Vjerovatno se i Kostic pita, ali za ove se i ocekuje.revolt je napisao/la:Oba Sadikovica, Djermanovic, Hodzurda, BeganovicElegant je napisao/la:Kakav je status Lendrica i Stevanovica - ostaju li ?
Ko bi nas jos mogao napustiti ?
Vjerovatno se i Kostic pita, ali za ove se i ocekuje.revolt je napisao/la:Oba Sadikovica, Djermanovic, Hodzurda, BeganovicElegant je napisao/la:Kakav je status Lendrica i Stevanovica - ostaju li ?
Pa ovo je po njegovom nalogu nakon večerašnjeg treninga.Elegant je napisao/la:Vjerovatno se i Kostic pita, ali za ove se i ocekuje.revolt je napisao/la:Oba Sadikovica, Djermanovic, Hodzurda, BeganovicElegant je napisao/la:Kakav je status Lendrica i Stevanovica - ostaju li ?
i nedo ja msm ?revolt je napisao/la:Oba Sadikovica, Djermanovic, Hodzurda, BeganovicElegant je napisao/la:Kakav je status Lendrica i Stevanovica - ostaju li ?
Nedo i Hadzovic su jedini igraci koji se uopste nisu spominjali u kadru na zvanicnoj na prozivci.. Predpostavljam oni su vec out?Don Juan je napisao/la:i nedo ja msm ?revolt je napisao/la:Oba Sadikovica, Djermanovic, Hodzurda, BeganovicElegant je napisao/la:Kakav je status Lendrica i Stevanovica - ostaju li ?
cudno mi je za beganovica jer su ga hvalili svi da je dobar na treninzima a i mlad je igrac, kao i sadikovic, nadam se da samo idu na posudbu, glupo bi bilo rijesavat se mladih reprezentativaca, a i cudno mi je sto nije saceko tu utakmicu sa olimpicom pa onda poceo vrsit rezoverevolt je napisao/la:Pa ovo je po njegovom nalogu nakon večerašnjeg treninga.Elegant je napisao/la:Vjerovatno se i Kostic pita, ali za ove se i ocekuje.revolt je napisao/la: Oba Sadikovica, Djermanovic, Hodzurda, Beganovic
KeepTheBlueFlag je napisao/la:Ja sam mislio da su Memisevic, Jakovljevic, Hodzic, Besirevic, Avdukic najbolji igraci u Radniku
A brate ja ne vidim da je iko napisao da je pojacanje. Prinova nego sta isto kao secerovic i radinovic dok ne dokazu suprotnoJaozinho22 je napisao/la:Ma niko nikog ne pljuje al ljudi da li je igrač od 24 godine kojem je vrhunac karijere Radnik pojačanje za najveći klub u državi ?
Po meni nije,prinova je a sve što pokaže više od tog smatram kao uspjeh.
Sretno mali.
Nisu brate, Lazić i Šećerović su.KeepTheBlueFlag je napisao/la:Ja sam mislio da su Memisevic, Jakovljevic, Hodzic, Besirevic, Avdukic najbolji igraci u Radniku
92 gostijuAsharaK je napisao/la:Čuj 87 gostiju![]()
![]()
U ovom trenutku podrska treneru. On bira za sebe igrace i odgovarat ce za rezultat a evidentno je da se na treninzima rade stvari koje nasi nisu nikad radili. Ko nije spreman na takav rad jednostavno i nije to mjesto za njega.irfo je napisao/la:cudno mi je za beganovica jer su ga hvalili svi da je dobar na treninzima a i mlad je igrac, kao i sadikovic, nadam se da samo idu na posudbu, glupo bi bilo rijesavat se mladih reprezentativaca, a i cudno mi je sto nije saceko tu utakmicu sa olimpicom pa onda poceo vrsit rezoverevolt je napisao/la:Pa ovo je po njegovom nalogu nakon večerašnjeg treninga.Elegant je napisao/la:
Vjerovatno se i Kostic pita, ali za ove se i ocekuje.
Daj Boze da ga je Kostic trazio al nesto nevjerujemIvanOsim je napisao/la:Za mene je BOOM raskid sa Zahirovicem. Nazalost, cim je potpisao reko sam da je nepotreban...al potpuno.. eh da je malo Dino umjesto njeg dobio sanse da znamo sta cemo s njim, jer momak ima fiziku drama... a usput bi i jedno 50 milja ustedili..
Ajmo raskid jos sa Djermanovicem, Bekricem i Bogicevicem, s tim igracima ne mozemo naprijed...
Lazicu dobrodosao, iako sam dosta pratio radnik, zaista ga nisam uocio, al sam nesto siguran da je ovo trener trazio, zbog cega to on zna... u Olimpiji je nas trener odbio posao zbog mjesanja u izbor igraca, al eto kod nas prihvatio... al izmislit i lupit ce neadreatalac svasta, samo da bude citiran.. dize mu to ego, kad vec nista drugo ne moze...
Sreckovic lijevo krilo dijete Zvijezde igrao u Holandiji odlican igrac.Veteran je napisao/la:Proljeće je u Radniku krilo igrao čovjek (ne znam mu ime) koji je doveden is Srbije, i frajer je prekucao, naravno u bitnim tekmama koje nisu prodali. Ja sam pratio Radnik solidno i iskreno nisam ovog momka zapazio. 92 godište, dakle 24 godine, ako se on i Halvadžić budu borili za tu poziciju.....hm ne znam šta bi rekao. Kako neko reče na hajr i na dobro...
![]()
![]()