Irfo hoce na vlast, dzaba ti sve...Model1964 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
storm_raider je napisao/la:Gledaj irfe buntovnika
Vidjet ćemoModel1964 je napisao/la:Jeste da ne trebamo nikogLARS1921 je napisao/la:Što vas trollaju admini i gmodovi, ja kažem neće niko doć, koji će nam![]()
ali đaba tebi dolaziiiii
![]()
Forumski udar ide vecerasstorm_raider je napisao/la:Irfo hoce na vlast, dzaba ti sve...Model1964 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
storm_raider je napisao/la:Gledaj irfe buntovnika
Poslije 12 brate dok zavrsim nekih poslova idu neki bumovi na glavnojLeon_Professional je napisao/la:Irfo hajmo na glavni, nista nam ne mogu
Da nebIdNe samo pokušaj ko u Tirskojirfo je napisao/la:Forumski udar ide vecerasstorm_raider je napisao/la:Irfo hoce na vlast, dzaba ti sve...Model1964 je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poslije 12 brate dok zavrsim nekih poslova idu neki bumovi na glavnojLeon_Professional je napisao/la:Irfo hajmo na glavni, nista nam ne mogu
irfo je napisao/la:Nisam ja neznalica ko oni moj model , nije prvi put da se to radi, ujutro ocekujem kolektivne ostavke i storma i izlije i larsa i sviju, i onda mi dolazimo na vlast
Kako cu da te uvalim na glavnoj temiLeon_Professional je napisao/la:irfo je napisao/la:Nisam ja neznalica ko oni moj model , nije prvi put da se to radi, ujutro ocekujem kolektivne ostavke i storma i izlije i larsa i sviju, i onda mi dolazimo na vlast
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo pametno treba![]()
Sto je Lars siguran
Leon_Professional je napisao/la:irfo je napisao/la:Nisam ja neznalica ko oni moj model , nije prvi put da se to radi, ujutro ocekujem kolektivne ostavke i storma i izlije i larsa i sviju, i onda mi dolazimo na vlast
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Samo pametno treba![]()
Sto je Lars siguran