Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

M87
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto jun 14, 2016 10:00 pm

ChWilla je napisao/la:
M87 je napisao/la: ja kazem sta mi je zelja i da bi se s njim prosetali , i znam da nemamo tolike pare za njega ali kada bi se rijesili par igraca i njihovih plata , npr sadikovica oba , beganovica , turkovica oslobodio bi se vala prostor za jedno opasno ime :) ali opet kazem nema sanse da se to desi bar trenutno

Poslano sa mog Smartphone 3.1 koristeći Tapatalk
opet vidim to trpanje enisa i dade u isti koš, pa pobogu momak je standardni mladi reprezentativac sa još dvije godine ugovora. nije nikad dosad mogao postići konstantu, ali opet ne možeš ne vidjeti šta umije i da se to šta umije ne uči...

a i enis je "prepljuvan", na zadnjem veznom njegove partije su mahom vrlo korektne...
meni se nikada nisu svidjali , ni jedan ni drugi , dadi svaka cast na par dobrih partija u evropi , ali u nasoj ligi nije mogao nista ... Enis nikakav igrac , vise bi dao sansu dini hasanovicu nego njemu ali eto oni se konstantno guraju , Began se ufurao , nabacio stomacinu.... Nadam se da ce Kostic i Lesnik napraviti od nas Sampione :)

Poslano sa mog Smartphone 3.1 koristeći Tapatalk
Zadnja izmjena: M87, dana/u uto jun 14, 2016 10:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.
MANIJACI , ŽELJO , BOG I ČARŠIJA , NEKA ŽIVI BOSNA NAŠA DRŽAVA ! :zeljeznicar1:

chile
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Nakon ovih superovih rijeci u vezi Bogija i smijanja Kostic mi je bas skocio u ocima svaka mu cast zako se pokazije ko je glavni i cija je zadnja... pravi autoritet. Nadam se da ce se i rezultati poklopiti i da nam takvi ljudi ostanu duze u klubu jer ocito je da su ljudi koji znaju svoj posao za razliku od nasih kvazistrucnjaka.

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Model1964

psihopata je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:kako tačno? da nije izmišljeno nešto za šišu k'o disulfram za alkoholičare :rofl:
čudno se izrazio,ali mislim da je htio reći da sad imaju 2 treninga pa neće imati vremena kao prije da vise na šiši.
E onda nije to ništa :)
Pravilnik - koga maznu na šiši kazna.
Ko ih uslika sa šišom 50km nagrade :lol: .
Nek Šiljak preusmjeri petobanke za potrebnije stvari :rofl:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Plava Porodica
Kontakt:

uto jun 14, 2016 10:04 pm

82.gosta.. joj što ih super nakoti na temu :cigara:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

iggy2377

FKZ1921 je napisao/la:Pa sad...kad covjek cita sta neki pisu,komotno bi mogao pomisliti da se kod nas do sad igrao kriket a nenogomet. Igraci koji su u Zelji po deset godina ne znaju osnovne stvari vezane za igru koja je ustvari nogomet,haman ne znaju ni pravila.
Dajte malo mjere...
Drug na sva cetiri treninga sam bio VJERUJ MI DA To takoI IZGLEDA covjek fino govori sta treba da se radi i kako pojedinci ko da su tek poceli trenirat to tako izgleda i to je sminesno.Mene je licno strah da ga nasi igraci nepocnu bojkotovati znas nas mentalitet

Neandertalac

Kakva patka zvanicne glede Zahirovica.

Kostic jednostavno nije imao vremena da se upozna sa njegovim kvalitetom a ni sa kvalitetom Secerovica i Ugljese koji bi mogli igrati tu poziciju, uz Blagojevica i nase dijete.

Pravi razlog su primanja.

Spin pravi i ponavlja se uzorak sa Mulalicem; trener trazio, odobrio, aminovao, neka snosi odgovornost.

Da ne ulazimo u diskusiju oko toga je li to igracki dobar potez, kakav bi on bio, Zahirovic da li bi igrao dobro ili lose, to ne znamo. I svi koji kazu da je los bio, ok ima istine, ali da nije kvalitet, to he vec nebuloza.
Željeznicar za život cijeli!

super1
Kontakt:

uto jun 14, 2016 10:06 pm

Plava Porodica je napisao/la:82.gosta.. joj što ih super nakoti na temu :cigara:
kostic je trazio brze stopere ,veceras dolazi jedan nadam se da je to to a po referencama kako sam cuo i kako su trazili uboli su izgleda,al opet teren je mjerilo svega

baxuz87
Kontakt:

uto jun 14, 2016 10:06 pm

Zna se od kad do kad su tu, navecer nek rade sta hoce ali po danu se trenira. Ukratko..
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Whisperer

uto jun 14, 2016 10:07 pm

Plava Porodica je napisao/la:82.gosta.. joj što ih super nakoti na temu :cigara:
zamisli da familijo ubode krilomm makar bila inisajderska bilo ba milja clanova gostiju :rofl:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Model1964

uto jun 14, 2016 10:08 pm

chile je napisao/la:Nakon ovih superovih rijeci u vezi Bogija i smijanja Kostic mi je bas skocio u ocima svaka mu cast zako se pokazije ko je glavni i cija je zadnja... pravi autoritet. Nadam se da ce se i rezultati poklopiti i da nam takvi ljudi ostanu duze u klubu jer ocito je da su ljudi koji znaju svoj posao za razliku od nasih kvazistrucnjaka.

Sent from my Plavo Sokocalo
To za Kostića nije ni plus ni minus.To bi morao biti standard u svim vidovima života. Da se zna ko kosi ko vodu nosi. Kada bih se ja smijao direktoru letio bih kroz optički kabal iz firme. Isto tako, kada bi se meni smijali ovi ispod mene, zanogeto bih bez pardona.
Đe taj Grk, dodijalo mi pisati i čitati svakakve gluposti :)
Zadnja izmjena: Model1964, dana/u uto jun 14, 2016 10:10 pm, ukupno mijenjano 1 put.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto jun 14, 2016 10:08 pm

Neandertalac je napisao/la:Kakva patka zvanicne glede Zahirovica.

Kostic jednostavno nije imao vremena da se upozna sa njegovim kvalitetom a ni sa kvalitetom Secerovica i Ugljese koji bi mogli igrati tu poziciju, uz Blagojevica i nase dijete.

Pravi razlog su primanja.

Spin pravi i ponavlja se uzorak sa Mulalicem; trener trazio, odobrio, aminovao, neka snosi odgovornost.

Da ne ulazimo u diskusiju oko toga je li to igracki dobar potez, kakav bi on bio, Zahirovic da li bi igrao dobro ili lose, to ne znamo. I svi koji kazu da je los bio, ok ima istine, ali da nije kvalitet, to he vec nebuloza.
Ja konto ti presto pisat
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

uto jun 14, 2016 10:09 pm

Od grka može samo kostas mitroglou :D

blueheart
Kontakt:

uto jun 14, 2016 10:10 pm

Leon_Professional je napisao/la:
super1 je napisao/la:cak na jutrosnjem treningu ko je bio uvazila se trenerova konstatacija da je teren malo tvrd,dolazila ekipa sa nekim instrumentima i po citavom terenu nesto vadila i mjerila,,veliki plus za upravu kao i za popratne stvvari sto su obezbjedili za treninge koje su neophodne za normalno treniranje i koje nismo imali a ova uprava pokazala da se radi evropski pa kako ko to god dozivljavaoi zelio prikazati...mene su kupili a nadam se da ce ui njih sreca posluziti i na tom sportskom planu
I mene takodjer i stvarno mislim da je Kostic dobar za nas. Eto 2 dana, 4 teninga i vidis novitet, vidis da s njim mozemo samo napredovati, ali bojim se odzivu igraca na to. Slicno se desilo kod kona sa Kodrom, otjerali su ga igraci a bio je dobar trener.

Hocee li taj Grk vcrs ako nece da idem uciti :ganja:
Bilo bi jako dobro kada bi se kosticevi trenazni procesi preslikali na nase kadetske i juniorske selikcije...
DRZAVA ZELJO

Format
Kontakt:

uto jun 14, 2016 10:11 pm

Manolas bi bio savrsen

Nego kasno mu taj let u pm mozda poslije iftara

Jaozinho22

uto jun 14, 2016 10:13 pm

@Super jel objavljuje večeras zvanična ili tek dolazi na pregovore večeras?
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

boja mora
Kontakt:

Ma nek priča ko šta hoče ali meni nije nikako drago što smo ostali bez Bogdanovića, Zahirovića i Zolotića. Ne bi reko da je iko od ovih pojačanja bolji od njih trojice i ako ovako ostane bit čemo meni se čini slabiji nego što smo bili.

Plava Porodica
Kontakt:

super1 je napisao/la:
kostic je trazio brze stopere ,veceras dolazi jedan nadam se da je to to a po referencama kako sam cuo i kako su trazili uboli su izgleda,al opet teren je mjerilo svega
Nadam se iskreno,nego hoće li večeras biti objavljeno?
Ako neće da poštovani guests mogu na spavanac.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Whisperer

uto jun 14, 2016 10:14 pm

Format je napisao/la:Manolas bi bio savrsen

znal neko kad je sutra trening :?:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

psihopata
Kontakt:

uto jun 14, 2016 10:14 pm

iggy2377 je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Pa sad...kad covjek cita sta neki pisu,komotno bi mogao pomisliti da se kod nas do sad igrao kriket a nenogomet. Igraci koji su u Zelji po deset godina ne znaju osnovne stvari vezane za igru koja je ustvari nogomet,haman ne znaju ni pravila.
Dajte malo mjere...
Drug na sva cetiri treninga sam bio VJERUJ MI DA To takoI IZGLEDA covjek fino govori sta treba da se radi i kako pojedinci ko da su tek poceli trenirat to tako izgleda i to je sminesno.Mene je licno strah da ga nasi igraci nepocnu bojkotovati znas nas mentalitet
zato trebaju navijači igračima zaprijetiti da nema zajebancije,jer se kod pitara ti bojkoti stalno dešavaju a ja stvarno ne želim da mijenjamo trenere svake sezone,jer jedino višegodišnji kontinuitet,bez obzira na igrače,garantuje uspjeh.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

irfo

uto jun 14, 2016 10:15 pm

Don Juan je napisao/la:
Format je napisao/la:Manolas bi bio savrsen

znal neko kad je sutra trening :?:
kako sam ja skonto, svaki dan je u 10 i pola 6, neka me neko ispravi ako grijesim

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

Prijava