Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

LARSSONN
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 12, 2016 7:47 pm

delinjo je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Mašala 1.90 na nas
Koliko je hendikep? Moglo bi se finansijski popraviti :mrgreen:
Storm najavi bum i ne uđe čitav dan.Ja moderacije gluho bilo :mrgreen:
ma brate moderacija se i ovdje pokvarila...prvi put kad se storm potkupio ukrajinskim kurvama tu je bio kraj... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Saće bum

delinjo
Kontakt:

uto apr 12, 2016 7:49 pm

LARSSON je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la: Koliko je hendikep? Moglo bi se finansijski popraviti :mrgreen:
Storm najavi bum i ne uđe čitav dan.Ja moderacije gluho bilo :mrgreen:
ma brate moderacija se i ovdje pokvarila...prvi put kad se storm potkupio ukrajinskim kurvama tu je bio kraj... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

Saće bum
i tebe je storm malo pokvario ...i ti patis ovdje ljude ccc :rofl: :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 12, 2016 7:50 pm

vrbanjusa je napisao/la:Prijave na konkurs za izvodjaca radova su do 15.4. Nakod odabira najpovoljnijeg krecu radovi a plan zavrsetka je 1.10.2016. Ovo je za istocnu tribinu naravno.
Jel' za Evropu još uvijek koliko se stigne uraditi ili neka druga varijanta? Možemo li predpostaviti koliko će se stići odraditi do 31. Maja što se istoka tiče?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

delinjo
Kontakt:

uto apr 12, 2016 7:51 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Prijave na konkurs za izvodjaca radova su do 15.4. Nakod odabira najpovoljnijeg krecu radovi a plan zavrsetka je 1.10.2016. Ovo je za istocnu tribinu naravno.
Jel' za Evropu još uvijek koliko se stigne uraditi ili neka druga varijanta? Možemo li predpostaviti koliko će se stići odraditi do 31. Maja što se istoka tiče?
Hadzija zanima me tvoje misljenje u vezi ovog malog iz Maribora...koji je tvoj stav?
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Elegant
Kontakt:

uto apr 12, 2016 7:52 pm

delinjo je napisao/la:ma brate moderacija se i ovdje pokvarila...prvi put kad se storm potkupio ukrajinskim kurvama tu je bio kraj... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Sto ste cicije posaljite mu Armenku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

LARSSONN
Kontakt:

delinjo je napisao/la: i tebe je storm malo pokvario ...i ti patis ovdje ljude ccc :rofl: :ganja:
Ma jok, vraća i meni storm za ono što ga nasankah za link. Nego predpostavljam, filing

vrbanjusa
Kontakt:

Mislim da nece biti spreman za evropu. Sad ne znam kakav predmjer radova imaju tj sta ce sve raditi. Ali kako mi rekose plan zavrsetka ja 1.10. tako da nema nista od gledanja evrope sa istoka.
21 10 4

Petrović Slavko

delinjo
Kontakt:

uto apr 12, 2016 7:55 pm

Elegant je napisao/la:
delinjo je napisao/la:ma brate moderacija se i ovdje pokvarila...prvi put kad se storm potkupio ukrajinskim kurvama tu je bio kraj... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
a jebi ga skuplja Ukrajinka ...zna Storm sta valja nece on ko Aco na anamo onom forumu da padne za cvaju...kad padne da zna zasto je pao...nece ni da cuje samo ukrajinka i to je to :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

cikazubo
Kontakt:

uto apr 12, 2016 7:55 pm

vrbanjusa je napisao/la:Mislim da nece biti spreman za evropu. Sad ne znam kakav predmjer radova imaju tj sta ce sve raditi. Ali kako mi rekose plan zavrsetka ja 1.10. tako da nema nista od gledanja evrope sa istoka.
Pa dobro i ne treba nam preko 8-9k kapaciteta za prva dva pretkola..

LARSSONN
Kontakt:

uto apr 12, 2016 7:56 pm

Mladence je vjenčala matičarka općine Ilidža Indira Feriz – Tarahija. Kako saznaje Faktor kum bračnom paru je Dino Brajlović, sin Seje Brajlovića, vlasnika poznatog restorana Brajlović.

:ganja:

delinjo
Kontakt:

uto apr 12, 2016 7:56 pm

LARSSON je napisao/la:
delinjo je napisao/la: i tebe je storm malo pokvario ...i ti patis ovdje ljude ccc :rofl: :ganja:
Ma jok, vraća i meni storm za ono što ga nasankah za link. Nego predpostavljam, filing
ja se ponadao da nesto znas...taman ti mislio pp poslati ... :ganja:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

vrbanjusa
Kontakt:

uto apr 12, 2016 7:57 pm

delinjo je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
a jebi ga skuplja Ukrajinka ...zna Storm sta valja nece on ko Aco na anamo onom forumu da padne za cvaju...kad padne da zna zasto je pao...nece ni da cuje samo ukrajinka i to je to :rofl: :rofl: :rofl:
To on tebi suplju baca, meni za cenera sve informacije dostavlja na pm :-)
21 10 4

Petrović Slavko

diego1921
Kontakt:

uto apr 12, 2016 7:57 pm

Agim Ibrahimi ako ne ode vani,otici ce sigurno u Skendiju iz Tetova,prosle god su nudili 500 milja eura da mu otkupe ugovor,imaju prebogatog gazdu! Za onog Radeskog iz metalurga sto je nama zabio,dali su 150 milja eura!!
Najsretniji bi bio kad bi dosao kod nas,mada nije realno,al s Misketom se nikad ne zna :ganja: :ganja:
Zadnja izmjena: diego1921, dana/u uto apr 12, 2016 7:58 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Izlija
Moderator
Kontakt:

uto apr 12, 2016 7:58 pm

Nisu betonski radovi bauk, i sama tehnologi građenja je napredovala pa se danas može raditi sprat nebodera dnevno a ne da se nemože uraditi tribina za mjesec. Koliko sam zapamtio sada se radi prva etapa istoka gdje konstrukcija nije statički zahtjevna zbog blizine temeljne baze i ovi radovi za bilo koju imalo organizovanu građevinsku kompaniju ne predstavljaju izazov. Još kada se na to pridoda da su finansije obezbjeđene motiv za realizacijom i što skoriji završetak ima i izvođač, još je gradnja medijski pokrivena pa su svi svjesni da nesmiju razvlačiti i probijati rokove. Druga etapa tj. drugi sprat istočne tribine bi trebao da se radi poslije evrope, drugi sprat tribine sa krovom kako bi se sastavili sa sjeverom, koliko se ja sjećam ovakav je redoslijed najavljen.
イビチャ・オシム

damirfile
Kontakt:

cikazubo je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Mislim da nece biti spreman za evropu. Sad ne znam kakav predmjer radova imaju tj sta ce sve raditi. Ali kako mi rekose plan zavrsetka ja 1.10. tako da nema nista od gledanja evrope sa istoka.
Pa dobro i ne treba nam preko 8-9k kapaciteta za prva dva pretkola..
Bm će trebati ako ovakva atmosfera i raspolozenje ostane, vecina naroda ce doci zbog te cinjenice da se igra evropa na grbavici nakon toliko godina pa makar igrali sa nekim sa malte.

delinjo
Kontakt:

vrbanjusa je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
zato sto si mu drazi :rofl: :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Hurmasica
Kontakt:

uto apr 12, 2016 7:59 pm

Navijači Željezničara iz St. Louisa su podržali projekat evropske Grbavice i uplatili 600 dolara!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

vrbanjusa
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 12, 2016 8:00 pm

delinjo je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
Ne mozes nista bez stele, pa ni na forumu :-)
21 10 4

Petrović Slavko

delinjo
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 12, 2016 8:04 pm

vrbanjusa je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la: To on tebi suplju baca, meni za cenera sve informacije dostavlja na pm :-)
Ne mozes nista bez stele, pa ni na forumu :-)
brate tebe vidim ko potencijalnog moderatora...iskreno :rofl: :rofl:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto apr 12, 2016 8:05 pm

@Krajprice @super dojavite Misketu i upravi naše želje. Oni su tu zbog navijača, zar ne? :DD:
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava