Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

cikazubo
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto apr 12, 2016 11:11 am

AsharaK je napisao/la:Samo jedan, zasto raja ne zeli KK Zeljeznicar?

Bajic :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ja nemam nista protiv ako to bude klub u koji ce se ukljucit vodstvo FKŽ i da to bude kao neka revitalizacija onog starog KK , medjutim ovdje je rijec o SD-u, pa do neki dan se ovdje pisalo da se treba skupit i prebit onog violinu a covjek je dio sportskog drustva koje bi trebalo ucestvovat u formiranju tog KK Željo a ovamo na milion nacina pojedinci opstruiraju rad FKŽ, Sparsovi vlasnici takodje dismr i to dobro zbog mnogih stvari.. Ako takav klub dobije podrsku onda navijaci odstupaju od principa zbog kojih navijaju za fudbalski klub .

fk1921

uto apr 12, 2016 11:12 am

Elegant je napisao/la:Baja uplatio 15. stolica. :zeljeznicar1:
To je mali bumic koji je storm najavio sinoc
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hadzijalagic
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:14 am

AsharaK je napisao/la:Samo jedan, zasto raja ne zeli KK Zeljeznicar?

Bajic :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Raja vjerovatno ne osjeca neku emociju prema tom projektu zbog odredjenog animoziteta izmedju FK i SD koji je prisutan u zadnje vrijeme, bar je takav utisak.. Do nedavno su Manijaci organizovano podrzavali zenski KK i nije bilo nikakvih negativnih komentara zbog toga.. Meni licno se ova ideja svidja ali u nekim normalnim uslovima kada su SD i FK na istoj strani.. Ja nisam direktno upoznat sa pricom izmedju FK i SD vec znam onoliko koliko se prica, sto ovdje na forumo, sto po "kafanama"..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

terabajt
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:16 am

SD je pravio nekakve probleme i praviće ih sigurno u budućnosti zbog prostorija sad ako naši podrže zbog usutpaka (dogovora) u tom pravcu onda je OK. Međutim ovi sto su u SD ne gledaju puno interes sporta i kluba nego samo sebe.

Hvala bajiću a neki su te prozivali :pljesak: :pljesak: :pljesak:

Hrasno1921'

uto apr 12, 2016 11:17 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:
Hrasno1921' je napisao/la:Ta prica oko preimenovanja KK Spars u KK Zeljeznicar meni ne pije vode niti me interesuje, iz prostog razloga sto Spars na celu sa Selimovicem ganja interes, hoce ghuzovace da dobiju navijace i sportsku dvoranu, sam Koldzo je rekao da svi sportski kolektivi od znacaja za opstinu nece placati koristenje dvorane, sa druge strane SD. Zeljeznicar !? sa likovima poput Hatibovica, Beglerovicem, Mujicem i slicnim :r a da ne govorim o novom "pojacanju" u vidu Ahmeda Muftica Violine .... :guz:
Kad spominješ Hatibovića - je li to onaj majmun iz Hrasnog, imao je i buraza blizanca koliko se sječam.
Ja., malo po SD. jasu on malo brat Vedran, Goran je predsjednik nadzornog odbora, a i brat mu se tu vrti, imaju i treceg brata Celu narkica i blentova, inace samoproglaseni ratni komadanti, clanovi Zelenih Beretki itd.
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:23 am

Odakle ta bagra tu. Je li im ono dedo babu upuco, čini mi se? Nema od toga ništa. Ne mogu da vjerujem našta je spalo SD. Katastrofa. Ja ne znam proceduru i kako to hoda, ali Željo ako ikako može treba izaći iz tog SD-a i pokušati da s njima nema ništa zajedničko.

damirfile
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:23 am

Bajiću :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak: :pljesak:

Jaozinho22

uto apr 12, 2016 11:32 am

Gospodin Baja! :titula:
Yebem ti mater feningu i zbog Baje sto dijete ostade bez titule zbog tebe i tvoje pogane kompanije!
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Hrasno1921'

uto apr 12, 2016 11:33 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Odakle ta bagra tu. Je li im ono dedo babu upuco, čini mi se? Nema od toga ništa. Ne mogu da vjerujem našta je spalo SD. Katastrofa. Ja ne znam proceduru i kako to hoda, ali Željo ako ikako može treba izaći iz tog SD-a i pokušati da s njima nema ništa zajedničko.
Godinama su tu, zare i pale Hrasnom vec godinama, gdje su oni znaj i da su pare i da nesto obrcu, cim su i Violinu ubacili u SD. znaj koliko je sati, ada ne spominjem ostale "istaknute" clanove SD., tako je vec godinama, i zato takvo moje misljenje o ulasku KK Spars u sastav SD., hvala bogu pa je FK. iznad i ispred svega toga, nemogu nam jednostavno nista, imamo takve ljude u klubu, strucne i sposobne da svima njima mogu stati u kraj na sve moguce nacine.
1921' :zeljeznicar1:

KOLDZO LOPOVE !!!!! J**** TI SVE !!!

damirfile
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:35 am

Jaozinho22 je napisao/la:Gospodin Baja! :titula:
Yebem ti mater feningu i zbog Baje sto dijete ostade bez titule zbog tebe i tvoje pogane kompanije!
Al će zato igrati gupu evropa lige 3. su na tabeli i mislim da idu direktno u gurpu. :ganja:

Dolina
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:42 am

Uplatio Baja a vala jesu se pojedini demagozi nasrali nedavno na ovoj temi njemu i drugima što ništa nisu donirali.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 12, 2016 11:46 am

damirfile je napisao/la:
Al će zato igrati gupu evropa lige 3. su na tabeli i mislim da idu direktno u gurpu. :ganja:
Ja mislim da ne idu u direktno u grupe
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Okolele
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:47 am

Akcija traje do 31.05 i ko uplati uplatit ce a poslije serite po onima koji nisu ako vec imate namjeru da nekom nesta prebacujete.. :cigara:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:48 am

Ja se potajno nadam da ce Dini i pitarima sve doci na naplatu, prvo na derbiju i u nastavku lige a onda i istrazno-sudskim putem.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:49 am

Čekamo Amira.

Okolele
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 12, 2016 11:49 am

krajisnik87 je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
Prvi ide direktno u ligu prvaka,drugi u kvalifikacije,treci ide direktno u Evropa ligu,4 i 5 u kvalifikacije..Bar je tako bilo prosle godine..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:52 am

Ide i Travnik radi fair play-a.

1921.ba
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:52 am

VIDEO NAJAVA: Željezničar - Sloboda

http://1921.ba/video-najava-zeljeznicar-sloboda-1866" onclick="window.open(this.href);return false;
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto apr 12, 2016 11:55 am

Kad je pokrenuta naša zvanična facebook stranica i kako se to inače može vidjeti za bilo koju stranicu. Ne snalazim se sa fb-om, kad mi šta treba koristim ženin.

krajisnik87
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto apr 12, 2016 11:58 am

Okolele je napisao/la:
krajisnik87 je napisao/la:
damirfile je napisao/la:
Prvi ide direktno u ligu prvaka,drugi u kvalifikacije,treci ide direktno u Evropa ligu,4 i 5 u kvalifikacije..Bar je tako bilo prosle godine..
Po rez.com prvi direktno u LP drugi kvalifikacije za LP treci i cetvrti kvalifikacije za EL
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 29 gostiju.

Prijava