Don Juan je napisao/la:Leon_Professional je napisao/la:Zao mi je Dade i Dzenisa.. Hajd ovo i nije neka steta. Kostic otjera sve igrace sto je doveo Edis.
Eh ako sve ovako bude, znaci morat ce doci jos igraca. To je opet mnogo, vrtimo se u krug, mjenjamo u prosjeku 10 igraca svaki prelazni rok, ali vjerujem Kosticu, pravi ekipu po sebi, nadam se da ce izaci na dobro.
Pile, daj tog stopera da u 2 sata idemo od ocaja do sjaja

moze i to kriloo stocemo u bandak past

Pa doslo je krilo zbog kojeg smo pali u bandak
kvalitet je napisao/la:Pa dobro ljudi, jeste li vi normalni? Do maloprije ste hvalili Kostića i Upravu zbog modernizacije treninga, a sad ovo. Sačekajte barem malo, barem nekoliko prvenstvenih utakmica, pa onda ocijenite i šefa i igrače. Iskreno, ja mislim da do polusezone se trebamo strpiti i onda vidjeti ima li napretka u igri, kako sve to izgleda, da li su igrači ispunili očekivanja itd. Strpite se, ne pljujte, ne budite kao anamo oni. Mi smo Željo i tako se trebamo ponašati. Gospodski.
Nema ovo veze sa treningom, samo to da repliciram

Kosticu ja dajem podrsku, treba osaburati iako na pocetku ne bude imao rezultate. Opet mnogo promjena ali sad ima vremena da se uigra sve. Ali mora se dovesti igrac bolji od Lazica, bar po CV-u i imenu.