Sent from my iPhone using Tapatalk
TheSvenderMan je napisao/la: ↑pet dec 08, 2017 1:09 amIma li neko video tog ponistenog eurogola sinana, ja na streamu nista vidio nisam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odlicna analiza! Hvala bogu da ima ljudi koji vide stvari i razumeju se u problematiku. Čestitam svim igracim i strucnom stabu uspeh ! Nastavite ovako,na pravom ste putu!Omar500 je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:18 pmAdzem je preporodio Zakarica, digao iz mrtvih Sinisu, Jovana, Bogicevica, koji su bili maksimalno istroseni i bez trunke motiva nakon prosle sezone. I nije samo to uradio Adzem, ali samo ovo je ogromna stvar. Sinisa je isao iz greske u gresku i igrao sa sve manje motivacije, Bogicevic bio veliki kikser, sjetit se samo kako smo izgubili dva boda zbog one kardinalne greske u Tuzli, a Blagojevic pravio pocetnicke greske zbog slabog kretanja kompletne ekipe, a moral mu je bio na minimumu. Sada se ne libi izvoditi cuda svojim malonogometnim driblinzima i izbaciti u kratko vrijeme po 2-3 protivnicka igraca. Mozda poredjenje nije na mjestu, ali nesto kao City prosle i ove sezone. Prosle patnja, ove igraju sa lakocom, pa tako i Blagojevic, ima toliko samopouzdanja, da ce se odvaziti na mnoge stvari, jer kad i pogrijesi, tu trci vise od pola ekipe da ispravi. Prije se mahalo rukama, negodovalo, udaraju nam igraca, svi stoje. Postali smo ekipa i to je veoma bitan korak ka naprijed. Postigao se onaj balans sa omladinom, par iskusnih igraca i igracima kojima je zelja da igraju za ovaj klub. Zato sam ja bio prezadovoljan ljetnim transfer rokom u samom pocetku, jer sam ocekivao da ce doci jos dva igraca. I oni nisu dosli i to se osjetilo dobro na pocetku sezone, jos Adzem preuzeo ekipu bez ijednog treninga. Dolazak Ubiparipa je dobar potez, kao i pronalazak prvih 11. Vitez dodje u dobro vrijeme. Prvi sam ocekivao tri boda iz ove tri teske utakmice, te sam strahovao od kupa i premorenosti. Uzeli smo sve bodove, prvi smo, kup prekucali, a nasi pucaju od fizicke spreme. Svaka cast i kondicionom treneru. Jos sad uzeti Radnika, pa na zasluzenu pauzu. Trebat ce pojacanja, teska ce biti borba na dva fronta. Cetiri jake ekipe su u vrhu, a utakmica je dosta.exbabilon je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:08 pmUpravo ulazim na forum da napisem nesto za Jovana. Nestvarno dobro igra zadnjih par utakmica, vjerovatno medju top 3 veznjaka u ligi. Koristan je i naprijed i nazad, razigrava, krade lopte, zabija golove.. Vjerujem da ga je i Hajdarevic rasteretio jer preuzima odgovornost, trci, bori se, pomaze u oba smjera. Jednostavno ih je milina gledati skupa. Dugo je Jovan tu i dobro je sto jos uvijek ima zelje i motiva.mirsad94 je napisao/la: ↑čet dec 07, 2017 10:00 pmImam potrebu da napisem u vezi Blagojevica, on je motor ekipe evo vec par sezona i kada on igra onda igra i Zeljo. Po mom misljenju najvise osporavan igrac i podcjenjen u nasoj ekipi, normalno da ce grijesiti ponekad jer najvise preuzima rizika , i on je igrac koji zivi od pokretljivosti ostalih igraca, kada ga uparis sa panjevima logicno da nema rjesenja i da dodaje protivnickim igracima loptu. Ne kazem da nije bilo i neprisiljenih gresaka ali Boze moj, svi znamo kakva nam je liga i da je u tom segmentu perfektan sigurnoi nebi igrao kod nas. Trenutno igra u zivotnoj formi, vjerovatno zna da mu je zadnji voz da osvoji nesto sa Zeljom i to je itekako zasluzio kada sve uzme u obzir.
Vidis, meni jeste jasnostorm_raider je napisao/la: ↑pet dec 08, 2017 2:47 amKako je ovaj gol izgledao dobro sa Istoka...
Istina, Elsner veoma dobar danas. Kako su se neki nasladjivali, to mi nikad nece biti jasno... Takodjer, kada je ulazio u igru, neki se smiju na tribinama - "ooo evo slovenacke ublehe".. ni to mi nece biti jasno nikada.. odbijam sa takvima da dijelim ideju Zelje. Zato vam i jeste tako, jer imate takav stav. Mislite da bi Adzem i ekipa mogli da se izdignu i naprave ovaj niz da razmisljaju tako - gubitnicki?
Jeste li uspjeli snimiti sta jucer?1921.ba je napisao/la: ↑pet dec 08, 2017 8:52 amFotografije sa utakmice
https://www.facebook.com/pg/1921.ba/pho ... 1255647723
10-ak minLeon_Professional je napisao/la: ↑pet dec 08, 2017 9:05 amNisam ni sumnjao, bar kamera![]()
Jesi l ga smikso
Isto bi uradio i Dino Hasanovic. Ne znam sta je s njim pa je totalno ispao iz kombinacija.BlwD je napisao/la:Elsner je uradio ono zbog cega je uveden. Nije to nista spektakularno bilo, ali napadi Sirokog su se dosta umanjili po sredini. Mislim da je Loncaru stalno bio na leđima, a on nam je tokom utakmice najvise problema pravio. Vecina faulova koje je napravio su bili smjesni ali eto svirali su se.
Koristan je on igrac, ali ne za svaku utakmicu. Ovako kad zatvaramo utakmicu ili kad bi se branili on je dobro rjesenje.