Tako je, Pripyatovcima je ovaj teren idealan da pokažu svu raskoš svoje ciganije i umjetnosti bunkera.
Komentar napisao neposredno nakon utakmice protiv MDK (drugo kolo). U afektu, a nakon lagane pobjede u prvom protiv GOSKA. Tada je Adzem ispreturao i izmjenio sastav koji se glat poigrao sa Gabeljanima. Tad sam napisao da je postavio anarhicnu formaciju sa Jovanom, Ugljesom, Zebom i Ramovicem u sredini. Bez klasicnog spica. Ljudi nas rasturili u svim segmentima. Tada sam pretjerao, a u mislima mi je još bilo jedino ispadanje od slabije rangirane ekipe u Evropi (Metalurg i to nakon 2:0) u istoriji Želje.Plava Porodica je napisao/la:Je li ovo kritika @avlami o kojoj pričaš?avlami97 je napisao/la: ↑sub jul 29, 2017 7:42 pmAdžem je na 50% prvenstvenih poraza u odnosu na Slavka Petrovića (imao ih 2). Podsjećanja radi Slavko je imao samo nezaslužen poraz u Širokom (prečke i stative i dobre vile spasile Široki) i poraz na Koševu.
Poraz trenera, jer nema sistema (šablona) u igri. Najveći amater ne bi postavio ono što je Ado uradio, pri tome mislim i na odabir igrača. Izjava na kraju tekme je sramna. Sudije su sudile korektno. Žerić odigrao solidno. Zec je najsebičniji igrač lige.
Tjeranje najučinkovitijeg trenera iz prethodne sezone u ligi, će nam se obiti o glavu. Adžem mi je drag, ali je ubleha od trenera, u prošloj sezoni nismo nikada imali omjer posjeda lopte za prvo poluvrijeme 62:38 u korist protivnika, čak ni u Evropi.
U afektu svi pljuju i psuju. Rijetko ko hladne glave napiše neku psovku. To ti nije nikakvo opravdanje. Ono moje "Yebem ja oba beka" je napisano na poluvremenu.. Uzimaš ga za primjer, a sebe vadiš da u afektu si napisao.avlami97 je napisao/la: ↑sub dec 09, 2017 1:20 pmKomentar napisao neposredno nakon utakmice protiv MDK (drugo kolo). U afektu, a nakon lagane pobjede u prvom protiv GOSKA. Tada je Adzem ispreturao i izmjenio sastav koji se glat poigrao sa Gabeljanima. Tad sam napisao da je postavio anarhicnu formaciju sa Jovanom, Ugljesom, Zebom i Ramovicem u sredini. Bez klasicnog spica. Ljudi nas rasturili u svim segmentima. Tada sam pretjerao, a u mislima mi je još bilo jedino ispadanje od slabije rangirane ekipe u Evropi (Metalurg i to nakon 2:0) u istoriji Želje.Plava Porodica je napisao/la:Je li ovo kritika @avlami o kojoj pričaš?avlami97 je napisao/la: ↑sub jul 29, 2017 7:42 pmAdžem je na 50% prvenstvenih poraza u odnosu na Slavka Petrovića (imao ih 2). Podsjećanja radi Slavko je imao samo nezaslužen poraz u Širokom (prečke i stative i dobre vile spasile Široki) i poraz na Koševu.
Poraz trenera, jer nema sistema (šablona) u igri. Najveći amater ne bi postavio ono što je Ado uradio, pri tome mislim i na odabir igrača. Izjava na kraju tekme je sramna. Sudije su sudile korektno. Žerić odigrao solidno. Zec je najsebičniji igrač lige.
Tjeranje najučinkovitijeg trenera iz prethodne sezone u ligi, će nam se obiti o glavu. Adžem mi je drag, ali je ubleha od trenera, u prošloj sezoni nismo nikada imali omjer posjeda lopte za prvo poluvrijeme 62:38 u korist protivnika, čak ni u Evropi.
Pogrijesio sam i prelistaj moje ostale postove, te se par takvih prije moze nazvati incidentom, nego pravilom. Citiraj postove i ostalih forumasa nakon te tekme. Svi su, ili bar vecina bili sjebani.
Neki kontinuirano pljuju.
Sent from my HUAWEI G6-U10 using Tapatalk
kakvo kljucanje,a bumoviCh.Willa1986 je napisao/la: ↑sub dec 09, 2017 12:50 pmSutra vedro bez padavina, ali temperatura oko nule koliko vidim, tako da bez ciscenja snijeg ne ide nigdje... Moglo bi se odigrati ovo sutra, stvarno bi bilo previse da se i ovo odgodi...
Uz Boziju pomoc sutra nova 3 boda pa da ispratimo momke na zasluzeni odmor.
Na pauzi zakljucati forum, u nedostatku utakmica ce ovde biti ludilo, jos ako slucajno zijanimo neku prijateljsku na pripremama, otjerat cemo i Adzema i igrace i sve u pm![]()
Sent from my MI 5s using Tapatalk