Ma Bekrić je očajan. Više ne znam kome šta da kažem iskreno. Eto kome bi ti još zamjerio? Igra Stanić loše, igra i Memija loše... Al' il igraju pogrešnu poziciju ili im je tako zadano da ne mogu pokazati ono što umiju.sajo10 je napisao/la:Preveliki procenat brate, smanji barem za jedno 40 %.hardwell je napisao/la:Žao mi je uprave i 90% igrača što nećemo vjerovatno igrati Evropu.
A što se tiče onih ubleha od Edisa i Karića u stručnom štabu sa njima je da Bog da nikad ne zaigrali. PUUU
VTŽ
Jebe mi se za njih. Mogu i finale lp igrati!boja mora je napisao/la:Jedina mi je još utjeha da Radnik dobije Slobodu u kupu pa da ni smrdljivci ne idu u Europu.
Dat' će gol!sajo10 je napisao/la:ENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS?????
ENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIS????
ENIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISSSSSS SADIKOVIC??????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja to govorim brate od priprema. I svi govore da mrzim i pljujem Edisa. Ustvari drag mi je kao igrač i navijač kluba, kao trener je možda i simpatičan. Ali za ovaj posao nije!sajo10 je napisao/la:Nisam pljuvac, mislim da ako neko zasluzuje kritiku to se mora i potencirati ali moje strpljenje sa Edisom je sislo na minimum.. Katastrofa.