Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

TheSvenderMan
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pet dec 08, 2017 1:09 am

Ima li neko video tog ponistenog eurogola sinana, ja na streamu nista vidio nisam :D

Sent from my iPhone using Tapatalk

LARSSON
Kontakt:

pet dec 08, 2017 1:20 am

TheSvenderMan je napisao/la:
pet dec 08, 2017 1:09 am
Ima li neko video tog ponistenog eurogola sinana, ja na streamu nista vidio nisam :D

Sent from my iPhone using Tapatalk
phpBB [video]

storm_raider
Kontakt:

pet dec 08, 2017 2:47 am

Kako je ovaj gol izgledao dobro sa Istoka...

Istina, Elsner veoma dobar danas. Kako su se neki nasladjivali, to mi nikad nece biti jasno... Takodjer, kada je ulazio u igru, neki se smiju na tribinama - "ooo evo slovenacke ublehe".. ni to mi nece biti jasno nikada.. odbijam sa takvima da dijelim ideju Zelje. Zato vam i jeste tako, jer imate takav stav. Mislite da bi Adzem i ekipa mogli da se izdignu i naprave ovaj niz da razmisljaju tako - gubitnicki?
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ujko
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet dec 08, 2017 3:02 am

Evo, da se i ja, napokon, javim i pozdravim sve moje drage Zeljovce,
sve me nekako strah da se iznenada ne probudim i skontam da su
ove posljednje dvije sedmice bile jedan prelijepi san. Ova vremenska
distanca od sest sati je ubitacna, pa, iako redovno ulazim na forum
barem pet, sest puta dnevno, uvijek mi se desi da nekako kaskam za
vama, sta god hocu da napisem, vec je receno i uveliko prodiskutovano.
Ali, nije to ni vazno, bitno je da se ovdje uvijek lijepo osjecam, kao me-
dju svojim najrodjenijima. Ugodno sam iznenadjen i pocastvovan nomi-
nacijom za forumasa godine, velika je cast i zadovoljstvo naci se medju
svim tim velikanima ovoga foruma, makar i kao totalni autsajder. Sto se
tice ostalih nominovanih, siguran sam da ce to biti neizvjesna trka, bilo
je tu jako puno izuzetno kvalitetnih tekstova i bez obzira ko pobijedi, sva-
ka cast svima, kao i mnogima drugima, cije nominacije se tek ocekuju.
Na kraju imam i jedno (polu)ozbiljno pitanje - da li je rodbinsko srodstvo
moralna prepreka da se nekome da glas, ili mozemo onako, " po naski " ?
Pozdrav svima i gazi Zeljo do duple krune !
Iz ljubavi prema tradiciji, plavo - bijeli za zivot cijeli !

storm_raider
Kontakt:

pet dec 08, 2017 3:19 am

Ma glasaj za koga god zelis Ujko :)

Pozdrav i za kAtzie-a, starog prijatelja iz djetinjstva. :)

Dimitrije113

pet dec 08, 2017 5:02 am

Omar500 je napisao/la:
čet dec 07, 2017 10:18 pm
exbabilon je napisao/la:
čet dec 07, 2017 10:08 pm
mirsad94 je napisao/la:
čet dec 07, 2017 10:00 pm
Imam potrebu da napisem u vezi Blagojevica, on je motor ekipe evo vec par sezona i kada on igra onda igra i Zeljo. Po mom misljenju najvise osporavan igrac i podcjenjen u nasoj ekipi, normalno da ce grijesiti ponekad jer najvise preuzima rizika , i on je igrac koji zivi od pokretljivosti ostalih igraca, kada ga uparis sa panjevima logicno da nema rjesenja i da dodaje protivnickim igracima loptu. Ne kazem da nije bilo i neprisiljenih gresaka ali Boze moj, svi znamo kakva nam je liga i da je u tom segmentu perfektan sigurnoi nebi igrao kod nas. Trenutno igra u zivotnoj formi, vjerovatno zna da mu je zadnji voz da osvoji nesto sa Zeljom i to je itekako zasluzio kada sve uzme u obzir.
Upravo ulazim na forum da napisem nesto za Jovana. Nestvarno dobro igra zadnjih par utakmica, vjerovatno medju top 3 veznjaka u ligi. Koristan je i naprijed i nazad, razigrava, krade lopte, zabija golove.. Vjerujem da ga je i Hajdarevic rasteretio jer preuzima odgovornost, trci, bori se, pomaze u oba smjera. Jednostavno ih je milina gledati skupa. Dugo je Jovan tu i dobro je sto jos uvijek ima zelje i motiva.
Adzem je preporodio Zakarica, digao iz mrtvih Sinisu, Jovana, Bogicevica, koji su bili maksimalno istroseni i bez trunke motiva nakon prosle sezone. I nije samo to uradio Adzem, ali samo ovo je ogromna stvar. Sinisa je isao iz greske u gresku i igrao sa sve manje motivacije, Bogicevic bio veliki kikser, sjetit se samo kako smo izgubili dva boda zbog one kardinalne greske u Tuzli, a Blagojevic pravio pocetnicke greske zbog slabog kretanja kompletne ekipe, a moral mu je bio na minimumu. Sada se ne libi izvoditi cuda svojim malonogometnim driblinzima i izbaciti u kratko vrijeme po 2-3 protivnicka igraca. Mozda poredjenje nije na mjestu, ali nesto kao City prosle i ove sezone. Prosle patnja, ove igraju sa lakocom, pa tako i Blagojevic, ima toliko samopouzdanja, da ce se odvaziti na mnoge stvari, jer kad i pogrijesi, tu trci vise od pola ekipe da ispravi. Prije se mahalo rukama, negodovalo, udaraju nam igraca, svi stoje. Postali smo ekipa i to je veoma bitan korak ka naprijed. Postigao se onaj balans sa omladinom, par iskusnih igraca i igracima kojima je zelja da igraju za ovaj klub. Zato sam ja bio prezadovoljan ljetnim transfer rokom u samom pocetku, jer sam ocekivao da ce doci jos dva igraca. I oni nisu dosli i to se osjetilo dobro na pocetku sezone, jos Adzem preuzeo ekipu bez ijednog treninga. Dolazak Ubiparipa je dobar potez, kao i pronalazak prvih 11. Vitez dodje u dobro vrijeme. Prvi sam ocekivao tri boda iz ove tri teske utakmice, te sam strahovao od kupa i premorenosti. Uzeli smo sve bodove, prvi smo, kup prekucali, a nasi pucaju od fizicke spreme. Svaka cast i kondicionom treneru. Jos sad uzeti Radnika, pa na zasluzenu pauzu. Trebat ce pojacanja, teska ce biti borba na dva fronta. Cetiri jake ekipe su u vrhu, a utakmica je dosta.
Odlicna analiza! Hvala bogu da ima ljudi koji vide stvari i razumeju se u problematiku. Čestitam svim igracim i strucnom stabu uspeh ! Nastavite ovako,na pravom ste putu!

Plava Porodica
Kontakt:

pet dec 08, 2017 5:10 am

Veca-Siniša-Graovac-Bogi-Projić-Hare-Anel-Zaka-Rama-Zec-Kajkut.
Mislim da ne bi trebalo biti nikakvih problema :)
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

pet dec 08, 2017 5:17 am

Nego hoćemo li mi kalav najlon postaviti kad se već uveliko najavljuje ogroman snijeg za sutra?
Bolje spriječiti nego liječiti.
Da odradimo to u nedjelju i razlaz.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Plava Porodica
Kontakt:

pet dec 08, 2017 6:34 am

"Željo igra odlično. Sve nadolazi na svoje. Drago mi je što je u ekipi nekoliko sjajnih igrača iz omladinskog pogona. Nadam se da će osvojiti titulu i želim im od srca sve najbolje. Željo je prvi na tabeli, Džeko i ja jedan nasuprot drugog u Ligi prvaka, juniori Želje prezimit će u Evropi... Zar može bolja reklama za jedan klub? "
Šeha :pljesak:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet dec 08, 2017 7:08 am

storm_raider je napisao/la:
pet dec 08, 2017 2:47 am
Kako je ovaj gol izgledao dobro sa Istoka...

Istina, Elsner veoma dobar danas. Kako su se neki nasladjivali, to mi nikad nece biti jasno... Takodjer, kada je ulazio u igru, neki se smiju na tribinama - "ooo evo slovenacke ublehe".. ni to mi nece biti jasno nikada.. odbijam sa takvima da dijelim ideju Zelje. Zato vam i jeste tako, jer imate takav stav. Mislite da bi Adzem i ekipa mogli da se izdignu i naprave ovaj niz da razmisljaju tako - gubitnicki?
Vidis, meni jeste jasno
Ako se vratimo unazad i sjetimo se stvari koje su se prvo pisale po forumima, drustvenim mrezama, portalima a nakon toga odjek imale i na tribini, ta desavanju su samo kao povod imale danas Elsnera, do juce Adzema a nekoc Slavku, Cenana, Husica, Hervesa ....
Niko nije lud pa da kaze da da je sve radjeno kako treba i da nije bilo pogresnih odluka ali ono sto hocu reci da je sva ta prica pocinjala tendenciozno i sa vrlo jasnom namjerom
5. - 7. Okt 1992.

Leon_Professional
Kontakt:

pet dec 08, 2017 8:50 am

Roka su ismijavali i jucer. Nesto kao Roki gledaj Rokija, gledaj majstora tako vamo.
To je odraz foruma. Vec sam napisao da mnogo forum utice naa misljenja simpatizera, ne mogu ih drugacije nazvat.

A sto se njegove jucerasnje partije tice nije to dobro kako se predstavlja. Imao je taj dobar pas, al je imao i u aut pas. Kad je usao za minut je napravio 3 faula. Ali necu da kvarim raspolozenje i da sad serem o liku. Svoje sam rekao prije nego je trebao doci i ispostavilo se da nije neki igrac.

Ako ne dovedemo Vukotica ili nekog kvalitetnog stopera onda bi Rok mogao zakrpiti tu poziciju ako nam kojim slucajem budu nedostajala dva stopera zbog povreda ili kartona.

1921.ba
Kontakt:

pet dec 08, 2017 8:52 am

Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

storm_raider
Kontakt:

pet dec 08, 2017 8:56 am

1921.ba je napisao/la:
pet dec 08, 2017 8:52 am
Fotografije sa utakmice

https://www.facebook.com/pg/1921.ba/pho ... 1255647723
Jeste li uspjeli snimiti sta jucer?

BlwD
Prijatelj foruma
Kontakt:

pet dec 08, 2017 8:58 am

Elsner je uradio ono zbog cega je uveden. Nije to nista spektakularno bilo, ali napadi Sirokog su se dosta umanjili po sredini. Mislim da je Loncaru stalno bio na leđima, a on nam je tokom utakmice najvise problema pravio. Vecina faulova koje je napravio su bili smjesni ali eto svirali su se.
Koristan je on igrac, ali ne za svaku utakmicu. Ovako kad zatvaramo utakmicu ili kad bi se branili on je dobro rjesenje.

1921.ba
Kontakt:

pet dec 08, 2017 9:02 am

@storm

2 kamere :D

Leon_Professional
Kontakt:

pet dec 08, 2017 9:05 am

Nisam ni sumnjao, bar kamera :D
Jesi l ga smikso

1921.ba
Kontakt:

pet dec 08, 2017 9:16 am

Leon_Professional je napisao/la:
pet dec 08, 2017 9:05 am
Nisam ni sumnjao, bar kamera :D
Jesi l ga smikso
10-ak min

storm_raider
Kontakt:

pet dec 08, 2017 9:16 am

1921.ba je napisao/la:
pet dec 08, 2017 9:02 am
@storm

2 kamere :D
Kraljevi ste!

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pet dec 08, 2017 9:20 am

BlwD je napisao/la:Elsner je uradio ono zbog cega je uveden. Nije to nista spektakularno bilo, ali napadi Sirokog su se dosta umanjili po sredini. Mislim da je Loncaru stalno bio na leđima, a on nam je tokom utakmice najvise problema pravio. Vecina faulova koje je napravio su bili smjesni ali eto svirali su se.
Koristan je on igrac, ali ne za svaku utakmicu. Ovako kad zatvaramo utakmicu ili kad bi se branili on je dobro rjesenje.
Isto bi uradio i Dino Hasanovic. Ne znam sta je s njim pa je totalno ispao iz kombinacija.

Hvaliti Elsnera zbog jednog pasa i nekoliko prekrsaja od kako je dosao po meni je suvisno. Jos je i stranac. Totalno suvisan igrac u nasem rosteru.

I zna li neko kakva je situacija sa drugim timom. Odavno nisam imao vremena da odem na treninge. Vjerovatno grijesim ali nekako mi ova nasa trenutna igra mirise na onu Odinu iz najboljih dana. Ado sigurno razgovara sa njim i suradjuje.

Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

arctg
Forumaš godine 2017
Kontakt:

pet dec 08, 2017 9:28 am

Edited
Zadnja izmjena: arctg, dana/u pet jan 12, 2018 7:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava