaK je napisao/la:Upravo sam prelisto onu staru temu i naš dolazak na ovaj forum, kakvo zajedništvo i bratstvo
Bitno je da nas niko nije uzeo.Model1964 je napisao/la:Ma ja, svalili sve na njegaellaxaz je napisao/la:Ne vjerujem da je Kostic inicijator odlaska Zahirovica.Slovenac nema pojma uzeli ga ovi naši šibicari
storm_raider je napisao/la:Nasa raja trpi, trpi, ali kada prekipi onda okrene ledja zauvijek. Nevjerovatno kako je to sve islo, spontano. Nije ni cudo sto su najbolje stvari takve, neplanske, spontane, inercijom pokrenute. Ujedinjenje kakvo ne pamtim, a vjerujem tako i mnogi. Ovdje bez represije, za raju i od raje. Uostalom sto i jeste Zeljo. Tako ce i biti. Ovdje nece biti jednoumlja, osim jednog: "Ko misli zlo Zelji, nije dobrodosao!" Prelazak ovdje je iskljucivo pobjeda istine nad lazima.AsharaK je napisao/la:Upravo sam prelisto onu staru temu i naš dolazak na ovaj forum, kakvo zajedništvo i bratstvo
@Neandertalac, znam prijatelju da zelis najbolje i ja se vecinski slazem sa tobom. Treba nam sportski direktor, treba ojacati sportski segment, ovi ljudi su biznismeni i rade odlican posao na tom polju. Ide ka tome, doci ce i to. Slazem se i da kaska, ali ne moze sve odjednom. Znas i sam gdje smo bili prosle godine u ovo doba, gdje smo bili preko zime, a evo gdje smo sada. Poceli smo stadion graditi, mnogo je ozbiljniji strucni stab, novca ima, budzet zaokruzen, igraci u odnosu na proslogodisnje u ovo doba za 3 nijanse bolji, plate bolje, dugovi otplaceni, generalno sve je bolje. Dusmani, sto je jednako bitno, mogu najdalje do kapije doci i kao sto ni ovdje ne mogu dalje od prvog posta, budu otjerani, ponizeni i osramoceni. Zato i imamo ove sve napade i bice toga jos. Ali, to je najdalje sto mogu. Zato, podrzimo ove na skupstini, pokazimo jedinstvo, kao sto smo pokazali nebrojeno puta do sada. A, napisao sam na pocetku; slazem se sa tobom - na tom sportskom planu jos treba da se radi i to mnogo. Prije svega sportski direktor. I kako cujem, svjesni su toga. Nisam ni ja zadovoljan time i ovo je moja kritika, sto se tice tog dijela. Mislim da se svi tu slazemo, uostalom.
Ipak, armija, vojska, Zeljnih navijaca moze biti ponosna na ovo sve u proteklih 6 - 7 mjeseci, mada, mnogi to ne znaju, traje to malo duze. Pokazimo jedinstvo i jednoumlje u samo jednom: "Ko misli zlo Zelji, nije dobrodosao!"
Ma ja.Ajzea je napisao/la:Da, u zvanicnom saopcenju smo sve svalili na Kostica.ellaxaz je napisao/la:Ne vjerujem da je Kostic inicijator odlaska Zahirovica.
Uporedivo je itekako brate moj. Svake sezone 10 dođe, 10 ode. Nit' su bila zvučna imena, nit' bumovi, nit' kurrci palci. Hajmo malo sačekati da se odigra koja utakmica pa kuditi.Neandertalac je napisao/la:
Ovaj sto je pitao koliko je Amar mijenjao igraca. Poredis neuporedivo, gdje ces to care.
Znaci, neka ljudi, rade Sizifov posao, samo jos taj sportski dio da se prepusti strucnijim ljudima.
Naravno da nista lose nije rekao, stavise, ja se apsolutno slazem sa njim oko uredjenja sportskog dijela koji jos uvijek kaska za ostalima, nego bije huja iz njega kada se naljuti pa to raja pogresno protumaci.Virtu4L je napisao/la:Ne vidim da je Neandertalac nešto pogrešno rekao. Nedorečeni smo na sportskom planu, već godinama nam se ne da da kompletiramo ekipu i da je napokon to to. Ako imamo odličan vezni red, imamo Jocu i Kokota u napadu, ako imamo odličnog napadača Lendrića, nemamo lijevo krilo i kreatora igre, redovno nam nešto nedostaje. Ne bi to bilo strašno da razlika u kvalitetu nije ogromna, desna strana je top, a lijeva totalni odron, iz krajnosti u krajnost.
Ova kritika se tiče striktno terena, ne stadiona ili nekih drugih stvari koje rade fantastično.