Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

psihopata
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 12, 2016 9:22 pm

Hrasno1921' je napisao/la:Ibraimi je prije svega cigan siptarskog porijekla, i kao takav nam ne treba, a da ne govorim da je u Mariboru imao godisnja primanja od 900.000 eura, sto je nekih 75.000 eura mjesecno, mozemo li mi to !? mozem al u k****
imao je karu tolka primanja,pa nije Suarez.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

hardwell
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:26 pm

Ložite se na platu, a ne ložite se na ovo cigan šiptarskog porijekla. Mene kao kulturnog navijača boli ***** ko je koje vjere, rase, nacije. Željo iznad svih. Država Željo!
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

SWRA_1921
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:27 pm

De ba ljudi manite se suplje, sta vam je, samo supljirate a konkretni postovi odlaze u zaborav. Hajmo vise konkretnih prijedloga, price o tekmama i sl. Pricate o nekakvim igracima, hajmo onda i o Messiju malo kako bi se uklopio sa Enisom, ili o Ibrahimovicu u paru sa Turkovicem u napadu jbte...

Sent from my PadFone 2 using Tapatalk

Grbavica
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:29 pm

Götze nezadovoljan u Bayernu...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

dell21
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:29 pm

Gori smo od pitara postali cc, sutra strasno vazna utakmica a vi suplju pricate.

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:30 pm

Kakvu posjetu sutra očekujete? Vala ako nas ne bude minimalno 8 hiljada....
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Hrasno1921'

uto apr 12, 2016 9:30 pm

E jeste shega ...

Budzet Maribora za ovu sezonu 12.000.000 eura, malo pa malo igraju neku grupnu fazu, igrace prodaju za milione, Calgariu ga prodali za 2.5 miliona eura pa ga opet vratili na posudbu, pa jbt Dzeko ima godisnju platu od 4.5 miliona eura, sto je 375.000 eura mjesecno, zasto Ibraimi nebi onda mogao imati 75.000 eura platu !?
Uz to on, Tavares i Novakovic su najbolji igraci Maribora samim tim i najplaceniji, sve ex. YU lige pratim ko i ovu nasu, tako da sam koliko toliko upoznat sa nekim stvarima makar preko portala, foruma i sl.
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

fk1921

uto apr 12, 2016 9:33 pm

Gdje je sad storm, gdje je njegov bum?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:33 pm

Evo malo informacija iz protivničkog tabora..

Fudbaleri tuzlanske Slobode nastavili su utrku za naslov prvaka BiH sa Zrinjskim pošto su minulog vikenda na Tušnju rezultatom 2:0 savladali Mladost iz Doboj-Kaknja.

Međutim, utakmica za Slobodu nije bila tako lagana kao što to rezultat govori pošto se Mladost u dobrom svjetlu predstavila na Tušnju, a nezadovoljan nakon utakmice bio je i šef stručnog štaba Husref Musemić.

- Teška utakmica je iza nas, a i Musemić je rekao da je to bila najlošija utakmica na Tušnju otkako je ovaj stručni štab na okupu. Pobjedi ne treba gledati u zube, sada se okrećemo prema utakmici sa Željom u okviru Kupa BiH, kaže za "Sport" Amir Spahić.

Da li su vaši izabranici protiv Mladosti unaprijed upisali bodove, a već u glavi bili na Grbavici i razmišljali o utakmici sa Željom?

- Vrlo vjerovatno. Prije 14 dana smo igrali sa Željom i sigurno da ekipa razmišlja već da se revanšira Želji. Očekuje nas težak dvomeč, pošto bolji iz tih duela ide u finale.

Kakvu postavku Željezničara očekujete u srijedu. Hoće li Mulalić ponovo zatvoriti utakmicu sa Slobodom?

- Kako sam mogao da vidim i koliko sam pratio, Željo gotovo sve utakmice igra na isti način. Žele prije svega sačuvati svoj gol, i igraju na kontre i prekide, pošto su nakon prekida izuzetno opsani.

Šta je po vašem mišljenju najjači segment Željine igre?

- Agresivnost i prekidi su njihovo najjače oružje. Dobro su posloženi, imaju brze igrače po krilima i imaju Lendrića u špicu.

Lendrić se raspucao od dolaska u Željezničar. Za Pirića će ponovo da bude najveća opasnost...

- Lendrić je jako opasan igrač. Igrao je za mladu reprezentaciju Hrvatske, u Hajduku, bio je i najbolji strijelac Premijer lige svojevremeno. Jedno vrijeme se izgubio kao igrač i trebala mu je jedna dobra ekipa koja pobjeđuje, jer tada i špic daje golove. Dobro se snalazi na ničije lopte. Iz jedne takve je odlučio utakmicu na Tušnju protiv nas.

Mehmedagić je propustio susret protiv Mladosti. Zbog čega? Hoće li biti spreman sa Želju?

- Mehmedagić je imao istegnuće lože, trenira od nedjelje i trebao bi biti spreman za susret na Grbavici.

Napadač vašeg tima Mersudin Ahmetović je u krizi, pošto u nastavku sezone nije postigao niti jedan ligaški gol. Sigurno da nije prijatno kada takav igrač ne pogađa mreže protivnika...

- Baš smo o tome pričali da šest mjeseci u prvenstvu Ahmetović nije postigao gol. Kada napadač ne daje golove, onda je teže i pobjeđivati, ali mi i dobro guramo. Naši napadači, Ahmetović i Krpić, u posljednje vrijeme zabili su samo u Kupu protiv Sarajeva. Sve je dobro dok Zeba daje golove, pa i Kostić stoper u nekim utakmicama se dobro snalazio pred protivničkim golmanima.

Anes Haurdić nije ispunio očekivanja. Ipak, zabio je pogodak protiv Mladosti. Može li to biti prekretnica njegovog boravka na Tušnju?

- Više smo očekivali od Anesa. Nadamo se da će sada dobiti samopouzdanja nakon pogotka i pokazati zašto smo ga doveli. Ne znam šta je uzrok njegovih nešto lošijih partija, da li je ta loša situaija u Veležu kroz koju je prolazio. Valjda do kraja sezone postigne još koji pogodak bitan za nas.

Paklena sedmica za vas. U srijedu gostovanje na Grbavici, a potom za vikend u goste stiže Široki....

- Nije samo ova sedmica paklena, već i naredna. Sljedeće sedmice imamo revanš sa Željom pa ligaški susret sa Olimpicom na Otoci. Tek onda ima par dana pauze. No, idemo od utakmice do utakmice. Najvažnija utakmica za nas sada je na Grbavici. Želimo postići pogodak, kako bi u što boljoj situaciji dočekali revanš susret na našem terenu, dodao je u razgovoru za "Sport" Amir Spahić, pomoćnik Husrefa Musemića u stručnom štabu tuzlanske Slobode.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

ChWilla
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:34 pm

puno je opet skoro jedan jednom igraču, a cijeli budžet 12.
gradi željo boli te *****

vrbanjusa
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:36 pm

Ibraimi ima platu 13.000 €
21 10 4

Petrović Slavko

Jaozinho22

uto apr 12, 2016 9:37 pm

Sutra kozoyebi dolaze kompletni samo Merzic fali.Sto se tice nas očekujem najjačih 11 pa ako ostvarimo dobar rezultat sutra u subotu treba odmorit Stevanovića i Bogicevica umjesto njih Mirzu lijevo ili Mailsona a Memiju desno i Hodzurdu....Mislim da ne bi bilo loše ni Tuceta odmorit makar u subotu pola sata gust je raspored a svaka nam je utakmica kao finale.
Sutra svaka pobjeda bez primljenog gola je top rezultat za revanš!
TONE TUZLA TONE SLOBODA! :DD:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

dell21
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:38 pm

Nekako zebu isprovocirati nek dobije zuti karton :cigara:

Hrasno1921'

uto apr 12, 2016 9:42 pm

vrbanjusa je napisao/la:Ibraimi ima platu 13.000 €
Ma sta ti je, ispade po tvom da su igraci Zvezde i Partizana onda placeniji od ekipe koja skoro pa redovno igra grupne faze :r , pet miliona eura godisnje daju na place samo (sa foruma navijaca Maribora), pa onaj mali Nuhanovic sto je igrao za Sarajevo prije par sezona jednom izjavi da su igraci kod nas placeniji nego u Sloveniji, izuzev Maribora ciji najbolji igraci imaju po pedesetak hiljada eura mjesecno, bezveze da nebi isao vise na ovoj temu u stranu sa pricom, najbolje da zavrsim s ovom temom :shisha:
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 12, 2016 9:44 pm

Hrasno1921' je napisao/la:
Ma sta ti je, ispade po tvom da su igraci Zvezde i Partizana onda placeniji od ekipe koja skoro pa redovno igra grupne faze :r , pet miliona eura godisnje daju na place samo (sa foruma navijaca Maribora), pa onaj mali Nuhanovic sto je igrao za Sarajevo prije par sezona jednom izjavi da su igraci kod nas placeniji nego u Sloveniji, izuzev Maribora ciji najbolji igraci imaju po pedesetak hiljada eura mjesecno, bezveze da nebi isao vise na ovoj temu u stranu sa pricom, najbolje da zavrsim s ovom temom :shisha:
Ok ako tako mislis, ali ja ti kazem sta sam saznao.
21 10 4

Petrović Slavko

LARSSONN
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:46 pm

Stormeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.......

ChWilla
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:46 pm

Hrasno1921' je napisao/la:
i misliš da 900.000 od 5 daju jednom igraču?
gradi željo boli te *****

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:51 pm

dell21 je napisao/la:Nekako zebu isprovocirati nek dobije zuti karton :cigara:
i onog veselinovica...
100/94/37/34 - i to je to!

diego1921
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:54 pm

Nasao sam na netu clanak da je Tavares 2014 imao 100 milja eura godisnje plus bonusi,tamo pise da su im bonusi jako veliki,vjerujem da je Vrbanjusa upravu,sumnajm da Maribor nekome daje 900 milja godisnje,u puno jacim klubovima igraci imaju manja primanja..

dell21
Kontakt:

uto apr 12, 2016 9:54 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Nekako zebu isprovocirati nek dobije zuti karton :cigara:
i onog veselinovica...
Kad bi obojca dobili imali bi 20% laksi posao u uzvratu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava